Da ne propadne šminka!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Topla voda
#176 Re: Da ne propadne šminka!?
ja ne kontam,jel vi imate frajere..veze ...nesto ... il nemate..sve nesto ko imate i nemate...de se malo skontajte,pa se javite 
-
wileyX
#177 Re: Da ne propadne šminka!?
Deluxe wrote:Evo baš prekjuče pričam sa svomom dragom djevojkom telefonom i priča ona kako planira izaći sa drugaricama naveče. Fino, kontam ja, hajte, uživajte. Taman kad je trebala ići, zove ona, i ja mislim hoće da javi da je izašla, kad ono dogovor propao i pazite šta mi kaže:
"Neću ići sa njima večeras, nego hajde ti dođi do mene, da mi džabe ne propadne šminka."
Ja kontam ljuta garant, i hajd spremim se i odem kod nje, i još platim picu i slatkiš i gorivo za auto.
Kontam poslije, pa da je makar rekla da me je poželjela ili nešto slično, nego s neba pa u rebra, da ne propadne šminka a ne zbog mene.
Šta bi ste vi na to, molim vas lijepo?
Pa sto covjece dragi,ja bi je pustio nek sminka propadne
E hvala za temu,jebo i jedan vic odavno ne procita nista smjesnije,doduse imaju komentari na sa-x
- Daphna
#178 Re: Da ne propadne šminka!?
Hoćeš ti onaj MSN ili ne?Topla voda wrote:ja ne kontam,jel vi imate frajere..veze ...nesto ... il nemate..sve nesto ko imate i nemate...de se malo skontajte,pa se javite
-
wileyX
#179 Re: Da ne propadne šminka!?
Ma to po ovom novom,kazu nesto ni tam ni vam,zar reko i to imaTopla voda wrote:ja ne kontam,jel vi imate frajere..veze ...nesto ... il nemate..sve nesto ko imate i nemate...de se malo skontajte,pa se javite