Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
-
leo karan
#176 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Isto me tako nervira pacenicko pisanje novinarcica, sto je dokaz i ova tema.
Te se daje medijski prostor ovakvim budalama kao sto je Rajic ili Dodik.
Ja da zovem Rajica telefonom i da ga pitam: "Hoce li Boga ti Milorad navijati za BiH kao sto je obecao"?
Pa ubio bih se prije.
Te se daje medijski prostor ovakvim budalama kao sto je Rajic ili Dodik.
Ja da zovem Rajica telefonom i da ga pitam: "Hoce li Boga ti Milorad navijati za BiH kao sto je obecao"?
Pa ubio bih se prije.
-
Vukašin
#177 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Pa sezam je dao taj prijedlog...........dallton wrote: moze pokusati da udje , mozda jednom ...
Iskreno receno: mene boli q...c za fudbalom. Ima vaznijih problema u zivotu. Jedino se nadam da ove srijede nece biti nikakvih incidenata u Mostaru, Brckom ili Banjaluci.dallton wrote: uostalom srbi imaju svoju reprezentaciju srbije i treba da se okrenu svojoj maticnoj zemlji u svakom slucaju.....iskreno hebe mi se
- illuminated
#178 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
zatvori oci dok sanjas.blackepeace wrote:Današnja BiH nije nastala iz ljubavi i zato nije čudno što je ne vole svi.veljaca wrote:Rekao sam na jednom drugom pdf-u:
Jadan je onaj koji zivi u zemlji koju ne voli !!!!! To je slicno kao zivjeti sa zenom a na voljeti je ....
Uz to ako mogu otici iz te zemlje ( tipovi ala Vasic, Dodo .... ) onda su jos jadniji ......
Oni vole svoju zemlju ali ta zemlja nije BiH već RS.
To kad shvatiš onda će ti biti jasnije zašto ne navijaju za BiH.
Uostalom zašto je to bitno ? Šta te briga za njima ? Navijaj, uživaj, živi svoj život.
-
dallton
#179 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
u brckom ce se navijati naveliko (distrikt je nasVukašin wrote:Pa sezam je dao taj prijedlog...........dallton wrote: moze pokusati da udje , mozda jednom ...![]()
![]()
Iskreno receno: mene boli q...c za fudbalom. Ima vaznijih problema u zivotu. Jedino se nadam da ove srijede nece biti nikakvih incidenata u Mostaru, Brckom ili Banjaluci.dallton wrote: uostalom srbi imaju svoju reprezentaciju srbije i treba da se okrenu svojoj maticnoj zemlji u svakom slucaju.....iskreno hebe mi se
- torcida
#180 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
ma okorjeli kladioničari..malo ciganluka nikad nije na odmetpalermo wrote:Šta su ti gembleri ?........jok, brate živim i sa njimatorcida wrote:hm, neki okorjeli gembleri ili?palermo wrote:
Al nevezano za to, sa ovim drugim dijelom posta se slažem, bilo bi sasvim dovoljno ne navijati protiv Bosne i Hercegovine, recimo kad igra protiv Turske, ili Španije. Ono ti nije tačno da Hrvati ne znaju kad igra BIH repka, znaju, provjereno
-
palermo
#181 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Otkud ti ideja da nam nije jasno zašto ovi ne navijaju za BiH.blackepeace wrote:Današnja BiH nije nastala iz ljubavi i zato nije čudno što je ne vole svi.veljaca wrote:Rekao sam na jednom drugom pdf-u:
Jadan je onaj koji zivi u zemlji koju ne voli !!!!! To je slicno kao zivjeti sa zenom a na voljeti je ....
Uz to ako mogu otici iz te zemlje ( tipovi ala Vasic, Dodo .... ) onda su jos jadniji ......
Oni vole svoju zemlju ali ta zemlja nije BiH već RS.
To kad shvatiš onda će ti biti jasnije zašto ne navijaju za BiH.
Uostalom zašto je to bitno ? Šta te briga za njima ? Navijaj, uživaj, živi svoj život.
Navijamo, živimo svoj život, uživamo.......baš ti hvala što si nam dozvolio
-
blackepeace
#182 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Znam ja da ces ti meni reci da oni nju vole ma sta da je ona..nije problem, ali nema potrebe za stvaranjem mitova i obmana...rs je sve ali nije zemlja, niti ista od ovog mog pobrojanog...i na kraju krajeva...rs je samo dio zemlje-drzave koja se zove bosna i hercegovina.
