MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
NoNaMo

#176 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by NoNaMo »

@kvicbu
Mozes korisiti i "+" ili "-" meni svejedno, bitno je da se ti malo zagledas.
kahro

#177 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by kahro »

NoNaMo wrote:@kvicbu
Ma nemora ba nista koristit. Ni + ni - ni ctrl, imaju valjda strucnjaci koji ce znati 100% jel kifla il je pistolj...
kvicbu

#178 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by kvicbu »

NoNaMo wrote:@kvicbu
hvala :-) .. a mozda je ovaj covjek sam sebe propucao kada je stajao ispred kuce... ili je policija i njega propucala misleci da je hordas... eto vam dvije opcije pa se odlucite za koju hocete...
manijak_tm87

#179 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by manijak_tm87 »

HOČE LI DANAS BITI KAKVIH OKUPLJANJA... NA POSLU SAM NISAM U TOKU. MOLIM VAS ODGOVORITE...
Charuga
Globalni moderator

#180 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Charuga »

manijak_tm87 wrote:HOČE LI DANAS BITI KAKVIH OKUPLJANJA... NA POSLU SAM NISAM U TOKU. MOLIM VAS ODGOVORITE...
Mescini da nece jer su rekli da su im svi zahtjevi ispunjeni!
manijak_tm87

#181 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by manijak_tm87 »

Plavih_11 wrote:
manijak_tm87 wrote:HOČE LI DANAS BITI KAKVIH OKUPLJANJA... NA POSLU SAM NISAM U TOKU. MOLIM VAS ODGOVORITE...
Mescini da nece jer su rekli da su im svi zahtjevi ispunjeni!

OK AKO ŠTA BUDE ZOVITE ME. IMATE BROJ :-D
mrchinho

#182 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by mrchinho »

Sjeća mi se neko mozda utakmice u sirokom Dinamo-Hajduk?

i tada su neredi veliki bili, razbijani izlozi, napadani policija i stanovnistvo....jedan od policajaca i teze povrijedjen od cipelarenja.
Ali policija nije pucala na "svoje" nego pendrekom preko ledja i pucnjevima u vazduh.... Toliko taj incident i razvoj dogadjaja podjeca na nedjeljni, ali i opet ALI valjda ovi od ranije su "naši" pa ćemo u zrak pucati iako su nam kolegu policajca toliko isprebijali. u nedjelju je pištolj bio okrenut prema masi iako je bilo dobrih 10 metara minimalno udaljenosti izmedju mase i policije.

http://www.whiteboys.de/presse/bilder/2 ... 5B1%5D.jpg

i tada je bilo vrijeme za komačni obračun sa huliganima :? :? :?

hocemo li opet zaključat u ladicu i pustiti da se smiri do sljedećeg slučaja???
tazmaniaBAN

#183 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by tazmaniaBAN »

Citam ove postove i nemogu da vjerujem sta sve mozete pisati !!! hallooooo momak je pogino! je li ista vrijedno necijeg zivota !? kako samo imate srca ovako nesto pisati protiv navijaca?! Momci su izasli na ulice i protestuju, znaci, trazimo neke promjene za razliku od vas !!!

zbog takvi ljudi ko sto ste vi smo popusili 92. sto vam je prece sve osim onoga sto se dogadja oko vas !!! Samo suti, nemoj da naljutis nekoga samo da prodje jos jedan dan...

:(

Image
evo malo za ove corave, jasno se vidi da momak nosi kajs omotan oko ruke! Ako je vec policija snimila video da nosi pistolj vjerovatno bi video i postavili !!!

Stvarno nemam snage vise ni za sto, samo bih VAS ZAMOLIO DA POPUSTITE MALO SA VASIM PAMETOVANJEM I BAR MALO POKAZETE SOLIDARNOSTI SA MOMCIMA KOJI SU OZLIJEDJENI !!!

http://www.youtube.com/watch?v=gAd0fQZs5UQ
:bih:
Charuga
Globalni moderator

#184 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Charuga »

Nekad u popodnevnim satima ce biti neka press konferencija HZ i ljudi u i oko FKS gdje ce se iznjeti i pokazati dosta materijala (slike i video) koji ce otkriti dosta novih detalja a i dosta usta ce biti zacepljeno. Snimci ce vjerovatno biti pokazani u informativnim emisijama koje ce biti prikazane u poslijepodnevnim satima!

Ovo je sa sportsport ba.
manijak_tm87

#185 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by manijak_tm87 »

tazmaniaBAN wrote:Citam ove postove i nemogu da vjerujem sta sve mozete pisati !!! hallooooo momak je pogino! je li ista vrijedno necijeg zivota !? kako samo imate srca ovako nesto pisati protiv navijaca?! Momci su izasli na ulice i protestuju, znaci, trazimo neke promjene za razliku od vas !!!

zbog takvi ljudi ko sto ste vi smo popusili 92. sto vam je prece sve osim onoga sto se dogadja oko vas !!! Samo suti, nemoj da naljutis nekoga samo da prodje jos jedan dan...

