UEFA fudbalski centar Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#176 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Ma nema ni tv.ova u sobama .. Vjerovatno ocekuju da ce oni sami sebi kupovati :D Ni playstation ni nista .. Ubacili im onaj stolni fudbal kao da se pripremamo za France 98 a ne Brazil 14
MOSALJOZE

#177 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by MOSALJOZE »

Ma dobar je centar nek imaju trenirati na dobrom terenu,nek se ne mrcvare po hotelima,pa onda u autobus to je procedura ovako je puno bolje :thumbup:
Mustang1

#178 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

MOSALJOZE wrote:Ma dobar je centar nek imaju trenirati na dobrom terenu,nek se ne mrcvare po hotelima,pa onda u autobus to je procedura ovako je puno bolje :thumbup:
Pa evo vidis da oni hoce da se mrcvare po hotelima i autobusu :D
MOSALJOZE

#179 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by MOSALJOZE »

Ne znam stvarno zbog čega je ovo,ali kako god za SP će se pripremati tamo :D
Mustang1

#180 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Ja sam pomislio da nije mozda prva utakmica u Slovackoj ali :D Sta ce tek biti kad budu morali avionom ici na gostovanje .. Mislim da ce se ovdje najvise pripremati u21 i to dok je Jagodic u Celiku :D
Eborg

#181 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

PeppermintSA wrote:jel se meni čini ili nema prostorija za rekuperaciju (Sauna, bazena itd.) ? :-?
Istina, jedino ako ne budu improvizirali. :mrgreen:

Doduše, pitanje je koliko su i do sada koristili takve "metode" u reprezentaciji.

Image
Partijaner

#182 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Partijaner »

Gnijezdo je spremno !
Image
PeppermintSA

#183 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

skroz mi je bezveze što centar nema pravu teretanu, bazen i saune za rekuperaciju i ostale stvari koje svaki moderan centar na svijetu ima.

Kao drugo, mjesto je katastrofalno - kad dođe do okupljanja, zenički papci će se nakotiti ispred i ode mir u helać. Valjda se takvi centri grade negdje daleko van grada 'dje je hava čista i vlada potpuni mir :roll:

Kad se uporedi sa centrom u Srbiji ili čak sa makedonskim centrom padne mi mrak na oči...o Zapadu da ne pričamo...

Faktički je riječ o malom stadioncicu sa nekoliko soba, salom za konferencije i salom za razonodu u sklopu (jedine) tribine :roll:

boga pitaj ko je kol'ko hajrov'o -BeHa seljakluk par eksalans :roll:
Last edited by PeppermintSA on 30/08/2013 16:41, edited 1 time in total.
Djubre_

#184 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Djubre_ »

Bosnji nista ne valja jebo te! Ne treba nama nista da se pravi.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Eborg

#185 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Pa u pravu je, kad se naklate lokalci na ogradu da viču: "Džekoooo, o Džekooooooooooooo!" to će ličiti kao i na onaj seljakluk u Hrasnici.
marschall

#186 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by marschall »

uvjek moze bolje.
ovo je dobro i lijepo i vazno je samo da se ide naprjed na bolje....
Partijaner

#187 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Partijaner »

Pa bice valjda obezbjedjenje, nece se moci "derat" citav dan kako vi to zamisljate.
Rob_Atl

#188 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Rob_Atl »

Bolan danasnjoj reprezentaciji da na vrh igmana napravis kamp nasa raja bi dosla , slazem se stobom da fali par stvari ali koliko para toliko i muzike, ovo se vise pravilo radi toga da reprezentacija bude blize stadionu. Ko da ce se spremat mjesec dana oni ovdje dodju 3-4 dana prije utakmice i lagano trckaranje. Lokacija je idealna jer nije ni lako doci , a vjerovatno ce policija da bude prisutna tako da neces moci doci blizu kampa u nocnim satima, a nije ni raja toliko naivna da u 12 navece ide i dernja se isred kampa :roll:
Rob_Atl

#189 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Rob_Atl »

I jos nesto profesionalci su duzni da daju po par autograma djeci ili bilo kome, zato imas nekad treninge otvorenog i zatvorenog tipa, ako bude zatvorenog tipa vjeruj te mi da nece niko biti ni blizu ograde
marschall

#190 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by marschall »

Rob_Atl wrote:I jos nesto profesionalci su duzni da daju po par autograma djeci ili bilo kome, zato imas nekad treninge otvorenog i zatvorenog tipa, ako bude zatvorenog tipa vjeruj te mi da nece niko biti ni blizu ograde

bravo. to je to.
PeppermintSA

#191 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Izvinjavam se zbog ovoliko slika, ali je red ljudima objasniti da se nama konstantno serviraju ublehe. Mi smo 13. reprezentacija svijeta koja korača ka svjetskom prvenstvu, a ljudi onanišu na neki poluproizvod koji nam predstavljaju po medijima kao vrhunski.

