Facebook (mahnahmahnah :)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
jedna

#176 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by jedna »

a šta vam je to i kako to izgleda?
nellington

#177 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by nellington »

@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
jedna

#178 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by jedna »

e, pa ne znam i kod mene je tako samo ja ne obraćam pažnju previše na to. ne znam ni kako je prije bilo
kido

#179 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by kido »

nellington wrote:@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
To se za sada ne može sakriti. Probala sam i ja, prošla dosta foruma, da vidim ima li neka caka i ništa (navodno je to uvedeno sa zadnjim promjenama na fejsu). :-? Ipak, dosta se ljudi žali upravo na tu nemogućnost sakrivanja, pa valjda nešto urade po tom pitanju....

Btw, je l' iko primjetio na account settings-> facebook adds opcije koje su po defaultu uključene (za prikaz prijateljima) : "Allow ads on platform pages to show my information to" i "Show my social actions in Facebook Ads to:"
Nervira me pravo što bez neke posebne najave ubace stvari, koje obično, nisu zabranjene ili ograničene.
neo7

#180 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by neo7 »

nellington wrote:@jedna: Kad moj profil otvori neko ko mi nije prijatelj, ne vidi ništa osim networka na kojem sam i stranica čiji sam fan. Eh, kako učiniti i te stranice nevidljivim?
ako sam dobro razumi zelis sakriti od onih ko ti nije u priajteljima sve ?

E pa to stimas u opcijama privatnosti, korsnicki racun, uredi privatnost :)

Tu cak i priajteljima mozes zabraniti da gledaju tvoj profil i napraviti posebne grupe i sl...
nellington

#181 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by nellington »

neo123 wrote:
ako sam dobro razumi zelis sakriti od onih ko ti nije u priajteljima sve ?

E pa to stimas u opcijama privatnosti, korsnicki racun, uredi privatnost :)

Tu cak i priajteljima mozes zabraniti da gledaju tvoj profil i napraviti posebne grupe i sl...
Nisi dobro razumio. Čak i kad u opcijama privatnosti podesiš maksimum privatnosti, opet se fan pages vide.
eldžo

#182 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by eldžo »

Opera je najbolja za uploading!

Mada.. :

Mrzim fejs
ja.neron

#183 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by ja.neron »

riješen problem
GandalfSivi

#184 Re: laičko pitanje oko fb

Post by GandalfSivi »

Ukljucis jedan u Firefoxu, drugi u IE i eto...
Ljuska_u_BaklaFi

#185 Re: laičko pitanje oko fb

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

.
Ljuska_u_BaklaFi

#186 Re: laičko pitanje oko fb

delboj imas pp :roll:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#187 Facebook ili ludilo?

Post by Pera Trta »

Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!
Šta je to??? :shock:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#188 Re: Facebook ili ludilo?

Post by Pera Trta »

zoom66 wrote:
Pera Trta wrote:Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!
chudo nevidjeno :D
I ja bih to rekao,ali fakat sad gledam i ne mogu da vjerujem. Jesam mahno koju :D , ali nije mi prvi put, a nikad mi se ovo nije desilo :?
maxell_sarajevo

#189 Re: Facebook ili ludilo?

Post by maxell_sarajevo »

Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih. :D
Samo promjeni sifru facebooka i mail-a ;-)
Pera Trta

#190 Re: Facebook ili ludilo?

Post by Pera Trta »

maxell_sarajevo wrote:Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Ja sam od par prijatelja sadznao sifre pa ponekad udzem da vidim sta se radi kod njih. :D
Gdje se to mijenja?
Ne mogu vjerujem da mi je neko provalio šifru.
karanana

#191 Re: Facebook ili ludilo?

Post by karanana »

pa mozes li i ti uletiti u taj chat? nije mi jasno kako dva razlicita covjeka mogu u isto vrijeme biti logirani na jedan account. ali mozda moze.
Pera Trta

#192 Re: Facebook ili ludilo?

Post by Pera Trta »

karanana wrote:pa mozes li i ti uletiti u taj chat? nije mi jasno kako dva razlicita covjeka mogu u isto vrijeme biti logirani na jedan account. ali mozda moze.
Ne kontam ni ja. Ja ušao najnormalnije, kad vidim dolje konverzacija, pričaju taj "me" i još jedna osoba, siti se napričaše.
burek_in_space

#193 Re: Facebook ili ludilo?

Post by burek_in_space »

Pera Trta wrote:Upravo mi se dešava nešto nevjerovatno! Otvorio mi se na Facebooku chat prozor (koji inače nikada ne koristim) i u njemu ja (tj, neko označen kao "me") priča sa jednom osobom koja mi je u prijateljima, i ja vidim cijelu konverzaciju kako se odvija, ali ja ne pišem ništa!

To se zove prijateljska usluga. :D
Ako vec kazhesh da nikada ne koristish chat, vjerovatno ti se prijatelji s vremena na vrijeme pozhale shto te nema.
E sad, umjesto da peezdish na tog lika shto ti je ukrao pass, bolje da mu zahvalish shto te je spasio peglanja i dopisivanja preko chata. :mrgreen:
maxell_sarajevo

#194 Re: Facebook ili ludilo?

Post by maxell_sarajevo »

Pera Trta wrote:
maxell_sarajevo wrote:Neko je usao preko tvoje sifre i dopisuje ti se sa rajom.
Gdje se to mijenja?
Ne mogu vjerujem da mi je neko provalio šifru.
Racun - podesavanje racuna - sifra i ima opcija promjeni.
Za svaki slucaj prvo promjeni sifru na mail-u jer ce ti nova sifra sa facebooka doci na mail, a ako ti zna sifru maila saznat ce i ovu novu od fb-a.
(ne)forumas

#195 Re: Facebook ili ludilo?

Post by (ne)forumas »

sve je to od loseg vina
Ljuska_u_BaklaFi

#196 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Mozhe :D
Ljuska_u_BaklaFi

#197 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

I to mozhe :) ako ne vjerujesh meni a ti probaj :razz:
veljaca

#198 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by veljaca »

Evo jedno pitanje:

Jednom mome prijatelju neko je promijenio password na facebook - u ..... i sada ne moze da se loguje ....
Kako moze da ponovo vrati svoj profil ?

Hvala ....
Pera Trta

#199 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by Pera Trta »

veljaca wrote:Evo jedno pitanje:

Jednom mome prijatelju neko je promijenio password na facebook - u ..... i sada ne moze da se loguje ....
Kako moze da ponovo vrati svoj profil ?

Hvala ....
Kada se promijeni password, na mail ti stigne poruka da ti je pass promijenjen, te ako ga nisi ti promijenio da odeš na link koji ti daju u tom mailu, gdje ti objasne kako ćeš to riješiti.
Dakle, neka ti prijatelj provjeri svoj inbox.
elizabeth a

#200 Re: Facebook (mahnahmahnah :)

Post by elizabeth a »

Isidora Jesenjinova wrote:meni se desilo da sam momku s kojim sam tad bila u vezi,dala sve sifre fb,hotmail,forum...,u mobitelu je obaveznu prelistavao poruke i pozive :?
Bio je strasno ljubomoran i na svakom koraku me provjeravao..
Nakon sto smo raskinuli,on je moju sifru "zloupotrebljavao"..,a ja sam zaboravila na to, da je i on ima...
Vjerujem da se i tebi desilo slicno,jer danas moderne djevojke i momci ne vjeruju da ljubav postoji,ako ne zna sifru tvog fb :D :D :D
Biće da sam ipak staromodna :roll: :D
Post Reply