Carrington-Cutileiro plan

Locked
hadzofield

#176 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Geronimo81 wrote:Nemam ja nista protiv Džamija i da ih je 100 puta vise nego prije meni to nesmeta a nebi ni tebi trebali krizevi da smetaju .Samo sam rekao da svih bogomoljki ima dovoljno i da im je pametnije da pare uloze u neku tvornicu kako bi svi vjernici imali od cega da zive (mislim na sve vjerske prestavnike) .

Eh kad bi ljudi bili zaposleni nebi imali kad otici u bogomolju to znaci da vjerski predstavnici njima nebi mogli manipulirati
kao sto sada rade...
Lincoln-Burrows

#177 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by Lincoln-Burrows »

@hadzofield
znaš li gdje su slikane ove slike?

Image
Image
Image
7paviljon

#178 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by 7paviljon »

Lincoln-Burrows wrote:@hadzofield

Image
Image
Image
Bobovac - kod Kraljeve Sutjeske...
-inace to je i oltar domovine tako da mislim da u studenom bude misa za domovinu, znam da smo mi u srednjoj nekoliko puta isli tamo...
hadzofield

#179 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Lincoln-Burrows wrote:@hadzofield

Image
Image
Image

Nas Bobovac
Lincoln-Burrows

#180 Re: Carrington-Cutileiro plan

7paviljon wrote: Bobovac - kod Kraljeve Sutjeske...
-inace to je i oltar domovine tako da mislim da u studenom bude misa za domovinu, znam da smo mi u srednjoj nekoliko puta isli tamo...
Točno, to je bila molitva za domovinu 25.10.2008, i onda neki ovdje kažu kako Hrvati ne smatraju BiH svojom domovinom,
a oni je smatraju svojom, samo što se nekima ne sviđa onakva kakvu je oni hoće.
hadzofield

#181 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Lincoln-Burrows wrote:
Točno, to je bila molitva za domovinu 25.10.2008, i onda neki ovdje kažu kako Hrvati ne smatraju BiH svojom domovinom,

Ja cu tebi postaviti stotinu slika koje pokazuju da hrvati ne smatraju BiH svojom...

Gledajuci i sa politicka strane njima odgovara samo cjelovita BiH u slicaju bilo kakve disolucije zapadne hercegivine oni moraju racunati na gubitak srednje bosne koje nije kompaktibilan teritorij sa herceg bosnom...
kakvo god uredjenje bude ... uvijek ce biti rada dok se BiH ne podijeli i uvijek cemo mi muslimani biti donji...
hadzofield

#182 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Lincoln-Burrows wrote:

Ja cu tebi postaviti stotinu slika koje pokazuju da hrvati ne smatraju BiH svojom...

Gledajuci i sa politicka strane njima odgovara samo cjelovita BiH u slicaju bilo kakve disolucije zapadne hercegivine oni moraju racunati na gubitak srednje bosne koje nije kompaktibilan teritorij sa herceg bosnom...
kakvo god uredjenje bude ... uvijek ce biti rada dok se BiH ne podijeli i uvijek cemo mi muslimani biti donji...
Lincoln-Burrows

#183 Re: Carrington-Cutileiro plan

hadzofield wrote: Ja cu tebi postaviti stotinu slika koje pokazuju da hrvati ne smatraju BiH svojom...

Kako misliš donji?
BHCluster

#184 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:
Nisu svi hrvati isti kao ni bosnjai ili ti ga srbi, samo sto netreba ovdje mjesati ili opravdavati sa onima koji rasturaju ovu nama jedinu Bosnu i Hercegovinu sa onima koji je vole grade i zive.
BHCluster

