Glumac ili naivka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
andrija2007

#176 Re: Glumac ili naivka

Post by andrija2007 »

sexyvanjica wrote:
Arni75 wrote: Moli me da ga ne zaboravim, da mu se javljam, da se cuvam......, a ja na sedmom nebu.
Da li sam ja bila toliko naivna i nasjela, ili je on bio tako dobar glumac.
Draga Arny75, da ti ispricam pricu sa druge strane.Cisto da vidis kako to izgleda.Zivim u dijaspori,u Svicarskoj.Prije neku godinu upoznam momka koji mi se pravo svidio,abgm i ja njemu.Malo po malo upoznamo se,upoznam se sa njegovima,sa njegovom sestrom,krenu izlasci i zgotivimo se.U vezi smo vec dvije godine.Medzutim u zadnje vrijeme primjetim da je sav nekako drugciji.Jednostavno osjetim, neko culo se ukljucilo,detektor,radar.Izbjegavaju me i on i sestra.Odem do njega(posto njegovi imaju restoran u jednom manjem mjestu),kad tamo njega nema.Otiso frajer do mora.Ja prvo probam da ga pozovem, a on nije dostupan.Saljem mu poruke, kad vidim da mu poruke nisu isporucene.Otiso frajer do mora i iskljucio mobitel.Javlja se sutra, izvinjava,ljubavi moja,duso,izvini,ko fol otiso sa jaranom do Italije.Ja poslije saznam da je otiso do mora,sa jos dvojicom jarana.Meni tu pukne zivac i krenem da ga ispitujem.Kontam otiso nesto barit,a meni slaze spiku.Ma nije,pravda se,kune se,ne bi on,nije on takav,ljubavi moja,znas da samo tebe volim i bla, bla.Samo nesto munta od pocetka.I on i sestra mu.Jos kad smo se upoznali slago me za ime.On jadan konto da sam Hrvatica jer mi je ime medjunarodno, pa se predstavio drugim imenom.Zamjenio prvo slovo, pa umjesto "S" reko "N" :lol: A poslije slozio pricu kako ja nisam dobro cula.Ostavila sam ga, a on me i dalje juri, salje poruke, samo mene voli.Ko fol, sta ce njemu neka iz Bosne.One samo hoce papire, nema tu ljubavi,nasa ljubav je iskrena,sa mnom ima buducnost jer smo isti,kontamo se,volimo se.Pusti ba suplje,ofiran si.Takvi su nasi momci po dijaspori.Neizivljeni.Sve bi htjeli.A Bogami ni cure nisu bolje.Vecina je takva,vjeruj mi.Ja sam se dvaput opekla.Moj ti savjet da ti njega zaboravis.Sta ce ti takav.Danas sutra ce te prevarit cim mu se ukaze prilika.Ja ti draga moja nase u dijapori izbjegavam.To sam sebi zacrtala.:)Sad sam se ja zadala,spakovala kofere i pravac Bosna.Ima dobrih momaka kolko hoces.De ba, nemoj patit.Noga i gotovo, nek se on pusi.Odooooh u zivot.

PS-Princevi na bijelom konju ne postoje.Osvjesti se duso.
Slažem se, postoje uglavnom konji bez prinčeva.
sanjas

#177 Re: Glumac ili naivka

Post by sanjas »

