hot hot hot hotDaphna wrote: Kiiiiiiikiriiikiiiiiiiiiiiiiii, košpiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeee... Vruć bureeeeeeeek![]()
Nafurantice u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#176 Re: Nafurantice u Sarajevu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#177 Re: Nafurantice u Sarajevu
Pa nisam ni pomislila na sebe jer ja nisam njena konaburek_in_space wrote:Bash me zanima kako ce Sheherzada odgovoriti sad na ovo,jer ochigledno je pomislila da je ona u pitanju!![]()
Kikiriki,koshpice....
- burek_in_space
#178 Re: Nafurantice u Sarajevu
Šeherzada wrote:Pa nisam ni pomislila na sebe jer ja nisam njena konaburek_in_space wrote:Bash me zanima kako ce Sheherzada odgovoriti sad na ovo,jer ochigledno je pomislila da je ona u pitanju!![]()
Kikiriki,koshpice....Ocito nisi u toku
- Šeherzada
#179 Re: Nafurantice u Sarajevu
Moze li ti biti kona neko do koga treba pjesaciti 10 minuta?burek_in_space wrote:Šeherzada wrote:Pa nisam ni pomislila na sebe jer ja nisam njena konaburek_in_space wrote:Bash me zanima kako ce Sheherzada odgovoriti sad na ovo,jer ochigledno je pomislila da je ona u pitanju!![]()
Kikiriki,koshpice....Ocito nisi u toku
- burek_in_space
#180 Re: Nafurantice u Sarajevu
Šeherzada wrote: Moze li ti biti kona neko do koga treba pjesaciti 10 minuta?
- Daphna
#181 Re: Nafurantice u Sarajevu
Joj jesi nafuran... Ako si hot... ccccccccccburek_in_space wrote:Šeherzada wrote: Moze li ti biti kona neko do koga treba pjesaciti 10 minuta?
- madner
#182 Re: Nafurantice u Sarajevu
Bilo je previse suptilnoburek_in_space wrote:Šeherzada wrote: Moze li ti biti kona neko do koga treba pjesaciti 10 minuta?
- Daphna
#183 Re: Nafurantice u Sarajevu
Madner, druže, kad ćemo na kafu, da obnovimo prijateljstvo?madner wrote:Bilo je previse suptilnoburek_in_space wrote:Šeherzada wrote: Moze li ti biti kona neko do koga treba pjesaciti 10 minuta?
- Kupalo
#184 Re: Nafurantice u Sarajevu
Vidim tema se opako okrenula protiv Sarajki i Sarajlija, popustite na,s sad nas u Sarajevu živi tako malo da već spadamo u rang ptice Dodo.
Sad par savjeta kako prepoznati Sarajlije:
1. Prihvataju ljude sa strane
2. Nikad ne dokazuju svoje sarajevsko porjeklo
3.Nemaju veze u općini/opštini ali znaju gdje se nalazi......
Ima još ali vam ne treba sve otkriti odmah
I još jednom Sarajke su super žene, mi ih volimo, cjenimo i poštujemo. Verbalno su jake i ne daju pardona. Sarajkama ne možete prosipati šuplju, znaju šta neće i odgojene su da znaju da sve mogu i da imaju pravo da zahtjevaju da ih se drži kao malo vode na dlanu. Tako odgajamo naše kćerke.
Ima još ali vam ne treba sve otkriti odmah
I još jednom Sarajke su super žene, mi ih volimo, cjenimo i poštujemo. Verbalno su jake i ne daju pardona. Sarajkama ne možete prosipati šuplju, znaju šta neće i odgojene su da znaju da sve mogu i da imaju pravo da zahtjevaju da ih se drži kao malo vode na dlanu. Tako odgajamo naše kćerke.
- burek_in_space
#185 Re: Nafurantice u Sarajevu
Jbg,jesam li roĐŽeni ili nisam?!Daphna wrote: Joj jesi nafuran... Ako si hot... cccccccccc
- Šeherzada
#186 Re: Nafurantice u Sarajevu
Kupalo wrote: I još jednom Sarajke su super žene, mi ih volimo, cjenimo i poštujemo. Verbalno su jake i ne daju pardona. Sarajkama ne možete prosipati šuplju, znaju šta neće i odgojene su da znaju da sve mogu i da imaju pravo da zahtjevaju da ih se drži kao malo vode na dlanu. Tako odgajamo naše kćerke.