:(

Image
evo malo za ove corave, jasno se vidi da momak nosi kajs omotan oko ruke! Ako je vec policija snimila video da nosi pistolj vjerovatno bi video i postavili !!!

Stvarno nemam snage vise ni za sto, samo bih VAS ZAMOLIO DA POPUSTITE MALO SA VASIM PAMETOVANJEM I BAR MALO POKAZETE SOLIDARNOSTI SA MOMCIMA KOJI SU OZLIJEDJENI !!!

http://www.youtube.com/watch?v=gAd0fQZs5UQ
:bih:
PA ŠTO ČE MU DVA KAIŠA... jedan na ruci drugi oko pasa????
mrchinho

#186 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by mrchinho »

druze , i ja kad kais skine meni na po dupeta padnu merkefa pa se vidi ona traka od bokserica . slika nije dovoljno jasna da se moze zaključivati odmah, treba čekati ostale snimke
Šibicar

#187 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Šibicar »

A i photoshop je čudo,pa tako da me ne bi iznenadilo da stave sliku pitara naoružanih do zuba....
tazmaniaBAN

#188 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by tazmaniaBAN »

3XL wrote:Meni nije isto jasno kako ovaj klip nigdje da se pojavi u nekim zvanicnim izvjestajima ili na pocetnoj stranici Sa-x ako nista ... Fino se vidi frajer kako puca(CELO) i poslije predaje panicno svoj pistolj , bas kao da je svijestan da je pogodio nekoga ... Pogledaj te jos jednom i obratite paznju od 0.39" pa do kraja klipa ...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ja mislim da je bas ovaj upucao Vedrana! Svako ko je bio na stadionu u sirokom vidi da je ovaj celo bas usmjerio pistolj i pucao u pravcu gdje je pogodjen Vedran ?!
zenny

#190 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by zenny »

manijak_tm87 wrote:
hajd prestani pisat' velikim slovima i prestani shvatat' stvari bukvalno... mozda je uzeo kais od jarana, mozda ga nas'o na ulici.. mozda nije kais................ al' definitivno nije pistolj, mozda jeste al' jedan od onih svemirskih sto se obaviju oko sake
karanana

#191 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by karanana »

ja da imam pistolj i da se kofrchim skandirajuci nesto shkriparima koji su se uvukli unutar objekta prema kojem ovaj mali gleda i nesto skandira, ja bih podigao i taj pistolj da ga svi unutra vide a ne bih to radio lijevom rukom kao sto to on radi nego sa desnom rukom da mi vide i pistolj, prema tome sumnjam da je to bio pistolj.

a za onaj gore snimak policajaca sa stadiona, odgledajte ga u cistoj rezoluciji na bht-u i vidjecete da nema nikakvog pistolja ni pucanja sa tribine prema dole. ovaj lijevi gadja kamenjem dole a ovaj celavac dolazi dere se na njega da ne gadja i na kraju ga cak i gura prema pokrivenom dijelu tribine.

ne izmisljajte i vi svasta kao i hrvati koji govore da ovaj malac drzi pistolj.
3XL

#192 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by 3XL »

tazmaniaBAN wrote:
3XL wrote:Meni nije isto jasno kako ovaj klip nigdje da se pojavi u nekim zvanicnim izvjestajima ili na pocetnoj stranici Sa-x ako nista ... Fino se vidi frajer kako puca(CELO) i poslije predaje panicno svoj pistolj , bas kao da je svijestan da je pogodio nekoga ... Pogledaj te jos jednom i obratite paznju od 0.39" pa do kraja klipa ...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ja mislim da je bas ovaj upucao Vedrana! Svako ko je bio na stadionu u sirokom vidi da je ovaj celo bas usmjerio pistolj i pucao u pravcu gdje je pogodjen Vedran ?!
I meni je ovaj video pravo upao u oko , jos posebno sto sam vec napisao poslije pucanja po raji , vidi se kako je uspanicio i daje pistolj drugom papku da ga sakrije... Ovu snimku sam vidio i na BHT , ali nisu uopste paznju obracali na taj detalj ... Zalosno sve u svemu zalosnoooo....
Dendrlix

#193 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Dendrlix »

jest snimljen je kako nosi pistolj a onda je pustena u javnost slika rezolucije 300x230 piksela. Web kamera od 0,3 mpx dajeslike od 640x480 pixela
Geronimo81

#194 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Geronimo81 »

Ovako evo jedan fini prijedlog za sve navijacke skupine.Neka organiziraju proteste da se uvede zakon za huligane.
Neka traze slijedece
1.Napad na policajca 10 do 20 god zatvora
2.Napad oruzjem kako hladnim tako i vatrenim 20 do 40
3.Za vrijeme utakmica da policija sto vise prebire sumljivce a ako nađe oruzje,boksere,nozeve,palice ili bilo sta sto se ubraja u neku vrstu oruzja 5 do 10 g
4.Novcane kazne roditeljima od 10.000 km do 100.000 zavisno sta je uradio.
E kad za ovakvo sta budu zaustavljali promet i ja cu da ga zaustavljam .
Bas se pitam bili ovakvu incijativu podrzali Vođe svih navijacki grupa u BiH a ovo bi sprijecilo huligane jer nitko nebi stisno prdu i pokusao da pravi nerede radi dugotrajne robije.
Dali je netko od vas za ovakve zakone i dali je netko protiv/Zasto?
hepekcina

