60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
salamanti

#176 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

hrasno38 wrote:Reis Ceric:
*Imam, Islamic Cultural Center, Northrook, Chicago, 1981.
*Predavač, American Islamic College, Chicago, 1985.
*Glavni imama, Zagrebačka džamija, 1986.
*Predavač, Islamski teološki fakultet, Sarajevo, 1987.
*Organizator, Simpozij Zagrebačke džamije, 1988.
i Sve to zavrijeme strasnog komunistickog sistema u kome je Zlatko Lagumdzija drmo sa svih strana. Ove prve dvije stavke je mogao ostvariti samo uz blagoslov pojedinih sluzbi iz bivse YU a da bi dobio taj blagoslov morao je pruziti i poneku protuuslugu. Mustafa Spahic za vrijeme tog rezima je stavrno najebo i to je razlog sto vise vjerujem Spahicu nego "crvenom imamu iz Chikaga".
Mogao je napisati i Dr. Dabic ali bogami i onaj ko ga je stvarno napisao, student FIN-a jer kao i svugdje i tamo postoji mnogo mladih ljudi neiskvarenog morala kojeg kod tebe uz izuzetne napore nikako da pronadjem i koji ne mogu blagonaklono da gledaju sve te Cericeve strasne promasaje.
Za jednu dzamiju u Bihacu zemljiste se placa nekoliko puta i to je teb sasvim normalno. Vjerujem da jeste je po svakoj napisanoj rijeci sve mi se vise cini da nisi ni ti daleko od toga miljea.
Rezidencija Reisa je visokomoralni cin jednog vjerskog vodje kojem se 50% stada ujutro probudi sa samo jednom misli "kako prezivjeti ovaj dan" ili "zasto da zivim jos jedan dan".
E ovo "Tudjmanovog kardinala" te je bas onako kvalitetno otkrilo i bez slike mi dalo tvoj licni opis jednog iskljucivog vjerskog fanatika za kojeg se ne bi niti sekunde zacudio da je i bio ucesnik one veoma uspjesne akcije u Trusini zbog koje brada raste a pantalone postaju sve krace i krace. Pricas o covjeku koji je citav rat proveo ovdje u ovome gradu i protiv kojeg ni rametli Alija nije nikada ruzne rijeci i ruznog pogleda potegao i koji nije za razliku od tvoga Merhameta pomoc dijelio samo onima koje predstavlja nego svakome ko mu se obratio kao i kroz instituciju Karitasa.
A Faco ima klasicnu pricu: kriminalac protiv slicnog sebi. Znao on puno vise o Reisu nego i ti i ja a i ostali forumasi.
A kad zastitis osudjenog pedofila onda nisi nikako drukciji od njega nego jos gori jer u ovom slucaju osudjenom je Reis sef. Znaci zastita odvratnog imama iz Gluhe Bukovice pokazuje da je po tom pitanju Reis izabrao stranu i to onu pedofilsku.

