isto nemoj da se osvetis,glupost,samo ces mu reci da ti je stalo,progonicete,
ostavi i nadji nekog da mozes da ga volis,uvjeren sam da postoji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To sto bih ja kako kaze mogla "popricati" sama sa sobom je moja stvar,na forum sam stavila temu u vezi momka,a ne o svom ponasanju inace i o tome da li ja u svemu trazim korist.To je apsolutno moja stvar kako cu da se ponasam,trazila sam misljenje u vezi ljubavnog zivota,i samo to.Bolje da sutite ako nemate sto pametno reci.ladyblue18 wrote:Kada nesto izneses na forum, to postane i forumska stvar, nauci, ako vec nisi.Speshl wrote: Moja stvar.
Ok, ti momcima govori kako moraju prvo raskinuti s tobom, ako nadju bolju.sanabe wrote:cuj ove logikestatix wrote:Decku mozes oprostiti, ali muzu ne.![]()
![]()
![]()
Speshl wrote:Bolje da sutite ako nemate sto pametno reci.
Ma nisam ljuta uopste. Samo odgovaram ovima sto se prave pametni.sanabe wrote:
ooopaaaamalo smo ljuti , 'a?
![]()
e nek si nam rekla![]()
![]()
![]()
Dušo moja draga, slatka,medena.....neki od nas se ne prave pametni jer to već jesuSpeshl wrote:Ma nisam ljuta uopste. Samo odgovaram ovima sto se prave pametni.sanabe wrote:
ooopaaaamalo smo ljuti , 'a?
![]()
e nek si nam rekla![]()
![]()
![]()
Jao hvala na tako lijepim rijecima. Steta ja to isto ne bih mogla reci za tebe.zelenashica wrote: Dušo moja draga, slatka,medena.....neki od nas se ne prave pametni jer to već jesu
Haj sad da čujem ljutnju![]()
![]()
Ja imenovah pametnjakovićko NAS koji smo na forumu odavno testiraniSpeshl wrote:Jao hvala na tako lijepim rijecima. Steta ja to isto ne bih mogla reci za tebe.zelenashica wrote: Dušo moja draga, slatka,medena.....neki od nas se ne prave pametni jer to već jesu
![]()
Vidis ba,hoce jezik pravo. Znam da sam pametna,hvala jos jednom.zelenashica wrote:Ja imenovah pametnjakovićko NAS koji smo na forumu odavno testiraniSpeshl wrote:Jao hvala na tako lijepim rijecima. Steta ja to isto ne bih mogla reci za tebe.zelenashica wrote: Dušo moja draga, slatka,medena.....neki od nas se ne prave pametni jer to već jesu
![]()
..a ne tebe koja si tek došla
nismo te još testirali
Jok bona to se tebi samo činiSpeshl wrote:Vidis ba,hoce jezik pravo. Znam da sam pametna,hvala jos jednom.zelenashica wrote:Ja imenovah pametnjakovićko NAS koji smo na forumu odavno testiraniSpeshl wrote:
Jao hvala na tako lijepim rijecima. Steta ja to isto ne bih mogla reci za tebe...a ne tebe koja si tek došla
nismo te još testirali
Strpljiva wrote:Njoj mogu oprostiti, ipak joj je 13-14, ali vi iskusniji, stariji...![]()
Mora da vam je dosadno, nema drugog objašnjenja.Ne vjerujem da se s njom nadmudrujete.
PapakizSarajeva wrote:Znas sta ? Ako imas vise od 18 godina, javi mi se na PP pa da mu se "osvetimo" !!!
(ne)forumas wrote:kazu "bozanski je prastati"... osjecas li se kao bog?
Pusti ba moderatoru.moderator wrote:Boohoo, jesi li se pohvalila raji na dopunskoj nastavi da si "shuknula" nekome sa foruma?Speshl wrote:Jao hvala na tako lijepim rijecima. Steta ja to isto ne bih mogla reci za tebe.zelenashica wrote: Dušo moja draga, slatka,medena.....neki od nas se ne prave pametni jer to već jesu
![]()