Chisum wrote:
Ma sta mu se pravdas???
Vidis da ne zna bi li srao ili pisao kada prica o ratu u Sarajevu... cas ovo, cas ono.
Alo... napadnu ti grad, ubijaju djecu dok se igraju... terorisu civile 4 jebene godine... mrcvare te na najgori nacin... Naravno da je, kada ti padne saka, sta god da mu uradis, da ga na kolac nabijes, da ga koljes - malo u poredjenju s onim sto zasluzuje.
Ne moras govoriti javno ili po forumima. Na kraju krajeva, to je tvoje licno iskustvo, tvoj zivot, sjecanje i privatna stvar, ali ne pravdaj se! Ko je te gadove u ratu ubijao, taj se osevapio na svaki nacin.
Goni ih u picku materinu.
Sjecam se na pocetku rata, kada smo jos uvijek bili u fazonu podjebavanja preko motorola s chobanima, ufatimo lika na kanalu, cetnik, kao Rade se predstavio, i danas se sjecam (nadam se da je poginuo ili barem tesko ranjen), pisa se od smijeha nakon sto su dvije zene na Dobrinji bukvalno isfasirane rafalima snajpera, hvali se kako ih je otipovao... I sta da radis konju kada bi ti dosao u ruke... pa ja sam ne znam sta bi mi sve padalo na pamet... sve gore od goreg.
tacno goni ih u picku materinu...jos samo da se pocnemo ispricavat sto smo prezivjeli...zamisli sramote...drznuli se bjednici i genetski otpad da pruze otpor i prezive mozes mislit...

da nisam to sto jesam,tacno bih poceo zaliti sto im zube nismo pokazali u punom kapacitetu i vratili istom mjerom sve ko albanci na kosovu...jer nas je merhmet i slijepo vjerovanje zapadu doveo u poziciju da nam slavko jovicic slavuj daje dozvole da turistima pokazujemo tunel i zabranjuje pricu o cudo bosanskog otpora...a kad vidim hanu hadjiavdagic znam da ce nas se sve oopet ponoviti...
imali ko jos kakvo pitanje u vezi s nacinom ratovanja arbih? da mu pokusam slikovito odgovorit...

bujrum