Razni Majstori - brojevi telefona

Post Reply
rudy81

#176 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by rudy81 »

prelistala sam temu al ne nadjoh preporuku za molera (doduse bio je al neki strucnjak za slozeniji poso od krecenja to mi ne treba :D )
pa ako neko ima prijedlog, bujrum :)
sarajevomd

#177 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by sarajevomd »

za sudo masine, il tiga masine za sudje, neko blizu Zavidovica ?
rudy81

#178 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by rudy81 »

rudy81 wrote:prelistala sam temu al ne nadjoh preporuku za molera (doduse bio je al neki strucnjak za slozeniji poso od krecenja to mi ne treba :D )
pa ako neko ima prijedlog, bujrum :)

iko ? :-?
Alfa159

#179 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by Alfa159 »

Treba mi majstor za plin, na sporetu tj gorioniku mi otisla neka dizna, nesto. Pa ako neko zna neki servis u Sa bio bih Vam zahvalan:)
otherside

#180 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by otherside »

treba mi provjeren stolar da napravi djeciji ormar. neka preporuka?
sarajevonekad

#181 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by sarajevonekad »

Ne poričem mogućnost pravnih posljedica, pipi, samo me interesuje kako mogu pojedini odroni od ljudi koji nude usluge a oštete klijenta (a koji bi eventualno tužili žrtvu zbog klevete) mogli identifikovat žrtvu ako se žrtva na ovom ili bilo kojem drugom forumu krije iza forumskog nadimka, tzv. "nick-a".

Osim toga, ne zaboravimo da je međunarodna stranica "Trip Advisor" upravo stranica na kojoj razni turisti iznose pohvale ali i žustre kritike na uslužnost ( u ovom slučaju u turizmu) a stranicca je čak i dizajnirana tako da ljudi mogu davati i ocjene na uslužnost ( npr. http://www.tripadvisor.com.my/ShowUserR ... matia.html)

ovo ne govorim da bih kontrirao tvom mišljenju (jer mi kontriranje nije omiljeni sport, za ralziku od mnogih kod nas) nego čisto jer želim saznati da li stvarno postoje neke pravne poseljdice.

pozzz

s.

PipiDugaDevetka wrote:
Hana wrote:Ovim putem zelim prijaviti majstora za plinske instalacije tj iz Vaillant servisa, zove se Edo, prezime ne znam, vrlo neljubazan, i neprofesionalan, vrlo drzak . Ovakvo iskustvo imaju i mnogi moji poznanici kojima je on servisirao bojler.
@Elmedine1,
Nisam pravnik, ali ovo je, čini mi se vrlo diskutabilno, majstor sa punim podacima, a ''kritičar'' nema punih podataka.
Možebiti da budeš tužen.
(Nemam pojma ko je Edo i njegov servis, nemam gasni bojler i centralno grijanje na gas.)
Last edited by sarajevonekad on 09/08/2012 10:50, edited 1 time in total.
sarajevonekad

#182 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by sarajevonekad »

Podržavam zamisao da se ljudi upozore na loše usluge i sve one kojima mogu biti oštećeni, ali i pohvale dobre usluge.

Samo bih predložop da izmjenite naslov portala sa "sarajevo69" u nešto tipa "Uslužne djelatnosti-pohvale i kritike" ili sl. da vas ljudi lakše mogu naći, jer ovako vas mogu naći samo slučajno, kao što sam vas napšao ja na ovom forumu.

pozzz

s.

Elmedin1 wrote:http://www.sarajevo69.com

Imali ste jos jedno lose iskustvo sa majstorom i po ko zna koji put ste se osjetili prevarenim. Ili s druge strane, neko vas je iznenadio, posao je uradjen na vrijeme, bez greske, sa osmjehom. Da vam dolazak majstora u kucu prestane biti nocna mora ili da pomognete drugima u potrazi za majstorom, dodjite na Sarajevo69 i podjelite svoja iskustva, kako losa, tako i dobra. Ako majstor za kojeg zelite ostaviti komentar nije u nasoj bazi, ispunite ovaj formular i unijet cemo ga. Zelimo dati priliku korisnicima usluga da ostave svoj komentar. Nije nam namjera unistavati posao ljudima, ali nam jeste namjera zastititi potrosaca.

Nadam se da je ovo od pomoci
muhanata

#183 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by muhanata »

Trebao bi mi broj nekog majstora koji zna montirati klima uređaj :zoka:
triple mama

#184 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

da li mi neko moze preporuciti dobrog tapetara?
triple mama

#185 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

memx wrote:
jutarnja zvijezda wrote:dragi forumasi ako neko zna dobrog tv mehanicara ,bila bih zahvalna za informaciju.treba mi hitno. :(
Servis FIKO, Koševsko brdo, Nusreta Šišića Dede, 033/210-236
:thumbup:
triple mama

#186 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

memx wrote:
jutarnja zvijezda wrote:dragi forumasi ako neko zna dobrog tv mehanicara ,bila bih zahvalna za informaciju.treba mi hitno. :(
triple mama

#187 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

memx wrote:
triple mama

#188 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

memx wrote:
triple mama

#189 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

memx wrote:
triple mama

#190 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by triple mama »

sorry, zbog ponavljanja posta par puta :-)
da li mi neko zna preporuciti servisera za fixni telefon? imam jedan u obliku corvete iz free shopa, ali krci...
sarajevonekad

#191 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by sarajevonekad »

Narode,

zna li iko molera koji zna napravit pripremu kako treba i boju koju ja odberem?

