A naplacuje li se na Zrchu??mima wrote:100 ojrica ako vas uhvate da se sexate na plazi................pa vi sad vidite i pamet u glavu......
p.s. ... nisam citala prethodne postove, mozda ponavljam pitanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A naplacuje li se na Zrchu??mima wrote:100 ojrica ako vas uhvate da se sexate na plazi................pa vi sad vidite i pamet u glavu......
walkabout wrote:sex na plazhi - ne valja...![]()
pjesak gmizhe...
...crveno wrote:Nedam cejf , pa neka naplate i duplo...
Her Flick wrote:jes vidla mima, nikog na partiju a sve neki zavodnici/e, i lovemakeri i jebaci/ce
ja sam mislio da su ljudi od rijeci, medjutim rabri su ovdje na forumu ali kada treba praci sa rijeci na djela svi rep podviju
Ah da, vazda zaboravim da je na ovom forumu samo mima prava i dokazana jebacica, a svi ostali se samo hvale......crveno wrote:Nedam cejf , pa neka naplate i duplo...
...crveno wrote:Ah da, vazda zaboravim da je na ovom forumu samo mima prava i dokazana jebacica, a svi ostali se samo hvale......crveno wrote:Nedam cejf , pa neka naplate i duplo...![]()
Draga mima, shvati da se svijet ne vrti oko tebe...mima wrote:...crveno wrote:Ah da, vazda zaboravim da je na ovom forumu samo mima prava i dokazana jebacica, a svi ostali se samo hvale......crveno wrote:Nedam cejf , pa neka naplate i duplo...![]()
Nisi jedini koji se kloniras da mene vrijedjas......ne kontam.
...crveno wrote:
Draga mima, shvati da se svijet ne vrti oko tebe...
Nisam klon, vec dugo pratim forum i zaista nije mi namjera da nikoga vrijedjam, samo ne kontam zasto na svakoj temi ti "svakom loncu moras biti poklopac"![]()
![]()
Ali dobro, kao sto sam vec skotala...ne citam tvoje komentare...volim svoje zivce
mima wrote:Frustracuje draga......strasne frustracije.........Nego kako si mi ti draga?
i izgori bjela gooza ako se ne pazi na sat tojes minute ...hana_montana wrote:walkabout wrote:sex na plazhi - ne valja...![]()
pjesak gmizhe...
i trava bocka![]()
![]()
hadzinica wrote:http://www.--- SPAM ---/fun-sexy/clanak/-klinc-na-plazi-na-krku-3-vodili-ljubav-pred-djecom/129844/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
ko je , priznajte, pa bilo je djece.
blago se tebi,.....semmy wrote:mima wrote:Frustracuje draga......strasne frustracije.........Nego kako si mi ti draga?
nikad bolje...iduce sedmice odo na odmor...ihhhhhh bice sexa na plaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po vas cijeli dan![]()
![]()
pa bona za sta sluzi more...vodaaaaaaaaaaaaaazelenashica wrote:blago se tebi,.....semmy wrote:mima wrote:Frustracuje draga......strasne frustracije.........Nego kako si mi ti draga?
nikad bolje...iduce sedmice odo na odmor...ihhhhhh bice sexa na plaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po vas cijeli dan![]()
![]()
![]()
mene na plaži uvijek izhebe samo sunce
![]()