E razlika izedju Djoge, Sagolja i Damira Kaletovića, Bakira Hadžiomerovića, Senada Avdića je ta sto ovi prvi su zivjeli na lazima a ovi drugi nam jedini otvaraju oci bolnim istinama i ne prihvataju diktate nedodirljivog Reisa Cerica iz bijelih dvora. Sreca pa postoje dzenet i dzehenem, pakao i raj u ocima vjernika a gresni znaju gdje ce zavrsiti.
Argumenti nisu na mjestu...PRvo rezidencija nije od trenutnog reisa vec od institucije uleme koja ce tu imati svoje predstavnistvo. Opravdano je da najznacajnija institucija muslimana na ovim prostorima ima svoju rezidenciju i kule pa makar crkli dusmani. Drugo...tvoj argument kako reis gradi dvore a narod nema sta da jede...pa jel islamska zajednica socijalna ustanova...zasto tvoj Zlatko ne hrani one "kako prezivjeti ovaj dan" ili "zasto da zivim jos jedan dan"...eto on je opzicija i u nekoliko opstina na vlasti...on je duzan izmedju ostalog da hrani a da je valjo nebi bio opozicija. Da je tvoj SDP valjo narodu za tih 1.5 godina glasali bi za njega opet i Bosnom bi teklo med i mlijeko. Islamska zajednica ima svoju misiju ovdje i ima svoje institucije koje su nama muslimanima pored drzavnih i najvaznije. Ovdje se ne radi o hajki na licno doktora reisa cerica. Radi se o hajki na zajednicu muslimana i pokusaju potpunog diskrebiliteta nase zajednice. Pravite takve bljuvotine kojima je cilj da se konstituise takvo misljenje da su svi muslimani lopovi i da su hodze lopovi i pedofili. Na taj prljav nacin zelite da diskreditujete zajednicu muslimana, dzamije, vjernike i da roditelji ne salju djecu u mektebe. Na zalos SDP i njegov potparol Bakir to nece uspjet jer mogu samo da ojacaju polozaj muslimana. Podrska 60 minuta takodje beogradskom muftiji i satanizacija efendije zukorlica koji je toliko doprinjeo za ugled i jacanje islamske zajednice je ocigledan dokaz kakve su namjere SDP-a. Namjere su dezintegracija zajednice muslimana na balkanui i njeno parcanje kako bi je mogli lakse kontrolisati i praviti ISLAM kakav njima odgovara. Tako na vasu zalost nece biti.
salamanti

#177 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

I pored toga sto vrse satanizaciju islamske zajednice, sluze se i potvorama koje svi vide i dobro rasudjuju.
Oni podrazumijevaju da Djed Božićnjak ne pravi podjele, a da vjerska edukacija muslimanske djece potencira podjele, čime svjedoče da je islam za njih faktor smetnje i pometnje, te da ne uvažavaju multikonfesionalni karakter ove zemlje. Za njih je islamski vjeronauk “radikalna islamizacija’’, a ne podučavanje sistemu smirenosti i dobrote. Ovo pominjem sve da bi svi znali da muslimani znaju iz kakve moralne i eticke cenife dolaze svi napadi toboznji na reisa.
Broj 1

#178 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Broj 1 »

Dobro govoris sinko, svi bi oni da naprave muslimane po njihovoj mjeri, kao sto je nekad bilo malo slanine kao meze uz sljivu itd.

Bosnjaci trebaju samo po uzoru na Jevreje da kontriraju na sve udare. Zna se ko je bio zrtva genocida a ko pocinioc i ko treba da se mjenja i prilagodjava.
somethings

#179 Re: 60 MINUTA - All about

Post by somethings »

Zašto onda nema katoličkog vjeronauka u vrtićima/školama? Ili zamjenskog predmeta (moral i etika) za djecu čiji roditelji ne žele da im djeca idu na vjeronauk? To smo uspješno iskorijenili. :-) Multi-kulti...
goibos

#180 Re: 60 MINUTA - All about

Post by goibos »

homar wrote:
KadSeMrtviProbudimo wrote:
Splinter wrote:nekad je ovo bila zanimljiva emisija...
hebo ga i stankovic i dodik i ceric i mafijaska hobotnica
ne mogu ni njega vise, popeo mi se sa ovim stalnim rubrikama...

EKSKLUZIVNO : Bugarska mafija priprema likvidaciju Bakira Hadžiomerovića :D

...Motiv naručitelja ubojstva je evidentan, obzirom da se Hadžiomerović bavi isključivo novinarskim poslom, ali još se sa stopostotnom sigurnošću ne može reći tko su oni i jesu li iz Federacije BiH ili iz Republike Srpske...

http://otvoreno.ba/component/content/ar ... rovia.html
Balkan je mjesto opasnog življenja, mafija je u vlasti, u opziciji, u biznisu, školstvu, zdrastvu... Dno je dotaknuto "tražili ste, gledajte".
ovo je tačna informacija, zna je i policija, i obavještajne službe(i strane i domaće), znaju ovo već mjesec dana, znaju i ko je platio i koliko je platio
seln

