Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:fakat hajmo pokusati nekako progurati pricu sa ovim dresom,prejak je,cak bi jedan i ja sebi kupio mada nemam ni jedno reprezentativno obiljezje
Ako vec ne mogu mjenjati firmu koja nam daje opremu,mogu traziti da promjene dizain,a ne uzeti neki bilo koji im ponude
da pisemo i saljemo slike ovog dresa na adresu saveza,ako iko cita tu postu
a kako si pasha dizajnirao ovaj dres??
dres je prejak..mislim da bi ga i Brazilci nosili haha
sad ozbiljno..ovu sliku treba progurati do saveza-najprije do Cire jer on sam je uvijek imao nekih stela pa bi mogao i nesto skontati
Može li mi neko reći gdje na Internetu mogu kupiti navijačke rekvizite/parafineliju nogometne reprezentacije BiH? Nigdje ne mogu naći nešto solidno. Na eBayu samo našao dres od $140, a do prodaje će biti i $300.
foreigndude wrote:Može li mi neko reći gdje na Internetu mogu kupiti navijačke rekvizite/parafineliju nogometne reprezentacije BiH? Nigdje ne mogu naći nešto solidno. Na eBayu samo našao dres od $140, a do prodaje će biti i $300.
foreigndude wrote:Može li mi neko reći gdje na Internetu mogu kupiti navijačke rekvizite/parafineliju nogometne reprezentacije BiH? Nigdje ne mogu naći nešto solidno. Na eBayu samo našao dres od $140, a do prodaje će biti i $300.
Šalovi, majice, kape?
Imas ovde spor tin.b a/tekst.aspx?id=16818 dress i sorc za samo €60,- !!!!