KK Bosna 2009/2010

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
brucos7

#176 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by brucos7 »

Jovanovic bi mi bio upitan za termin basketa. Jao kloca!!!!
red01

#177 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by red01 »

Imati onako pametnog pleya kao Jovanovića je neprocjenjivo.....; a onaj ko ga je platio 80.000 KM po sezoni je zasigurno :evil: :evil: :-)
1/4 pucao sl bacanja u završetku tekme, omogučio grobarima da izjednače u zadnjim trenucima....
6. sek prije kraja umjesto da da loptu Boži koji je sam pod košem partizana , no on čuva loptu i grobari prave prekršaj , tu nije kraj nevolji, jer je isti poznat po šutu koji blage veze nema sa zahtjevima profesionalne košarke, tako da i pogođen 1 od dva šuta sa FT je uspjeh za istog....; Iskusni Božić je zabio tricu i put u poraz je trasiran.....
Ipak ga je Dejo trebao držati do kraja i u produžetku, ljubimac ipak nije trinesto prase.... :lol: :lol: :-)
taragona muci

#178 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by taragona muci »

Gledao sam utakmicu,i vidio da se igrači Partizana vuku po terenu,izgleda da su samo došli da otaljaju posao,očigledno je da su igrali sa 30% snage,ipak se čuvaju za Makabi.
vryzas

#179 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by vryzas »

taragona muci wrote:Gledao sam utakmicu,i vidio da se igrači Partizana vuku po terenu,izgleda da su samo došli da otaljaju posao,očigledno je da su igrali sa 30% snage,ipak se čuvaju za Makabi.
Bio sam u Zetri i nisam siguran oko ovog postotka ali Partizan definitivno nije igrao punom snagom...Bosna solidno takticki pripremljena za utakmicu (prvenstveno u defanzivi), velika zelja za pobjedom ali...manjak koncentracije i strah kod pojedinih igraca u bitnim momentima, mali broj kvalitetnih rjesanja (igraca) u napadu i na kraju velika takticka greska (nije napravljen faul prije suta za 3p) je rezultiralo produzecima, a na kraju i porazom.
Partizan pravi evropski tim...bilo bi mi drago da prodju na F4 :thumbup:

P.S.

Meni se cini da ima malo vise igraca u ekipi na poziciji play-a...3 playa, a jos se povremeno za organizaciju koriste Kojadinovic i Sehovic :?
Edin H.

#180 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Edin H. »

Uzese nas i djetici :x

81:68

Sad nam valja oderati Zvezdu pred punom Zetrom :roll:
red01

#181 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by red01 »

Edin H. wrote:Uzese nas i djetici :x

81:68

Sad nam valja oderati Zvezdu pred punom Zetrom :roll:
Sva sreća što postoji Helios inače bi zadnje mjesto odavno bilo zacementirano....
Ništa se drugo i nije moglo očekivati!!!
Đetići su ipak za ovu instant ekipu prevelik zalogaj....
Došlo je dotle da je i Lištica INSTITUCIJA za ovu nazovi ekipu iz Rajvosa...., a u toj ekipi glavni igrač Mason, koji kao i onaj Jovanović poznat po šutu za tri poena kao i Tomo Trica :-D :lol: , i koji u nedostaku kvaliteta koji klase pleya ili beka glumi KC ili centra, pa taj indijanac jedino može biti glavni igrač u Lištici i naravno Kk Bosni... :-) :-) :roll:
A da je ipak uticaj sa Istoka izuzetno jak, potvrđuje se i u meču sa đetićima.. , igrač koji nas je doveo do poraza protiv Grobara (Jovanović) dobio prednost pred jedinim DOMAĆIM igračem( Pašalićem) koji je sasvim solidno odigrao taj meč....,
zbog takvih poteza i nek' ne očekuju više gledalaca u Zetri ili Skenderiji..., nek' ih gleda onih par stotina gledalaca za više i nisu.....
Edin H.