Srbija, koja je za nas miki maus reprezentacija i nalazi se dobrih tridesetak mjesta ispod nas na svjetskoj rang listi, ima gore postavljen centar koji sadrži:

- 6 fudbalskih terena
- 1 vanjski teren za mali fudbal
- 2 dvorane (košarkaška i malofudbalska)
- teniski teren
- vanjski bazen
- hotel s 5 zvjezdica u čijem sklopu se nalazi:
- 64 dvokrevetne sobe
- 4 luksuzna apartmana
- unutrašnji bazen
- 24 saune
- 4 prostorije za masažu
- 8 jacuzzija
- 8 parnih kupatila
- 2 konferencijske sale
- 2 restorana
- 3 prostorije za razonodu

itd. itd.

Pametnom dosta...
rajv0sa

#192 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by rajv0sa »

Poseri se bosnjo, poseri :oops:
splend

#193 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by splend »

dzaba i da im je centar jos 6 puta veci, kad su kao sto rece 'miki masu' reprezentacija. nece im taj centar pomoci da od pantelica naprave igraca, ili ko im vec igra.

mi nismo do prije godinu imali nista, sad smo dobili nesto. i to nesto na sadaku. ako uzmemo u kakvim uslovima sad treniraju nasi u bosni, ovaj centar ce im biti vrhunski. ako uzmemo trening centre gdje ti isti igraci treniraju po evropi, nas je neka srednja zalost.

i jah, haj malo upuceniji, nek kazu ko je glavni kandidat za direktora centra? kazu u konkurenciji su zaim, saba, husnija, porca :roll:
marschall

#194 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by marschall »

samo da mi ovjerimo kartu za brazil.
bit ce i kod nas sportskih centara na spratove.
PeppermintSA

#195 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

splend wrote:dzaba i da im je centar jos 6 puta veci, kad su kao sto rece 'miki masu' reprezentacija. nece im taj centar pomoci da od pantelica naprave igraca, ili ko im vec igra.

mi nismo do prije godinu imali nista, sad smo dobili nesto. i to nesto na sadaku. ako uzmemo u kakvim uslovima sad treniraju nasi u bosni, ovaj centar ce im biti vrhunski. ako uzmemo trening centre gdje ti isti igraci treniraju po evropi, nas je neka srednja zalost.

i jah, haj malo upuceniji, nek kazu ko je glavni kandidat za direktora centra? kazu u konkurenciji su zaim, saba, husnija, porca :roll:

Niko ne govori da je centar najbitnija karika u svemu ovome i naravno da će Srbija ostati miki maus reprezentacija, ali mi itekako bode oči kad čitam kako ljudi onanišu na ''centar'' koji je zapravo terencic sa jednom tribinom u par soba u sklopu iste :roll:

Makedonci imaju isto mrak centar a nisu 15 godina prismrdili top 40, a kamoli nekom prvenstvu...
Partijaner

#196 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Partijaner »

Ma tebi je vokri sto se ovo izgradilo u Zenici, ajd budi iskren. :)
PeppermintSA

#197 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

Partijaner wrote:Ma tebi je vokri sto se ovo izgradilo u Zenici, ajd budi iskren. :)
To je tek priča za sebe
Rob_Atl

#198 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Rob_Atl »

Jesi li ti vidio Misketa kad se skine, jel ti on lici na nekog ko bi koristio teretanu :lol:

I jos nesto srbija je bila ucesnih par prvenstava zato i imaju love, mi smo ovo izgradili sve a nije nas nigdje na mapi bilo, ti ako mislis da samo od ulaznica mozemo izgraditi ovako nesto varas se. A uvijek se moze nesto nadodati ovdje ima mjesta
Logovan

#199 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Logovan »

Jebo te ba budite sretni što i ovo imamo. :-) Jedva smo i ovaj teren napravili i one sobe, itd. Znate li vi gdje uopšte živite? :-) Znate li da nikad nismo učestvovali na SP-u a ni na EP-u?
Rob_Atl wrote:I jos nesto profesionalci su duzni da daju po par autograma djeci ili bilo kome, zato imas nekad treninge otvorenog i zatvorenog tipa, ako bude zatvorenog tipa vjeruj te mi da nece niko biti ni blizu ograde
To je to. :thumbup:
samo_ti

#200 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by samo_ti »

Ako pogledamo realno, za 8-10 miliona je ovo moglo biti i ljepse i bolje, bar je to neko moje razmisljanje :)
Od Opstine je dobijeno sve, zemljiste i ostalo sto ide uz to ( struja, voda, rasvjeta, pristupni put i td ).
Dakle, milioni su ulozeni u tribinu sa sadrzajem i dva terena. Po meni, moglo je to dosta bolje da se izvede.

Ali, da je toliko lose, i nije. Sasvim pristojan kamp i to je to. Drugo su nasa ocekivanja.
Sto se tice raje i ometanja, ma sve to obezbjedjenje rijesi.

Ali, ako i kada se gore jos napravi Ledena dvorana + bazeni, i taj se kompleks zaokruzi, onda ce to biti bas jeben sportski centar :-D
Post Reply