ja znam samo za ovoO kojem novcu se konkretno radi?
Što će reć nek partija i sa šejtanima , a vi tračajte
ja znam samo za ovoO kojem novcu se konkretno radi?
To je pocesto pomodarstvo, hajmo skupiti neki novac za jadnu BiH na recimo vecerama kojima se krece, ali OK, premda u tom slucaju ne radi se o njenom novcu.Banksy wrote:
Velikom, na sve strane. Lijeno mi je tražiti, ali ako te zanima, vjerujem da ćeš lako izguglati.
Da nam je više dijasporskog pomodarstva poput njenog.Edin H. wrote:To je pocesto pomodarstvo, hajmo skupiti neki novac za jadnu BiH na recimo vecerama kojima se krece, ali OK, premda u tom slucaju ne radi se o njenom novcu.Banksy wrote:
Velikom, na sve strane. Lijeno mi je tražiti, ali ako te zanima, vjerujem da ćeš lako izguglati.
A sta me to boli, s obzirom da ja stvarno ne znam.insomnia78 wrote:Pusti ba suplju. Svima je jasno sta tebe boli
Lik na prvoj slici je žešći odron. Pa nije dovela Eddie-a Veddera, Davida Gilmoura, Rogera Watersa, Brucea Springsteena i da ne brajam dalje istinske veličine. Već jednog klasičnog debila i nadrkanog sileđiju.insomnia78 wrote:Kao i ovogamoonca wrote:je, dovela je ovoga --
![]()
muha_sa wrote:da su mi bogdo sve komšije ko Sanela, Dzeko, Pjani, Mesi, Ronaldojao_situacije wrote:muha_sa wrote:sta je još Sanela skrivila našim forumašima![]()
neka mene ovakvog kakav sam--ja bih im auta prao i avliju cistio
uz kokuze mozes bit samo veci kokuz
jel joj kaže kad se sretnu, znam te puško kad si pištolj bilaMatzan wrote:Uđem na temu, maksuz sa namjerom da pitam hoće li se javiti Europljanin da kaže kako je Sanela ljankase, kad on se već oglasio.
Dobro je, nije nju prozvao već društvo koje je dovela.![]()
![]()
P.S. Mama od moje prijateljice zna Sanelu kad je kokuz bila.
Zbilja respektabilni i seriozni izvorialmir90 wrote:Porediti nju i Džeku nema smisla, ipak je Džeko svojim talentom i vještinama postigao to što je sada.
Dok Sanela, ili Diana, kako već; evo, sve govori:
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... nkins.html
http://www.telegraph.co.uk/comment/pers ... of-us.html
Pa sa ovakvom tvrdnjom, bio bi red da postaviš neki konkretan, relevantan dokaz na osnovu kojeg diskredituješ spomenute medijske kuće.seln wrote: Zbilja respektabilni i seriozni izvori