Prekrsaj - glasna muzika!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dendrlix

#176 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Dendrlix »

Asana wrote: Sram ih bilo, stariji i namcorasti, njihova prijava se ne racuna
Umjesto da su mladi, veseli i pripiti, i da se druze na ulici, oni bi spavali u ta doba
Ironija bi bila na mjestu da smo urlali, galamili, razbijali, pjevali, bili pripiti.... Veseli bili jesmo, ali narusavali JRM nismo. Da im se prijava ne racuna, sudija je rekao tako. :D
Asana

#177 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Asana »

Kao prvo, narusavali JRM jeste, ako ste "stvarali nepotrebnu buku". (Poredjenje sa seksom komsija, lajanjem psa itd zato ne stoji :) )

Kao drugo ... gdje je nestao kucni odgoj, pojmovi kao sto su pristojnost, obzir?
Padne li ti nekad na pamet da ne bi trebalo raditi ovo ili ono, ne zato sto to brani zakon, nego zato sto nije uvidjavno prema drugima?

Dva svijeta... cini mi se svaka daljnja rasprava suvisna.
jinxjinx

#178 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by jinxjinx »

Dendrlix wrote:Ako si dobila kaznu od 400KM za remecenje javnog reda i mira idi na sud. Ti nisi remetila javni red i mir, vec nisi postovala kucni red. Imas par postova iznad izvod iz zakona o javnom redu i miru. "Novcanom kaznom od 400 do 1200 ce se kazniti za prekrsaj: Ko na javnom mjestu narusava javni red i mir stvaranjem nepotrebne buke....." Ako su ti odredili kaznu na osnovu tog clana, mozes uloziti prigovor da nisi bila na javnom mjestu vec u svom stanu. Onda izjavi da se kajes i sarmiraj sudiju da ti da najmanju kaznu (100KM) na vise rata za prekrsaj nepostovanja kucnog reda.
Hej, ovo je vrlo zanimljivo opazanje. Mozda primjena pogresnog zakona. Ja sam bas bila posla da napisem da je na zalost moj prijatelj upravo dobio istu kaznu pa sam se raspitivala malo i dosla do zakljucka da se nista ne moze na sudu smanjivati jer je to najblaza kazna. Cak sta vise, sudija moze povecati kaznu, a troskovi su obavezni. Medjutim, tvoje opazanje me definitivno pokolebalo. Valja razmisliti o tome :!:

Sto se tice ovih sto nikad nisu pojacali muziku u stanu, zalim ih. Takodjer zalim ove sto ih komsije maltretiraju sa turbo folkom i krikovima (valjda narkomanskim) ili povracanjem kroz prozor, bacanjem cikova i slicno. Takve stvari stvarno nisam dozivjela, ali dobrih derneka u stanu itekako jesam. Kod ove teme uopce nisam imala asocijaciju na neku krkansku zabavu, naprotiv.
Valjda su ovi ljudi, koji su asocirani na krkansku paradu u stanu, stvarno napaceni i treba ih razumjeti.
jinxjinx

#179 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by jinxjinx »

Asana wrote:Kao prvo, narusavali JRM jeste, ako ste "stvarali nepotrebnu buku". (Poredjenje sa seksom komsija, lajanjem psa itd zato ne stoji :) )

Kao drugo ... gdje je nestao kucni odgoj, pojmovi kao sto su pristojnost, obzir?
Padne li ti nekad na pamet da ne bi trebalo raditi ovo ili ono, ne zato sto to brani zakon, nego zato sto nije uvidjavno prema drugima?

Asana, upravu si, dalja rasprava jeste suvisna, svi smo vec shvatili koje je tvoje misljenje. O.K. je.
Asana

#180 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Asana »

jinxjinx wrote:Mislim da si dobila najtezu kaznu, zbog neiskustva. Vjrovatno nisi nudila mito, nisi se pozivala ni na koga isl.
I "mi" smo shvatili koje je tvoje misljenje, O.K. je.
jinxjinx

#181 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by jinxjinx »

Asana wrote:
jinxjinx wrote:Mislim da si dobila najtezu kaznu, zbog neiskustva. Vjrovatno nisi nudila mito, nisi se pozivala ni na koga isl.
I "mi" smo shvatili koje je tvoje misljenje, O.K. je.

Prebroj svoje postove, vidi ima li kakvih novosti u svakom slijedecem. Pomalo se stice dojam besposlenosti, bez uvrede molim.
Asana

#182 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Asana »

:D
Joined: 07/03/2009 13:12 Last visited: 13/03/2009 22:51 Total posts: 8 | Search user’s posts
(0.00% of all posts / 1.33 posts per day) Most active forum: Razne diskusije
(8 Posts / 100.00% of user’s posts) Most active topic: Prekrsaj - glasna muzika!
(8 Posts / 100.00% of user’s posts)
Tebi je procenat ucesca na ovoj temi - koliko, 100% do sad?

Jako si zainteresiran/a da uvjeris nekoga da je to OK, pa nije i nikad nece biti.

