Veliki Brat 3
Moderator: anex
- karanana
#176 Re: Veliki Brat 3
preporucujem redakciji velikog brata da sto prije izbace onu debelu iz kuce iz preventivnih razloga da se nebi kakva nezapamcena nesreca desila uzivo u programu. ta ce treba nekog u sred noci ubiti a mozda i sebe.
joj radasin je legendaran kada prica sa velikim bratom.
joj radasin je legendaran kada prica sa velikim bratom.
- mrtva kokoš
#177 Re: Veliki Brat 3
ja u zivotu poremeceniju osobu nisam vidio 
-
samo_ovaj_put
#178 Re: Veliki Brat 3
jovana i dojrdje mute opasno
govori jovana violeti juce,jao koliki k... ima djordje
a pita violeta-kako znas
govori jovana violeti juce,jao koliki k... ima djordje
a pita violeta-kako znas
- karanana
#179 Re: Veliki Brat 3
jovana je luda, otkacena. prije par dana govori djordju kad je vpozvao u banjaluku: ma ne znam ja za vas tamo, vi ste svi tamo zatucani
-
samo_ovaj_put
#180 Re: Veliki Brat 3
otkacena u negativnom smislu
idiot od zene
zmija
govno
glupaca
podla
tvrdoglava
odvratna
.
.
.
idiot od zene
zmija
govno
glupaca
podla
tvrdoglava
odvratna
.
.
.
- Rauber
#181 Re: Veliki Brat 3
Sa dragicom show
Djevojka nije dobra sekunde, predpostavljam da prije ulaska u kucu oni imaju neke razgovore s psiholozima i bas me cudi kako je ovakva cvaka u kuci zavrsila.
Nego jestel vidjeli ono glavno kod razgovora izmedju dragice i viki
bila je ona jedna kamera posebno zanimljiva 
Nego jestel vidjeli ono glavno kod razgovora izmedju dragice i viki
- karanana
#182 Re: Veliki Brat 3
ma jeli to bilo ono sto sam i ja konto da sam vidio kod viki? nisam bio siguran da je to-to, crno bijela kamera bila pa nisam dobro skonto.
edit: evo ga. to je to, jelde rauber?

ako ono nije dragicina igra ili zadatak, ona ce do nove godine ubiti nekoga ili sebe. ili ce neko nju.
edit: evo ga. to je to, jelde rauber?

ako ono nije dragicina igra ili zadatak, ona ce do nove godine ubiti nekoga ili sebe. ili ce neko nju.
- Rauber
#183 Re: Veliki Brat 3
Jes' jes' to je to. necu diretkni link staviti, ali evo ko zeli neka kliknekaranana wrote:ma jeli to bilo ono sto sam i ja konto da sam vidio kod viki? nisam bio siguran da je to-to, crno bijela kamera bila pa nisam dobro skonto.
http://img402.imageshack.us/img402/4305/11111pc.jpg
edit: preduhitrio si me
- karanana
#184 Re: Veliki Brat 3
ne znam smanjit sliku pa se ne vide desne dvije

ja sam veceras ocekivo sex. definitivno visi u zraku i moja pretpostavka je da, ako se ne posvadjaju, ima da se puknu u iducih dan, najvise dva.