#181 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

salamanti wrote: Opravdano je da najznacajnija institucija muslimana na ovim prostorima ima svoju rezidenciju i kule pa makar crkli dusmani. Drugo...tvoj argument kako reis gradi dvore a narod nema sta da jede...pa jel islamska zajednica socijalna ustanova...zasto tvoj Zlatko ne hrani one "kako prezivjeti ovaj dan" ili "zasto da zivim jos jedan dan"...eto on je opzicija i u nekoliko opstina na vlasti...on je duzan izmedju ostalog da hrani a da je valjo nebi bio opozicija. Da je tvoj SDP valjo narodu za tih 1.5 godina glasali bi za njega opet i Bosnom bi teklo med i mlijeko. Islamska zajednica ima svoju misiju ovdje i ima svoje institucije koje su nama muslimanima pored drzavnih i najvaznije. Ovdje se ne radi o hajki na licno doktora reisa cerica. Radi se o hajki na zajednicu muslimana i pokusaju potpunog diskrebiliteta nase zajednice. Pravite takve bljuvotine kojima je cilj da se konstituise takvo misljenje da su svi muslimani lopovi i da su hodze lopovi i pedofili. Na taj prljav nacin zelite da diskreditujete zajednicu muslimana, dzamije, vjernike i da roditelji ne salju djecu u mektebe. Na zalos SDP i njegov potparol Bakir to nece uspjet jer mogu samo da ojacaju polozaj muslimana. Podrska 60 minuta takodje beogradskom muftiji i satanizacija efendije zukorlica koji je toliko doprinjeo za ugled i jacanje islamske zajednice je ocigledan dokaz kakve su namjere SDP-a. Namjere su dezintegracija zajednice muslimana na balkanui i njeno parcanje kako bi je mogli lakse kontrolisati i praviti ISLAM kakav njima odgovara. Tako na vasu zalost nece biti.
Ne znam odakle bih poceo odgovor na ovaj samelsurijum pravopisnih i sintaktickih gresaka, mrznje, sovinizma, podlosti, pohlepe....
Najbolje da ne odgovaram, a ukazacu samo na dvije stvari: ovo boldirano u prvoj recenici i datum registracije @salame.
To objasnjava i motive odgovora...i izgradnju dvora Cericevih.
Better Man

#182 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

salamanti wrote: Opravdano je da najznacajnija institucija muslimana na ovim prostorima ima svoju rezidenciju i kule pa makar crkli dusmani. Drugo...tvoj argument kako reis gradi dvore a narod nema sta da jede...pa jel islamska zajednica socijalna ustanova...zasto tvoj Zlatko ne hrani one "kako prezivjeti ovaj dan" ili "zasto da zivim jos jedan dan"...eto on je opzicija i u nekoliko opstina na vlasti...on je duzan izmedju ostalog da hrani a da je valjo nebi bio opozicija. Da je tvoj SDP valjo narodu za tih 1.5 godina glasali bi za njega opet i Bosnom bi teklo med i mlijeko. Islamska zajednica ima svoju misiju ovdje i ima svoje institucije koje su nama muslimanima pored drzavnih i najvaznije. Ovdje se ne radi o hajki na licno doktora reisa cerica. Radi se o hajki na zajednicu muslimana i pokusaju potpunog diskrebiliteta nase zajednice. Pravite takve bljuvotine kojima je cilj da se konstituise takvo misljenje da su svi muslimani lopovi i da su hodze lopovi i pedofili. Na taj prljav nacin zelite da diskreditujete zajednicu muslimana, dzamije, vjernike i da roditelji ne salju djecu u mektebe. Na zalos SDP i njegov potparol Bakir to nece uspjet jer mogu samo da ojacaju polozaj muslimana. Podrska 60 minuta takodje beogradskom muftiji i satanizacija efendije zukorlica koji je toliko doprinjeo za ugled i jacanje islamske zajednice je ocigledan dokaz kakve su namjere SDP-a. Namjere su dezintegracija zajednice muslimana na balkanui i njeno parcanje kako bi je mogli lakse kontrolisati i praviti ISLAM kakav njima odgovara. Tako na vasu zalost nece biti.

