Facebook (mahnahmahnah :)
Moderator: Benq
- jedna
#176 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
a šta vam je to i kako to izgleda?
- nellington
#177 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
- jedna
#178 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
e, pa ne znam i kod mene je tako samo ja ne obraćam pažnju previše na to. ne znam ni kako je prije bilo
- kido
#179 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
To se za sada ne može sakriti. Probala sam i ja, prošla dosta foruma, da vidim ima li neka caka i ništa (navodno je to uvedeno sa zadnjim promjenama na fejsu).nellington wrote:@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
Btw, je l' iko primjetio na account settings-> facebook adds opcije koje su po defaultu uključene (za prikaz prijateljima) : "Allow ads on platform pages to show my information to" i "Show my social actions in Facebook Ads to:"
Nervira me pravo što bez neke posebne najave ubace stvari, koje obično, nisu zabranjene ili ograničene.
- neo7
#180 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
ako sam dobro razumi zelis sakriti od onih ko ti nije u priajteljima sve ?nellington wrote:@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
E pa to stimas u opcijama privatnosti, korsnicki racun, uredi privatnost
Tu cak i priajteljima mozes zabraniti da gledaju tvoj profil i napraviti posebne grupe i sl...
- nellington
#181 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Nisi dobro razumio. Čak i kad u opcijama privatnosti podesiš maksimum privatnosti, opet se fan pages vide.neo123 wrote:ako sam dobro razumi zelis sakriti od onih ko ti nije u priajteljima sve ?nellington wrote:@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
E pa to stimas u opcijama privatnosti, korsnicki racun, uredi privatnost
Tu cak i priajteljima mozes zabraniti da gledaju tvoj profil i napraviti posebne grupe i sl...
- eldžo
#182 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Opera je najbolja za uploading!
Mada.. :
Mrzim fejs
Mada.. :
Mrzim fejs
- ja.neron
#183 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
riješen problem
- GandalfSivi
#184 Re: laičko pitanje oko fb
Ukljucis jedan u Firefoxu, drugi u IE i eto...
- Ljuska_u_BaklaFi
- Ljuska_u_BaklaFi
#186 Re: laičko pitanje oko fb
delboj imas pp 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#187 Facebook ili ludilo?
Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!
Šta je to???
Šta je to???
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#188 Re: Facebook ili ludilo?
I ja bih to rekao,ali fakat sad gledam i ne mogu da vjerujem. Jesam mahno kojuzoom66 wrote:chudo nevidjenoPera Trta wrote:Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!
Šta je to???
-
maxell_sarajevo
#189 Re: Facebook ili ludilo?
Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih.
Samo promjeni sifru facebooka i mail-a
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih.
-
Pera Trta
#190 Re: Facebook ili ludilo?
Gdje se to mijenja?maxell_sarajevo wrote:Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih.![]()
Ne mogu vjerujem da mi je neko provalio šifru.
- karanana
#191 Re: Facebook ili ludilo?
pa mozes li i ti uletiti u taj chat? nije mi jasno kako dva razlicita covjeka mogu u isto vrijeme biti logirani na jedan account. ali mozda moze.
-
Pera Trta
#192 Re: Facebook ili ludilo?
Ne kontam ni ja. Ja ušao najnormalnije, kad vidim dolje konverzacija, pričaju taj "me" i još jedna osoba, siti se napričaše.karanana wrote:pa mozes li i ti uletiti u taj chat? nije mi jasno kako dva razlicita covjeka mogu u isto vrijeme biti logirani na jedan account. ali mozda moze.
- burek_in_space
#193 Re: Facebook ili ludilo?
Pera Trta wrote:Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!
Šta je to???
To se zove prijateljska usluga.
Ako vec kazhesh da nikada ne koristish chat, vjerovatno ti se prijatelji s vremena na vrijeme pozhale shto te nema.
E sad, umjesto da peezdish na tog lika shto ti je ukrao pass, bolje da mu zahvalish shto te je spasio peglanja i dopisivanja preko chata.
-
maxell_sarajevo
#194 Re: Facebook ili ludilo?
Racun - podesavanje racuna - sifra i ima opcija promjeni.Pera Trta wrote:Gdje se to mijenja?maxell_sarajevo wrote:Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih.![]()
Ne mogu vjerujem da mi je neko provalio šifru.
Za svaki slucaj prvo promjeni sifru na mail-u jer ce ti nova sifra sa facebooka doci na mail, a ako ti zna sifru maila saznat ce i ovu novu od fb-a.
-
(ne)forumas
#195 Re: Facebook ili ludilo?
sve je to od loseg vina
- Ljuska_u_BaklaFi
- Ljuska_u_BaklaFi
#197 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
I to mozhe
ako ne vjerujesh meni a ti probaj 
- veljaca
#198 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Evo jedno pitanje:
Jednom mome prijatelju neko je promijenio password na facebook - u ..... i sada ne moze da se loguje ....
Kako moze da ponovo vrati svoj profil ?
Hvala ....
Jednom mome prijatelju neko je promijenio password na facebook - u ..... i sada ne moze da se loguje ....
Hvala ....
-
Pera Trta
#199 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Kada se promijeni password, na mail ti stigne poruka da ti je pass promijenjen, te ako ga nisi ti promijenio da odeš na link koji ti daju u tom mailu, gdje ti objasne kako ćeš to riješiti.veljaca wrote:Evo jedno pitanje:
Hvala ....
Dakle, neka ti prijatelj provjeri svoj inbox.
- elizabeth a
#200 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Biće da sam ipak staromodnaIsidora Jesenjinova wrote:meni se desilo da sam momku s kojim sam tad bila u vezi,dala sve sifre fb,hotmail,forum...,u mobitelu je obaveznu prelistavao poruke i pozive![]()
Bio je strasno ljubomoran i na svakom koraku me provjeravao..
Nakon sto smo raskinuli,on je moju sifru "zloupotrebljavao"..,a ja sam zaboravila na to, da je i on ima...
Vjerujem da se i tebi desilo slicno,jer danas moderne djevojke i momci ne vjeruju da ljubav postoji,ako ne zna sifru tvog fb![]()
![]()