ja sam veceras ocekivo sex. definitivno visi u zraku i moja pretpostavka je da, ako se ne posvadjaju, ima da se puknu u iducih dan, najvise dva.
- Rauber
#185 Re: Veliki Brat 3
Treba je karlo zdondovat pod hitno.
- mrtva kokoš
#186 Re: Veliki Brat 3
ako ne bude u ovih 5 dana od njih nis nema...vec joj je poceo da daje primjedbe sa onim "dama"...
a vidi se da je on tezak kao osoba, da mu smetaju mnoge stvari...
zna se sta je cilj "ti kad si me poljubila sve si izbrisala" price za 19-togodisnjakinje...
a vidi se da je on tezak kao osoba, da mu smetaju mnoge stvari...
zna se sta je cilj "ti kad si me poljubila sve si izbrisala" price za 19-togodisnjakinje...
- anastasija
#187 Re: Veliki Brat 3
Jao pa da, oni su ipak prisniji sa Siptarima.karanana wrote:ma znam da mi je ni u dzep ni iz dzepa opalili se-ne opalili, ali fino bi to bilo vidjeti.
a na kraju ce se ona druga mala blizanka pukniti prije vikija pred kamerama sa manuelom. ma imaju problema valjda s roditeljima i rajom u makedoniji kako blate naciju u smislu javnih perverzija i to zato sto to valjda rade sa srbima.