Oni kažu da jeste a ni Ustavi sud BiH nije imao primjedbe. E sad možda ti znaš bolje pa im pošalji jedan e-mail, ne znam što si se natakario na mene.Moja Republika - Himna Republike Srpske
Tamo gdje najljepša se zora budi,
Časni i ponosni žive dobri ljudi.
Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj,
Stamen, prkosan je moj zavičaj.
Za njega svi se sad pomolimo,
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom samo je jedan dom,
U srcu je velika moja republika.
U srcu mom najljepša zvijezda sja,
Moja republika, Republika Srpska.
Tamo gdje su naši preci davni,
Ime upisali u svaki korak slavni.
Stamen i prkosan je moj zavičaj.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
-
dallton
#183 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
e hajd sad nek izvedu tu gore napisanu himnu na svjetskom prvenstvu ili pred un-om, cisto da provjerimo jel zemlja ili nije...
i sto si dosadan pokusavas nekoga da ubjedis u ocigledno - jest znamo srbi u pcu misle da je to drzava i samo njihova i da ce biti nezavisni , itd itd, sve mi to znamo....ostali ne misle tako, i na kraju koga vise bude bilo i ko prezivi njegova ce biti tacna...sudeci po novogradnji u novom sadu i broju studenata iz bosne u beogradu, ja vec znam koga ima vise i cija ce biti zadnja...dotad se mozemo natezati, al bogati ne dosadjuj
i sto si dosadan pokusavas nekoga da ubjedis u ocigledno - jest znamo srbi u pcu misle da je to drzava i samo njihova i da ce biti nezavisni , itd itd, sve mi to znamo....ostali ne misle tako, i na kraju koga vise bude bilo i ko prezivi njegova ce biti tacna...sudeci po novogradnji u novom sadu i broju studenata iz bosne u beogradu, ja vec znam koga ima vise i cija ce biti zadnja...dotad se mozemo natezati, al bogati ne dosadjuj
Last edited by dallton on 08/09/2009 12:45, edited 1 time in total.
-
palermo
#184 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
aha, nisam znao za taj izraztorcida wrote: ma okorjeli kladioničari..malo ciganluka nikad nije na odmet![]()
- veljaca
#185 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
dallton wrote:e hajd sad nek izvedu tu gore napisanu himnu na svjetskom prvenstvu ili pred un-om...
znam da i udruzenje pcelara iz sanice donje ima svoju himnu ...... Svako navijacko udruzenje ima takodjer svoju himnu .....
ali SAMO JE JEDNA himna priznate drzave Bosne i Hercegovine
Last edited by veljaca on 08/09/2009 12:46, edited 1 time in total.
-
leo karan
#186 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
puno im je na svjetskomdallton wrote:e hajd sad nek izvedu tu gore napisanu himnu na svjetskom prvenstvu ili pred un-om...
da je makar u kvalifikacijama da je izvedu
da se proseta
-
oridjidji
#187 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
eh pa s tom trobojkom kitili su se oni koji su pucali po Bosni... I mi ne nosimo ljiljane po RS-u, a i kad ih ponesemo obicno i budemo izlozeni torturi...Vukašin wrote:Pije to vodu.Sezam wrote: Ne sumnjam u tvoje dobre namjere, ali ovaj podebljani argument jednostavno vise ne pije vode.
http://www.dailymotion.com/video/x2aj29 ... a_politics
Premotaj na 4:02...
Reprezentacija BiH je prije svega reprezentacija Bosnjaka, "mjesanaca" i ostalih. Posto ne postoji nekakav bosanski nacionalni identitet medju vecinom Srba i Hrvata logicna stvar je da oni ne navijaju za BiH. Za Bosnjake reprezentacija ima dosta veliku vaznost u odredjivanju identiteta i tako je stvarnost kakva je.
A rado bi vidio kako neko udje sa srpskom trobojkom na Bilino polje.![]()
zakiti se ti cime god zelis, ali ako zaista mislis da je primjerno za bosnu navijati a imati trobojku... onda povuci paralelu pa vidi kako bi bilo navijati za srbiju sa turskom zastavom...
