1. Sezona - 11. Epizoda - Fruition 130MB
Moderator: _BataZiv_0809
U stvari jeste, serija je po meni bas stala na noge u drugoj sezoni. Iskristalisala se prijetnja iz paralelnoglord-executioner wrote:Ja sam Fringe odgledao prve tri-cetiri epizode, i moram priznati da me nikako ne vuce, jos sam joj dao mnogo vise sanse nego nekim drugim serijama ( kojima odgledam samo pilote, eventualno i narednu epizodu ako sam u sumnji ), glavni likovi mi nisu ni priblizno zanimljivi kao Mulder i Scully, ne pobudjuju mi interes, je li barem centralna prica kroz dvije sezone postala imalo interesantnija?
Hajde, hvala, odgledat cu obje sezone na bazi ovih pojasnjenja, pa cu vidjetidale cooper wrote:U stvari jeste, serija je po meni bas stala na noge u drugoj sezoni. Iskristalisala se prijetnja iz paralelnoglord-executioner wrote:Ja sam Fringe odgledao prve tri-cetiri epizode, i moram priznati da me nikako ne vuce, jos sam joj dao mnogo vise sanse nego nekim drugim serijama ( kojima odgledam samo pilote, eventualno i narednu epizodu ako sam u sumnji ), glavni likovi mi nisu ni priblizno zanimljivi kao Mulder i Scully, ne pobudjuju mi interes, je li barem centralna prica kroz dvije sezone postala imalo interesantnija?
univerzuma kao glavna prica koja se provlacila u vecini epizoda druge sezone da bi dosegla kulminaciju na kraju
i dobila dobar cliffhanger za slijedecu sezonu. Inace hemija izmedju 3 glavna lika (Dunhamove i Bishopovih)
se solidno razvila i sada je puno jaca i daje seriji dodatnu draz.
Gledao sam i tu, znaci opet cu psovati na kraju sto ukinu dobru serijukomi wrote:ja sam gledao defying gravity iako sam znao da je ukinutapa sad...
I ja sam gledao 4400, ali je kraj takav da ima dovoljno smisla iako je serija otkazana, mada ostaje dosta toga neispricanog ( nesto kao kraj LOST-a, iako manjeg intenziteta, LOST je u svojoj domaji nenad*ebiv )komi wrote:ja sam gledao defying gravity iako sam znao da je ukinutapa sad...