sexyvanjica wrote:
Arni75 wrote: Moli me da ga ne zaboravim, da mu se javljam, da se cuvam......, a ja na sedmom nebu.
Da li sam ja bila toliko naivna i nasjela, ili je on bio tako dobar glumac.
Draga Arny75, da ti ispricam pricu sa druge strane.Cisto da vidis kako to izgleda.Zivim u dijaspori,u Svicarskoj.Prije neku godinu upoznam momka koji mi se pravo svidio,abgm i ja njemu.Malo po malo upoznamo se,upoznam se sa njegovima,sa njegovom sestrom,krenu izlasci i zgotivimo se.U vezi smo vec dvije godine.Medzutim u zadnje vrijeme primjetim da je sav nekako drugciji.Jednostavno osjetim, neko culo se ukljucilo,detektor,radar.Izbjegavaju me i on i sestra.Odem do njega(posto njegovi imaju restoran u jednom manjem mjestu),kad tamo njega nema.Otiso frajer do mora.Ja prvo probam da ga pozovem, a on nije dostupan.Saljem mu poruke, kad vidim da mu poruke nisu isporucene.Otiso frajer do mora i iskljucio mobitel.Javlja se sutra, izvinjava,ljubavi moja,duso,izvini,ko fol otiso sa jaranom do Italije.Ja poslije saznam da je otiso do mora,sa jos dvojicom jarana.Meni tu pukne zivac i krenem da ga ispitujem.Kontam otiso nesto barit,a meni slaze spiku.Ma nije,pravda se,kune se,ne bi on,nije on takav,ljubavi moja,znas da samo tebe volim i bla, bla.Samo nesto munta od pocetka.I on i sestra mu.Jos kad smo se upoznali slago me za ime.On jadan konto da sam Hrvatica jer mi je ime medjunarodno, pa se predstavio drugim imenom.Zamjenio prvo slovo, pa umjesto "S" reko "N" :lol: A poslije slozio pricu kako ja nisam dobro cula.Ostavila sam ga, a on me i dalje juri, salje poruke, samo mene voli.Ko fol, sta ce njemu neka iz Bosne.One samo hoce papire, nema tu ljubavi,nasa ljubav je iskrena,sa mnom ima buducnost jer smo isti,kontamo se,volimo se.Pusti ba suplje,ofiran si.Takvi su nasi momci po dijaspori.Neizivljeni.Sve bi htjeli.A Bogami ni cure nisu bolje.Vecina je takva,vjeruj mi.Ja sam se dvaput opekla.Moj ti savjet da ti njega zaboravis.Sta ce ti takav.Danas sutra ce te prevarit cim mu se ukaze prilika.Ja ti draga moja nase u dijapori izbjegavam.To sam sebi zacrtala.:)Sad sam se ja zadala,spakovala kofere i pravac Bosna.Ima dobrih momaka kolko hoces.De ba, nemoj patit.Noga i gotovo, nek se on pusi.Odooooh u zivot.

PS-Princevi na bijelom konju ne postoje.Osvjesti se duso.

vanja senad je sto nas ofiras na forumu :D
daisy007

#178 Re: Glumac ili naivka

Post by daisy007 »

Katy wrote:
daisy007 wrote:Mrsko mi citati sve al dobro je moj Necko rekao, svi ti usamljeni, razvedeni tipovi iz dijaspore po netu imaju oraha u djepovima, iza svakog se krije nesto, i svi rade po istom principu : ubodu pa odu :dance:
A ovakvih scenarija sam se naslusala fino i svaki put isti zavrsetak :) Pitam se jesmo li postale samo usputne stanice deckima iz dijaspore i nacin kako da skrate vrijeme dok su 15 dana na odmoru? Respect svima al dijasporca ni mrtva :run:
Ahhhhhh,nemoj bas tako :)
Cinjenica jeste da vecina dolazi na odmore,da hoce dobar provod,djevojku pored sebe za to vrijeme dok su tu i jos stosta :D
Ali mislim da ne treba strpati sve iz dijaspore u isti kos.
Usputna stanica mozes biti i nekom ko je iz Bosne.Nema tu pravila. :-)
Kad slusas dijasporce(mislim na kretene medju njima) vecina prica onu bljutavu pricu kako djevojke u Bosni
samo hvataju njih zbog papira :roll: Je li to tako,bas tako? Mislim da nije.
Uvijek je bilo djevojaka sa karakterom i koje ne mozes kupiti za par pica i strpati ih u auto kao dekoraciju.Zar ne?

Ima medju dijasporcima i dobrih momaka ali u svakom slucaju treba dobro otvoriti oci.
Ti momci imaju zivot tamo i dok ga bolje ne upoznate i njega i njegov zivot tamo(ne cujete nesto o njemu) ne treba od sebe praviti
budalu i biti neciji otirac.
Ima svasta ,ima i ozenjenih tipova sa familijama tamo,a dodju na odmor i nema sta ne rade.