A sto se tice mjesanaca... zar ti mislis da si ti veci SRBIN, HRVAT, BOSNJAK ili sta si vec od Nemanje Supica, Mirka Hrgovica ili Emira Spahica. Mislis li da si zbog toga sto si puno bolji covjek od drugih? Ove rijeci meni izgledaju diskriminirajuce :
Bosna ima svoju zastavu nije okicena ljiljanima, nije uvredljiva i nenosi elemente nijedne etnicke skupine u BIH-a, a ne nacije kako kazu mnogi. Kada bi sada objasnjavao otkud to da danas se dojucerasnji bosanski pravoslavci, katolici i muslimani izjasnjavaju kao Srbi, Hrvati, Bosnjaci i kako je etnicka pripadnost odjednom postala sinonim za naciju, vidio bi da itekako politika u tome ima prste jer Bosna nije stara 17 godina, Bosna je stara 1000 godina. Nista mladje nisu ni Srbija ni Hrvatska, ali eto neko jednostavno voli da negira Bosnu i njeno teritorijalnost, da dovodi u pitanje njen identitet... Mislim da oni koji to rade neznaju nista ni o historiji Hrvatske i Srbije, a prave se veci Hrvati od Tudjmana i veci Srbi od Milosevica i ostale klape...Reprezentacija BiH je prije svega reprezentacija Bosnjaka, "mjesanaca" i ostalih.
-
palermo
#188 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
A Srbija? Ona vam je prva zemljablackepeace wrote:nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Znam ja da ces ti meni reci da oni nju vole ma sta da je ona..nije problem, ali nema potrebe za stvaranjem mitova i obmana...rs je sve ali nije zemlja, niti ista od ovog mog pobrojanog...i na kraju krajeva...rs je samo dio zemlje-drzave koja se zove bosna i hercegovina.Oni kažu da jeste a ni Ustavi sud BiH nije imao primjedbe. E sad možda ti znaš bolje pa im pošalji jedan e-mail, ne znam što si se natakario na mene.Moja Republika - Himna Republike Srpske
Drugu zemlju mi nemamo.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
-
leo karan
#189 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
znaci umjesto samoopredjeljenje do otcjepljenjadallton wrote:e hajd sad nek izvedu tu gore napisanu himnu na svjetskom prvenstvu ili pred un-om, cisto da provjerimo jel zemlja ili nije...
bit ce im samoopredjeljenje do odseljenja
-
Rambo-Amadeus
#190 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
blackepeace wrote: Tamo gdje najljepša se zora budi,
DODUŠE, OMAKNE SE TIM ČASNIM I DOBRIM LJUDIMA I POKOJI GENOCID, A GARNITURA KOJA IH JE OSNOVALA KOMPET IZA RESETAKA ZBOG RATNIH ZLOCINA, ALI HAJDE SAD, NECEMO SVAKU SITNICU GLEDATI, JEL...BITNO JE DA SU TO SVE CASNI I DOBRI LJUDI
-
dallton
#191 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
hajd hebes himnu nebeskih drzava, nego ima li jos nekih dobrih slika, one s vasicem i turskim zastavama su meni haos, nisam se dugo ismijao onako?
"rajko vasic - predzidje turskog islama" i zvanicni FIFA reis ulema svih muslimana fudbalera
"rajko vasic - predzidje turskog islama" i zvanicni FIFA reis ulema svih muslimana fudbalera
-
oridjidji
#192 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Ako Bog da .. igrajte hendikep x. Tucemo Tursku sa jednim golom razlike... Muslimovic strijelac...nokia6170 wrote:Prestanite se baviti drugima, jebe mi se iskreno ko navija il ko mrzi drzavu u kojoj je rodjen i u kojoj zivi i iz koje mu preci vuku korijene i slicno. To samo govori o samoj toj osobi. Jednostavno bice RS-a je u suprotnosti sa bicem Bosne i Hercegovine i meni je sasvim razumljivo da onaj ko voli RS ujedno mrzi BiH. To je "prirodno" mentalno stanje stvari u nasem slucaju.
Nemoguce je pomiriti bice RS-a sa bicem BiH...jer ovo prvo mrzi i ratovalo je protiv ovog drugog sa najmanjom zeljom da bude samo dio ovog drugog.
