BH sportski komentatori!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
bato99

#176 Re: BH sportski komentatori!!

Post by bato99 »

Topla voda wrote:izjavi vugdalic da je u prvoj bolje zijaniti 3-0,nego 2-0...jer je 2-0 najnezgodniji rezultat :lol: :D
da bi pobjedio ne smiješ izgubiti
:lol:
sumirprimus

#177 Re: BH sportski komentatori!!

Post by sumirprimus »

mogul se i ona dvojica sa obn-a sto prenose kečere svrstat u ovu kategoriju? :)
samo malo

#178 Re: BH sportski komentatori!!

Post by samo malo »

Kad se sve sabere i oduzme, Baho je bio i ostao najbolji.

Naravno, nije svakome, ali ovo je ionako po subjektivnom dojmu.

Marijan nije los kad mu stave nekog sukomentatora ko sto je onaj trener Veleza, zaboravio sam prezime. On stalozeno prica o taktici, Marjan se dernja, pa je kao podnosljivo.

Od sada aktivnih u BiH, meni licno je najbolji Radoncic, ali on je ogranicen na rukomet. Medjutim, komentarise utakmice svjetski, svaka mu cast, bas se razumije u sport koji komentarise.

Belmin je zaljubljenik u kosarku, ali on vise nije komentator (hvala Bogu) vec direktor redakcije.
ultima_palabra

#179 Re: BH sportski komentatori!!

Post by ultima_palabra »

Vlado Majer je ok za košarku, i Medina za atletiku :-D
Jel ko čuo ove morone što Formulu komentarišu? Kaže: Evo sad Kubica se ubacuje mangupski, kao u Sarajevu kad voziš svojom trakom a neki mangup se pokušava ubaciti ispred tebe :-)
therrarrius

#180 Re: BH sportski komentatori!!

Post by therrarrius »

ultima_palabra wrote:Vlado Majer je ok za košarku, i Medina za atletiku :-D
Jel ko čuo ove morone što Formulu komentarišu? Kaže: Evo sad Kubica se ubacuje mangupski, kao u Sarajevu kad voziš svojom trakom a neki mangup se pokušava ubaciti ispred tebe :-)
Vlado je fakat ekstra komentator za kosarku, ima ugodan glas i lijepo komentarise meceve, sjecam se da je nekoliko puta utakmice kosarkaske repke komentarisao Baho i bio grozan.
Sto se Marijana tice on je pravo osvjezenje, nasmije me informacijama o tome gdje je neki fudbaler isao u skolu i kakve je ocjene imao :D :D non stop prica i informise gledaoce o statistikama i slicnim informacijama, glas mu jeste nesto manje milozvucan, hehehe, ali je u svakom slucaju bolji od onih starih koji nisu znali zavrsiti recenicu, tipa:''...i dodao je loptu... TISINA... igracu sa brojem 12... TISINA...).

MArijan se unese u tekmu, nije hladan i zna sta govori, podsjeca me na komentatore iz SAD-a koji vode kosarku ili americki fudbal koji se ne gase. :D :D
General_Jackson

#181 Re: BH sportski komentatori!!

Post by General_Jackson »

Baho je za mene bio i ostao legenda, prava je šteta da se više ne bavi tim poslom, isto tako i Marijan, ljudi koji znaju šta je fudbal, užive se u potpunosti u prijenos, kome smetaju njih dvojica preporučujem mu Kamerni teatar jer taj neko je zalutao u fudbal.
Ne znam jesi li mislio ovo ozbiljno, ali ja se slažem za Vladu i Medinu i dodao bih što neko već ranije pomenu Radončić za rukomet prva liga.
ultima_palabra

#182 Re: BH sportski komentatori!!