Ljubav ne bira hoce li biti dijasporac.Mislim na pravu ljubav,a ne medjusobno iskoristavanje.
Slazem se slazem se... Samo moja pjesma No1 nije "Ubode me i ostavi, bol na srcu mome" kao sto neko rece... :dance: Govorim na masovnu pojavu istih scenarija i to svaki put pred kraj ljeta kad su odmori gotovi. Cackaj malo po forumima i blogovima svaki put ista scena isti kraj.. Pa kako se te zene ne dozovu vise pameti??? :? Jesmo li stvarno toliko jadne postale da nam je cilj zivota, razvedeni tip od njemice, talijanke i sl, sa 2-3 djece iz prvog braka, sa autom kupljenim na kredu, bez posla od nastanka krize, jer je auto industrija u klincu, na jaslama neke od clanica EU ili sl, koji dobije lazno bolovanje 15 dana da bi po bosni vozikao evo naivne nase cure koje misle da je vrhunac zivota otici zivjeti u dijasporu. Posreci se nekima cinjenica je, ali uglavnom su to porodicni ljudi, koji dobro petljaju i lazu, u najgorem slucaju (a poznajem jedan takav) ozeni tu neku nasu "sretnicu" i ostavi je tu da mu cuva staru majku, a on naravno ne moze da je odvede tamo jer zaboga zakon je strog, ne mozes biti na birou i dovesti zenu, od ceg ces je uzdrzavati ? a krizi nikad kraja:.. I naravno draga moja Katy nisu svi isti, naravno, ima divnih muskaraca i slobodnih i uspjesnih, ali vjeruj da ti likovi ne vise po lokalnim chat roomovima i traze naivke kojima je san Dijaspora. :x
Alma Ata

#179 Re: Glumac ili naivka

Post by Alma Ata »

Nisu svi dijasporci isti! Ima i gorih! Šalu na stranu, dušo, valjda imaš ponosa. Prekriži ga za sva vremena!!!
sexyvanjica

#180 Re: Glumac ili naivka

Post by sexyvanjica »

daisy007 wrote:Pa kako se te zene ne dozovu vise pameti??? :? Jesmo li stvarno toliko jadne postale Posreci se nekima cinjenica je, ali uglavnom su to porodicni ljudi, koji dobro petljaju i lazu,
Ne petljaju samo porodicni ljudi.Svi petljaju ilazu.Svi bi da bocnu sa strane, pogotovu dijaspora.Kako ne kontate.Ovo su prvi generacije dijaspore.Raja misli da je silna sto zivi vani.I znas sta je najgore,sto ne samo da frajer/cura laze i petlja,vec ga u tome podrzava cijela porodica.Uzas kakvi su ljudi. :( Vamo se folira i prodaje, glumi jagnjesce, a tamo krije mobitel, kompijuter, prijateljice sa fejsbuka.De ba, noga to odmah. :twisted: Neznam kakva si osoba,al ja preko tih stvari ne prelazim.Sve kontam,kad me sad laze kad sam mlada i lijepa i kad se frajeri okrecu zamnom,kakav ce bit kasnije.Meni to ne treba.Nek ga mama voda za ruku.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#181 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

:mrgreen: sexvanjica :mrgreen: samouvjerena treba
Super Hik

#182 Re: Glumac ili naivka

Post by Super Hik »

komi wrote::mrgreen: sexvanjica :mrgreen: samouvjerena treba
jest, sve dok nebi sjevno mercedes okac iz dijaspore, pregršt ojra......... :D :D
Truba

#183 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

čuj okreću se za njom

kako zna da se okreću :mrgreen: okrene se i ona za njima :mrgreen: il čuje povike bauštelaca :mrgreen:

il joj neko kaže da se okreću za njom :mrgreen: ko hoda s njom
a ko hoda s njom :mrgreen: :mrgreen: neke trebe
gdje je jedna dobra treba tu ih je i više :mrgreen: ili manje jer dobre ne trpe jednake...
oće da su uvijek najbolje
pitanje: imaš dobrih jaranica? :lol: :lol: :lol: :lol:
tandrkalo