Nego da mi maznemo Turke pa da slavimo
- nokia6170
#193 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
pa rs se 1993. godine bila nafurala da je i drzavablackepeace wrote:nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Znam ja da ces ti meni reci da oni nju vole ma sta da je ona..nije problem, ali nema potrebe za stvaranjem mitova i obmana...rs je sve ali nije zemlja, niti ista od ovog mog pobrojanog...i na kraju krajeva...rs je samo dio zemlje-drzave koja se zove bosna i hercegovina.Oni kažu da jeste a ni Ustavi sud BiH nije imao primjedbe. E sad možda ti znaš bolje pa im pošalji jedan e-mail, ne znam što si se natakario na mene.Moja Republika - Himna Republike Srpske
Drugu zemlju mi nemamo.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
papir moj druze sve trpi, tako i ta himna sto si je citirao
p.s. nisam se ja natakario na tebe kao osobu, vec na dijelove tvog pisanja..nisi ti tu sam..tako ja reagujem i na svakog drugog s cijim se pisanjem ne slazem...samo se opusti lagano, no sikiriki
- Real Khan
#194 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Ma, ovo ti je moj @ćiro prava SHIZOFRENIJA... Niti nam komšije i susjedi žele navijati za reprezentaciju, niti ih kao zanima, istovremeno nam poručuju: "Turci će VAS razvaliti..." a onda se uvrijede ko junferice u kupleraju kada vide da ima više nego dovoljno ljudi koji igraju za BiH, navijaju za BiH i vole je više od svega na svijetu..onda ti kažu kako mi nešto "svojatamo"...Shizofrenija, moj brate, hara susjedstvom i komšilukom našim...ćiro wrote:Znaju itekako, jedan od pokazatelja je i vaše komentarisanje na temu reprezentacije BiH. Ne moraš navijati za svoju zemlje niko te ne tjera, samo mi nije jasno zašto toliko to potencirate? Navijajte za Bangladeš, Mađarsku, Hrvatsku, Trinidad, Argentinu ili Srbiju svejedno, samo popustite više. Zalibo me što tamo neki Milorad navija za Srbiju ili neki Hrvoje za Hrvatsku, a ne za svoju zemlje. To je njihov problem.Hrvoje_Hrvatinic wrote:
Ja osobno ne poznajem ni jednog Hrvata ( a ni Srbina) iz BiH koji navija za BiH repku. Razlika između njih je možda jedino što velika većina Srba navija protiv BiH, dok većinu Hrvata zaboli uvo za igranje BiH repke i ne zna da ima neka utakmica, pa je stoga i ne mrze.
Mislim da se stvar pogrešno postavlja, pogrrešno je smatrati da će Srbi i Hrvati odjednom zavoljeti BiH reprezantaciju ,već prvi korak treba biti kako ostvariti da je oni ne mrze i ne žele njen poraz - znači i potpuna ravnodušnost je već korak naprijed. Drugi korak je da Srbi i Hrvati steknu određene simpatije prema BiH Izabranoj vrsti, tek kasnije bi mogli govoriti o nekakvom navijanju. Ali treba biti realan, i ako se to ostvari, uvjek že 99% Hrvata i Srba navijati prvenstveno za HR i SR, a navijanje za BiH bi imalo sekundarni značaj.
I samo da naglasim: iskreno, boli me neka stvar hoće li naše komšije i susjedi navijati ili neće za Bosnu i Hercegovinu... Jedino što sigurno znam i jedino mi je važno to da ću ja sa svojim sinovima OD SRCA NAVIJATI za jedinu Bosnu i Hercegovinu i kad pobjeđujemo i kad gubimo... svejedno, jer druge države nemamo niti želimo.
-
niiip
#195 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Hahhaha Dallton, gdje me nadje:

zvanicni FIFA reis ulema svih muslimana fudbalera
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#196 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Jest' jest' Sergej Barbarez idol nacije pravi musliman.
Il' Zvjezdan Misimovic,vrlo cesto i kapiten reprezentecije,covjek koga svi zivi obozavaju jednostavno.
Il' Nemana Stupic,covjek kojem klice 15 000 ljudi na Bilinom.
Sve sami musliman do muslimana.
Podrska drzavnoj reprezentaciji se dijeli po tome ko je normalan covjek,a ko je covjek koji zivi u istorijskim mitovima i legendama i nekim teznjama ka otcjepljenjima i novim ratovima.
