potvrdili su već prihvačeno
odlični su
Coloseum... ok... nije najbolje mjesto.... ali ...kad je dobra energija na sceni to postane nebitno
Moderator: _BataZiv_0809
Nije do prostora, jer lose su zvucali i u Domu Mladih prosle godine. Neustimani su, lose sviraju, mrljave... Pravi sarajevski bendalphonse kauders wrote:Užasno je bilo, eto ja koji fakat volim slušat Štuke mogu reći da je baš gadno bilo. Jedini put kada su zvučali dobro (a, da ja znam) je koncert na Fis-festu prošle godine, dok su sinoć imali i loše ozvučenje i lošeg tonca. Šarana ne razumiješ šta pjeva iako čovjek urla na mikrofon, opet ga ovi iz benda nadglasaju (doduše i on malo mrljavi, ali vjerovatno zato što sam sebe ne čuje), činele i doboš imali baš ružan zvuk, a druga gitara pretiha... A, djelovali su neuštimano, moj drug reče - "evo ih k'o kakav malo jači garažni bend".Miki123 wrote:Fino bilo. Nije bilo stolova, a ni gužve. Malo su djelovali neuštimano na početku, ali kasnije su se popravili.
Definitivno sam odustao od bilo kojeg koncerta u Coloseumu, nije ono prostor ni zašta osim za kockanje i kabare
iako ni dom mladih nije baš najsretnije urađen za takvih događanja te iako se na prste jedne ruke mogu nabrojati koncerti koji su ličili na to u Domu mladih, moram se složiti sa @orhanowski - vrlo loše zvuče uživoOrhanowski wrote:Nije do prostora, jer lose su zvucali i u Domu Mladih prosle godine. Neustimani su, lose sviraju, mrljave... Pravi sarajevski bendalphonse kauders wrote:Užasno je bilo, eto ja koji fakat volim slušat Štuke mogu reći da je baš gadno bilo. Jedini put kada su zvučali dobro (a, da ja znam) je koncert na Fis-festu prošle godine, dok su sinoć imali i loše ozvučenje i lošeg tonca. Šarana ne razumiješ šta pjeva iako čovjek urla na mikrofon, opet ga ovi iz benda nadglasaju (doduše i on malo mrljavi, ali vjerovatno zato što sam sebe ne čuje), činele i doboš imali baš ružan zvuk, a druga gitara pretiha... A, djelovali su neuštimano, moj drug reče - "evo ih k'o kakav malo jači garažni bend".Miki123 wrote:Fino bilo. Nije bilo stolova, a ni gužve. Malo su djelovali neuštimano na početku, ali kasnije su se popravili.
Definitivno sam odustao od bilo kojeg koncerta u Coloseumu, nije ono prostor ni zašta osim za kockanje i kabare

maximilijana wrote:hehehe ja ih slusala gotovo na svakoj probi u jednom kaficu gdje su i poceli sve to..legende..opusteni totalno...dugo nisam uzivala u necijoj muzical ovo je oki za sad...cak mozda i na koncert odem...
Ima...odes u Buybook i kupis...La_Forge wrote:ima li link za download novog albuma ?
E, to je već stvar ukusa, meni je Zoster 10x bolji live band od Štuka, a podjednako su mi draga oba benda.suncica24 wrote:PS: Svrike im bas i ne idu od ruke. Ja...izbjegavam...
Da li je do predobre produkcije, ili nedovoljne usviranosti, ali fali atmosfera, naboj, zvuk.
Koje ima CD. Koji ce, nadam se, kao i prosli, barem godinu imati mjesto u mp3.
PPS: I dafinitivno, najbolji tekstovi od svih domacih i nedomacih bendova!
cekaj, kad se je na ovom forumu prestala dijeliti ilegalno muzika...suncica24 wrote:Ima...odes u Buybook i kupis...La_Forge wrote:ima li link za download novog albuma ?
ccc, cuj download...
Letu Stuke- Proteini i ugljikohidratiLa_Forge wrote:ima li link za download novog albuma ?
SilentWhisper wrote:cekaj, kad se je na ovom forumu prestala dijeliti ilegalno muzika...suncica24 wrote:Ima...odes u Buybook i kupis...La_Forge wrote:ima li link za download novog albuma ?
ccc, cuj download...![]()
![]()
zamjeri covjeku sto ne potrazi malo na forumu jer ima pet-sest linkova...
ja sam odmah album skinuo, preslusao, uzivao u njemu, a kad je cd dosao u grad koji se nalazi 50 km od mog grada, onda ga i kupio.... i evo sad kuckam tekstove da ih imam na kompu...![]()
![]()
... e sad, kad bih ja za svako malo nesto sto me zanima od muzike isao u "Buybook"-ove, kruha ne bi im'o...