#182 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Edin H. »

Pobjeda (rutinska) 68 - 67 :D :thumbup:

Bravo Parezanin :thumbup:
red01

#183 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by red01 »

TO PAŠA MAJSTORE!!! :-D :-D
Pokazao si da ipak Sarajlije imaju hrabrosti u odlučujućim momentima pogoditi i donijeti OPSTANAK u NLB!!! 8-) :lol: :wink:
Svi oni koji su ga cijele ove godine imaložavali sada su u samo par sekundi shvatili koliko je on dobar,... , a nek' isti i dalje veličaju Tomoviće i Jovanoviće.... :-) :lol: :roll:
SVI ZNAMO KAKO SMO PROŠLI PROTIV PARTIZANA SA ONIM PAJACOM IZ BEČEJA JOVANOVIĆEM.....
Svaka čast i Rakoćeviću pokazao je da ipak je pojačanje za KK Bosnu i to pravo.....

O Bajiću i Radonjiću samo jedna riječ: SIKTER..... :evil:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#184 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Admir_1984 »

Ova danasnja ekipa Bosne ne zasluzuje da igra nlb ligu, ono je sramota ziva sta ljudi igraju :-) :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#185 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by hrasno38 »

red01 wrote:TO PAŠA MAJSTORE!!! :-D :-D
Pokazao si da ipak Sarajlije imaju hrabrosti u odlučujućim momentima pogoditi i donijeti OPSTANAK u NLB!!! 8-) :lol: :wink:
Svi oni koji su ga cijele ove godine imaložavali sada su u samo par sekundi shvatili koliko je on dobar,... , a nek' isti i dalje veličaju Tomoviće i Jovanoviće.... :-) :lol: :roll:
SVI ZNAMO KAKO SMO PROŠLI PROTIV PARTIZANA SA ONIM PAJACOM IZ BEČEJA JOVANOVIĆEM.....
Svaka čast i Rakoćeviću pokazao je da ipak je pojačanje za KK Bosnu i to pravo.....

Po tvom tekstu imam osjecaj da si gledao utakmicu od 39 minuta tj bacanja Muhameda Pasalica kad nahvali playa koji za 18 minuta ima 33% za dvojke i 25% za trojke i pogodjena ta dva slobodna bacanja i naravno po obicaju hladno urucene protivniku dvije lopte u ruke. I na kraju utakmice taj "Sarajlija" ima Val=0!!!!! I sve to nakon trece odigrane sezone u Bosni. Ne daj boze da taj igrac bude onaj na kome ce se zasnivati igra Bosne. Taj momak ima sut ali nema muda a ko nema muda ne moze biti uspjesan u ovom sportu. Djurasovic je za njega M.Jordan jer momak ima muda i ne plasi se zakucati preko najviseg igraca Evrope. Uporedjivati Jovanovica sa Pasalicem je suludo jer je ovaj prvi skoro pola sezone propustio radi zajebane povrede i kad igra taj momak igra playa, razigrava svoje igrace, ulazi pod kos za razliku od polumrtvog Pasalica. Ova veceras utakmica je prodana i to se vidilo iz aviona isto kao sto je prodana i ona u Slovenijii od Radnickog i cudi me kako ti kao "iskusni" strucnjak to nisi primjetio. Pogledaj snimak, analiziraj pa ces valjda i sam skontati. Doduse, istini za volju Parezanin jeste preporodio ovu ekipu i unio zivost u nju i ja sam ga davno prizeljkivao da vidim na tom mjestu. Sve u svemu bit ce haos u nasem razigravanju za prvaka i razvaljivanje od Sirokog ili od Igokee jer sad dvoditi nekog igraca ne bi imalo nikakvog smisla. Jedin so bi me obradovao povratak Ivanovica a za to nema sanse. Jos jedna sezona mrcvarenja u NLB-u je fala bogu gotova i ako se Bosna ne vrati u sarajevski hram kosarke "Skenderiju" svo igranje ce biti cista plastika.

