PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Tripoli

#176 Re: PlayStation 3

Post by Tripoli »

House

#177 Re: PlayStation 3

Post by House »

Lud i ponosan wrote:Aj' malo da userem temu :D

Gdje bih mogao kupiti gumice za PS2 dzojstik u Sarajevu?
Nema sta da useres brate , vidis da je ps3 propao kao kauc :D
febo_acm

#178 Re: PlayStation 3

Post by febo_acm »

Ti si fakat kompleksaš.
naneljube

#179 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

AMD wrote:Ti si fakat kompleksaš.
najveci sto sam ikad vidio, bio je malo naporan u pocetku al sad je vec dosadan al pravo!!!
plejka2

#180 Re: PlayStation 3

Post by plejka2 »

Lud i ponosan wrote:Aj' malo da userem temu :D

Gdje bih mogao kupiti gumice za PS2 dzojstik u Sarajevu?
u radnji :D
plejka2

#181 Re: PlayStation 3

Post by plejka2 »

imas tamo al za kosu.kad celavim rep vezu :mrgreen:
Brankovac

#182 Re: PlayStation 3

Post by Brankovac »

Mene zanima jel sve igrice za PlayStation 3 sad dolaze na BlueRay diskovima???
House

#183 Re: PlayStation 3

Post by House »

naneljube wrote:
najveci sto sam ikad vidio, bio je malo naporan u pocetku al sad je vec dosadan al pravo!!!
Hehehehehe kakvi debili :D :D :D Šta se ložite jebo vas playstation i xbox obojicu
naneljube

#184 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

House wrote:
naneljube wrote:
Hehehehehe kakvi debili :D :D :D Šta se ložite jebo vas playstation i xbox obojicu
ne samo komplexas nego i pravi pacenik!!
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#185 Re: PlayStation 3

Post by dr.gog »

Jao jao gameri moji dragi, odšta vam je ta priča...nego nazad na temu , maloprije pristigla vijest sa Tanjuga:
TANJUG 30E093 1329 3004
EKOS:JAPAN-SONI-HAKERI

Hakeri tvrde da imaju bankarske podatke"Sonijevih" korisnika

TOKIO, 30. aprila (Tanjug) - Hakeri koji su upali u bazu podataka japanskog "Sonija" saopsstili su da poseduju informacije vezane za bankarske kartice njegovih korisnika, koje su pokussali da prodaju na odredjenim veb forumima.
Oni, medjutim, nisu izneli dokaze o istinitosti svojih tvrdnji, preneli su danas francuski elektronski mediji.
"Soni" je saopsstio u utorak da su liccni podaci visse od 70 miliona korisnika ukradeni u piratskom napadu na njegovu popularnu uslugu "plejstejssn" (Playstation Network).
Firma je upozorila korisnike da se kradja poverljivih informacija odnosi na imena, fiziccke i veb adrese, datume rodjenja, pasvorde, pseudonime, a mozzda i bankarske kartice.
Iako su bankarski podaci potpuno ssifrovani, nadlezzni u "Soniju" ipak nisu mogli da sa sigurnosschu potvrde da nisu ukradeni.
Trenutno nissta ne upuchuje na to da su bankarski podaci ukradeni, ali ne mozzemo da iskljuccimo tu moguchnost, navedeno je u saopsstenju japanske kompanije.
"Soni" je u prvo vreme dezaktivirao povezane usluge "plejstejssn" i "kriositi" (usluga za "onlajn" muziccke sadrzzaje i video na zahtev - VOD).
Lucazode

#186 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Ljudi pomagajte TEKKEN 6 :(

Igru sam skinuo preko torrenta i dosla je "rarovana" iso. format. Istu sam mounto (prema instrukcijama) na deamon i pokusao sve iskopiratu na HDD od laptopa (prema instrukcijama) pa tek onda na externi HDD, ali jednostavno kad dođe do fajla "TEKKEN 6.psarc" koje je 4,8GB sve zastopa (u par navrata mi se cak i racunar restartovao) i ostanem na paf...
Pokusao sam pokrenuti PS3 spliter te igru splitati direktno mountovanu ali program zabloka...
Skinuo sam mnogo splitera ali ni jedan nece do kraja da mi igru splitu u određeni folder...