#185 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

Geronimo81 wrote: To sam sve kopirao u vezi crkve.Opise kako su ubijeni civili sam izbacio.Ako je za tebe ovo uvecano i ubojstva civila po kaknju,varesu nesto nije dobro sa tobom.Sad bi ja trebao da budem đubre od covjeka i kazem kako recimo su Ahmici preuvelicani kako je dretelj bio hotel.Ma daj bjeri ja nisam supak od covjeka da tvrdim da je to preuvelicano kad se zna sve sta je bilo .Samo sam dao dokaz da je upravu sto je pobjegao i da nije trebao cekati da dode ABiH do njega jer covjek ima samo jedan zivot i nebi se trebao igrati ruskog ruleta ,moji su se igrali ruskog ruleta zato ih danas nema ;)
Malo pretjerujes ali nisi ti kriv kada neznas odgovoriti zato u nedostatku argumenata odma mjenjas temu. Negovorim u civilima pokoj im dusu, nego o onome sto si ti napisao zato se drzi toga ili nemoj pisati.
Lincoln-Burrows

#186 Re: Carrington-Cutileiro plan

BHCluster wrote:
Geronimo81 wrote: To sam sve kopirao u vezi crkve.Opise kako su ubijeni civili sam izbacio.Ako je za tebe ovo uvecano i ubojstva civila po kaknju,varesu nesto nije dobro sa tobom.Sad bi ja trebao da budem đubre od covjeka i kazem kako recimo su Ahmici preuvelicani kako je dretelj bio hotel.Ma daj bjeri ja nisam supak od covjeka da tvrdim da je to preuvelicano kad se zna sve sta je bilo .Samo sam dao dokaz da je upravu sto je pobjegao i da nije trebao cekati da dode ABiH do njega jer covjek ima samo jedan zivot i nebi se trebao igrati ruskog ruleta ,moji su se igrali ruskog ruleta zato ih danas nema ;)
Malo pretjerujes ali nisi ti kriv kada neznas odgovoriti zato u nedostatku argumenata odma mjenjas temu. Negovorim u civilima pokoj im dusu, nego o onome sto si ti napisao zato se drzi toga ili nemoj pisati.
Ako misliš na Borovicu, ja ti imam slike nakon rata, evo ti jedna,
istina boli, ali je uvijek bolje reći istinu nego šutjeti o njoj.
Mnogi i dan danas šute o Kopijarima, a ja ću ti reći da dan danas tamo je sve srušeno i nije se nitko vratio.

Image
BHCluster

#187 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:
BHCluster wrote:
Mnogi i dan danas šute o Kopijarima, a ja ću ti reći da dan danas tamo je sve srušeno i nije se nitko vratio.

Image
O cemu sada ti bolan. Spamovanje teme ili cega. Pa ako ces tako uzmi sve saberi i na kraju oduzmi pa vidi ko je sta radio. Da se razumijemo svaki zlocinac bez obzira kojoj strani pripada zasluzuje sudbinu ili kaznu svoje zrtve ili zrtava.
Lincoln-Burrows

#188 Re: Carrington-Cutileiro plan

BHCluster wrote:
Ocemu sada ti bolan. Spamovanje teme ili cega. Pa ako ces tako uzmi sve saberi i na kraju oduzmi pa vidi ko je sta radio. Da se razumijemo svaki zlocinac bez obzira kojoj strani pripada zasluzuje sudbinu ili kaznu sve zrtve ili zrtava.
Ne spamujem, jer tema je krenula kao Carrington-Cutileiro plan i što bi se dobilo a što izgubilo.
Da je plan proveden vjerojatno bi i Borovica i ja i svi preživjeli bez rata.
Ja sam ti samo htio reći da Geronimo nije ničim pretjerao i upravo je i on rekao da
ne valja prešućivati svoje zločine a isticati samo tuđe. Dobro kažeš zločin je zločin.
BHCluster

#189 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:
BHCluster wrote:
Ocemu sada ti bolan. Spamovanje teme ili cega. Pa ako ces tako uzmi sve saberi i na kraju oduzmi pa vidi ko je sta radio. Da se razumijemo svaki zlocinac bez obzira kojoj strani pripada zasluzuje sudbinu ili kaznu sve zrtve ili zrtava.
Ne spamujem, jer tema je krenula kao Carrington-Cutileiro plan i što bi se dobilo a što izgubilo.
Da je plan proveden vjerojatno bi i Borovica i ja i svi preživjeli bez rata.
Ja sam ti samo htio reći da Geronimo nije ničim pretjerao i upravo je i on rekao da
ne valja prešućivati svoje zločine a isticati samo tuđe. Dobro kažeš zločin je zločin.
Tako isto se moze reci da srbi nisu htjeli rat nebi ga ni bilo. Ova tema pojednim ovdje ispada kao izgovor za zlocine koje je njihova voljena strana pocinila.
Lincoln-Burrows

