Ghost rideru tuzhno je ovo da bih se smijao ali moram malo:Ghost_Rider_XXX wrote:Ovo je floskula koju sam dosad cuo nebrojeno puta, ali u neku ruku je vrlo paradoksalna.100tnukmova wrote:Post
Ja necu da me se tretira kao muskarca...kad nisam. Ne tretiram ni ja muske kao da su zene.
Vecina zena kaze da nece da bude tretirana kao da je musko, a onda opet trazi ravnopravnost.
Iako je totalno off topic, ovo je zaista interesantan fenomem, bar za mene.
Zakljucak, muskarci moraju citati misli i skontati da li djevojka u datom trenutku zeli biti ravnopravna ili da se tretira kao zena. (Istina ovo malo sovinisticki zvuci, ali nije mi to bila namjera)
Vezano za cijelu ovu pricu, prije petnaestak dana mi se desila situacija koja vrlo ilustruje moju zbunjenost.
Izasao sam na drugi rendez-vous sa jednom djevojkom. Sta je tu bitno, bitan je prvi nas sastank gdje je doticna dama pricala o svim tim somosvjesvnim zenama, sto iskreno jako postujem i cijenim, i kako ne pada na suplje price i manire a la Becka skola i kako prezire te neke wannabe dame, sve to skupa mi je bilo jako simpaticno i interesantno.
Ali kao i uvijek ima kvaka. Drugi nas sastanak poslije pet-sest dana, i sasvim nova teorija.
Posto sam po prirodi skeptik i ne vjerujem ni usta sto ne vidim vlastitim okama.
Dogovorim ja veceru u jednom od nasih ljepsih restorana (naravno nije onaj sto te vinta u krug) i pocnem sa "testiranjem". Nisam joj otvorio vrata restorana da udje prva, nisam joj namjestio stolicu, nisam sacekao da ona prva naruci i jos tih mali milion nisam... Finale, rekla mi je da su mi maniri nula, da nisam ugladjen, i da se ne znam ponasati prema zenama.
E pa dragi moji ko je ovdje lud????????????
Jesi li jos platio i veceru?
Jer ako jesi onda si izgubio i vrijeme i novac,ovako si izgubio samo vrijeme
P.S i a propos "Becke Skole" namjestanja stolice,drzhanja vrata i sl. toga ima jos samo u starim filmovima