Silent Hill, Far Cry 2. Uncharted...sve sam prebacio na externi HDD i prekopirao na interni HDD PS3, sve rade, ali Tekken :(
ssmmiilleeyy

#187 Re: PlayStation 3

Post by ssmmiilleeyy »

TEKKEN 6
http://www.logic-sunrise.com/telecharge ... psarc.html
Sa ovim programom dekompresujes fajl. "TEKKEN 6.psarc" posle normalno iskopiras igru na externi hdd i igras.
malo sporije loaduje igru,ali radi. Ako nesto nije jasno proguglaj,nije komplikovano za shvatiti kako treba.
Pozdravljam
ninja želve

#188 Re: PlayStation 3

Post by ninja želve »

Lucazode wrote:Ljudi pomagajte TEKKEN 6 :(

Igru sam skinuo preko torrenta i dosla je "rarovana" iso. format. Istu sam mounto (prema instrukcijama) na deamon i pokusao sve iskopiratu na HDD od laptopa (prema instrukcijama) pa tek onda na externi HDD, ali jednostavno kad dođe do fajla "TEKKEN 6.psarc" koje je 4,8GB sve zastopa (u par navrata mi se cak i racunar restartovao) i ostanem na paf...
Pokusao sam pokrenuti PS3 spliter te igru splitati direktno mountovanu ali program zabloka...
Skinuo sam mnogo splitera ali ni jedan nece do kraja da mi igru splitu u određeni folder...

Silent Hill, Far Cry 2. Uncharted...sve sam prebacio na externi HDD i prekopirao na interni HDD PS3, sve rade, ali Tekken :(
ne moze da ti kopira taj fajl jer fat format eksternog hdd ne prima fajlove preko 4 gige, koristi ps3 spliter da rastavis taj fajl na vise manjih, onda preko gaia managera igru prekopiras na interni hdd plejke, gaia automatski sastavlja pocijepane fajlove i onda pokreces igru sa internog
Lucazode

#189 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

ninja želve wrote:
Lucazode wrote:Ljudi pomagajte TEKKEN 6 :(

ne moze da ti kopira taj fajl jer fat format eksternog hdd ne prima fajlove preko 4 gige, koristi ps3 spliter da rastavis taj fajl na vise manjih, onda preko gaia managera igru prekopiras na interni hdd plejke, gaia automatski sastavlja pocijepane fajlove i onda pokreces igru sa internog
Hvala na odgovoru.

Tekken koja je .ISO mountam na Deamon. Kasnije pokusavam da tu igru prekopiram na HDD od računara koji je NTFS format, međutim pri kraju kopiranja kada dođe na red "tekken.psarc" jednostavo prekine kopiranje i izbaci opciju "try again"; "skip" ; "cancel"...bez obzira sto ja klikam "try again" on ne želi da nastavi...
Znači taj fajl ne mogu ekstraktovati ni na HDD od compa, a o externom HDD-u trenutno i ne razmišljam.

Kada bi se samo ovo moglo ekstraktovat na HDD od racunara onda bih ga mogao i splitat (barem tako mislim)

Pokusavao sam ja i direktno da ga splitujem sa na mountanoj partijici, ali ne može, neće :( :x

Izgleda da mi ne preostaje ništa drugo nego da se odreknem opcije externog HDD-a i da pokušam preko FTP-a, hoće li tada uspjeti ???