Post by ultima_palabra »

General_Jackson wrote:Baho je za mene bio i ostao legenda, prava je šteta da se više ne bavi tim poslom, isto tako i Marijan, ljudi koji znaju šta je fudbal, užive se u potpunosti u prijenos, kome smetaju njih dvojica preporučujem mu Kamerni teatar jer taj neko je zalutao u fudbal.
Ne znam jesi li mislio ovo ozbiljno, ali ja se slažem za Vladu i Medinu i dodao bih što neko već ranije pomenu Radončić za rukomet prva liga.
Jesam, nisam baš toliki cinik ;-)
Baho je levat 8-)
respo

#183 Re: BH sportski komentatori!!

Post by respo »

sto se tice poredjenja dade i messija mislim da nije poredio igru nego 4 postignuta gola na jednoj utakmici u cetvrtfinalu sto je i dado uradio i to brze od messija i to se ne moze poreci

i ti daj 4 gola za 5 minuta u cetvrtfinalu i bices pominjan zajedno sa messijem sevom itd iako znamo da si taraba
Control panel

#184 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Control panel »

ima li neka fora ili ja nesto nisma upratio. zasto marijan one iz CSK moskve zove armencima?
Chemist

#185 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Chemist »

Control panel wrote:ima li neka fora ili ja nesto nisma upratio. zasto marijan one iz CSK moskve zove armencima?
ArmeJcima...armijski klub, prevedes na ruski i dobijes...

"...and currently this nickname is used by players and fans as the name, along with other variants such as Army Men (Russian: армейцы) and Red-Blues (Russian: красно-синие )."
Dogman

#186 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Dogman »

Kako je naporan komentator na BHT Zoran Suko, veci dio utakmice on cita statistiku, cak i kad su kontranapadi.
and

#187 Re: BH sportski komentatori!!

Post by and »

marijan je super,samo ga malo glas haba,ko da se javlja preko radioamatera.
dobar je bio ibraković nakon 4 gola"molimo vas da siđete sa stola" :-D
reeves

#188 Re: BH sportski komentatori!!

Post by reeves »

hihi marjan je legenda .. ako ga ne volite slusati prebacite na drugi kanal.
#
watevazzzz the commentator sounds like he's being raped "dzekkooooo" 16 4 weeks ago
#
Blaze24swamp good lord, what happened to the commentator 2 days ago
:D
Kristijana

#189 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Kristijana »

Marjan je bio super prije, na Sport klubu, lagano euforican ali ipak odmjeren, sad vec pretjeruje s informacijama i deranjem. Mnogo se derao i na BiH Belgija, isforsirano, puno je iskrenije zvucalo ono ''Ibisevicu, bosanski dijamantu'' na Sport klubu. Vidi se da je tamo bio opusteniji, ovdje se previse dokazuje da voli Bosnu, a to steti njegovom radu.

Sinoc prenos na OBN-u ( ne znam imena komentatora na OBN-u, ali bila su dvojica ) Wolfsburg upravo izgubio od Fulhama i kaze jedan dok odjavljuje prenos: Ne budite tuzni, dragi gledaoci, sto su Vukovi izgubili. To je sport, to je fudbal, to je OBN televizija... :lol:
Control panel

#190 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Control panel »

Chemist wrote:
Control panel wrote:ima li neka fora ili ja nesto nisma upratio. zasto marijan one iz CSK moskve zove armencima?
ArmeJcima...armijski klub, prevedes na ruski i dobijes...

"...and currently this nickname is used by players and fans as the name, along with other variants such as Army Men (Russian: армейцы) and Red-Blues (Russian: красно-синие )."
hvala :thumbup:
Topla voda

#191 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Topla voda »

baho veceras prenosi tekmu na hayatu :)
Globus

#192 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Globus »

Otkud Baho na hayatu ? Ne gledam hayat nikad al prebacih kad on .. i ostavih tamo :D Jel bilo najava za njega ..ili ?
Officer Crabtree

#193 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Officer Crabtree »

i radi to predobro, dobri stari baho, napumpava atmosferu a nit smo culi ko kome djecu cuva (marjan) nit jednu informaciju o ugovoru, nit historijat susreta i rezultata
Andaluzijski pas

#194 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Andaluzijski pas »

Nije bez razloga odsustvovao godinama. Baho je užasan komentator koji govori gluposti i dosađuje.
vox-populi

#195 Re: BH sportski komentatori!!

