Zdravo komšije, pozdrav iz Beograda

.
Morala sam da se registrujem na vaš forum

, samo ne bih li razmenila pokoju sa vama, naravno na temu rokenrola i ove tv emisije.
Vrlo je moguće da grešim, jer sam htela da vam napišem ponešto što će neko oblatiti. Ipak sam stekla utisak da forumi i komunikacija preko interneta "služi" za prepucavanje i slično.
Ja nisam pratila emisiju RAT BENDOVA od početka, ali sam oduševljena da tako nešto postoji na tvu

.
U svakom poslu/projektu postoje standardi i šabloni koji se moraju ispuniti i zadovoljiti koji su dagajebeš nezaobilazni, i ja na osnovu ovoga što jedva čekam da pogledam svake nedelje uveče, ne zagledam toliko da tražim greške i da posle idem i pljujem po tudjem radu i trudu, koji definitivno ne može biti idealan.
Kako ja gledam na ovu ideju, vidim uglavnom samo pozitivne stvari i kontekst, a to je muzika na našem tržištu koje je prezasićeno turbo šitom.
Htela sa da vam u ime rokenrola skrenem pažnju da se generalno nije lepo baviti malogradjanstvom na temu muzike o kojoj je reč, glumiti baba žvaku i kenjati po svemu i svja.
Jeste da bi bilo bolje da su raznovrsniji bendovi ušli u emisiju, pa da i ljudi koji slušaju punk budu donekle zadovoljeni...
Ali, kako se deci obraćamo sa - dam ti prst, ti tražiš celu ruku, ja sam prezadovoljna ovim prezentovanim.
Način snimanja emisije, voditelji, žiri, kamera, scena, lightshow, celokupna organizacija je ako ništa drugo, daleko bolja od svega što sam do sada imala prilike da gledam na televiziji na ovu temu.
Meni je draži osećaj što ja maštam da možda bacim put pod noge i doputujem u Sarajeno povodom ovog tv showa, nego da se iscrpljujem tračanjem i blaćenjem svega što sam videla za tih 2-2,5 sata koliko sam blejala u ekran.
Dopalo mi se što ovde ima komentara koji pružaju informaciju i imaju smisla da se neki predlog usvoji i ubaci u dalji tok emisije.
Sinoć nisam gledala epizodi, i evo me danas trčim da pročitam na internetu ko je ispao i kao je šta svirao i tako naleteh na sarajevo-x.com
Ne zanima me dalji sadržaj sajta i foruma, samo ova emisija RAT BENDOVA.
Niti volim forume i ovaj način komunikacije..više sam za pivo na otvorenom, na terasi, krovu ili u parku hihihi.
Htela sam da vas pitam ako nekog ne mrzi da mi postavi link za videosnimak ako ima gde je pevač PUTNIKA sa bendom ATLANTIDA za cover Glasno, Glasnije.
To sam propustila.
Meni su najdraži SABBATKA, bez obzira na poreklo itd. Mada bih ja uprkos njihovoim tendencijama predložila da svoje pesme prepevaju na srpski, jer svi bendovi koje ja slušam od YU EX-ROCKa pevaju na svom jeziku i ostali su upravo zbog toga legendarni...čak i kad se uporedi album Wild Strawberries koji ja volim, ali nije nešto u poredjenju sa Čarobnjacima ili Vatrom ili Konjima...
I uprkos generalizovanju i opanjkavanju gospodina Gitariste, koji priznaćete ima toliko toga iza sebe što mi nemamo ni prineti, što se tiče muzičkog staža i karijere.
Ja sam beogradjanka s ponosom još ubek, i takodje sam htela i par stvari o tome.
Nekoliko puta sam videla da ste ovde napisali kako u SA pljujete i osporavate tudje zasluge, ne brinite tako je i ivde i u drugim gradovima.
Volim da putujem na svirke i koncerte po raznim destinacijama i upozlala sam i "ove" i "one", na osnovu nedovoljno informacija nemate prava sakriti se iza kompjutera i glumatati heroje koji se exstra "razumeju" u sve, pa i u rokenrol i heavy metal u globalu.
Ima sličnosti sa 2 Minutes To Midnight, Big Teaser i recimo Staklenih hot4elom, i ja u tome vidim samo dobro.
Sebi kada puštam muzičke želje, volim da ukombinujem Hot Rocker od PRIESTa sa Sve Iz Inata, i Princess Of The Night.
Dobra je ideja za Doktora Za R'n'Roll

!
Ah, ali dobro, internet je dostupan svima i kako svi ponavjaju - svako ima pravo na mišljenje i ukus....(svoj ili tudj, teško je proceniti).
Isto su mi ludi, ponekad pomalo neukusni ona dvojica jestera u backstageu... i takodje je dobar predlog da malo više mogu da obrate pažnju na bend koji je poslat kod njih, a ne na gluposti ti olajavanje žirija, to je ipak stil namenjen nekoj drugoj šabanskoj tv publici iz drugih emisija koji njih zadovolja, mene ljuti.
Ja sam se baš primila na emisiju, jer me podeća na voljeni nekadašnji 3K DUR emisiju koja se bavila sličnom tematikom i emitovala kod nas na našem prostoru, pa nisam sigurna da li znate koja je emisija bila....i tamo je uprkos dobroj ideji i pokušaju i trudu oko što kvalitetnije realizacije promovisanj ROCK muzike, bilo kikseva i šminke i komercijalnih poteza.
Jer, koliko god da smo dobili šansu za probijanje nečeg što je zapostavljeno bilo u muzičkoj tv promocijki, kako je neko napisao - propustili smo ko zna koliko EKV, AZRE i ČORBE i ZABRANJENOG PUŠENJA graupa iz naše decenije ili one prethodne.
Ja dolazim u Banja Luku sledećeg leta na festival, ovog nisam uspela zpog gubitka pasoša, a izbor je bilo društvo koje je zbog puteva išlo preko Hrvatske, baš mi je žao...moj momak je snimljen u prvom redu...
Još moram da podvučem i pohvalim mlade bendove na čije ču svirke od sada sigurno ići, SABBATKINU prvo, čak sam mislila i 1.januara da zapalim u Suboticu, videćemo. Imam drugare madjare iz Vojvodine, tako da se ne uvrede zbog mog predloga ako su zato izabrali engleski... Meni se i madjarski dopada

