Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post Reply
mO k3

#176 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by mO k3 »

@Andaluzijski pas

u pravu si i potpuno je u redu sto je portal Sa-x to objavio

Mozda sam pitanje pogresno postavio u postovima prije toga
Da li bi neki mediji u manjem entitetu to objavio da li bi bila cenzura.... da je se to u BL desilo :(
Andaluzijski pas

#177 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by Andaluzijski pas »

Ženski Dr.Med wrote:@Andaluzijski pas

Da li bi neki mediji u manjem entitetu to objavio da li bi bila cenzura.... da je se to u BL desilo :(
Nažalost, tako je kako je.
zrikavac48

#178 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by zrikavac48 »

Nisam jugonostalgica ali moram priznati staroj Jugi da je za takve smrdljive glave koje su mastovite samo kada treba druge i drugacije uvrijediti i povrijediti, kada treba unistiti sve sto je korisno za drutvo pa makar se time i oni koristili, imala lijek. Za one sto tvrde da su to pisala djeca, nista ne ublazava ili umanjuje nedijelo. Djeca cula u svojim domovima, od koga ce nego od roditelja. Bolesno, jadno, bijedno razmisljanje manifestira se na vandalski nacin unistavanjem imovine pa bila to privatna ili drustvena. Ako su djeca u pitanju, pohvatati i natjerati da operu i ociste tako da se autobus blista. Nek probaju bilo sta pisati po zidovima kod kuce, mati bi ih kaznila.
Svima nam su usta puna demokracije, ali demokracije nema bez samokontrole. Tome niko niti u porodici ni u skoli ne uci djecu.
Jazz_Junkie

#179 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by Jazz_Junkie »

Poljem se siri smrad govana: http://www.bosnacenter.com/ :roll:
1gorstak

#180 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by 1gorstak »

Ženski Dr.Med wrote:Sta mislite da li bi tako portali u manjem entitetu ili cak TV reagovala da su napisali u BL u busu nozica...zica .... itd???
Ne smiju. Tamo te ili pokusaju ubiti ako ne podrzavas velikosrpstvo ili te proglase izdajnikom i oljagaju do te mjere da poslije toga mozes naci posao samo u Torontu. No nema veze, neka ostane zabiljezeno sta je u Banja Luci bila reakcija na rusenje svih banjaluckih dzamija, a da je GRAS povukao iz saobracaja tramvaj na kojem se nasao uvredljiv grafit.
senjor

#181 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by senjor »

Sutra idem i ja u lov... :D nabavio sam dobre markere,digitalac je non stop uz mene... :D
valterbranisarajevo

#182 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by valterbranisarajevo »

Kada sam onu noć poslao mail Grasu dobio sam i odgovor. (tek sam ga danas pročitao)

Hvala na informacijama,

pomozite nam u tome tako što ćemo iznalaziti načina da se to ne piše, a ne samo da GRAS briše.
mO k3

#183 Re: Fašizam po sarajevski: Nož kuka Banja Luka-Nož kolac Jasenov

Post by mO k3 »

zagazaga wrote:
Ženski Dr.Med wrote:@Andaluzijski pas

BL i sva rs je išarana.........al' mi nismo oni, i ne bi trebali postati kao oni!
bas tako..... necu da budem u tom kosu ... mada bi imo sigruno dosta razloga .ali necu!!!
Post Reply