musac wrote:
Meni se ne mijenja. Navik'o 'vako.
Što se tiče prehrane, šta jedeš? Jel baš paziš? I ja ne uzimam nikakve suplemente, radim onako nasuho, pa da vidim sta ce biti (nisam bas davno poceo). Koliko ti je trebalo vremena da se "primjeti"? Radiš li šta kardio?
Pa koliko vec idesh?!
Ako si tek nedavno pocheo, onda ne mijenjaj nishta josh uvijek, jer si ti u fazi formiranja mishicnih grupa, koje tek trebaju doci do izrazhaja. Nemam takmicharskih ambicija, pa u skladu s tim i ne pazim previshe na ishranu. Ako ti kazhem da mi nije nepoznat pojam pivo do zore, a onda negdje na pljesku, sve ce ti biti jasno.

Ali da se primijeti rad u teretani, neskromno

cu reci da se primijeti. Vec sam pisao da mi je nudjeno da se pripremam za takmichenje, ali ja nisam spreman, niti sam ushao u ovaj sport radi toga, nego zbog svog cejfa. Shto se tiche "primjecivanja", prvi ozbiljniji rezultati su se vidjeli nakon pola godine, kada sam pocheo sa dobivanjem mase, koja se uporedo definisala koliko-toliko. Do tada je bilo par situacija u kojima sam htio odustati, ali srecom nisam. Inache, jako bitan faktor u ovom sportu je volja, jer ako nje nemash dzaba ti sve ostalo. I nasuho se mozhe dosta toga postici, jer sam uspio svoju kilazhu za godinu dana, od trenutka kada sam primijetio pomjeranja na vagi, povecati za 15 kilograma, bez ijednog suplementa. Kardio sam zapostavio u zadnje vrijeme, i planiram pocheti sa njim iza nove godine opet.