#184 Re: Glumac ili naivka

Post by tandrkalo »

komi wrote:čuj okreću se za njom

kako zna da se okreću :mrgreen: okrene se i ona za njima :mrgreen: il čuje povike bauštelaca :mrgreen:

il joj neko kaže da se okreću za njom :mrgreen: ko hoda s njom
a ko hoda s njom :mrgreen: :mrgreen: neke trebe
gdje je jedna dobra treba tu ih je i više :mrgreen: ili manje jer dobre ne trpe jednake...
oće da su uvijek najbolje
pitanje: imaš dobrih jaranica? :lol: :lol: :lol: :lol:

sjo logickog zakljucivanja :D
ti mora da si imao 5 iz Logike :D :lol: :lol: :lol:
Truba

#185 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

:mrgreen: 5 iz teorije
a praxa katastrofa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ove samouvjerene me pokopaju :lol: :lol: :lol: :lol:
tandrkalo

#186 Re: Glumac ili naivka

Post by tandrkalo »

komi wrote::mrgreen: 5 iz teorije
a praxa katastrofa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ove samouvjerene me pokopaju :lol: :lol: :lol: :lol:
ma to su greske u matrici :D 8-)
nema zenska da je 100% samouvjereno :D
uvijek ima nestA sto ih jede/grize :D
Arni75

#187 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

samo da pojasnim neke stvari.
Ovo sada nije bio nas prvi susret, poznajemo se skoro 3 godine, samo sto se eto ovog zadnjeg susreta desilo nesto izmedju nas, do sad smo bili kao prijatelji.

Meni nije stalo do toga da idem u dijasporu, sasvim mi dobro ide i ovdje i on je to vidio. Zna da nisam materijalista.

A tip je izbrisan sto se mene tice cim se nije javio neki period.
Ja sam ipak ispala naivna i neka sam. Pogresno sam ga prokuzila, mislila sam da je ozbiljan i zreo lik.
Nekako covjek u momentu kad mu se desavaju neke stvari ne moze da vjeruje da se to bas njemu desava.
U svakom slucaju dobra mi je skola bio i pozdrav za Her Flick-a
GaRGa

#188 Re: Glumac ili naivka

Post by GaRGa »

Arni... sta da ti kazem... ne iskusna si za svoje godine... a mozda si tek otkrila chari internet chat-a ;)))
sexyvanjica

#189 Re: Glumac ili naivka

Post by sexyvanjica »

Super Hik wrote:
komi wrote::mrgreen: sexvanjica :mrgreen: samouvjerena treba
jest, sve dok nebi sjevno mercedes okac iz dijaspore, pregršt ojra......... :D :D
Okac, al me nasmija. :lol: Nit mi treba okac, nit pregrst ojra.Treba mi sto Severina kaze,da mirise na musko. :D Da se ne stidi pokazat osjecaje,da sam mu najbitnija,a ne tatin i mamin sincic,maneken,koji nabije cvike na glavu i ogleda se u ogledalu. :-)A Vanjica ima u garazi i novcaniku.Ne brini. :wink:
Arni75 wrote: Ja sam ipak ispala naivna i neka sam. Pogresno sam ga prokuzila, mislila sam da je ozbiljan i zreo lik.
Nekako covjek u momentu kad mu se desavaju neke stvari ne moze da vjeruje da se to bas njemu desava.
Niko nevjeruje da se to bas njemu desava. :wink:
respo

#190 Re: Glumac ili naivka

Post by respo »

vanjice ajmo na kafu zove te musko :D
Arni75

#191 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Dosta vas stavlja akcenat na to sto sam ga upoznala na netu.
Licno mislim da to i nema bas neke veze. Zivimo u istom gradu,mogli smo se upoznati bilo gdje i da se desi isto.
Osoba je onakva kakva je, pa upoznali je mi na bilo koji naci, ona ce prije ili kasnije pokazati svoje pravo lice, sto se desilo i sa ovim likom.
seln

#192 Re: Glumac ili naivka

Post by seln »