Nije opravdano da gradi rezidenciju parama poreskih obveznika i novcem tajkuna koji su donirali novac, a isti su uz pomoć vlasti opljačkali od BiH građana. Čovjek koji javno podržava Kriminalca i negatora države Dodika ne može biti Reis. Cerić je na poziciju Reisa dovela SDA i isti je izmjenio statut IVZ-a samo da bi mogao biti i treći put izabran za Reisa. niko ne blati IVZ, već sponzora i zaštitnika mafije i kriminalaca Cerića i on treba da ode sa te pozicije u zatvor na robiju i da vrati novac koji je uz pomoć vlasti nezakonito uzeo od poreskih obveznika.
Bourne

#183 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bourne »

Bugarska mafija priprema atentat na Bakira Hadžiomerovića
11.11.2009. u 08:49

Bugarska mafija, čiji je domaćin jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na urednika i voditelja FTV-ovog političkog magazina 60 minuta Bakira Hadžiomerovića.

Dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac već duže vrijeme planiraju ubojstvo Bakira Hažiomerovića, koji već godinama zbog svog novinarskog rada živi izvrgnut konstantnim prijetnjama, pod službenim policijskim nadzorom i stalnom pratnjom.

Povodom ovih najnovijih prijetnji reagovala je FTV. U saopćenju se navodi da će Federalna televizija dati sve što ima i učinit će sve što je u njenoj moći kako bi osigurala daljnji neometan i slobodan rad jednog od najvrednijih, najvažnijih i najhrabrijih urednika i novinara - Bakira Hadžiomerovića, pazeći pri tome i boreći se da njegova životna sigurnost ne bude još više ugrožena.

Nadamo se da nećemo ostati usamljeni u ovom nastojanju i ovoj borbi, ali se ne bojimo nastaviti dalje i ako se takvo šta desi, stoji u saopćenju koje je u ime Federalne televizije potpisao generalni direktor Džemal Šabić.
Nedaj se Bakire lopovi hoce da te usutkaju :x
goibos

#184 Re: 60 MINUTA - All about

Post by goibos »

već sam gore rekao...
zna se i ko je platio i koliko je platio... i to su sve policijske informacije
Relax

#185 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Relax »

A oprostitite o kakvom islamu vi govorite? Onom istom koji sluzi da Bosnjaci poste (bar prividno) i drze pridike citav ramazan onima koji to ne rade (a usput receno samo zato sto nose arapsko ime ne znaci da su muslimani) da bi se svaki Bajram toliko ponapijali i drmali guzove na Cecu, Seku i slicno...o takvom reisovom islamu govorite...ne razumijem...Ja koliko znam alkohol je po islamu UVIJEK zabranjen. Ili mozda govorite o bosanskim muslimankama koje utegnute i nasminkane (kao sa modne piste) stavise maramu i postadose vjerne pratilje (koliko znam zena ne smije privlaciti muske poglede, te je izmedju ostalog razlog zbog kojeg su pokrivene)..najocitiji primjer ovakvih je profesorica Fahira Fejzic Cengic, koja na FPN dolazi cesto u providno bijelom...opet ne razumijem....muslimane koje istinski vjeruju i pristalice su islama mogu nabrojati na prste jedne, (mozda obje) ruke...i IZNIMNO ih postujem
Ocigledno je da gledate 60 minuta, ali ne slusate (kao sto niste slusali posljednji intervju Hilme Neimarlije , covjek sve lijepo rekao). Ako je u redu da reisovu rezidenciju (koju ce koristiti hodze, imami i ini a ne sirotinja) grade lokalni krimosi i varalice onda AFERIM.
A ako vec nekome toliko smeta 60 minuta, bujrum imamo dovoljno komercijalnih televizija, izvolite (uz reisovu, Radoncicevu, Sajinu pomoc) napravite si jednu emisiju pa nek ide od pon do cetvrtka i po dva-tri sata....Demokratska smo drzava (dobi narod sto je htio) pa valjda se moze svaciji glas cuti. A za sve ostalo postoji daljinski....
I da, zna se ko je platio....covjeka hoce da UBIJU, a ovdje to nikome nista ne predstavlja....covjek ima porodicu, zenu, dijete....Na sta smo to spali? UZAS!
Ne mogu, stvarno ne mogu vise .... :run:
seln