Pokazuje se i na ovoj diskusiji da oni koji podrzavaju cudjenja iz naslova nad cinjenicom da je glasna muzika - preksraj, samo gledaju nacin da izbjegnu odgovornost, bez imalo interesiranja za zakonitost ili pristojnost, misle da su pametni, duhoviti i sarmantni kad su drski.

Nadam se da te zivot nece previse puta natjerati da se ugrizes za jezik.
fixer

#183 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by fixer »

ma daj, jebo covjeka koji nikad nije imao dobar dernek u stanu. :D :roll:
ja jesam. da li je to ispravno? nije.
da li sam zasluzio kaznu jer se pod alkoholom cesto pretjera? jesam
jesam je dobio? nisam
bi li je platio da jesam? bi
da li ja mogu uvjeriti nekog da je moj prijestup normalan? ne i ne trebam se truditi.
mofo33

#184 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by mofo33 »

malo bezobrazno da izrazim moju nadu
da se svima onima, koji gnjave komsije sa dernjecima, se desi upravo isto sto rade drugima!
da im komsija odvali ziku do jaja taman one noci kad im je potreban san i odmor!
da vide malo o cemu se radi,eto :-)

P.S.: ocigledno ih roditelji (odrasli na njivama, daleko od svake kuce) nisu vaspitali kako treba,
pa im preporucujem jednu staru, dobru knjigu, koja se zove BON-TON
sarajevo63

#185 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by sarajevo63 »

jinxjinx wrote:
Dendrlix wrote:Ako si dobila kaznu od 400KM za remecenje javnog reda i mira idi na sud. Ti nisi remetila javni red i mir, vec nisi postovala kucni red. Imas par postova iznad izvod iz zakona o javnom redu i miru. "Novcanom kaznom od 400 do 1200 ce se kazniti za prekrsaj: Ko na javnom mjestu narusava javni red i mir stvaranjem nepotrebne buke....." Ako su ti odredili kaznu na osnovu tog clana, mozes uloziti prigovor da nisi bila na javnom mjestu vec u svom stanu. Onda izjavi da se kajes i sarmiraj sudiju da ti da najmanju kaznu (100KM) na vise rata za prekrsaj nepostovanja kucnog reda.
Hej, ovo je vrlo zanimljivo opazanje. Mozda primjena pogresnog zakona. Ja sam bas bila posla da napisem da je na zalost moj prijatelj upravo dobio istu kaznu pa sam se raspitivala malo i dosla do zakljucka da se nista ne moze na sudu smanjivati jer je to najblaza kazna. Cak sta vise, sudija moze povecati kaznu, a troskovi su obavezni. Medjutim, tvoje opazanje me definitivno pokolebalo. Valja razmisliti o tome :!:

Sto se tice ovih sto nikad nisu pojacali muziku u stanu, zalim ih. Takodjer zalim ove sto ih komsije maltretiraju sa turbo folkom i krikovima (valjda narkomanskim) ili povracanjem kroz prozor, bacanjem cikova i slicno. Takve stvari stvarno nisam dozivjela, ali dobrih derneka u stanu itekako jesam. Kod ove teme uopce nisam imala asocijaciju na neku krkansku zabavu, naprotiv.
Valjda su ovi ljudi, koji su asocirani na krkansku paradu u stanu, stvarno napaceni i treba ih razumjeti.
Upravo zato sam ti napisala članove iz odluke o kućnom redu u stambenim zgradama. JEr to nije javno mjesto.
Decibeli na javnim mjestima postoje u zakonu o remećenju jrim. I to upravo ima na stranici opštine novo sarajevo.
Idi na sud.
dimu

#186 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by dimu »

Asana wrote:Kao prvo, narusavali JRM jeste, ako ste "stvarali nepotrebnu buku". (Poredjenje sa seksom komsija, lajanjem psa itd zato ne stoji :) )

kao prvo ne pametuj

kao drugo ako je sudija ocjenio da njihovo ponasanje nije bilo dovoljno za kaznu sta onda ti imas pametovati jesu li stvarali nepotrebnu buku ili ne. jesi bio/la tu ? nisi

kao trece imas svakakvih ljudi pa i ljudi kojima smeta i nesto sto ne prelazi granice nepotrebne buke. oni zovu policiju policija dodje ali ti mozes dokazati da buka nije prelazila granice !

kao cetvrto procitaj ovo pod trece par puta pa mozda shvatis da nije sve crno-bijelo i savrseno izbalansirano
sarajevo63

#187 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by sarajevo63 »

HaHaHa2 wrote:
sarajevo63 wrote:
Obzirom da nisi slušao/la turbo:
Kućni red:
Član 8 (a)
-ne smije se narušavati od 22-6 u zimskom periodu i od 23-7 u ljetnom (valjda su se usaglasili sa elektroprivredom i jeftinom strujom)
-ne smije se narušavati od 15-17
- ne smije se narušavati 24 sata nedeljom i praznicima

Kazne:
Član 21 (c) ako se naruši - fizičko lice - kazna 100-200KM

Ako praviš dernek na oglasnu ploču stavljaš obavijest 24 sata ranije (član 8, b). Tako se zaštitiš.