Arni75 wrote:Dosta vas stavlja akcenat na to sto sam ga upoznala na netu.
Licno mislim da to i nema bas neke veze. Zivimo u istom gradu,mogli smo se upoznati bilo gdje i da se desi isto.
Osoba je onakva kakva je, pa upoznali je mi na bilo koji naci, ona ce prije ili kasnije pokazati svoje pravo lice, sto se desilo i sa ovim likom.
Vidi, ti si pisala o nekoj hemiji, geografiji, cemu li...izmedju vas dvoje.
Kod muskaraca moze hemija stimati i kad imaju cisto penetracione najmere...jos ako se uz to slazu i karakterno, utoliko vise.
Ali to jos uvijek ne mora biti ljubav.
I ja sam ( dok sam bio neozenjen) cesto na chatu upoznavao trebe...neke sam upoznao i licno, ali se nisam upustio u vezu iako je bilo signala u tom pravcu s druge strane...
jednostavno, znao sam da ni jedna od njih nije bila the one...i nisam zelio kvariti jaranstvo, iako je ta, kako ti kazes, matematika, pasala.
Alkos

#193 Re: Glumac ili naivka

Post by Alkos »

andrija2007 wrote:Slažem se, postoje uglavnom konji bez prinčeva.
I ja se slazem, ali postoje uglavnom i kobile...
Arni75

#194 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Her Flick wrote:
Arni75 wrote:samo da pojasnim neke stvari.
Ovo sada nije bio nas prvi susret, poznajemo se skoro 3 godine, samo sto se eto ovog zadnjeg susreta desilo nesto izmedju nas, do sad smo bili kao prijatelji.

Meni nije stalo do toga da idem u dijasporu, sasvim mi dobro ide i ovdje i on je to vidio. Zna da nisam materijalista.

A tip je izbrisan sto se mene tice cim se nije javio neki period.
Ja sam ipak ispala naivna i neka sam. Pogresno sam ga prokuzila, mislila sam da je ozbiljan i zreo lik.
:shock: cemu pozdrav samo za mene

u svakom slucaju hvala, takodje i tebi pozdrav od Her Flicka
Dozvao si me pameti, otvorio oci, do duse na grub nacin, ali eto djelovao si pozitivno, mada si mi se u prvi momenat cinio jako zlocastim i cinicnim.
*mima*

#195 Re: Glumac ili naivka

Post by *mima* »

I sta bi na kraju?
duboka_misao

#196 Re: Glumac ili naivka

Post by duboka_misao »

jesu se uzeli ?oce biti pecenje na vjenchanju?
Arni75

#197 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

duboka_misao wrote:jesu se uzeli ?oce biti pecenje na vjenchanju?

Hahaha, ja sam vegetarijanac, tako da nema ni vjencanja a ni pecenja na vjencanju
duboka_misao

#198 Re: Glumac ili naivka

Post by duboka_misao »

Arni75 wrote:

Hahaha, ja sam vegetarijanac, tako da nema ni vjencanja a ni pecenja na vjencanju
:( :( :( znas zasto vegetarijanke sute kad se sexaju?
nece da priznaju da im komad mesa izaziva uzitak :P
Arni75

#199 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

duboka_misao wrote:
Arni75 wrote:

:( :( :( znas zasto vegetarijanke sute kad se sexaju?
nece da priznaju da im komad mesa izaziva uzitak :P

:thumbup:
daisy007

#200 Re: Glumac ili naivka

Post by daisy007 »

mima wrote:I sta bi na kraju?
Na kraju moja Mima je to , da ce nasa draga Arni dobro razmisliti slijedeci put prije nego joj neko slomi srce i poigra se njenim emocijama davajuci joj lazne nade... Zeno radije se skockaj, nabaci kakav sexy outfit, odi u fizeraj i kozmeticki i proseci gradom bez da dizes glavu u nebesa, nego razgledaj oko sebe pa ces vidjeti da ni ovdje nije sve tako crno i da ima isto tako divih muskaraca a o kojima ces lako se raspitati jesu li vrijedni da na njih potrosis vrijeme, prije nego te zaboli srculence :kiss: zaboravih i bez da ti kratkorocno obradjuje basticu...
Last edited by daisy007 on 10/09/2009 13:49, edited 1 time in total.
Post Reply