@ssmmiilleeyy: Vjerujem da bi upalilo (čak sam i probavao na mountanoj slici) , ali prije toga moram extraktovat tekken.psarc (odnosno prekopirat na HDD od računara) pa tek onda dekompresovat za externi HDD. Međutim ja ne mogu nikako da ga izdvojim na HDD od compa...fajl ima oko 5 Giga :-?

Evo mog problema kojeg ne mogu nikako namamit na HDD od compa :

Image
ninja želve

#190 Re: PlayStation 3

Post by ninja želve »

ne znam sto ista mountujes na deamon, skines torent, otkapujes rarove i dobijes folder imena blusxxx ili blesxxx, ovi xxx su brojevi :) unutar tog foldera nadjes taj veliki fajl od 4.8 gb, upalis ps3 spliter, on to rastavi, originalni veliki fajl pobrisi ili skloni u drugi folder samo da nije tu gdje su i ti pocijepani, sve to prebacis na eksterni formatiran u fat32 format, instaliras gaia manager na plejki, upalis je i pokrenes kopiranje tekena na interni a gaia automatski spaja onaj pocijepani fajl, eto to je to
naneljube

#191 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

http://ps3.ign.com/articles/116/1165399p1.html

besplatan ps plus, za sve mjesec dana!!!
sledge

#192 Re: PlayStation 3

Post by sledge »

Dobra vijest ali mislim da to rade više iz razloga da pridobiju više PS+ korisnika jer sve igre koje skinemo kao plus korisnici ne možemo igrati kada nam istekne PS+ tako da smo prinuđeni produžiti kod Sony-a :)

btw izgleda da su oni anonymousi ipak umiješani u sva ova s***a sa PSN-om :roll:
KLIK
naneljube

#193 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

jesu 100%, samo rekli su 3-eg sad je 6-og, u petak, volio bi da nas ne bacaju ovako, nek je i 15-og al da bude 15-og...
bosnagrad

#194 Re: PlayStation 3

Post by bosnagrad »

ako volite detektivske igre izlazi jedna igra zove se la noire igra se kao grand theft auto ili mafia ali u ovoj igri moras misliti. kad se zlocin desi ti ga istrazujes i pitaas pitanja i moras primjetiti ako ko laze imaju dobru grafiku pa se moze uociti ako neko laze ili je zbunjen ljut ili nerevozan ili nije. pogledajte je na youtube ako vam se svidi. Imali neko fifa 11 neka dadne id ime pa da igramo kad se ovaj playstation network popravi. ma ja hajde popravite to malo m
naneljube

#195 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

uzecu je kad joj spadne cijena, ko i sve druge mogu cekat, a do tad black ops...
bosnagrad

#196 Re: PlayStation 3

Post by bosnagrad »

da vam pravo kazem radio sam na proizvodni igrice la noire pisao sam storyline i radio research na historiji grada los angelesa s grupom ljudi historicara tako da bi sve u igri izgledalo historiski tacno iz 1947 godine los angelesa ovo mi je prva igrica koju sam pomogo napraviti pa zato ovdje reklamiram malo da se kupi oni koji mogu i vole detetivski stil igre ali ima tu i akcije nadam se da ce ljudi uzivati m
Lucazode

#197 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Ej dečki :)

Škodi li download option file-a za pojedine igre na Jailbreaku, hoćel mi sjebat igru, plejku ???
sledge

#198 Re: PlayStation 3

Post by sledge »

Digla_da_kreci

#199 Re: PlayStation 3

Post by Digla_da_kreci »

Sta ovo niko vise ne pise :lol:
Last edited by Digla_da_kreci on 31/05/2012 07:45, edited 1 time in total.
adoking

#200 Re: PlayStation 3

Post by adoking »

Digla_da_kreci wrote:Sta ovo niko vise ne pise :lol:
@naneljube, haj posalji mi nik da te dodam :mrgreen: i imas li blutut da koju i progovorimo :mrgreen:
cekamo da neko definitivno potvrdi da je zaigrao nesto preko psn pa da ozezemo po komentarima :)
Post Reply