Pa, gde nece utripovat?! Kakve oni tamo biljkice jedu, dobro je da zmajeve ne vide, brate.sofist wrote:Brate, porodica je porodica al' sto milja je sto milja.![]()
Utripovali da su Spartanci, spartanski duh, nacin zivota, kontas brate?
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- BSn
#176 Re: SURVIVOR na Hayat TV
- Irm@
#177 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jah zamijenih Nemanju i Nikolu
a sto mi je sladak onaj Luka ma k'o med...bas mali djecak mamina maza
a Njegos i Nemanja uhhhh
bas sirovine brate 
a sto mi je sladak onaj Luka ma k'o med...bas mali djecak mamina maza
a Njegos i Nemanja uhhhh
-
sofist
#178 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tebi svako sladak brate.Irm@ wrote:jah zamijenih Nemanju i Nikolu![]()
![]()
a sto mi je sladak onaj Luka ma k'o med...bas mali djecak mamina maza![]()
a Njegos i Nemanja uhhhhbas sirovine brate
Fakat me cudi kako niko nije pao u nesvjest do sada. Jedino kod Visnjicice malo guza utanjila...
- Irm@
#179 Re: SURVIVOR na Hayat TV
nije vala..ona dvojica isprdaka Aca i Klemen nisu..ali zato ova trojica uh...sve trojicu bih ih zajedno

a zato je brate Milena na vrijeme otisla da joj sisa ne utanji

a zato je brate Milena na vrijeme otisla da joj sisa ne utanji
Last edited by Irm@ on 04/12/2009 00:42, edited 1 time in total.
- anastasija
#180 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Imamo isti ukusIrm@ wrote:jah zamijenih Nemanju i Nikolu![]()
![]()
a sto mi je sladak onaj Luka ma k'o med...bas mali djecak mamina maza![]()
a Njegos i Nemanja uhhhhbas sirovine brate
- anastasija
#181 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Trnu mu noge nesto sta li...Daphna wrote:Raja, gledate li?![]()
Šta je onom Njegošu?
a ne bih ni 3 dana izdrzala. Kaze covek kuci jede 3 kile mesa na dan a ovde svaki obrok solja pirinca.
Najgore je tim krupnim, nabildovanim.
-
sofist
#182 Re: SURVIVOR na Hayat TV
To se zove Survivor!Irm@ wrote:sve trojicu bih ih zajedno![]()
- Irm@
#183 Re: SURVIVOR na Hayat TV
e bas jede 3 kile mesaanastasija wrote:Trnu mu noge nesto sta li...Daphna wrote:Raja, gledate li?![]()
Šta je onom Njegošu?
a ne bih ni 3 dana izdrzala. Kaze covek kuci jede 3 kile mesa na dan a ovde svaki obrok solja pirinca.
Najgore je tim krupnim, nabildovanim.
- anastasija
#184 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tako kazeIrm@ wrote:e bas jede 3 kile mesaanastasija wrote:Trnu mu noge nesto sta li...Daphna wrote:Raja, gledate li?![]()
Šta je onom Njegošu?
Najgore je tim krupnim, nabildovanim.![]()
-
Gray
#185 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ali što je sujetan čovjek, smrtno se uvrijedio što nije on izabran prvi.
Ipak je Srđan najbolji, održava lik dobru atmosferu. Najbolje kada je rekao da ako mu neko opet ponudi da ide na Filipine da bi radije izabrao Irak ili piojas Gaze
Ipak je Srđan najbolji, održava lik dobru atmosferu. Najbolje kada je rekao da ako mu neko opet ponudi da ide na Filipine da bi radije izabrao Irak ili piojas Gaze
-
sofist
#186 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kad vidim onog glupog i sujetnog Njegosa tacno me bude stid sto sam iz Bosne. On i Nemanja, sto neko rece, kao dva krokodila, samo im nosevi vire iz vode. 
- Kraljica_Suza
#187 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Slazem se! Kako su samo sujetni, fuj!! A ovamo Pece i Nikola na ostrvu duhova handre i dalje oko Sparte...uzas, mrski su mi zajedno sa Visnjom.sofist wrote:Kad vidim onog glupog i sujetnog Njegosa tacno me bude stid sto sam iz Bosne. On i Nemanja, sto neko rece, kao dva krokodila, samo im nosevi vire iz vode.
- Skyfox
#188 Re: SURVIVOR na Hayat TV
mada danas Visnja u skroz drugom svjetlu shuknu onoj mrcini Njegoshu kao nisi samo ti zasluzan za imunitet, svaka joj cast.Kraljica_Suza wrote:Slazem se! Kako su samo sujetni, fuj!! A ovamo Pece i Nikola na ostrvu duhova handre i dalje oko Sparte...uzas, mrski su mi zajedno sa Visnjom.sofist wrote:Kad vidim onog glupog i sujetnog Njegosa tacno me bude stid sto sam iz Bosne. On i Nemanja, sto neko rece, kao dva krokodila, samo im nosevi vire iz vode.
Njegos ima neki Napoleonov sindrom ili tako nesto, misli da je Bogom dan
-
sofist
#189 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Hahaha, da, ono sa Spartom mi je najjace!Kraljica_Suza wrote:Slazem se! Kako su samo sujetni, fuj!! A ovamo Pece i Nikola na ostrvu duhova handre i dalje oko Sparte...uzas, mrski su mi zajedno sa Visnjom.sofist wrote:Kad vidim onog glupog i sujetnog Njegosa tacno me bude stid sto sam iz Bosne. On i Nemanja, sto neko rece, kao dva krokodila, samo im nosevi vire iz vode.
- Kraljica_Suza
#190 Re: SURVIVOR na Hayat TV
@Skyfox - Ma shuknula im je jer se osjeca ocajno sto je losa u igrama, pa se smatra prozvanom..a inace je takva, njen glas uvijek mora biti glavni, i kad god je buka, vika, galama, svadja, ona je na celu.
Nakon borbe je pokusala optuziti Pedzu da je nekako ruzno udario onu njihovu sto je pala i unistila nogu, pa su je ostali odmah presjekli i rekli da nije do njega, ona je pala ruzno i to je to..
Znaci, uvijek pokusava unijeti neki autoritet, negativnost i svadju...gledat je ne mogu!
Nakon borbe je pokusala optuziti Pedzu da je nekako ruzno udario onu njihovu sto je pala i unistila nogu, pa su je ostali odmah presjekli i rekli da nije do njega, ona je pala ruzno i to je to..
Znaci, uvijek pokusava unijeti neki autoritet, negativnost i svadju...gledat je ne mogu!
-
lolo_lolo
#191 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sta bi sa onom sto pade
dobro je pa se nije u medjunozje udarila
dobro je pa se nije u medjunozje udarila
- Kraljica_Suza
#192 Re: SURVIVOR na Hayat TV
A jes vidio scenu kad je Pece izgubio i nesto se prekrstili pa se ljube i pozdravljaju, pa on klekno na tlo i udari sakom ''Sparta!!!''sofist wrote:Hahaha, da, ono sa Spartom mi je najjace!Kakvo je ono ludilo i sta oni umisljaju?
Kao neki pravednici njih dvojica a pokvareni do kraja.
Mene stid bilo gledat
-
sofist
#193 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kraljica_Suza wrote:A jes vidio scenu kad je Pece izgubio i nesto se prekrstili pa se ljube i pozdravljaju, pa on klekno na tlo i udari sakom ''Sparta!!!''sofist wrote:Hahaha, da, ono sa Spartom mi je najjace!Kakvo je ono ludilo i sta oni umisljaju?
Kao neki pravednici njih dvojica a pokvareni do kraja.
Mene stid bilo gledat![]()
- Skyfox
#194 Re: SURVIVOR na Hayat TV
antipaticna jeste od pocetka al nemogu ni onog njegosa smislit pa od dva zla ona mi je opet boljaKraljica_Suza wrote:@Skyfox - Ma shuknula im je jer se osjeca ocajno sto je losa u igrama, pa se smatra prozvanom..a inace je takva, njen glas uvijek mora biti glavni, i kad god je buka, vika, galama, svadja, ona je na celu.
-
Gray
#195 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni je Anita bila skroz ok, šteta.