I jos nesto Bajic ima odigranu 481 minutu u toku sezone i VAL=141 a Pasalic 369 minuta i VAL=50 a Jovanovic 351 minutu i VAL=108. Ti sad skontaj koga bi trebalo SIKTER iz Bosne mada niti jedan od trojice nisu klase koje bi trebali da Bsnu vrate na neke pobjednicke staze.
red01

#186 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by red01 »

hrasno38 wrote:
red01 wrote:TO PAŠA MAJSTORE!!! :-D :-D

Po tvom tekstu imam osjecaj da si gledao utakmicu od 39 minuta tj bacanja Muhameda Pasalica kad nahvali playa koji za 18 minuta ima 33% za dvojke i 25% za trojke i pogodjena ta dva slobodna bacanja i naravno po obicaju hladno urucene protivniku dvije lopte u ruke. I na kraju utakmice taj "Sarajlija" ima Val=0!!!!! I sve to nakon trece odigrane sezone u Bosni. Ne daj boze da taj igrac bude onaj na kome ce se zasnivati igra Bosne. Taj momak ima sut ali nema muda a ko nema muda ne moze biti uspjesan u ovom sportu. Djurasovic je za njega M.Jordan jer momak ima muda i ne plasi se zakucati preko najviseg igraca Evrope. Uporedjivati Jovanovica sa Pasalicem je suludo jer je ovaj prvi skoro pola sezone propustio radi zajebane povrede i kad igra taj momak igra playa, razigrava svoje igrace, ulazi pod kos za razliku od polumrtvog Pasalica. Ova veceras utakmica je prodana i to se vidilo iz aviona isto kao sto je prodana i ona u Slovenijii od Radnickog i cudi me kako ti kao "iskusni" strucnjak to nisi primjetio. Pogledaj snimak, analiziraj pa ces valjda i sam skontati. Doduse, istini za volju Parezanin jeste preporodio ovu ekipu i unio zivost u nju i ja sam ga davno prizeljkivao da vidim na tom mjestu. Sve u svemu bit ce haos u nasem razigravanju za prvaka i razvaljivanje od Sirokog ili od Igokee jer sad dvoditi nekog igraca ne bi imalo nikakvog smisla. Jedin so bi me obradovao povratak Ivanovica a za to nema sanse. Jos jedna sezona mrcvarenja u NLB-u je fala bogu gotova i ako se Bosna ne vrati u sarajevski hram kosarke "Skenderiju" svo igranje ce biti cista plastika.

I jos nesto Bajic ima odigranu 481 minutu u toku sezone i VAL=141 a Pasalic 369 minuta i VAL=50 a Jovanovic 351 minutu i VAL=108. Ti sad skontaj koga bi trebalo SIKTER iz Bosne mada niti jedan od trojice nisu klase koje bi trebali da Bsnu vrate na neke pobjednicke staze.
U nedostatku argumenata napisao si doista puno NEBULOZA:
1. Nije ni trebao igrati više jer naš PAŠA je svojim FT(2/2)16 sec do kraja doveo KK Bosnu u vođstvo i na taj način osigurao 13-tu poziciju. Sad zamisli što bi bilo da je tu bio Jovanović sa šutom Budi Bog S Nama a što smo bjelodano vidjeli protiv Partizana (1-4 sa FT u zadnjih 30-tak sex meča sa Partizanom i zbog koga smo izgubili taj važan meč...; ili Feliks koji protiv FMP PROMAŠUJE PRVO FT (što je trebao pogoditi) i POGAĐA DRUGO FT na 1.8 sec do kraja(što je definitivno MORAO PROMAŠITI!!!) i tako je FMP uspio uzeti timeout i dati koš za produžetak. Ne bi bilo loše da je pomislio na Terel Castle koji je na tekmi repke POKAZAO KAKO SE PROFESIONALNO PROMAŠUJU FT KAD JE TO POTREBNO.... :lol: :lol: :-) :-) PAŠA JE NA KRAJU POKAZAO I NAVIJAČIMA DA JE IMAO DAMU DA RIJEŠI MEČ, jasno na tvoju žalost.... :bih: :bih:
2. PRODANA UTAKMICA..... Ne prodaje se onako utakmica, u kojem najbolji igrač KK CZ izleće u 38. minuti i u kojoj UTAKMICI LOPTA OOOOOPPPPAAASSSNNNOOOO ŠETA PO OBRUČU KK BOSNE U ZADNJOJ SEKUNDI UPUČENA OD STRANE DOBROG IGRAČA KAKAV JE NESUMNJIVO RADIVOJEVIĆ I U KOM TRENUTKU SE NA PARKETU NALAZE NAJBOLJI IGRAČI TOG TIMA. ULAZAK TE LOPTE U KOŠ OZNAČIO BI ISPADANJE KK BOSNE IZ NLB I OSIGURAO PROLAZ IGOKEI , KOJU BUDI SIGURAN VIŠE VOLE DELIJE IZ KK CZ, NEGO KK BOSNU PA MAKAR U NJOJ IGRALI 7-8 IGRAČA SA KOŠARKAŠKIM DRŽAVLJANSTVOM I PASOŠOM BIVŠE ZAJEDNICE SRBIJE I SG.
Sve ostalo nema ni smisla ni svrhe komentirati...... , Bajić , Radonjić, Jovanović nisu igrači koji mogu igrati jedno ovako jako takmičenje u formi POJAČANJA..., nama su potrebni 2-3 IGRAČA POJAČANJA koja to istinski jesum i koji će kada dođe TIME TO DECESION to i učiniti, a ne sjediti na KLUPI ZA REZERVE I DRŽATI FIGE I PEŠKIRE.... :lol: :lol: :-) :roll: :roll:
branimir stulic

