Kako mogu 59 miliona ljudi da budu tako idioti?

Post Reply
dado77

Post by dado77 »

Moje misljenje je da je bus najbolje sto se svijetu, moglo desiti. Evropa nikad ujedinjenija , Islam na pravom putu iako tako mozda tako ne izgleda uocavaju se problemi . Mi svi pricamo o eri klintona kao nekom vremenu pozitivnom, Zaboravljamo da je genocid gledao preko televizije i tek kada ja Armija postala faktor odlucio da nam pomogne ko bajagi.

Sto se tice poredjenja republikanaca i SDA , Neka ga je sramota svakoga ko tako pomisli. Nek upali televiziju pa neka pogleda irak i onda usporedi.

Imam molbu na Ovu bosnjacku seljacinu u njemackoj. Ovog Agu , ako ima ko na svijetu da treba da suti onda su to bosnjaci u Njemackoj , cast manjini , niko me nikada nije brukao kao oni gdje god isao , Lupao , pio , kurvo se , porodice u rasulu , mjesani brakovi itd. Mogao bi Aga recimo umjesto da seres i pametujes po forumu. Da obilazis recimo udruzenja turaka da vidis kako oni rade. Izvinjavam se svim onim Bosnjacima koje sam uvrijedio , ali mislim da je vecina ovakva kako sam ih i opisao.
margareta

Post by margareta »

Znala sam ja da ce se Bosna poceti porediti sa Irakom i znala sam da ce odbrambenu strategiju zauzeti SDA ovci ! Eto hajte, dobili ste priliku da se opet dicite Dado 77 ! Idi sprzi na cd svoj text - odnesi ga egzekutorima stradanja naroda poslije rata !
SD-6

Post by SD-6 »

Mislim da bi Jery Springer dobio glat izbore da se kandidovao,toliko o Amerima :D
margareta

Post by margareta »

dado77 wrote:Moje misljenje je da je bus najbolje sto se svijetu, moglo desiti. Evropa nikad ujedinjenija , Islam na pravom putu iako tako mozda tako ne izgleda uocavaju se problemi . Mi svi pricamo o eri klintona kao nekom vremenu pozitivnom, Zaboravljamo da je genocid gledao preko televizije i tek kada ja Armija postala faktor odlucio da nam pomogne ko bajagi.

Sto se tice poredjenja republikanaca i SDA , Neka ga je sramota svakoga ko tako pomisli. Nek upali televiziju pa neka pogleda irak i onda usporedi.

Imam molbu na Ovu bosnjacku seljacinu u njemackoj. Ovog Agu , ako ima ko na svijetu da treba da suti onda su to bosnjaci u Njemackoj , cast manjini , niko me nikada nije brukao kao oni gdje god isao , Lupao , pio , kurvo se , porodice u rasulu , mjesani brakovi itd. Mogao bi Aga recimo umjesto da seres i pametujes po forumu. Da obilazis recimo udruzenja turaka da vidis kako oni rade. Izvinjavam se svim onim Bosnjacima koje sam uvrijedio , ali mislim da je vecina ovakva kako sam ih i opisao.
Kojoj manini kad su age usrale motike gdje su stigle Mnoge iz Njemacke znam mozda Dado i tebe ako se prezivas sa G. Moji svi prijatelji bjeze od bosanaca poput age a za religiju ovdje nije mjesto.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Zao mi je al nisam u Njemackoj :D

Vlahinduro idi gleda djecu sto si usvojila pusti internet
margareta

Post by margareta »

ViTeZ93 wrote:Bosnjak aga hvala na informaciji da te Allah dz.s. nagradi jer nisam znao za ovu http://www.isdb.org vidim nemaju branch za Bosnu podhitno treba jednu otvoriti jer zasto da se pare ostavljaju na krscanske banke kada mozemo dostojanstveno bez ikakve haram kamate na nasu islamsku banku!
Imas li namjeru mozda malo Bosnu odbraniti ? HARAM KAMATE ????

PA gdje ce mi dusa prijatelja bankara ?

Sto bi pljackao krscane kad mozes bracu muslimane ?
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

margareta wrote:
ViTeZ93 wrote:Bosnjak aga hvala na informaciji da te Allah dz.s. nagradi jer nisam znao za ovu http://www.isdb.org vidim nemaju branch za Bosnu podhitno treba jednu otvoriti jer zasto da se pare ostavljaju na krscanske banke kada mozemo dostojanstveno bez ikakve haram kamate na nasu islamsku banku!
Imas li namjeru mozda malo Bosnu odbraniti ? HARAM KAMATE ????

PA gdje ce mi dusa prijatelja bankara ?

