Problem povezanosti teritorije je samo ako se zemlja podjeli a kako vidim da to zagovaras u ime svoga gazde Dodika/Covica/Radoncica nadam se odgovoru :Lustracija! wrote:Eto vidis kako si primjetio kljuc problema. Napravili su nam teritoriju koja je kroz stratosferu povezana. Kakva je buducnost Trnova, Gorazda... ili ko se dobrovoljno vraca u Srebrenicu da ima manje od 30 god....?1gorstak wrote:Pa ne mogu govoriti u ime Bosnjaka, ali pretpostavljam da ne zele pristati da kao narod koji (mozda) cini natpolovicnu vecinu u BiH, dobije dvadeset i kusur procenata zemlje, teritoriju ispresjecenu Trnovom i Mrkonjic Gradom. Da u Gorazde iz Sarajeva idu preko planina a u Bihac kroz stratosferu ? Mozda da im ponudis Mostar i Doboj, da im ta ideja rezervata bude bar malo sladja ?
Pa j.... mu majku jesmo li mi najgori pa da na svojim ledjima moramo drzati nesto sto niko drugi nece? Pa jesmo jer evo ima onih koji i dalje trabunjaju da je BiH od Une do Drine. A NIJE. Ja sam bio u srednjoj skoli kad je pocela ta prica, danas imam 37 i prica i dalje traje. Bosna kje zemlja gdje se najeftinije u svijetu prica
Nama treba vizionar koji ce poceti da brine o LJUDIMA, a ne o zabavi dijaspore ili snovima politicara. Od ove bagre nikakvog uhara nema
Prije je bio veci kvalitet u cetnickim agitatorima pa je trebalo malo vise vremena da se primjeti da ste salonske " demokrate" ali sada se odma vidi ko ste i za sta se zalazete. Izgleda da vas ili malo placaju pa sve neke amatere salju ili vas slabije poducavaju. Bilo kako manjak u budzetu genocidne stvorevine se primjeti i na forumukv99 wrote:
@ portl01, lustracija i svi ovi "veliki bosnjaci" koji zagovaraju granice Srbije na Vracama i Hrvatske u Kiseljaku
Da vas nesto pitam : Koliko vi planirate da primite izbjeglica u vase stanove/kuce/vikendice od onih 100 000-200 000 koji bi bili manje vise protjerani u taj Elorado zvani Bosnjakistan ? Da li bi bili spremni da odete u Brcko i kazete tamo da oni zbog vaseg ceifa i zelje da kopirate Dodika i Covica spakuju kofere pa da cetnici imaju i apslutnu premoc u gradu koja im je potrebna za to sto zagovarate ? Koji ce od vas da ode na vrata Draganu Vikicu, Zeljku Komsicu, Draganu Lukacu itd i reci im da su oni od sada nacionalna manjina jer nisu Bosnjaci i da npr Fikret Abdic i Fahrudin Radoncic imaju vise prava na ovu zemlju nego oni ?