Do sad nisam imo nafake s tim molerima...prvo što mi se čini da su mi loše uradili pripremu jer mi nakon molovanja popuca farba na zidu a drugo ne umiju potrefit boju koju tražim.

Jednom liku sam tražio tzv. "boju breskve" a on mi ofarba sobu u rozu boju.

Kad ga upitah za rezultat njegovog rada, lik kaže: " Pa ovo ti je boja koju si tražio" Kad sam mu donio paletu da se uvjeri da nije ni slična, onda se poče vadit. " Pa ova ti je sad u modi"....

Da imam štele, prodo bih taj dijalog nekoj holivudskoj kući za komedije.

s.
rudy81

#192 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by rudy81 »

sarajevonekad wrote:Narode,

zna li iko molera koji zna napravit pripremu kako treba i boju koju ja odberem?

Do sad nisam imo nafake s tim molerima...prvo što mi se čini da su mi loše uradili pripremu jer mi nakon molovanja popuca farba na zidu a drugo ne umiju potrefit boju koju tražim.

Jednom liku sam tražio tzv. "boju breskve" a on mi ofarba sobu u rozu boju.

Kad ga upitah za rezultat njegovog rada, lik kaže: " Pa ovo ti je boja koju si tražio" Kad sam mu donio paletu da se uvjeri da nije ni slična, onda se poče vadit. " Pa ova ti je sad u modi"....

Da imam štele, prodo bih taj dijalog nekoj holivudskoj kući za komedije.

s.
kod mene slican slucaj...uglavnom da ne duljim sad, i ja sam pitala za molera na temi al niko jos nije preporucio nikog.

evo drugi poziv :)
alibegoa

#193 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by alibegoa »

Vrhunski moler:
Bernard 061 382 230 (možda je malo skuplji)

Ramiz keramičar 061 233 422 a ima i ekipe za ostale majstorije (vodo, elektro)
ECC

#194 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by ECC »

pozz svima...evo ponovo pitam o majstoru za parket koji bi "poravnao" stari bukovi parket, a da ne moram podizati sve i postavljati estrih..nema se ni vremena za to, ima li neko telefon dobrog parketara??

hvala.. :sax:
alibegoa

#195 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by alibegoa »

ECC wrote:pozz svima...evo ponovo pitam o majstoru za parket koji bi "poravnao" stari bukovi parket, a da ne moram podizati sve i postavljati estrih..nema se ni vremena za to, ima li neko telefon dobrog parketara??

Ovaj Bernard moler gore ima odlične parketare, koji su meni odradili sve što tražiš prije par godina, samo im više nemam direktni broj, pa nazovi njega i pitaj.
ECC

#196 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by ECC »

alibegoa wrote:
ECC wrote:pozz svima...evo ponovo pitam o majstoru za parket koji bi "poravnao" stari bukovi parket, a da ne moram podizati sve i postavljati estrih..nema se ni vremena za to, ima li neko telefon dobrog parketara??

Ovaj Bernard moler gore ima odlične parketare, koji su meni odradili sve što tražiš prije par godina, samo im više nemam direktni broj, pa nazovi njega i pitaj.
hvala na info, nazvaću tog gospodina da mi da broj parketara..kod mene se na par mjesta parket podigao i ne bih sada da ga preslažem do kraja, jer nemam ni vremena ni ti znam gdje sa stvarima, tako da bi mi "peglanje" istog spasilo stvar...hvala još jednom na info...
KiSSgirl

#197 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by KiSSgirl »

Zdravo, trebao bi mi neki bravar da mi promjeni bravu na sobnim vratima, ali mi treba neki ključ da se ne može lako naći.. znate na šta mislim, ono kad su po kući sve iste brave i ključevi :SS odnosno kad to promjenim da sam sigurna da se ne može lako otključati..imam problema sa cimericom..tako da :-? i koliko bi to otprilike koštalo, zna li netko? hvalaaa :)
KiSSgirl

#198 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by KiSSgirl »

anyone? help? :cry:
kween

#199 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by kween »

majstor za fizider ?

pregorila mi je sijalica odjenom otvorim frizider mrak...
sad ne cujem ni da radi uopce frizider da nije crko amje meni :sad:

marka beko granacija istekla, u pitanju je onaj veliki frizider, dole 3 latice zamrzivac ..i gore frizider ..

neka preporuka?? il da zovem beko rade li oni popravke uopce imaju li svoje majstore..
serviser009

#200 Re: Razni Majstori - brojevi telefona

Post by serviser009 »

munevera44 wrote:Help potreban električar
Za sta konkretno elektricar?
Post Reply