Sto bi pljackao krscane kad mozes bracu muslimane ?
Branio sam je svojim zdravljem i svojom krvlju doduse ne takve kao sto si ti Elhamdulillah i doduse ne toliko Bosnu koliko Islam i Muslimane halal osum!
hehe zapinjes mi mnogo za kitabije (krstare)? zar ono tvoj sin od 17 godina zeli da se nakolje cetnika (krscana)?
bosniaque

Post by bosniaque »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

hajd bolan sta ima veze ako je bush pobijedio bice ovoga jos vise! :zzzz:
margareta

Post by margareta »

Necu se tebi pravdati ali moj sin kada bi tako mislio ne bi bio medju zivima. Rekla sam da necu vise truniti na forumu i ne prozivaj me sa lazima jer ne znas pravu istinu niti ces je znati.

PS. Branila su je moja djeca svojim zivotima i moj suprug ali NE gluho bilo takve kao sto si TI ! Hoces li CT snimak jetre i slezine moga sina ?

Dosta vise bezobrazluka i svojatanja komadica zemlje.

Ne provocirajte bit ce bolje svima i dosta vam je valjda MENE ?

vozdrica
Last edited by margareta on 06/11/2004 14:27, edited 1 time in total.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

bosniaque ako bogda bice :D
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

margareta wrote:Necu se tebi pravdati ali moj sin kada bi tako mislio ne bi bio medju zivima. Rekla sam da necu vise truniti na forumu i ne prozivaj me sa lazima jer ne znas pravu istinu niti ces je znati.

PS. Branila su je moja djeca svojim zivotima i moj suprug ali NE gluho bilo takve kao sto si TI ! Hoces li CT snimak jetre i slezine moga sina ?

Dosta vise bezobrazluka i svojatanja komadica zemlje.

Ne provocirajte bit ce bolje svima i dosta vam je valjda MENE ?

vozdrica
prva si me prozvala ali otom potom!
sto se tice svojatanja zna se ko je to ucinio i glupo je da meni to podturas pod nos!
margareta

Post by margareta »

ahuseino wrote::roll: Viteze idi na neki drugi forum, ako ima religija ili teologija, ili nesto sl.

Nista protiv tebe kao vjernika, ali politika i vjera ili drzavno uredjenje i vjera su pojmovi koji se ne smiju pojaviti u istoj recenici. Danas je vrlo je malo drzava u kojima je politika podredjena vjeri, i opste je poznato kakvo je stanje u tim "drzavama". :sad: Pored toga taj model je poceo odumirati od srednjeg vijeka, da bi se danas zadrzao u zemljama blistkog istoka i uze okoline.

:-? Prava narodnosti, nacionalnosti, vjeroispovjesti trebaju biti zasticena ustavom politicki pravne drzave, a NIKAKO od singularne vjerske drzavne uprave.

Mozda izvodivo u Islamskim drzavama, gdje je 99.9 posto islamskog
stanovnistva, ali je to ipak vrsta sistema koja koci napredak te civilizacije (ne mogu sad nabrajati po kojim osnovima, ali pocni od nauke, licne slobode pa nadalje). Naravno ti si vjernik, tebe ove stvari mozda ne tangiraju previse, ali siguram, tangiraju 99.9 posto ljudi u BIH.

Vjera + Politika = :x :x :x :x :x :x
Mnozenje ili sabiranje ta dva podrucja, posebno predstavlja opasnost za zemlje u tranziciji. :)
H2SO4

Post by H2SO4 »

divna tema :-)

:lol:

najljepse je gledati kako su se neki ukakali pred Bushovom silom :D

Amerikanci su glasali za Busha,to je njihov izbor.Patriote,krscani su ga izabrali.Bush ce iskoristiti priliku poslije izbora i pokusati da slomije iracki pokret otpora sto ce kostati ne samo zivote iracana nego i amerikanaca.Iako u prvim redovima jurisaju neamerikanci :D ,tj Iracani - izdajnici.Ali cinjenica je da ce Bush ipak na kraju morati da se povuce iz Iraka a Irak ce nastaviti svoj novi gradjanski rat.Dakle Bush na kraju mora da podvije rep.To je jedna od alternativa.Druga je da ce uzeti Irak u sto ja ne vjerujem.Treca je da ce nastaviti sa svojom politikom (isto ne vjerujem ni u tu alternativu) a takva politika nas vodi direktno u treci svjetski rat koji ce biti daleko najbrutalniji a mozda predstavljati i kraj covjecanstva.Bin Laden bi naravno najvise volio da se desi ova treca alternativa koja podrazumjeva revolucije u proamerickim islamskim zemljama,ujedinjenje muslimana,zavrtanje naftnih ventila zapadu sto bi trebalo da posluzi kao inicijalna kapisla za eksploziju zvanu treci svjetski rat...
margareta

Post by margareta »

Pa da ti ISKRENO kazem ne bih niti sekunde zalila za svojim zivotom u odnosu koliko ih je nastradalo.
To se zove Pocetak Kraja.
...............put do Raja
..........samo za raju
..... :-)
... :oops:
Post Reply