#186 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

Relax wrote:covjeka hoce da UBIJU, a ovdje to nikome nista ne predstavlja....covjek ima porodicu, zenu, dijete..
Ima ih ovdje koji bi mustuluk dali....
Bourne

#187 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bourne »

goibos wrote:već sam gore rekao...
goibos wrote:EKSKLUZIVNO : Bugarska mafija priprema likvidaciju Bakira Hadžiomerovića
Jesi vala sto jest jest kao "EKSKLUZIVNO" :-) Ovo je pasa moj SKANDALOZNO a koliko se moze vidjeti tebi je jos i drago jer si dodao (i smajlic :D )... :-) :-) :-) NO COMMENT
Bourne

#188 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bourne »

goibos wrote:EKSKLUZIVNO : Bugarska mafija priprema likvidaciju Bakira Hadžiomerovića
Jesi vala sto jest jest kao "EKSKLUZIVNO" :-) Ovo je pasa moj SKANDALOZNO a koliko se moze vidjeti tebi je jos i drago jer si dodao (i smajlic :D )... :-) :-) :-) NO COMMENT
Bourne

#189 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bourne »

goibos

#190 Re: 60 MINUTA - All about

Post by goibos »

Bourne wrote:
KO je stavio smajlija????

ja ne koristim smajlije... biće da je to smajli od ovog čiji sam post citirao... pogledaj malo bolje...
ne stavljaj me na pogrešnu stranu... ja sam uz Bakira
Control panel

#191 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

covjece u kakvoj mi drzavi zivimo. ne mogu vjerovati da ima ljudi koji su ravnodusni da ne kazem neke druge rijeci prema prijetnjama smrcu covjeka koji radi svoj posao.
salamanti

#192 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

ne treba tu mrcinu alkoholisanog laprdasa skroz ohladit ali treba mu jednog dobrog degeneka, previse uzima za pravo da optuzuje i presudjuje svakome pri cemu vjesto zloupotrebljava prava o slobodnom novinarstvu
Bourne

#193 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bourne »

goibos wrote:KO je stavio smajlija????

ja ne koristim smajlije... biće da je to smajli od ovog čiji sam post citirao... pogledaj malo bolje...
ne stavljaj me na pogrešnu stranu... ja sam uz Bakira
Izvini moja greska :thumbup:
seln

#194 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

salamanti wrote:ne treba tu mrcinu alkoholisanog laprdasa skroz ohladit ali treba mu jednog dobrog degeneka, previse uzima za pravo da optuzuje i presudjuje svakome pri cemu vjesto zloupotrebljava prava o slobodnom novinarstvu
Selam! Kako nam je reis efendija? Kako placa?
goibos

#195 Re: 60 MINUTA - All about

Post by goibos »

salamanti wrote:ne treba tu mrcinu alkoholisanog laprdasa skroz ohladit ali treba mu jednog dobrog degeneka, previse uzima za pravo da optuzuje i presudjuje svakome pri cemu vjesto zloupotrebljava prava o slobodnom novinarstvu
a šta onda treba sa Radončićem i Reisom po tom tvom rezonu???

