Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
corolla02 wrote:
Ok, ja prvo ne bolujem od velicine kao, ocigledno "VI" gospodine, koji ste sve zivo provozali i vidjeli, i usput sve znate pa opet se koristite INTERNET fazonima, koje opet usput nazivate vasim "argumentima"!?? Mene Porsche, najblaze receno i ne interesuje!
I pitanje za vas vase visocanstvo: kad i koliko ste vozili ili pak imali vaseg, evo vidim Boxtera, koga opet ni SPELOVATI ne znate
Boxer je vrsta motora Boxter je tip Porsche-a. Porsche koristi uglavnom Boxer motore.
Qler wrote:fazon je sto lexus moze biti napredniji, brzi, jaci, kvalitetniji od porschea, ali nikad nece biti porsche...
Ma pusti dijete. Sta on zna sta je boxer kad to nikad u zivotu nije imao prilike na slici vidjet a kamoli provozat.
Ok, ja prvo ne bolujem od velicine kao, ocigledno "VI" gospodine, koji ste sve zivo provozali i vidjeli, i usput sve znate pa opet se koristite INTERNET fazonima, koje opet usput nazivate vasim "argumentima"!?? Mene Porsche, najblaze receno i ne interesuje!
I pitanje za vas vase visocanstvo: kad i koliko ste vozili ili pak imali vaseg, evo vidim Boxtera, koga opet ni SPELOVATI ne znate
Qler wrote:fazon je sto lexus moze biti napredniji, brzi, jaci, kvalitetniji od porschea, ali nikad nece biti porsche...
Ma pusti dijete. Sta on zna sta je boxer kad to nikad u zivotu nije imao prilike na slici vidjet a kamoli provozat.
Corolla, Boxer motor mozes naci u staroj Bubi (sto je ustvari Porscheov motor), svim Subaru vozilima, te nikad prezaljenim Alfama sve do sredine 90-tih!
Ja nisam imao Boxtera (jesam ga vozio) niti 911 (kojeg sam isto vozio). Ali ocito da sam itekako bio upravu ono sto sam rekao sto se tice tvog znanja o Porsche vozilima kao i mehanici.
corolla02 wrote:
Boxer je vrsta motora Boxter je tip Porsche-a. Porsche koristi uglavnom Boxer motore.
Corolla, Boxer motor mozes naci u staroj Bubi (sto je ustvari Porscheov motor), svim Subaru vozilima, te nikad prezaljenim Alfama sve do sredine 90-tih! Ja nisam imao Boxtera (jesam ga vozio) niti 911 (kojeg sam isto vozio). Ali ocito da sam itekako bio upravu ono sto sam rekao sto se tice tvog znanja o Porsche vozilima kao i mehanici.
Ti se ocigledno samo znas smijati i predstavljati da nesto si vozio i mehaniku poznajes, a u sutini samo po internetu lupas, na kome ces svakakvih gluposti da nadjes
Vozio ti ili ne Boxtera ili 911, i ako petljas sebi si, bas k'o i Lexusa na kome ni haube nisi podigao i sl.
Edit: zar je moguce da si Panameru izostavio od svog svog silnog voznog parka i mehanike!
Last edited by corolla02 on 04/09/2009 19:25, edited 1 time in total.
Corolla, Boxer motor mozes naci u staroj Bubi (sto je ustvari Porscheov motor), svim Subaru vozilima, te nikad prezaljenim Alfama sve do sredine 90-tih!
Ja nisam imao Boxtera (jesam ga vozio) niti 911 (kojeg sam isto vozio). Ali ocito da sam itekako bio upravu ono sto sam rekao sto se tice tvog znanja o Porsche vozilima kao i mehanici.
Ti se ocigledno samo znas smijati i predstavljati da nesto si vozio i mehaniku poznajes, a u sutini samo po internetu lupas, na kome ces svakakvih gluposti da nadjes
Vozio ti ili ne Boxtera ili 911, i ako petljas sebi si, bas k'o i Lexusa na kome ni haube nisi podigao i sl.
Mislim da nam je svima jasno, ali samo da ponovim:
Ok, ja prvo ne bolujem od velicine kao, ocigledno "VI" gospodine, koji ste sve zivo provozali i vidjeli, i usput sve znate pa opet se koristite INTERNET fazonima, koje opet usput nazivate vasim "argumentima"!?? Mene Porsche, najblaze receno i ne interesuje! I pitanje za vas vase visocanstvo: kad i koliko ste vozili ili pak imali vaseg, evo vidim Boxtera, koga opet ni SPELOVATI ne znate
I pitanje za vas vase visocanstvo: kad i koliko ste vozili ili pak imali vaseg, evo vidim Boxtera, koga opet ni SPELOVATI ne znate [/quote]
boxer je motor [/quote]
Pa dobro sad................ako je boxer motor,sta je onda ovo?
Po cemu? Ovdje ne govorimo o 0-100km/h, pa i lezanju! Nego o svemu sto donosi Porsche. Kvalitetu izrade, imidz, itd, itd.
Pa dobro,tradicija je na strani porschea,ali samo tradicija jer je sve ostalo na strani ovog GTR-a.A sto se tice kvalitete izrade ja mislim da tu nissan ne zaostaje puno za porscheom ili uopste ne zaostaje.Jos samo kad bi Porsche bio pouzdaniji auto od Nissana sa svojim boxerima...........
Da, ja sam se drzao Lexus teme pa pored LF-A ces imati GT-R i Honda (Acura NSX), nezaboravi ni Ferrarija ni Corvette!
Eto uglavnom imas sad imas pun lonac i bit ce vruce!