Kao sto navedoh u nekom od gornjih postova, vrlo sam raspolozena da pricamo pod punim imenima i prezimenima..., pa bujrum!Takodjer, moji postovi se ne svode na rekla-kazala, vec mogu dokumentovati sve sto sam navela...No o tome ce se u narednom periodu ocitovati i pravosudje po nadleznostima...sara3 wrote:Dobijam mucninu od svega sto sam procitala i ne mogu da vjerujem sta ljudi sve pisu i kako razmisljaju bolje receno ne razmisljaju.
Svi vasi komentari se svode na rekla -kazala.Gori ste od mahalskih tracara.
Bavite se stvarima i firmom kojoj niste ni sad kad je pod stecajem ni do koljena.
Ko ste vi?
Sta ste vi?
Skolovani kriticari za poslovanje?
Jel se ikad iko od vas zapitao kako je ljudima kojima je IT bio i ostao dio zivota!
U svakom zitu ima kukolja pa i uvoj firmi al za one zdrave molim vas da prestanete bljuvat po njima.
Vi ce te ovo vrlo brzo zaboraviti al ja znam da oni koji znaju pravu pricu IT nikada nece zaboravit.
IT JE DIO NASE ISTORIJE STO VI NIKADA NECETE BITI
Sad molim vas brinite se o sebi jer dolaze jos teza vremena.
Ko smo? Sta smo?
Ja konkretno, evo mogu reci, da sam i po vokaciji "skolovani kriticar za poslovanje" ako se to tako u "istorijskom" ITu naziva. I sta sad?
Vecina ljudi ovdje pljuje samo i iskljucivo po vlasniku, opet -vrlo osnovano.
I zaista ni meni, ni vecini ovdje , nije cilj postati dijelom istorije nekoga kome je IT krajnji domet.
Pozdrav!