#187 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by branimir stulic »

Stid me je bilo ono gledat sinoc... Jedina sansa za BH kosarku je ponovno aktiviranje muske ekipe KK Zeljeznicar... Sarajevo mora imati gradski derbi koji ce izroditi kvalitet bolji nego sto je danas... Ovo sinoc je bila bruka od kosarke... a sta i ocekivati od kluba u kome igraju dva i po Bosanca...
karanana

#188 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by karanana »

utakmica je u najmanju ruku sumnjiva. gdje ste vidjeli da tim koji vodi jedan razlike sa 17 sekundi prije kraja faulira i stavlja protivnika na faul liniju? recite mi jednu tekmu profesionalne kosarke gdje ste vidjeli da je to odradjeno sa samo jednim kosem razlike! ja znam jednu, bosna-radnicki. bosna je to radila par puta i uspjelo je jer je radnicki lose izvodio slobodna ali to je velika kocka i to se nigdje ne radi nego se kos brani. i haj to, covjek ubaci dva komada i bosna vodi 1 razlike sa 15-16 sekundi do kraja. i onda zvezda sa toliko vremena izvodi najbezvezniji i najnemastovitiji napad napad ikad gdje covjek sa 7 i po metara u zadnjoj sekundi opali tricu iako gube samo sa jednim kosem razlike. eto kao bosnina odbrana neprobojan bedem. sumnjivo mi je fakat malo. zvezda u krizi, svaki euro im je dobro dosao.
HomeArt

#189 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by HomeArt »

Pa jel Bosna sad zvanicno ostala u NLB-u?

Ne pratim je odavno kako su fenjerasi, jednostavno me dusa boli kad vidim ko sve igra i kako igra za bosnu.
Zux

#190 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Zux »

Bosna je i sinoc odigrala katastrofalno lose kao i cijelu sezoni. Ova prica o prodanoj utakmici je blago receno tipicna nasa baljezgarija. Sve mora biti prodano, nakaradno i nikako drugacije (samo kad se sjetim prica da je Panatinaikos pustio Partizan). Nijedna ekipa ne voli i ne zeli da gubi, pogotovo ne Zvezda kontra Bosne. S cim bi to Bosna mogla platiti ovu utakmicu? Puni smo para, ludilo. Zasto bi je platili? Samo zato da bismo mozda imali sansu da preko Igokee i Sirokog izborimo i iducu sezonu u NLB. Smijesno. Uostalom, bas je namjesteno izgledalo to sto je Radivojevicu iz kosa izasla ona zadnja trica. Da, on je gadjao bas tako da ona udje i izadje iz kosa, kakav prefriganac. Sto se tice faula na Pasalicu, sasvim logican izbor Zvezde. Bosna losa s bacanjima, pod pritiskom, pa i ako pogodimo oni imaju sve u svojim rukama i citavih 15 sekundi za napad u kojem nisu nista napravili jer su bili solidno zatvoreni. Na kraju mi je najzalosniji momenat bio to sto se radujemo jer nismo zadnji, kao da smo osvojili ovu ligu. Na sta smo spali...
emirchata

