bash valaDile wrote:Hebo novu godinu kako se odbrojava do otvaranja importanne-a
a za h&m u zagrebu prave samo njihov soping centar na Lanistu otvorit ce se nekad sljedece godine pa kad ste toliko zapeli nije ni Zg daleko
bash valaDile wrote:Hebo novu godinu kako se odbrojava do otvaranja importanne-a
Irm@ wrote:bash valaDile wrote:Hebo novu godinu kako se odbrojava do otvaranja importanne-a![]()
a za h&m u zagrebu prave samo njihov soping centar na Lanistu otvorit ce se nekad sljedece godine pa kad ste toliko zapeli nije ni Zg daleko
Ja neznam zasto se evropljani toliko pale na GAP, bili su mi u posjeti prosle godine Italijani i kad su usli u Gap i poceli kupovat ja ih pitao jesu li ok,nista posebno vjeruj mi, barem ne meni....nego neki dan citam kako je stanje sa tim trznim centrima u zagrebu i okolini alarmantno...mnogi su napravaljeni ali zvrlje polu prazni, neki su skoro pred zatvaranjem jer nemogu da nadju zainteresovane za najam prostora....imam osjecaj da ce se tako nesto desit i u Sarajevu.karanana wrote:cuj GAP stize u zagreb. ja sam mislio da GAP nema radnje nigdje sem amerike i engleske, i nigdje ih nisam vidjo po evropi (austrija, italija, francuska). ne znam kako poslije amerike i engleske odlucise da otvore bas u hrvatskoj.
kupovo sam u gap-u i znam robu. po meni gap nudi najbolju kombinaciju kvalitete i cijene kada je u pitanju casual roba. otprilike u nivou cijene sa h&m ali po meni dosta kvalitetnije i inovativniji dizajn. old navy je slican i cak i nesto jeftiniji od gap-a, ali eto malo manje kvalitetniji. doduse ovdje u bosni prodavnice springfield imaju veoma slicnu ponudu kao i gap ili old navy, samo su im cijene nabijene, a vjerovatno bi bile i gap-ove kad bi dosli ovdje.exliberal wrote:Ja neznam zasto se evropljani toliko pale na GAP, bili su mi u posjeti prosle godine Italijani i kad su usli u Gap i poceli kupovat ja ih pitao jesu li ok,nista posebno vjeruj mi, barem ne meni....nego neki dan citam kako je stanje sa tim trznim centrima u zagrebu i okolini alarmantno...mnogi su napravaljeni ali zvrlje polu prazni, neki su skoro pred zatvaranjem jer nemogu da nadju zainteresovane za najam prostora....imam osjecaj da ce se tako nesto desit i u Sarajevu.karanana wrote:cuj GAP stize u zagreb. ja sam mislio da GAP nema radnje nigdje sem amerike i engleske, i nigdje ih nisam vidjo po evropi (austrija, italija, francuska). ne znam kako poslije amerike i engleske odlucise da otvore bas u hrvatskoj.
lazu za gap, ovo mi je isto ko da su rekli da ce otvoriti american eagle u hrvatskoj - nidje veze.karanana wrote:cuj GAP stize u zagreb. ja sam mislio da GAP nema radnje nigdje sem amerike i engleske, i nigdje ih nisam vidjo po evropi (austrija, italija, francuska). ne znam kako poslije amerike i engleske odlucise da otvore bas u hrvatskoj.
Joj i vas jeste čudni, ne želim da zvučim odvratan ili nešto, i suosjećam se s tim ljudima, ali šta s tim ako neko nema šta da jede? Šta bi sad svi trebali oplakivati što ti ljudi nemaju šta da jedu, što krivicom države, što svojom sopstvenom krivicom, i sve ostalo u državi bi trebali zanemariti. Ne kontam, do kad više?!sinergija wrote:e da ga hoce vise otvoriti da vidimo i to cudo. ko djeca ste kada treba da dobiju novu igracku. ljudi nemaju hljeba da jedu a vi o ovome.
A tebi kad je tako zao tih ljudi, mozes se uvijek ako nista, angazovati na pf-u humanitarne akcije.sinergija wrote:e da ga hoce vise otvoriti da vidimo i to cudo. ko djeca ste kada treba da dobiju novu igracku. ljudi nemaju hljeba da jedu a vi o ovome.
Jos prije 20 godina...karanana wrote:hahaha.
a ja gledam naslov otvaranje za 22 dana pa kontam jesmo li se vratili u proslost.