#190 Re: Carrington-Cutileiro plan

BHCluster wrote: Tako isto se moze reci da srbi nisu htjeli rat nebi ga ni bilo. Ova tema pojednim ovdje ispada kao izgovor za zlocine koje je njihova voljena strana pocinila.
Ma tema je što bi bilo kad bi bilo...
I u drugom dijelu rečenice se slažem, za zločine nema izgovora,
čak je i osveta za zločin isto zločin.
To bi ti bilo da ja dođem natrag u Ričicu i miniram dvije kuće onako iz revanšizma, jer su moju uništili.
BHCluster

#191 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:
BHCluster wrote: Tako isto se moze reci da srbi nisu htjeli rat nebi ga ni bilo. Ova tema pojednim ovdje ispada kao izgovor za zlocine koje je njihova voljena strana pocinila.
Ma tema je što bi bilo kad bi bilo...
I u drugom dijelu rečenice se slažem, za zločine nema izgovora,
čak je i osveta za zločin isto zločin.
To bi ti bilo da ja dođem natrag u Ričicu i miniram dvije kuće onako iz revanšizma, jer su moju uništili.
Tu je prava razlika imedu ljudi o oni koji se nazivaju ljudima. Svima nama kojima je nesto uradeno u ovome ratu trazimo ISTINU, PRAVDU a kada se to izgura na kraj onda ce sve biti uredu. Taj proces jeste spor ali treba se sprovesti. To sto se tice miniranja, ako znas ko ti je kucu miniro prijavi nadleznima ako oni nista ne urade jerane posalji mi PM pa da idemo njegovu zajedno ruknuti.
Bosnolog

#192 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by Bosnolog »

hadzofield wrote:
essex wrote:
ma jah, ti bi ljude nasilu vratio da ih provociraju oni koji su ih i protjerali...barabo jedna, prvo se obezbjedi sigurnost ljudima pa se onda vracaju a ne kao sto ste vi kvislinzi napravili, gurnuli narod krvnicima i normalno je da narod bjezi (kakav paklen plan za opisavanje teritorija, nemozes reci da nisi pokusao a onda skrivis na narod da je sam tako htjeo, a cinjenice su upravo suprotne, da velikonebulatori to nisu htjeli i zbog toga je ovaj scenario i osmisljen...)...i ti se sada pozivas na to kao da oni ne zele da se vrate na svoje...ne, oni samo ne zele da zive sa svojim krvnicima i to je jedini razlog sto nisu tamo, a i tebi vidim dobro dodje ta politika realiteta, smetljaru jedan...

da se odmah nakon rata vratilo po 1000 domacinstava ... u svaki grad puno bi lakse bilo povratnicima
da su se ti povratnici zaposljavali i granicnoj policiji, policiji, vojsci, skolama polozaj bi danas bio mnogo bolji
medjutim vracalo se po par porodica ... i to je problem...

provociraju i nanu fatu pa je ona opet tamo, provociraju i hakiju mehooljica pa je tamo , fadila banjanovica su nekoliko pita gadjali kamenjem pa je opet u kozluku

vecina naroda nece da se vrati i naci ce milion razloga da se tamo ne vrati[/quote]

Protjerani ce se vratiti kada se za to stvore politicki i drugi ekonomsko odrzivi uslovi.

Moguci masovni povratak protjeranih je u dva slucaja:

-Kada se uredi BiH po demokratskim i humanim nacelima gdje nece genocidno fasisticki aparthejd politikom majorizacije i diskriminacije biti legalizovana, to znaci reforma ustava i novo uredzenje BiH po mjeri svakog gradzana i naroda uz jedanke slobode i prava za sve a ne aparthejdsko segregacijskom ideologijom ocuvanja rezultata agresije ,etnickog ciscenja i genocida.