#191 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by emirchata »

onaj sut u zadnjoj sekundi je namjesten :shock: 8-)
karanana

#192 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by karanana »

ja pratim profesionalnu kosarku i kod nas i u evropi i u americi nba i ncaa i nigdje ranije nisam vidio da se faulira i stavlja na liniju tim koji gubi sa jednim poenom razlike i 15ak sekundi vremena, osim u vec pomenutoj utakmici bosna-radnicki prije 4-5 mjeseci. razumio bih da je razlika 3 poena i onda fauliraju, ovi daju dva i tim opet vodi za jedan razlike i ima loptu. sta to govori o timu koji faulira? da se mora pouzdati u fulanje slobodnih drugog tima i da nema povjerenja u svoju odbranu? pritisak jeste bio na bosni i na slobodnim ali bi pritisak bio na bosni i kada su uzeli loptu i krenuli u posljednji napad. i ne mogu vjerovati da je za 15 sekundi onaj pokusaj trice najbolje sto je zvezda mogla uraditi a da nisu probali uci u reket i dati dvicu ili eventualno izvuci faul.

da im je imamovic davo 20 hiljada sto sigurno ima, ne vidim zasto zvezda ne bi pristala. posebno imajuci u obziru da su oni u jebenoj situaciji finansijski i da su neki dan molili gurovica da im posudi/dadne koji evric.
red01

#193 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by red01 »

karanana wrote:ja pratim profesionalnu kosarku i kod nas i u evropi i u americi nba i ncaa i nigdje ranije nisam vidio da se faulira i stavlja na liniju tim koji gubi sa jednim poenom razlike i 15ak sekundi vremena,...................... Da im je imamovic davo 20 hiljada sto sigurno ima, ne vidim zasto zvezda ne bi pristala. posebno imajuci u obziru da su oni u jebenoj situaciji finansijski i da su neki dan molili gurovica da im posudi/dadne koji evric.
Sad smo skontali zašto su DELIJE ONAKO ZAPELI DA POBEDE, ČIČA ZNAČI OBEĆAO PARE POD USLOVOM DA SE POMOGNE IGOKEA I DOBIK.....
Valjda nam je svima u sjećanju ono bratimljenje i ljubljenje Dodika i Gurovića prije 2-3 sezone u Aleksandrovcu, a Delije su svoju "privrženost" Bosni pokazali učešćem u "otađbinskom" ratu '92-95 pod rukovodstvom vođe Delija....
Edin H.

#194 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Edin H. »

sahan wrote:Pa jel Bosna sad zvanicno ostala u NLB-u?

Ne pratim je odavno kako su fenjerasi, jednostavno me dusa boli kad vidim ko sve igra i kako igra za bosnu.
Nismo, ali na dobrom smo putu :oops: :D
zlatanko

#195 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by zlatanko »

Ostali smo u ligi, ali ako se ne pojačamo otresće nas i igokea i široki. :x
Referent za ONO i DSZ

#196 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by Referent za ONO i DSZ »

Ko god da kaze da je sinocnja utakmica bila namjestena je odgovorno tvrdim "TOTALNI IDIOT" ili blago receno zlonamjeran.

Partizan nam je dao sansu, prikljucak(ni to nije bilo pustanje) samo ne-angazovanje i nismo je iskoristili..a ono sinoc...pa to su cigani volili uzeti vise nego hljeba se najesti :x
emirchata

#197 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by emirchata »

karanana wrote:ja pratim profesionalnu kosarku i kod nas i u evropi i u americi nba i ncaa i nigdje ranije nisam vidio da se faulira i stavlja na liniju tim koji gubi sa jednim poenom razlike i 15ak sekundi vremena, osim u vec pomenutoj utakmici bosna-radnicki prije 4-5 mjeseci. razumio bih da je razlika 3 poena i onda fauliraju, ovi daju dva i tim opet vodi za jedan razlike i ima loptu. sta to govori o timu koji faulira? da se mora pouzdati u fulanje slobodnih drugog tima i da nema povjerenja u svoju odbranu? pritisak jeste bio na bosni i na slobodnim ali bi pritisak bio na bosni i kada su uzeli loptu i krenuli u posljednji napad. i ne mogu vjerovati da je za 15 sekundi onaj pokusaj trice najbolje sto je zvezda mogla uraditi a da nisu probali uci u reket i dati dvicu ili eventualno izvuci faul.

