i cafiri objavili jihaaad ... :oops: ... !!!

Post Reply
livadic

Post by livadic »

pitt wrote:Ma pitam te sta ti mislis ko je odgovoran. Sumnjaju na ETU ali na njih su i sumnjali nakon Madrida odmah. Ti kao vrsan poznavaoc mudzahidica bi treba znati jel lici ovo na njih ili je doista ETA u pitanju :D:D
nemam pojma ko je ... :(

ali ... :D ... vec sam ti rekao sta mislim i o njemu i o njegovoj ideologiji ... ;)

... i mislim da je to trebala da bude poenta ... :oops:

:D

;)
pitt

Post by pitt »

Ma nisam ni mislio da ih podrzavas :oops: Samo sam zelio cuti misljenje strucnjaka tvog kova:D
Last edited by pitt on 13/11/2004 22:46, edited 1 time in total.
mirsad.kapetanovic

Post by mirsad.kapetanovic »

obrati se meni ili moderatoru solomonu za moje :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x podatke :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x patriot :x :x :x :x ligo :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Last edited by mirsad.kapetanovic on 14/11/2004 12:21, edited 1 time in total.
no sikiriki

Post by no sikiriki »

Kadic Senad wrote:Neznam kolika je starosna dob osoba koje se nalaze ovdje na forumu
ali tema je kolko sam mogao procitati iz postova vrlo ozbiljno svacena
Jedina stvar kojame interesuje osim par ozbiljnih komentara na ovu temu
niko nije dao predlog resenja krize.Ja kao Bosnjak i osoba koja voli zezu i razlicite vrste posalica u zadnje vrijeme na ovakve teme ostajem bez teksta .Svaka cast Livadicu koji je u sustini rekao srz problema pogotovo
Bosnjackog naroda.Mi se mozemo lafo saliti ali ovi koji su na zapadu znaju da je gorak osmijeh,zato ajmo malo vidjeti bez stida i srama kakve su mogucnosti da izadjemo iz ovog laganog rata ako ne kao pobjednici onda neporazeni jer nek vam bude jasno kad su se takve stvari desile u Holandiji ee ba Holandiji medju ljudima koji su u svojim zakonima dozvolili sve sto 90 % evropskih zemalja nema muda da ucini na slobodi i demokraciji ljudskog bica,sta mozes ocekivati u bilo kojoj drugoj zapadno evropskoj drzavi a za povod nije potrebno mnogo njega moze isprovocirat bilo ko, cak i njihovi desnicari sami. Nezaboravimo da je Adolf pobijo svoje vojnike da bi imo razlog da udje u Poljsku.Samo nemojte vise tih laznih furki tipa ko smo mi smo jer to nevodi nigdje.
Moje je misljenje da slijedi novi holokaust, ali ovaj put stradace Muslimani.
Ove budale koje su ubili Theo van Gogh-a samo idu na ruku brzem ostvarenju tih planova.
Za kristalnu noc su Nijemci iskoristili paljevinu Rijhstaga, kojeg je navodno zapalio Jevrej!!!!!!
no sikiriki

#180 Re: DA LI JE BITNIJA JEDNA KRŠĆANSKA GLAVA OD VIŠE MUSLIMANS

Post by no sikiriki »

bosmen wrote:Čitav svijet bruji kada padne jedna mrtva kršćanska glava poput ovog govnara iz Holandije dok svakodnevno pada na hiljade muslimanskih koje su nebitne.
Kada god neki musliman ubije kršćanina to je odmah terorizam i svijet je pred kataklizmom dok na drugoj strani pojedinci dobijaju izbore na ubijanju muslimana.
Ta ista Holandija ,koja je je u najvećoj mjeri kriva za stradanje Bošnjaka u Srebrenici, sada je spremna boriti se protiv terorizma a nije se borila te godine u Srebrenici jer za njih nije terorizam kad se ubijaju muslimani.
Da Palestinci rade Izraelcima ono što ovi rade njima davno bi taj sukob bio riješen, ali pošto je obrnuto onda se mora čekati da umre jedn borac kakav je bi Jaser Arafat da bi onda pokušali uraditi ono što nisu mogli dok je on bio živ.
Povrh svega toga tu su i ovi TZV.Evropski muslimani koji su i izmislili taj termin evropski musliman da bi se evropljanima uvukli u neku stvar,koji brinući se za svoje dupe, daju malo morala tim ubicama muslimana dajući im za pravo,pa onda oni krenu u još odlučniju akciju u borbi protiv terorizma.
U POTPUNOSTI SE SLAZEM, KAO DA SLUSAM SEBE U DISKUSIJI SA HOLANDJANIMA.
Post Reply