-Druga opcija je da se vrate s tenkovima i nacinom kako su protjerani samo u suprotnom smjeru sto je sve realnije i nazalost jedina preostala opcija. :roll:

Slijeda nam turbolentno olujna vremena u BiH i zato trebamo biti spremni.Lik poput ovog/Hadzofielda/je najobicniji provokator koji svojim izjavama i stavovima opravdava zlo 90-tih i zeli da se isto zlo legalizuje.

Nikada zemljace nece biti legalizovano u toj zelji ces umrijeti a BiH ce nadzivjeti takve kao sto si ti jer je to cinjenica iz njene hiljadugodisnje postojnosti. :bih:
hadzofield

#193 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Bosnolog wrote: Protjerani ce se vratiti kada se za to stvore politicki i drugi ekonomsko odrzivi uslovi.

Moguci masovni povratak protjeranih je u dva slucaja:

-Kada se uredi BiH po demokratskim i humanim nacelima gdje nece genocidno fasisticki aparthejd politikom majorizacije i diskriminacije biti legalizovana, to znaci reforma ustava i novo uredzenje BiH po mjeri svakog gradzana i naroda uz jedanke slobode i prava za sve a ne aparthejdsko segregacijskom ideologijom ocuvanja rezultata agresije ,etnickog ciscenja i genocida.

-Druga opcija je da se vrate s tenkovima i nacinom kako su protjerani samo u suprotnom smjeru sto je sve realnije i nazalost jedina preostala opcija. :roll:

Slijeda nam turbolentno olujna vremena u BiH i zato trebamo biti spremni.Lik poput ovog/Hadzofielda/je najobicniji provokator koji svojim izjavama i stavovima opravdava zlo 90-tih i zeli da se isto zlo legalizuje.

Nikada zemljace nece biti legalizovano u toj zelji ces umrijeti a BiH ce nadzivjeti takve kao sto si ti jer je to cinjenica iz njene hiljadugodisnje postojnosti. :bih:
Vidi ... u nasem izbornom zakonu postoji odredba da ljudi mogu glasati i ako ne zive u istom mjestu kao i prije rata..
Hocu reci da se na izbore odazove veci broj bosnjaka sa podrucja RS to bi znacilo da bi u parlamentu RS.a bilo vise zastupnika bosnjaka... samim tim bi i bio veci uticaj i na taj nacin stvarati preduvjete za povratak..
dakle moglo se i na daljinski da je bilo volje

Ja nemam namjeru da provociram niti opravdavam zlo koje se desilo, ali zar se za svoju domovinu ne moze bar izaci na izbore pa ozabrati jednog bosnjaka vise u foci, u visegradu, u zvorniku... ali nekima je i to tesko
znaci da su se odrekli i sami oni svjesno ili nesvjesno legalizuju zlo koje nam se desilo

zemljace moj ... zlo je legalizovano ... u dejtonu i nakon njega ...
dabogda ja sutra umro ako ce prekosutra BiH biti normalna multietnicka drzava
medjutim BiH kroz hiljadugodisnje postojanje nikad nije bila samostalna multinacionalna i multietnicka drzava
bila je multietnicka samo pod patronatom nekog drugog osmanlija, austrougarske, prve i druge jugoslavije i danas pod patronatom medjunarodne zajednice i OHR-a
hadzofield

#194 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Bosnolog wrote:

Kako mislis urediti drzavu BiH po mjeri svakog gradjanina ... prvo Iz RS.a ti to nikad nece dozvoliti,a medjunarodna zajednica nece dozvoliti ukidanje RS-a
Opet se vracam na povratak i glasanje ljudi porijeklom sa teritorija koji se danas zove RS.. da je vise zastupnika bosnjaka i hrvata i njihov polozaj bi tamo bio bolji ...

kakva je to drzava po mjeri svakog gradjanina... jel to ono .. jedan narod trazi autonomiju a ovi drugi nedaju?
osa

#195 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by osa »

Lincoln-Burrows wrote:
BHCluster wrote:

Image
to su učinili pojedinci, ne armija, a jesu se naradili.
Bosnolog

#196 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by Bosnolog »

hadzofield wrote:
Bosnolog wrote:

Kako mislis urediti drzavu BiH po mjeri svakog gradjanina ... prvo Iz RS.a ti to nikad nece dozvoliti,a medjunarodna zajednica nece dozvoliti ukidanje RS-a
Opet se vracam na povratak i glasanje ljudi porijeklom sa teritorija koji se danas zove RS.. da je vise zastupnika bosnjaka i hrvata i njihov polozaj bi tamo bio bolji ...

kakva je to drzava po mjeri svakog gradjanina... jel to ono .. jedan narod trazi autonomiju a ovi drugi nedaju?
Nema zastupnika ako nema povratnika a cilj genocidne SANU ideologije je sto manje povratnika ,sto manje novca u budzetskom proracunu pa cak i plan ukidanaj ministarstva za izbjeglice u tom genocitetu sto samo govori o ciljevima.Dabicevim firerima je cilj odrzati u zivotu genocitet i omoguciti njegovo izdvajaje iz BiH.

BiH nema buducnosti dok se cuvaju rezulati etnickog ciscenaj i genocida, sa tim se ne moze zivjeti niti gledati u buducnost.

Preuredzenje BiH ce se desiti mirno demokratski uz pritisak MZ/Amerike/ ili ce se desiti kvlju pisanim novim uredzenjem iste.Nema ovdje mnogo filozofije.Velikosrbi se nadaju da ce MZ i BH patriote pristati na status kvo i legalizaciju rezultata zla,to su utopisjko ilizione zelje koga su sami svijesni .Kako ce javno obznaniti narodu koji je ginuo za Srboslaviju a ostao u mrskoj BiH a koju zele svakodnevnim izjavama omrznuti BH Srbima.Oni se odricu zemlje u kojoj su zivjeli sve godine sa drugima sa ciljem mobilizacije istih na zov novih secesionistickih truba iz majcice Srbije.

Onog moment kada MZ/OHR/anapusti BiH u ovakvom stanju, preko noci ce se desiti novi jos krvaviji rat .Ubjeden sam da nas cekaju turbolentno olujna ratna vremena u BiH a cak mozda i regionu.

Nadam se da su iz MZ konacno shvatili da nema progresa i napretka dok se genocidni Srbizam ne porazi u BiH i osjece krak hobotnice zvana Veila Srbija ,koja je ispruzila isti peko Drine u nadi da ce zauvijek ostati u BiH.Jedan su imali u Hrvatskoj i ostal bez njega.Isti slucaj je sa Kosovom a u izdajnickoj Crnoj gori su ga povukli za sada .

Taj krak koji je krvav u BiH nece moci opstati ili ce ga velikosrpska hobotnica izvuci iz BiH ili ce ostati bez istog i iskrvariti .Pitanje je vremena kad ce se u BiH morati napraviti rez i podvuci linija te rijesiti neplaceni racuni iz 90-tih gdje je Srbija glavni krcmar,mada se zeli ogradit javno od placanja istog ciji iznos raste svakodnevno.

Davno bi mi imali balvan revoluciju i blokadu grada carapanima po uzoru na 92,da je odnos snaga u BiH i regionu u korist velikosrpske genocidne SANU ideologije.

BiH i svi oni koji je zele i osjecaju svojom domovinom su jedinstveni i spemni istu braniti bez obzira na cijenu njene odbrane i opstanka jer oni jednostavno nemaju drugi izbor u nametnutoj hegemonisticko zlocinackoj i podloj ideologiji genocidnog Srbizma.
BHCluster

#197 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by BHCluster »

osa wrote:
Nekome je poput tebe sarkazam je lijek, ali ko ti je kriv "zdruzeni zlocinacki poduhvat" je dokazan i mnogi drugi zlocini protiv covjecnosti sto su tvoj miljenici pocinili niko ih nije tjero oni su to sa zadovoljstvom radili, a ti se mozes pusiti i po sa-x spamovati dokle ti volja jer to nemjenja cinjenice nazalost tvoju.
Last edited by BHCluster on 13/09/2009 20:53, edited 1 time in total.
osa

#198 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by osa »

BHCluster wrote:
osa wrote:
Nkome je poput tebe sakraz lijek, ali ko ti je kriv "zdruzeni zlocinacki poduhvat" je dokazan a ti se mozes pusiti i po sa-x spamovati dokle ti volja.
a ovo bi vjerojatno nazvao "omladinska radna akcija", nikako zločinački pothvat.
hadzofield

#199 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

Bosnolog wrote:
hadzofield wrote:
Bosnolog wrote:

Nema zastupnika ako nema povratnika a cilj genocidne SANU ideologije je sto manje povratnika ,sto manje novca u budzetskom proracunu pa cak i plan ukidanaj ministarstva za izbjeglice u tom genocitetu sto samo govori o ciljevima.Dabicevim firerima je cilj odrzati u zivotu genocitet i omoguciti njegovo izdvajaje iz BiH.