da im je imamovic davo 20 hiljada sto sigurno ima, ne vidim zasto zvezda ne bi pristala. posebno imajuci u obziru da su oni u jebenoj situaciji finansijski i da su neki dan molili gurovica da im posudi/dadne koji evric.

ja pratim isto to sto i ti i jos poneki poluprofesionali match :D..vidi nesto..ajde da nesto razjasnimo prvo..onaj faul nije bio namjeran,a ako je bio namjeran ( nije 100%,ali eto ) onda ima i za to razlog..hajde ako pratis onda razmisli o procentu suta sa penala kada je u pitanju KK Bosna ..nemoj molim te o namjestanju i nemoj vise tih mahalskih prica..stvarno mi je muka od naseg naroda i price o namjestanju svega i svacega..jos nesto..taj pokusaj trice o kom pricas...pa brate Bosna je stisla oddbranu do kraja,ali bas do kraja..zivot ili smrt je bio u pitanju..i pokusaj trice je bio haman pa odlican,a zamalo da ne zavrsi samo na pokusaju..nemoj molim te..eto zamolio sam te..
kkbosna_90

#198 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by kkbosna_90 »

ma nema govora o namjestanju, pa zadnja lopta je bukvalno izasla iz obruca :roll:
a hoce li biti sreca ili nesreca sto smo ostali u ligi to ce mo tek vidjeti...
karanana

#199 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by karanana »

emirchata wrote:
karanana wrote:ja pratim profesionalnu kosarku i kod nas i u evropi i u americi nba i ncaa i nigdje ranije nisam vidio da se faulira i stavlja na liniju tim koji gubi sa jednim poenom razlike i 15ak sekundi vremena, osim u vec pomenutoj utakmici bosna-radnicki prije 4-5 mjeseci. razumio bih da je razlika 3 poena i onda fauliraju, ovi daju dva i tim opet vodi za jedan razlike i ima loptu. sta to govori o timu koji faulira? da se mora pouzdati u fulanje slobodnih drugog tima i da nema povjerenja u svoju odbranu? pritisak jeste bio na bosni i na slobodnim ali bi pritisak bio na bosni i kada su uzeli loptu i krenuli u posljednji napad. i ne mogu vjerovati da je za 15 sekundi onaj pokusaj trice najbolje sto je zvezda mogla uraditi a da nisu probali uci u reket i dati dvicu ili eventualno izvuci faul.

ja pratim isto to sto i ti i jos poneki poluprofesionali match :D..vidi nesto..ajde da nesto razjasnimo prvo..onaj faul nije bio namjeran,a ako je bio namjeran ( nije 100%,ali eto ) onda ima i za to razlog..hajde ako pratis onda razmisli o procentu suta sa penala kada je u pitanju KK Bosna ..nemoj molim te o namjestanju i nemoj vise tih mahalskih prica..stvarno mi je muka od naseg naroda i price o namjestanju svega i svacega..jos nesto..taj pokusaj trice o kom pricas...pa brate Bosna je stisla oddbranu do kraja,ali bas do kraja..zivot ili smrt je bio u pitanju..i pokusaj trice je bio haman pa odlican,a zamalo da ne zavrsi samo na pokusaju..nemoj molim te..eto zamolio sam te..
evo ja ne znam i nije fer da sada trazim na internetu procenat suta bosne sa linije slobodnih bacanja. hajde ako ti znas reci mi koliki je to procenat za citavu sezonu a koliki je bio u sinocnjoj utakmici? pa i da je procenat 30%, faul se ne pravi, a bio je namjeran faul jer je napravljen odmah po izvodjenju lopte a ne kao posljedica odbrane zvezdinog kosa.
sa 15 sekundi koje su preostale, moze se bez problema organizovati nesto unutra i probati sut za 2 uz mogucnost kontakta i faula od strane bosne, a ne od svog kosa do linije za tricu pepati loptu 15 sekundi i uputiti sut u zadnjoj sekundi. nisu ni probali uci
emirchata

#200 Re: KK Bosna 2009/2010

Post by emirchata »

joj neda mi se o ovome..ti idi gledaj velez,a ja cu svoje sarajevske ekipe u fudbalu i u kosarci..talk to my hand 8-)
Locked