Pa eto, i ta slika gore pokaziva ofsajd.elSaik wrote:Eto ti slike odmah iznad posta. Ako je ono metar onda sam cyprus.jutarnji wrote:Cuj cega, metar iza ledja francuske odbrane, sto se pravimoelSaik wrote:Čega ba metar?!
blesavi, a da je nama ono napravio bilo bi do sada 5 strana spominjanja majke sudiji.
Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jutarnji
#176 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
- Mahalac
#177 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Bio offside 10% a penal da mu nasi premijerligasi zavide kakav glumacki pad. Sudije iz saudije sve govori.
Realan rezultat nerijeseno mada mrzim ove paljevine kad trce ko ludi po terenu protiv favorita i onda uz dosta srece i sudijske greske kao naprave rezultat a cijela tekma se igrala pred njihovim golom.
..samo da ovakvii francuzi ostanu protiv nas a i mnogo mi je jasnije kako su srbi prosli pored njih ovakvih.
Realan rezultat nerijeseno mada mrzim ove paljevine kad trce ko ludi po terenu protiv favorita i onda uz dosta srece i sudijske greske kao naprave rezultat a cijela tekma se igrala pred njihovim golom.
..samo da ovakvii francuzi ostanu protiv nas a i mnogo mi je jasnije kako su srbi prosli pored njih ovakvih.
- Romanista 101%
#178 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
pobjeda modernog fudbala nad staromodnom taktikom kojoj je davno istekao rok trajanja...koliko ce se popiti veceras piva u Irskoj 
- Dammme
#179 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Hm, tabela sad izgleda ovako:Meho Kodro wrote:Francuska je out, njima treba pobjeda od 3,4 razlike protiv Afrike da se mogu nadatti prolazu, a JAR-u treba pobjeda od 4,5 golova... tako da Urugvaj i Meksiko mogu bez opterecenja ici na pobjeduDammme wrote:Dakle Urugvaju i Meksiku dovoljan po bod u zadnjoj utakmici. da obadvije reprezentacije prođu dalje. Ako su Šveđani i Danci mogli dogovoriti 2:2, mogu vala i ovi bilo kakav neriješen rezultat.
Uru 4 3:0
Mex 4 3:1
Fra 1 0:2
Jar 1 1:4
Ako recimo Meksikanci izgube 2:0, a Francuzi dobiju 3:0, onda dalje idu Francuzi
(koliko ja znam od ovih kvalikikacija se prvo gleda gol razlika, pa tek onda međusobni rezultat)
Ovo nisu nemogući rezultati, ako se bude pošteno igralo.
-
Jokericious
#180 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Kad procitam Evra najbolji LB na svijetu ili Ribery igracina.
---------------------Lloris--------------------
Sagna---Rami-------------Gallas----Clichy
--------------------Toule---------------------
-------------Diaby--------Gourcuff----------
Nasri-----------Benzema-----------Malouda
Evo, za 5 sekundi sastavljen sastav koji bi bez problema prosao ovu grupu.
---------------------Lloris--------------------
Sagna---Rami-------------Gallas----Clichy
--------------------Toule---------------------
-------------Diaby--------Gourcuff----------
Nasri-----------Benzema-----------Malouda
Evo, za 5 sekundi sastavljen sastav koji bi bez problema prosao ovu grupu.
-
LSD
#181 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Pa nisu ni urugvajci ni mexicanci frajeri koji ce glumiti budale i zayebati Zicer priliku koja ih vodi u drugu fazu.Dammme wrote:Hm, tabela sad izgleda ovako:Meho Kodro wrote:Francuska je out, njima treba pobjeda od 3,4 razlike protiv Afrike da se mogu nadatti prolazu, a JAR-u treba pobjeda od 4,5 golova... tako da Urugvaj i Meksiko mogu bez opterecenja ici na pobjeduDammme wrote:Dakle Urugvaju i Meksiku dovoljan po bod u zadnjoj utakmici. da obadvije reprezentacije prođu dalje. Ako su Šveđani i Danci mogli dogovoriti 2:2, mogu vala i ovi bilo kakav neriješen rezultat.
Uru 4 3:0
Mex 4 3:1
Fra 1 0:2
Jar 1 1:4
Ako recimo Meksikanci izgube 2:0, a Francuzi dobiju 3:0, onda dalje idu Francuzi
(koliko ja znam od ovih kvalikikacija se prvo gleda gol razlika, pa tek onda međusobni rezultat)
Ovo nisu nemogući rezultati, ako se bude pošteno igralo.
Remi ce biti 101% , to je valjda svima jasno.
- amrica
#182 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Romanista 101% wrote:pobjeda modernog fudbala nad staromodnom taktikom kojoj je davno istekao rok trajanja...koliko ce se popiti veceras piva u Irskoj
- Dammme
#183 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
@LSD
Pa to i ja mislim (a i nadam se, stavio pare na prolaz Meksikanaca).