e kakvi qovnari ovde žive ccc
Relax

#196 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Relax »

A ti buraz, pretjerano zloupotrebljavas slobodu govora, pa i sam zakljucujes neke stvari na principu neosnovanih teza...no s obzirom da si vjernik (pretpostavljam da jesi) logika ti ocigledno nije jaca strana...i gdje se izgubi "ne zeli nikom ono sto ne zelis sebi" itd itd...no dobro, sta ces...
Control panel

#197 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

jao ti rijecnika, a u nekom prije postu govoris o sistemu smirenosti i dobrote. jeli ovo bakiru prijete sdp, komunjare, recidivi proslosti ili ima neke veze sa tim tvojim sistemom smirenosti i dobrote. sacuvaj me boze takvog sistema. kao govoris da bakir previse laprda i optuzuje onda znaci svakog novinara (pecanin, avdic) po tvom treba izdegeneciti jer boze moj ako ga ohladis moglo bi se i u zatvor otici. a sto se tice IZ reci cu tu da je opravdano pisanje o radikalizaciji. vjera i ti folovi trebaju da budu nesto licno svakog covjeka i da on to slobono upraznjava sve dotle dok ne ugrozava neciju drugu slobodu u prava. meni kao bosnjaku smeta sto vjera ulazi u sistem i prevazilazi licne potrebe pojedinca. o tome se ovdje radi a nema niko nista protiv vjere, kao sto vjernici imaju protiv ljudi koji nisu vjernici. znaci ugrozavaju se njihova ljudska i sva druga prava i slobode jer neko hoce nesto silom da namece. ja ako sam vjernik niko mi to ne moze zabraniti a isto tako obrnuto i tacka. shavtite to svi vec jedno i ovi vjernici i oni koji to nisu. ovjde nema nikakve klerofobije nego je to normalno razmisljanje ljudi koje se odmah pocne zvati islamofobija itd.

zatso niko ne podigne neku prasinu kada neki nacionalni politicar kaze nesto sto moze da vrijedja druge narode. ali kada nesto kaze vujerski poglavar onda to ima sasvim drugu tezinu. dozvolicete da je od sve trojice reisa, mitropolita i kardinala ipak ovja prvi najpoliticnij, najvise se pojavljuje na TV, daje izjave, svakom loncu hoce da bude poklopac, osudjuje sve i svakoga, hoce da postavlja i smjenjuje.... halo covjece uhvati se kur'ana i sluzi alahu i narodu a pusti politicarima da se vade iz onoga sto su sami zakuhali. a tebi ako se ne svidja onda brate na listu 2010 pa uredjuj. s vjerskom odorom to ne moze.
seln

#198 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

@salama je jedan od ovih driskih vjernika... :D
cim ga nesto iznervira, odmah zaboravi sve kitabe.
salamanti

#199 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

Control panel wrote:
jao ti rijecnika, a u nekom prije postu govoris o sistemu smirenosti i dobrote. jeli ovo bakiru prijete sdp, komunjare, recidivi proslosti ili ima neke veze sa tim tvojim sistemom smirenosti i dobrote. sacuvaj me boze takvog sistema. kao govoris da bakir previse laprda i optuzuje onda znaci svakog novinara (pecanin, avdic) po tvom treba izdegeneciti jer boze moj ako ga ohladis moglo bi se i u zatvor otici. a sto se tice IZ reci cu tu da je opravdano pisanje o radikalizaciji. vjera i ti folovi trebaju da budu nesto licno svakog covjeka i da on to slobono upraznjava sve dotle dok ne ugrozava neciju drugu slobodu u prava. meni kao bosnjaku smeta sto vjera ulazi u sistem i prevazilazi licne potrebe pojedinca. o tome se ovdje radi a nema niko nista protiv vjere, kao sto vjernici imaju protiv ljudi koji nisu vjernici. znaci ugrozavaju se njihova ljudska i sva druga prava i slobode jer neko hoce nesto silom da namece. ja ako sam vjernik niko mi to ne moze zabraniti a isto tako obrnuto i tacka. shavtite to svi vec jedno i ovi vjernici i oni koji to nisu. ovjde nema nikakve klerofobije nego je to normalno razmisljanje ljudi koje se odmah pocne zvati islamofobija itd.