- HAVANA
#187 Re: Nafurantice u Sarajevu
Kupalo wrote:Vidim tema se opako okrenula protiv Sarajki i Sarajlija, popustite na,s sad nas u Sarajevu živi tako malo da već spadamo u rang ptice Dodo.
Ima još ali vam ne treba sve otkriti odmah![]()
Jest vala,vazda to kontam .Kako ja nikog u opštini nemam ni za šta a 38g se vučem po ovom asfaltu?
-
PalaSa Marsa
#188 Re: Nafurantice u Sarajevu
Kupalo wrote:Vidim tema se opako okrenula protiv Sarajki i Sarajlija, popustite na,s sad nas u Sarajevu živi tako malo da već spadamo u rang ptice Dodo.
Ima još ali vam ne treba sve otkriti odmah![]()
-
Dijasporac
#189 Re: Nafurantice u Sarajevu
eeehhh sada treba otvoriti topiku, nafuran narod..
jer puno je sarajevo seljacina koji su u zatvorenim nekakvim krugovima, isto kao copor pascadi... imaju zivotinjske zakone...
jbt, ja kad nebi bio sposoban sa totalnim strancem biti kao da se znamo 100 godina, ja bi odma izgubio posao, to jest normalan posao gdje se ustvari zaraduju velike pare..
jer puno je sarajevo seljacina koji su u zatvorenim nekakvim krugovima, isto kao copor pascadi... imaju zivotinjske zakone...
jbt, ja kad nebi bio sposoban sa totalnim strancem biti kao da se znamo 100 godina, ja bi odma izgubio posao, to jest normalan posao gdje se ustvari zaraduju velike pare..
-
PalaSa Marsa
#190 Re: Nafurantice u Sarajevu
Bogme Dijasporac, nije Tebi lahkoDijasporac wrote:eeehhh sada treba otvoriti topiku, nafuran narod..
-
Dijasporac
#191 Re: Nafurantice u Sarajevu
ma jeste, cini ti se.. al mi je zao koliko ima bosna prozivjeti da bosna sazriPalaSa Marsa wrote:Bogme Dijasporac, nije Tebi lahkoDijasporac wrote:eeehhh sada treba otvoriti topiku, nafuran narod..
jbt, ja kad nebi bio sposoban sa totalnim strancem biti kao da se znamo 100 godina, ja bi odma izgubio posao, to jest normalan posao gdje se ustvari zaraduju velike pare..![]()
![]()
- minimall
#192 Re: Nafurantice u Sarajevu
Napisah nekad ranije pa cu se samo ponoviti, jebe li te dijasporac ko za sta!
-
Utokkha
#193 Re: Nafurantice u Sarajevu
OFFT Sarajevo je postalo više geografski pojam, nego pojam za duh.
ONT Odraz socijalnog stanja, ništa više. Znam mnogo djevojaka koje zaista traže imućne frajere. I što ne bi? Dobre su i može im se. Business, braco, business...
ONT Odraz socijalnog stanja, ništa više. Znam mnogo djevojaka koje zaista traže imućne frajere. I što ne bi? Dobre su i može im se. Business, braco, business...
-
Dijasporac
#194 Re: Nafurantice u Sarajevu
ne pise se minimal sa 2 Lminimall wrote:Napisah nekad ranije pa cu se samo ponoviti, jebe li te dijasporac ko za sta!
-
Dijasporac
#195 Re: Nafurantice u Sarajevu
marsovice, namjerno sam ono napisao jer me ne zanima sta ko misli jel mi lahko ili nije
. znaci ako mislis da mi je lahko, cini ti se, i ako nemislis, opet cini ti se, jer neznas..
-
*mima*
#196 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dijasporac........do kada ces pljuvat po Sarajevu i Sarajkama?
- Vincent Raine
#197 Re: Nafurantice u Sarajevu
Da mi je doziviti da me sarajka ispali...

-
Dijasporac
#198 Re: Nafurantice u Sarajevu
pa ja njih obozavam, zar nisi skuzila ????mima wrote:Dijasporac........do kada ces pljuvat po Sarajevu i Sarajkama?
-
*mima*
#199 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dijasporac wrote:pa ja njih obozavam, zar nisi skuzila ????mima wrote:Dijasporac........do kada ces pljuvat po Sarajevu i Sarajkama?
Jadan si u svojim komentarima.......
- Vincent Raine
#200 Re: Nafurantice u Sarajevu
...da nisam upoznao "cistokrvnu sarajku" cijelu decenijubesana wrote:Vincent Raine wrote:Da mi je doziviti da me sarajka ispali...![]()
što znači ...?