Znaci istim intezizetom i protiv Turske i protiv Srbije a i protiv Hrvatske..samo BiH

Il' Zvjezdan Misimovic,vrlo cesto i kapiten reprezentecije,covjek koga svi zivi obozavaju jednostavno.
Il' Nemana Stupic,covjek kojem klice 15 000 ljudi na Bilinom.
Sve sami musliman do muslimana.
Podrska drzavnoj reprezentaciji se dijeli po tome ko je normalan covjek,a ko je covjek koji zivi u istorijskim mitovima i legendama i nekim teznjama ka otcjepljenjima i novim ratovima.
Znaci istim intezizetom i protiv Turske i protiv Srbije a i protiv Hrvatske..samo BiH
- Jazz_Junkie
#197 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Meni je smijesno kako ti vjerujes da su Hrvati i Srbi koji navijaju za BiH fikcija. Imam dovoljno prijatelja Srba i Hrvata iz Brckog, Tuzle i Sarajeva koji navijaju za BiH. Naravno, drukciji su oni iz Duvna, Mostara, Ljubuskog, Trebinja itd. Ako neki Hrvat ili Srbin navija za BiH, to je za tebe iz straha zato sto su u manjini...... koja budalastina.Hrvoje_Hrvatinic wrote:Složio bih se sa tobom. Najčudniji su mi postovi gdje žena Bošnjakinja piše da njen muž Hrvat navija za BiH. Ta neće valjda svojoj ženi govoriti da ne navija, da ne dobije oklagiju po glavi. Ili kažu neki, ja imam prijatelja Srbina ili Hrvata koji navija za BiH. Pa da li bi bio tvoj prijatelj da ti kaže da ne navija BiH? Što ti drugo može reći nego da navija? Pogotovu ako živi na području gdje je u izrazitoj manjini. Ne možda zbog nekog straha, već zbog društvene izolacije u koju bi se doveo.blackepeace wrote:Jesu li to ovi ?Kupalo wrote:Iskreno svi Hrvati i Srbi koje ja poznajem navijaju za reprezentaciju BiH.
http://www.youtube.com/watch?v=L8RRkkj7XRA
http://www.youtube.com/watch?v=diN7uoQp ... re=related
Dajte ljudi... jel vam stvarno toliko stalo da Srbi i Hrvati navijaju sa vama da morate i umišljati ?
To što par pojedinaca navija za reprezentaciju je izuzetak. Bilo je Srba i Hrvata u ABIH ali bilo je i Bošnjaka u VRS.
To su izuzetci i nebitna stvar kad pričamo u širem kontekstu.
-
bengin02
#198 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Mala recenzija. Tek da je priblizimo stvarnosti. Boldirano.blackepeace wrote:nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Drugu zemlju mi nemamo.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
gdje se covjeku po imenu sudi
Drugu zemlju mi nemamo.
i na svakom kilometru po jedna masovna grobnica,
vise puta do sada palili i klali,
Drugu zemlju mi nemamo.
al' za preko grane opet BiH pasos trebamo.
U srcu mom je jedan dom,
- seln
#199 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Himna je...onako...pjevljiva.bengin02 wrote:
gdje se covjeku po imenu sudi
Drugu zemlju mi nemamo.
i na svakom kilometru po jedna masovna grobnica,
vise puta do sada palili i klali,
Drugu zemlju mi nemamo.
al' za preko grane opet BiH pasos trebamo.
U srcu mom je jedan dom,
- BHCluster
#200 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija
Nemoj tako nece moci spavati ali ti svaka rijec stoji.sinus wrote:Meni, a vjerujem i mnogim drugim ljudima puca K što će 99% Hrvata i Srba navijati za nekog drugog, a neće za BiH...Nije mi ni sekundarni značaj, a još je dalje od tercijarnog značaja...
Hrvati i Srbi, večina, na žalost, pokažu pravo (fašističko, zločinačko) lice kada se odigra ili treba igrati utakmica BiH vs HR ili BiH vs SR ( svi smo bili svjedoci ovih utakmica). A ovdje ne govorim o tome što dođu da navijaju za drugu reprezentaciju, jer kako rekoh puca mi K ko će za koga da navija, već o izljevima bijesa prema navijačima BiH, i uzvicima raznih fašistoidnih parola koje su se koristile prilikom ubijanja nedužnih civila. A "gledanje" utakmice im se svede na to da rulja pokaže ko su i šta su...