zatso niko ne podigne neku prasinu kada neki nacionalni politicar kaze nesto sto moze da vrijedja druge narode. ali kada nesto kaze vujerski poglavar onda to ima sasvim drugu tezinu. dozvolicete da je od sve trojice reisa, mitropolita i kardinala ipak ovja prvi najpoliticnij, najvise se pojavljuje na TV, daje izjave, svakom loncu hoce da bude poklopac, osudjuje sve i svakoga, hoce da postavlja i smjenjuje.... halo covjece uhvati se kur'ana i sluzi alahu i narodu a pusti politicarima da se vade iz onoga sto su sami zakuhali. a tebi ako se ne svidja onda brate na listu 2010 pa uredjuj. s vjerskom odorom to ne moze.
Ovdje se radi o tipicnim izvrgavanjima....totalno si u kontradikciji...Zna svako za koga Bakir, Pecanin i Avdic radi...Kazes vjera i ti folovi...vjera i ti folovi...vjera i ti folovi...ponavljam tri puta...koji su to folovi?VJERA-folovi....objasni molim te!!! Prvo kazes "vjera i ti folovi"...ovim si sve rekla...a nasa vjera ISLAM ne moze biti samo licna stvar nas...nema muslimana u epruveti...zakoni Kur ana i sunneta su da je ISLAM nacin zivota kako pojedinca tako i grupe...onda kazes TEBI KAO BOSNJAKU SMETA STO VJERA ULAZI U SISTEM...???...objasni zasto ti smeta sto vjera ulazi u sistem...pa onda kazes "DOK NE UGROZAVAJU NECIJU DRUGU SLOBODU I PRAVA"...na koji nacin islamska zajednica i vjera ugrozava tvoju slobodu i prava???...i onda na kraju potpuno kontradiktorno i licemjerno kazes ..."NEMA NIKO NISTA PROTIV VJERE"....ima ima ima...vi ateisti koji se toliko brizljivo brinete za zajednicu muslimana...e pa vi imati jos kako protiv vjere...a nacini vase borbe su prljavi da prljaviji ne mogu da budu...
"dozvolicete da je od sve trojice reisa, mitropolita i kardinala ipak ovja prvi najpoliticnij, najvise se pojavljuje na TV, daje izjave, svakom loncu hoce da bude poklopac"...kada neko uvrsti naseg vjerskog poglavara u krug mafijasa i kada se optuzuju svi imami da su pedofili...na takvu lakrdiju reis efendija ima pravo da se izjasni...a to vam najvise smeta...ima pravo da daje izjave na TV i ISLAM nije vjera u staklenom zvonu...a za lakrdije te pogane propagande se zna ko je zasluzan a neposredni izvrsitelji su zasluzili da se kazne dobrom batinom jer niko ne smije da blati ISLAM.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#200 Re: 60 MINUTA - All about

Post by hrasno38 »

Vidis kako lijepo i rjecito ti sebe opises a posto se poistovjecujes sa prozvanima onda nista drugo covjek ne moze razmisljati nego da su i oni isti kao i ti i obratno. Ti si jedan pravi primjer ovih sto grade dvore a posten svijet ih zove kriminalcima jel ne postoji niko na zemaljskoj kugli da je u razoreni grad dosao sa dvije kese u rukama i dok su ljudi gubili zivote, imovinu i sve ostalo nas Fahro je svaki dan bio sve puniji i puniji. Ali tako je to kad se druzis sa Reisom i partijom koja je najduze na vlasti. Da nisi i ti jedan od zlatnih postenih donatora???????
Locked