#195 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by hepekcina »

Geronimo81 wrote:Ovako evo jedan fini prijedlog za sve navijacke skupine.Neka organiziraju proteste da se uvede zakon za huligane.
Neka traze slijedece
3.Za vrijeme utakmica da policija sto vise prebire sumljivce a ako nađe oruzje,boksere,nozeve,palice ili bilo sta sto se ubraja u neku vrstu oruzja 5 do 10 g
Bas se pitam bili ovakvu incijativu podrzali Vođe svih navijacki grupa u BiH a ovo bi sprijecilo huligane jer nitko nebi stisno prdu i pokusao da pravi nerede radi dugotrajne robije.
:thumbup: BRAVO!!!! :thumbup:
za ovo i ja izlazim na ulicu a sve mimo ovoga što "navijači" predlažu je šuplja priča i pranje u javnosti od svoje uloge u ovoj tragediji
Geronimo81

#196 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Geronimo81 »

hepekcina wrote:
Geronimo81 wrote:Ovako evo jedan fini prijedlog za sve navijacke skupine.Neka organiziraju proteste da se uvede zakon za huligane.
Neka traze slijedece
:thumbup: BRAVO!!!! :thumbup:
za ovo i ja izlazim na ulicu a sve mimo ovoga što "navijači" predlažu je šuplja priča i pranje u javnosti od svoje uloge u ovoj tragediji
Ma normalno ovi njihovi protesti nece sprijeciti da se desi u slijedecem derbiju novi Vedran ali oni nikad nikad nece ovakav protest da podrze .zasto ? zato sto im ovo unistava repultaciju zajebane skupine jer danas se svi furaju na engleske huligane .Zato mi koji smo normalni i koji bi zeljeli otici na neku utakmicu ovo moramo podrzati i izaći na ulice za zakon koji sprijecava huligane i ljude koji zive ulicarskim zivotom.
elSaik

#197 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by elSaik »

Evo ga taj momak. Ovdje se vidi taj pištolj na motanje u svom osnovnom obliku. Nakon toga slijedi motanje oko ruke i stabiliziranje cijevi u pravcu u kojem se želi pucati. Šteta samo što pripadnici Policije ZHK nemaju ovakvo oružje, ne bi im se dešavalo da im ga drugi tako lako otimaju.

Image
kvicbu

#198 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by kvicbu »

mrchinho wrote:Sjeća mi se neko mozda utakmice u sirokom Dinamo-Hajduk?

i tada su neredi veliki bili, razbijani izlozi, napadani policija i stanovnistvo....jedan od policajaca i teze povrijedjen od cipelarenja.
Ali policija nije pucala na "svoje" nego pendrekom preko ledja i pucnjevima u vazduh.... Toliko taj incident i razvoj dogadjaja podjeca na nedjeljni, ali i opet ALI valjda ovi od ranije su "naši" pa ćemo u zrak pucati iako su nam kolegu policajca toliko isprebijali. u nedjelju je pištolj bio okrenut prema masi iako je bilo dobrih 10 metara minimalno udaljenosti izmedju mase i policije.

ali isto tako nisu prvo navijaci pucali po neduznim djuturumima koji su stajali ispred svojih kuca... ne opravdavam nista, povratka nema, izgubljen je zivot jedan bezveze, samo je sreca da ih jos nije vise izgubljeno, to je jedino dobro u svemu ovome, ako se moze reci tako...
manijak_tm87

#199 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by manijak_tm87 »

zenny wrote:
manijak_tm87 wrote:
hajd prestani pisat' velikim slovima i prestani shvatat' stvari bukvalno... mozda je uzeo kais od jarana, mozda ga nas'o na ulici.. mozda nije kais................ al' definitivno nije pistolj, mozda jeste al' jedan od onih svemirskih sto se obaviju oko sake

hajd ti nađi kaiš na ulici ili ga posudi od jarana :P :P
mrchinho

#200 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by mrchinho »

kvicbu wrote:
mrchinho wrote:Sjeća mi se neko mozda utakmice u sirokom Dinamo-Hajduk?

ali isto tako nisu prvo navijaci pucali po neduznim djuturumima koji su stajali ispred svojih kuca... ne opravdavam nista, povratka nema, izgubljen je zivot jedan bezveze, samo je sreca da ih jos nije vise izgubljeno, to je jedino dobro u svemu ovome, ako se moze reci tako...
gigante, pricamo o muriji i upotrebi vatrenog oruzja, macku o rep sir olivera i slicne nebuloze
Post Reply