- Dammme
#184 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Romanista 101% wrote:pobjeda modernog fudbala nad staromodnom taktikom kojoj je davno istekao rok trajanja...koliko ce se popiti veceras piva u Irskoj
-
LSD
#185 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Slobodno stavljaj burazDammme wrote:@LSD
- BSn
#186 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
LSD wrote:Slobodno stavljaj burazDammme wrote:@LSD
Pa to i ja mislim (a i nadam se, stavio pare na prolaz Meksikanaca)....Urugvaj i Mexico sasvim zasluženo idu dalje, pa makar i dogovorili remi u zadnjem kolu.
Ako i dogovore remi, oni su sebe doveli u stanje da se mogu dogovarati u zadnjem kolu, za razliku od Platinijevih rukometasa koji nisu u stanju gola zabit - svjetski viceprvaci.
- Dammme
#187 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Volio bih da namjeste i da bude tako ofirno, pa da čujem izjavu "rukometaša" ili Platinija.LSD wrote:Slobodno stavljaj burazDammme wrote:@LSD
Pa to i ja mislim (a i nadam se, stavio pare na prolaz Meksikanaca)....Urugvaj i Mexico sasvim zasluženo idu dalje, pa makar i dogovorili remi u zadnjem kolu.
- Globus
#188 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Cuj metar iza odbrane bio
Ostala noga (Jel Abidalu ? ) i cao cao Francuska 
-
LSD
#189 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Upravo tako kolega, imali su francuzi dva puta po 90 minuta na ovom SP da im pomrse te talove i dogovore i da sami obezbjede prolaz dalje...niko nece smjeti reci ništa na remi Urugvaj - Mexico , nece imati nikakvo moralno pravo na neki prigovor.BSn wrote:LSD wrote:Slobodno stavljaj burazDammme wrote:@LSD
Ako i dogovore remi, oni su sebe doveli u stanje da se mogu dogovarati u zadnjem kolu, za razliku od Platinijevih rukometasa koji nisu u stanju gola zabit - svjetski viceprvaci.
- Edin H.
#190 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Neka se smradovi sto kradjom odose na Svjetsko prvenstvo provalise 
- Romanista 101%
#191 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
neka namjerno odigraju miroljubivih 0:0 al se bojim da ih Blatter i Platini ne bi izbacili samo da dalje prodju Francuzi...kako ono kaze Blatter prosle godine: "Ljudi vise vole da gledaju velike zvijezde, Ronalda,Henrija...
- Dammme
#192 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Evo gledam sad na RTS-u. Ljudi imaju profesionalnog sudiju u emisiji. Kaže čovjek penal 100%, a za ofsajd da je pomoćnom bilo jako teško procijeniti, ali da je FIFI-na instrukcija da se u takvim situacijama daje prednost napadaču. Dakle, sve regularno.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#193 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
U koja si ti sarena vrata gledaojutarnji wrote:Metar je u ofsajdu bio, a za onaj penal glumac koji se bacio prije nego sto je frajer uklizao trebao jeelSaik wrote:Niđe veze. Ofsajd nije bio, a penal jeste.
dobiti crveni.
- oldschool
#194 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Uvijek je bilo, nikada nemoj dopustiti da drugi odlučuju o tebi, Meksiko i Urugvaj će , mislim, odigrati miroljubivo. Riberi je precijenjen igrač, Gignac je lošiji od Ibiševića, čovjek koji ne pozove Trezegeuta, Nasrija, te još forsira propale i istrošene igrače, nema se čemu nadati. Zato sam i prognozirao ispadanje Francuske. 
- Romanista 101%
#195 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
ne bi me iznenadilo da Platini trazi da se utakmica ponisti i igra nova zbog "gresaka" sudije...a sta bi u play-off-u protiv Irske, sve regularno?!?
- Baltazar_khan
#196 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Ne znam kako neko ima obraza da spominje jel bio offside, ili ne kad se zna na koji su način Francuzi došli na ovo prvenstvo. Rukometom!
-
leo karan
#197 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
zinedine zidane je svjetski vice-prvak, nemojte to zaboravitiBSn wrote:LSD wrote:Slobodno stavljaj burazDammme wrote:@LSD
a ove ugljese su u rangu s nigerijom bez njega
- Edin H.
#198 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Nije bilo nikakvih gresaka sudija, osim ako ne mislis na utakmicu Juzne AfrikeRomanista 101% wrote:ne bi me iznenadilo da Platini trazi da se utakmica ponisti i igra nova zbog "gresaka" sudije...a sta bi u play-off-u protiv Irske, sve regularno?!?
-
elSaik
#199 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Za Zidana je tačno, a u vezi ovog drugog se ne bih složio. Nigerija je ipak za nijansu bolja.leo karan wrote: zinedine zidane je svjetski vice-prvak, nemojte to zaboraviti
a ove ugljese su u rangu s nigerijom bez njega
- Obuca9
#200 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Penal čista kao suza.elSaik wrote:Niđe veze. Ofsajd nije bio, a penal jeste.
Jedan mali OT, ali zar vi (mozda nisi ti, ali tvoje kolege da) niste tvrdili da penal ne može biti kad igrač ide od gola, kao što je to bio slučaj sa Damirom Hadžićem 7. novembra prošle godine, te ovim Meksikancem večeras?
P.S.
Mislim da bi trebali dati Domenechu treću šansu, kako kažu Srbi, treći put i Bog pomaže
Everybody loves Raymond