- Kraljica_Suza
#196 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma uzasni su kako god...dobro je i rekla mala Ana iz Manoba veceras, ''mi se ne koljemo jer nismo takvi ljudi''.
ovi u ga dangu su haman svi bas bezobrazni...pa jebote, sinoc kad sam gledala kad su ovi iz Manoba dobili hranu, jeste li vidjeli zivota vam ljepote i veselja kako lijepo dijele, jedu, nazdravljaju i slave...
a ovi iz ga danga kad su nedavno dobili hranu, covjece!! kad se pobili nisu...
ovi u ga dangu su haman svi bas bezobrazni...pa jebote, sinoc kad sam gledala kad su ovi iz Manoba dobili hranu, jeste li vidjeli zivota vam ljepote i veselja kako lijepo dijele, jedu, nazdravljaju i slave...
a ovi iz ga danga kad su nedavno dobili hranu, covjece!! kad se pobili nisu...
- Skyfox
#197 Re: SURVIVOR na Hayat TV
kako ovako nezgodno izvrnu nogu... crnjak
a i onaj Luka je neki cudak kao da namjerno minira svoje pleme...
- Kraljica_Suza
#198 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Joj slike!!!
bila je ok cura, zao mi je sto nece moci nastaviti 
-
sofist
#199 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne vjerujem da minira. Luka je fin momak, vaspitan, pametan... Gradsko dijete, nije sirovina i ima ono ljudsko u sebi. Ne bi se j.bo za saku rize.Skyfox wrote:kako ovako nezgodno izvrnu nogu... crnjak
- Skyfox
#200 Re: SURVIVOR na Hayat TV
stoji svesofist wrote:Ne vjerujem da minira. Luka je fin momak, vaspitan, pametan... Gradsko dijete, nije sirovina i ima ono ljudsko u sebi. Ne bi se j.bo za saku rize.Skyfox wrote:kako ovako nezgodno izvrnu nogu... crnjak
al koliko sam upratio ni u jednoj borbi se nije istakao... J*bo sto je fin kad ga ove mrcine svladavaju...