Ja nigde procitala nisam da Vikinim roditeljima smeta sto je Karlo Srbin.
- karanana
#188 Re: Veliki Brat 3
hahaha, cito sam na bureku da joj mnogi zamjeraju za slike sa ovom kapicom i da pozivaju da se izbaci.
- Globus
#189 Re: Veliki Brat 3
Pao sex sinoc cujem ? 
- karanana
#190 Re: Veliki Brat 3
pa nije. ili mozda nisu prikazali taj dio. ili ce mozda veceras prikazati.
- Globus
#191 Re: Veliki Brat 3
Veliki Brat: Pao prvi seks na Košutnjaku!
U KUĆI Velikog Brata na Košutnjaku pao je prvi seks! Karlo Zagorac i Violeta Raleva nakupljene seksualne napetosti više nisu mogli izdržati pa su jednostavno i bez imalo srama pred kamerama prionuli poslu i zadovoljili jedno drugo. Karlo je Violetu izmasirao, zavukao se s njom pod pokrivač i zadovoljio je dok su ostali natjecatelji gledali svoja posla, a njihovom činu prethodilo je nekoliko dana posvećenih razgovoru o seksu i načinu na koji će ga obaviti.
Prvo su planirali to napraviti u ispovjedaonici, ali su od te ideje ubrzo odustali. Zaključili su da im to nije bitno, odnosno, da im je bitno samo "da se dobro pojebu", bez obzira na mjesto ili način.
Njihova romansa, međutim, kod ostalih natjecatelja nije naišla na odobravanje; pogrdno su komentirali njihov odnos, nazivajući ih razvratnima, iako su neki od njih bili samo korak dalje od onoga što su Violeta i Karlo učinili.
- karanana
#192 Re: Veliki Brat 3
e gledo sam ovo, nesto ju je masirao, malo se dirkali ispod prekrivaca, ali nisam znao da joj ga je pristavio jer je sve to relativno kratko trajalo.
- anastasija
#193 Re: Veliki Brat 3
Ohohohohoho eto dobili su sta su hteli-mislim ovi iz Velikog brata. Sad mogu da ih izbace. 
- karanana
#194 Re: Veliki Brat 3
a zar se nisu oni nesto drugi-treci dan od ulaska u kucu vec maznuli?
sad ce srbi radi onih siptarskih kapica navaliti da izbace malu.
sad ce srbi radi onih siptarskih kapica navaliti da izbace malu.
-
samo_ovaj_put
#195 Re: Veliki Brat 3
ocigledno ne pratite dovoljno velikog brata
oni su se vec prvu noc smuntali,moguce i maznuli
kasnije im je to postala svakodnevnica
gledao sam emisiju kad je viki odlucila da hoce sestru ostaviti u kuci,to je bilo placa na sve strane(cak je i manuel plakao
,momak je stvarno dobricina),karlo plakao,psovao,skakao obucen u bazen......
mislim da se tu radi ipak o pravoj ljubavi,nisam odavno tolike suze vidio
a inace,oni se svaku noc igraju,maze paze,moguce da se i kresnu jako cesto,tako da je ova informacija o sexu klimava
oni su se vec prvu noc smuntali,moguce i maznuli
kasnije im je to postala svakodnevnica
gledao sam emisiju kad je viki odlucila da hoce sestru ostaviti u kuci,to je bilo placa na sve strane(cak je i manuel plakao
mislim da se tu radi ipak o pravoj ljubavi,nisam odavno tolike suze vidio
a inace,oni se svaku noc igraju,maze paze,moguce da se i kresnu jako cesto,tako da je ova informacija o sexu klimava
- Cholina_Lokica
#196 Re: Veliki Brat 3
sinoc su se opalili nekakvo dvoje 
- Bourne
#197 Re: Veliki Brat 3
Kakva ba ljubavsamo_ovaj_put wrote:mislim da se tu radi ipak o pravoj ljubavi
-
samo_ovaj_put
#198 Re: Veliki Brat 3
i mene to nervira,uzeli plakati kad je odlucivala koga ce ostaviti u kuci
brate drago sto svi nisu izasli,i gotova prica,kao da je smak svijeta ako ona mora izabrati nekoga ko ce ostati
mislim da je bas ljubav,jbg,gledao sam tu emisiju kad su plakali ko picke neke,onaj karlo razbija sve naokolo,ona bas sjebana
a bas me mala pozitivno iznenadila kad je odlucila da svoju sestru ostavlja u kuci,svaka joj cast,iako sam ja ocekivao da ce karla ostaviti
nemojte mi sad reci da je pokazatelj da nije prava ljuba,ali ipak svako voli svog brata ili sestru najvise na svijetu
brate drago sto svi nisu izasli,i gotova prica,kao da je smak svijeta ako ona mora izabrati nekoga ko ce ostati
mislim da je bas ljubav,jbg,gledao sam tu emisiju kad su plakali ko picke neke,onaj karlo razbija sve naokolo,ona bas sjebana
a bas me mala pozitivno iznenadila kad je odlucila da svoju sestru ostavlja u kuci,svaka joj cast,iako sam ja ocekivao da ce karla ostaviti
nemojte mi sad reci da je pokazatelj da nije prava ljuba,ali ipak svako voli svog brata ili sestru najvise na svijetu
- anastasija
#199 Re: Veliki Brat 3
A najbolji su mi oni koji gotive Karla, kao on je pametan i tako to.
Znaci citam/slusam i ne verujem. Lik je premazan svim mastima i pametuje onoj sacici priglupih. Pazi on nasao da pametuje Radasinu, Manuelu, Jovani, Kikachi i Vikachi... Missim njima moze pametovati moj mali brat sto ide u osnovnu koliko mozga imaju.
Gde ih samo nadje ovakve ove godine?
Snimala je riba spot za nekog Siptara valjda u Skoplju pa eto stavile kapice. Ima fotka gde nosi i majicu na kojoj pise Kosova.
To samo govori o njenoj "pameti". Isti ti su na Kosovu palili zastavu Makedonije, njih tek ceka muka sa tim Siptarima, jer ih samo u glavnom gradu ima pola... Ne bih im bila u kozi.
Gde ih samo nadje ovakve ove godine?
Veruj mi ja sam masi ljudi pokazala slike, neke od njih totalno boli uvo.sad ce srbi radi onih siptarskih kapica navaliti da izbace malu
Snimala je riba spot za nekog Siptara valjda u Skoplju pa eto stavile kapice. Ima fotka gde nosi i majicu na kojoj pise Kosova.
To samo govori o njenoj "pameti". Isti ti su na Kosovu palili zastavu Makedonije, njih tek ceka muka sa tim Siptarima, jer ih samo u glavnom gradu ima pola... Ne bih im bila u kozi.
- Bourne
#200 Re: Veliki Brat 3
@anastasija Moj'ne ba politike ovako lagano klizimo u politiku vratimo se temi...A sto se tice Karla s tobom se upotpunosti slazem