htela sam da idem u Sentu na fest letos, ali je bilo u sredu, aa ja radim i nisam imala slobodan da tim povodom.
Takodej, NASTY MICHELLE sam gledala na koncertu PUTNIKA u Tremi ili kao se zove nak klub restoran letos i fenomenalni su, ali to je posebna hvala i priča na t4emu njih.
Mali bradersi iz Bače Palanke su hit, bum i tako to i biće prilike i da njima budem gost u publici, naravno omiljeno prvom redu

.
I dopalo mi se i privuklo baš to što ima polovina bendova iz moje zemlje, male Crne Srbije kako ja volim da je nazovem, zbog tog nesložnog i crnog humora.
I taj dotični LAST LOCATION ima dobru i kvalitetnu priču, nije sve baš tako kako vi pišete o roditeljima i uticanju, njima koliko to pomaže toliko i odmaže jer se stvara tabor inadžija koji samo zbog "tate i Zeleta" neće čuti ono zbog čega se oni znoje i ulažu napor očigledni

.
Zele i bilo koji drugi čovek koji je poznat i popularan u medijima, mora imati nažalost i negativnu konotaciju...koj radi taj i greši prirodno je. Ali ja ne poštujem one koji se bave pljuvanjem tudjeg....po pravilu su to ljudi slabići koji svoje nemaju....iii sede iza sigurnosnih kompjutera, jer su tada jako hrabri.
Upoznala sam i Zeleta, koji je pored pomalo uobraženosti, čovek duhovit i prijatan i ima svoj stav o svemu. Ja njega ne cenim zbog ovoga ili onoga što je mudriti ili lupiti na rijaliti i drugim show tv emisijama, nego zbog mnogobrojnih pesama koje je napravio uz pomoć drugih fenomenalnih ljudi i muzičara koji su možda takodje u nekom trenutku imali opet svoje kukseve, dakle mnogobrojnim pesmama za kojima ja "sečem" vene i to uzduž.
Tek sam pre par dana čula da pesmu Can't Stop peva ribala iz SA

....godinama slušam i ne provaljujem.
Svidjaju mi se jako i SCRIPTA fanki genijalci, ma koliko bili t4zgaroši ili šta već vi kažete. Imaju dušu koliko ja osećam.
Realno sam ponosna njihovim zajedničkim uspehom uključujući i one bendove koji su morali da ispadnu iz emisije, ali zato nisu ispali iz onoga zbog čega je i osnovana ideja za emisijom RAT BENDOVA. VENUS me bubnjarka oduševljavala svojom harizmom, ako i druge dame iz benda i samo neka guraju svoju slavu i pesme i albume buduće.
I ona natapirana je bila simpatična sa svojim bendom.
ATLANTIDA je recimo meni bila pomalo iritantan bend, zbog toga što sam ja uletela sa praćenjem svirke RAT BENDOVA u trenutku kada je voditelj vadio stvar, i tek sa kontam da pevač nije bio kriv...i ako sam ubedjena da mi ni inače ne bi ležala ona pesma Jump.
I njih sam, mislim, jednom čula na dolasku na koncert 30god JAGODA u skc. Jedino što nisam sigurna da li su oni obradili cover pesme Crna Udovica čime sam se ja oduševila u trenutku dok sam prilazila koncertu na kojem su pr4dgrupe već krenule da sviraju.
Mislim da u osnovnoj školi nisam veći sastav napisala, koga mrzi neka ne čita, baš me briga.
Navijam za SABBATKU, mada mi se opasno svidja NastyMlle imaju "guts" ako se reč petlja tako piše....ne padam na ženske vibracije koje šalju, mada nisu krivi što su slatki....u skladu sa sladunjavim hevijem koji sviraju....kod njih me nervira što forsiraju uslovno rečeno "najgore" hitove, one izlizane...
SaBBATKA ima mnogo dobar repertoar...
SCRIPTA isto

.
LL su mi šminkeri, ali nema veze i Billy Idol je

.
Sledeće godine ima i ja da se prijavim, samo još da nabavim bend, muziku, tekstove, fanove i još ponešto. Jednio što ne znam za koji bih se instrument opredelila, da li za drums ili gitaru, klavijature, bas ili ću da PEVAM!
Obruka se ja, potpala sam pod uticaj internet zaraze.
Ne znam da li sam još nešto htela da napišem, setiću se usput.
Tako da, "..Nemam ništa protiv, a nisam ni ZA....i veze neću s tim da imam JAAAaaa, auuu!"
Trebalo mi je više od sat vremena, to je zbog punog meseca, ubiću se, ajd' sve najbolje.
Kakav tragičan pravopis, baš sam neka...