Halleluhwah wrote: - kompleks,
- izvedenice iz riječi kompleks.
poznato...
Halleluhwah wrote: - kompleks,
- izvedenice iz riječi kompleks.
Organizuješ omladinsku radnu akciju....lova onda nije potrebna.dariomiamigo wrote:smrad miljacke,koliko treba kinte da se to sredi ?
Nekako mi je u pocetku cudna bila ta tvoja bolesna potreba da kontriras svaki moj post bez ocigledna razloga, sad samo kopiram ovako da vidis sam sta pises, mozda ti dodje u glavuHalleluhwah wrote:Evo opet. Šta li je, zaboga...
Jedna stvar manje sa moje liste......semafor opet radi.Halleluhwah wrote:Šta ti još smeta, Drekalice draga?
A šta si čuo?Halleluhwah wrote:I da, učini mi se da sam nešto čuo. Nešto ''komp...''.![]()
![]()
Sto da nedrekalica28 wrote:Organizuješ omladinsku radnu akciju....lova onda nije potrebna.dariomiamigo wrote:smrad miljacke,koliko treba kinte da se to sredi ?
Evo i ja tebe da citiram, da ti bude drago.Deriguz wrote:Moze, bas da vidim lice covjeka kojem sam uzor
ne bi ti bio prvi put...Halleluhwah wrote:Evo i ja tebe da citiram, da ti bude drago.Deriguz wrote:Moze, bas da vidim lice covjeka kojem sam uzor
Da, da, "good old doctor". Dok bi američkog PX-a pođahkad bi se malo i srknulo, ali sada... dabogda.statix wrote:smeta mi sto ne mogu piti Dr Pepper![]()
wikipedia:
da malo poljulja Colutastes like because it's so different. It's not an apple, it's not an orange, it's not a strawberry, it's not a root beer, it's not even a cola. It's a different kind of drink with a unique taste all its own, made with 23 flavors[1]
Pa zar ne znaš? Otvaraju opet sad u septembru.Klodovik wrote:Da, da, "good old doctor". Dok bi američkog PX-a pođahkad bi se malo i srknulo, ali sada... dabogda.statix wrote:smeta mi sto ne mogu piti Dr Pepper![]()
wikipedia:
da malo poljulja Colutastes like because it's so different. It's not an apple, it's not an orange, it's not a strawberry, it's not a root beer, it's not even a cola. It's a different kind of drink with a unique taste all its own, made with 23 flavors[1]
Mario nije više direktor, i on je bio stranacki direktor, valjda kao i svi ostalidrekalica28 wrote:Čuj?!! To Mario nije više direktor?ari2009 wrote:postavljanje efendije za direktora škole aleksa santic
medena7 wrote:1. smetaju mi svi oni koji samo sjede i zale se na sve a nista ne poduzimaju da promjene i poboljsaju to sto im smeta.
2. svi oni kojima smetaju ljudi koji su nesto uspjeli u zivotu, ... oni koji svoj licni neuspjeh uvijek svaljuju i pripisuju nekome ili necemu drugom....
3. oni koji zive na mamin i tatin racun do 30-te god (i preko), piju 10 kafa dnevno i jos uvijek prepricavaju dogadjaje iz srednje skole... al pobogu, oni su "rodjene sarajlije"
![]()
Pravi sarajlija nije ni zavrsio srednju skolu .....medena7 wrote:
3. oni koji zive na mamin i tatin racun do 30-te god (i preko), piju 10 kafa dnevno i jos uvijek prepricavaju dogadjaje iz srednje skole... al pobogu, oni su "rodjene sarajlije"
.... Iz poštovanja prema nekim ljudima, ne mnogim već samo nekim molim da se riječi pravi sarajlija stave pod navodne znake.. znači "prave sarajlije".....duboka_misao wrote:Pravi sarajlija nije ni zavrsio srednju skolu .....medena7 wrote:
sjećam se jedne prilike nekakav starac, 55 i kusur godina (klošar, istetoviran i zapušten) u prolazu ufatio curicu iz srednje škole za grudi dok je čekala da uđe u školu (mislim da je bila prvi ili drugi razred), te je ubrzo uhapšen i priveden. na saslušanju ga pitaju gdje živi, adresa (radi zapisnika) a on sav ponosan kaže: " na Alipašinu, ja sam rođeni sarajlija".duboka_misao wrote:Pravi sarajlija nije ni zavrsio srednju skolu .....medena7 wrote:
Hrđavom qurtzu i dlakava koka smeta. Sad će se neki javiti sa primjedbom da im dlakava koka smeta. To govori samo jedno.duboka_misao wrote:znatel vi oni staru sarajevsku : Krivom Qutrzu i dlaka smeta?