BiH nema buducnosti dok se cuvaju rezulati etnickog ciscenaj i genocida, sa tim se ne moze zivjeti niti gledati u buducnost.

Preuredzenje BiH ce se desiti mirno demokratski uz pritisak MZ/Amerike/ ili ce se desiti kvlju pisanim novim uredzenjem iste.Nema ovdje mnogo filozofije.Velikosrbi se nadaju da ce MZ i BH patriote pristati na status kvo i legalizaciju rezultata zla,to su utopisjko ilizione zelje koga su sami svijesni .Kako ce javno obznaniti narodu koji je ginuo za Srboslaviju a ostao u mrskoj BiH a koju zele svakodnevnim izjavama omrznuti BH Srbima.Oni se odricu zemlje u kojoj su zivjeli sve godine sa drugima sa ciljem mobilizacije istih na zov novih secesionistickih truba iz majcice Srbije.

Onog moment kada MZ/OHR/anapusti BiH u ovakvom stanju, preko noci ce se desiti novi jos krvaviji rat .Ubjeden sam da nas cekaju turbolentno olujna ratna vremena u BiH a cak mozda i regionu.

Nadam se da su iz MZ konacno shvatili da nema progresa i napretka dok se genocidni Srbizam ne porazi u BiH i osjece krak hobotnice zvana Veila Srbija ,koja je ispruzila isti peko Drine u nadi da ce zauvijek ostati u BiH.Jedan su imali u Hrvatskoj i ostal bez njega.Isti slucaj je sa Kosovom a u izdajnickoj Crnoj gori su ga povukli za sada .

Taj krak koji je krvav u BiH nece moci opstati ili ce ga velikosrpska hobotnica izvuci iz BiH ili ce ostati bez istog i iskrvariti .Pitanje je vremena kad ce se u BiH morati napraviti rez i podvuci linija te rijesiti neplaceni racuni iz 90-tih gdje je Srbija glavni krcmar,mada se zeli ogradit javno od placanja istog ciji iznos raste svakodnevno.

Davno bi mi imali balvan revoluciju i blokadu grada carapanima po uzoru na 92,da je odnos snaga u BiH i regionu u korist velikosrpske genocidne SANU ideologije.

BiH i svi oni koji je zele i osjecaju svojom domovinom su jedinstveni i spemni istu braniti bez obzira na cijenu njene odbrane i opstanka jer oni jednostavno nemaju drugi izbor u nametnutoj hegemonisticko zlocinackoj i podloj ideologiji genocidnog Srbizma.

Mosu se izabrati ljudi koji su se vec vratili ... lako je uplasiti jednu porodicu ali 1000 nije lako ...
Ja se kao ti ne bih bas toliko uzdao u medjunarodnu zajednicu ... oni da su htjeli preurediti BiH na moderan nacin oni bi to uradili ...
pomoc medjunarodne zajednice jenjava sve vise i vise.. a i mora kada kod nas nemaju sagovornika
MZ ce biti tu samo da se BiH mirno raspadne bez vecih sukoba
hadzofield

#200 Re: Carrington-Cutileiro plan

Post by hadzofield »

osa wrote:
BHCluster wrote:
osa wrote:
Nkome je poput tebe sakraz lijek, ali ko ti je kriv "zdruzeni zlocinacki poduhvat" je dokazan a ti se mozes pusiti i po sa-x spamovati dokle ti volja.
a ovo bi vjerojatno nazvao "omladinska radna akcija", nikako zločinački pothvat.

To su palili civili nije vojska
vojska je dosla i prosla a civili su pljackali
Locked