Post by vox-populi »

Kristijana wrote:Marjan je bio super prije, na Sport klubu, lagano euforican ali ipak odmjeren, sad vec pretjeruje s informacijama i deranjem. Mnogo se derao i na BiH Belgija, isforsirano, puno je iskrenije zvucalo ono ''Ibisevicu, bosanski dijamantu'' na Sport klubu. Vidi se da je tamo bio opusteniji, ovdje se previse dokazuje da voli Bosnu, a to steti njegovom radu.
Upravo. Najbolji opis uzleta i pada Marjanovog. Gledao sam neke snimke prenosa sto je on radio, odvratno. Ne bih se mogao zamisliti da ga slusam 90 minuta kako urla.
Topla voda

#196 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Topla voda »

Globus wrote:Otkud Baho na hayatu ? Ne gledam hayat nikad al prebacih kad on .. i ostavih tamo :D Jel bilo najava za njega ..ili ?
ma neka frka bila na hayatu,dobili neku lovu od sponzora da baho prenosi i zeznuli onog sto je prenosio spansku ligu ove godine.a to bahu pogadja pravo :)
vozač

#197 Re: BH sportski komentatori!!

Post by vozač »

eurosport 2, pregled francuske lige, marselj - nica, frajer se ubi da nas ubijedi da je konačno bilo 3:0, čak pojašnjava, evo jedan go u prvom dijelu, početkom drugog dijela još jedan i konačnih 3:0 u nekoj minuti, nastavljaju golovi i dalje da padaju, on ništa, pa da reče šta je ovo ... :-)
istina nije bh komentator, al to ga ne vadi, ima jedan na eurosportu, valja gluposti neviđene
cyprus

#198 Re: BH sportski komentatori!!

Post by cyprus »

vozač wrote:eurosport 2, pregled francuske lige, marselj - nica, frajer se ubi da nas ubijedi da je konačno bilo 3:0, čak pojašnjava, evo jedan go u prvom dijelu, početkom drugog dijela još jedan i konačnih 3:0 u nekoj minuti, nastavljaju golovi i dalje da padaju, on ništa, pa da reče šta je ovo ... :-)
istina nije bh komentator, al to ga ne vadi, ima jedan na eurosportu, valja gluposti neviđene
Na pretprošlom Afričkom Kupu Nacija, čini mi se igrali Obala Slonovače i Benin (nisam siguran) direktan prenos. Trenutni rezultat bio 3:0, kad u nekoj minuti prilika za Slonovaču i loptu golman skrene u korner, tj. vanjski dio mreže. Komentatoru na eurosportu se valjda učinilo da je gol :D :D i skoro punih 5 minuta nakon toga on još tripuje da je 4:0 :lol: :lol: i čudi se što na onoj grafici ne piše taj rezultat :D , bez obzira što je nakon te prilike izveden korner i nastavljena igra :-D . Tek nakon nekoliko minuta reče: izgleda da je onaj gol ipak bio poništen :lol: :lol:
LeonardoAC

#199 Re: BH sportski komentatori!!

Post by LeonardoAC »

vojislav mandic na eurosportu nakon što su Federer i Nadal igrali preko 4h veli... "Gledamo najduži meč na turniru, najduži set i najduži poen.. (kratka pauza) i to baš kad ja radim" :lol:
mayab

#200 Re: BH sportski komentatori!!

Post by mayab »

Ako je neko gledao prenos zadnje utrke F1 iz Njemačke, e onda zna sta je uzas!
Ne znam ko je bio komentator na BHT1, ali komentar je licio na prenos neke dzenaze-sahrane ili komemoracije :x
Skoro da sam pozalio za "legendarnim" Edisom Jasarevicem sa Hayata :lol: :lol: :-)
Post Reply