Taj zakon na koji se oni pozivaju imaš na stranici opštine Novo Sarajevo i ja nigdje ne vidjeh da ima nešto vezano za zgrade....

Ako nemaš novu tablu sa kućnim redom u zgradi (a mnogi je nemaju), pozovi se na Gradonačelnicu bivšu - u vrjeme njenog mandata sve je trebalo biti završeno...
I na kraju, upitno je tih 400,00KM (da si pravno lice ne bi bilo upitno....)
Nek ti je sa srećom, al ja bih se ganjala s njima. (Što ne znači da podržavam nered). Jedino mi smeta što im fali para u budžetu pa tako pune kase...
Zakon o JRM

Image
Vjerovatno misle na tv u baštama za vrijeme svjetskog prvenstva....
jinxjinx

#188 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by jinxjinx »

Thanks sarajevo63!
zonbirile

#189 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by zonbirile »

čudno kako se papci njuše i preko neta i solidarišu.Nije ni čudo štovam je Švica sterilna,kada ste ogrezli u domaćem papanluku i alternativnom tumačenju ,ama svakog zakona.Sve se dovodi u pitanje,samo papanluk nesporan.
byNelle

#190 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by byNelle »

savjet... pustaj shupcima pre pre pre pre preglasnu muziku po citav dan do 23h , i nek crknu!
Asana

#191 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Asana »

Savjet "supcima": snimajte tokom duzeg perioda tu glasnu muziku, uz normalan razgovor u svom prostoru radi uporedjivanja jacine, i podnesite krivicnu prijavu radi namjernog stvaranja nepotrebne buke, i maltretiranja susjeda.
Kazna vasim muciteljima-supcima ce biti puno veca od 400KM!
zonbirile

#192 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by zonbirile »

byNelle wrote:savjet... pustaj shupcima pre pre pre pre preglasnu muziku po citav dan do 23h , i nek crknu!

bi da može,kaznene odredbe važe i tokom dana preko 93 db.Sam kompjuter i konekcija očito ti nisu pomogle da zaboraviš zov divljine duboko ukorijenjen u genima dinarskog primata.
ilma333

#193 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by ilma333 »

zonbirile wrote:čudno kako se papci njuše i preko neta i solidarišu.Nije ni čudo štovam je Švica sterilna,kada ste ogrezli u domaćem papanluku i alternativnom tumačenju ,ama svakog zakona.Sve se dovodi u pitanje,samo papanluk nesporan.

Mislila sam da se stvarno nema smisla vise oglasavati, ali evo, da kazem da je moj rok za sudsko odlucivanje prosao, kazna je placena. Nadam se da ste sretni! Sest ljudi vrlo pristojnog ponasanja uz malo glasniju muziku u mom stanu jedne subote kaznjeno je sa 400 KM. Eto, kazna je placena i ja sad imam poriv da zovem policiju svaki put kad mi onaj sa auspuhom nocu protutnja ispred zgrade i da kazem - Evo ga opet!!! To znaci da bi visila na telefonu po cijelu noc svakog vikenda. Da kafice ne spominjem. A nikako raju koja se glasno smiju, vicu i dozivaju se svakog takvog vikenda kada ocigledno idu u ove mega popularne diskoteke u koje se i meni savjetuje da idem. Neka hvala!

Na kraju, blago vama kad sam vam ja bila najveci problem.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#194 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

zonbirile wrote:bi da može,kaznene odredbe važe i tokom dana preko 93 db.Sam kompjuter i konekcija očito ti nisu pomogle da zaboraviš zov divljine duboko ukorijenjen u genima dinarskog primata.
To lave!
Ali kako će seljak bilo šta naučiti, kad u "najtiražnijoj dnevnoj novini u BiH" novinar piše "ulici Adema Buća", umjesto Buće.
A znamo koliki je utjecaj medija na forimiranje javnog mnijenja.

@sarajevo63
Ovo 63 je pretpostavljam godište, hm.
Ne može se tako neupućeno igrati prava i pravnika.
Važeći propis je onaj objavljen u Sl. novinama Kantona Sarajevo br. 17/08, donijela ga je Gradska komisija za statut i akte 21. maja 2008. godine, a zove se ODLUKA O KUĆNOM REDU U STAMBENIM ZGRADAMA (Prečišćeni tekst) u kojem su navedene i kaznene odredbe.
Dendrlix

#195 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Dendrlix »

Zavisi sta smatras bukom. Ti ako smatras bukom to sto cujes sa sestog sprata ekipu kao prica i smije se ja ne smatram. A ni prekrsajni sudija u N.Sarajevu. Ti si ziher haman pa ista ko i ovaj levat sto nam je zvao muriju. Omrzen lik od cijelog haustora, niko ga ne voli. Kad ga ne voli ni rodjeni amidzic, ne trebam ti nista dalje pisati. Ja u ulazu do mog imam komsiju koji slabo cuje pa odvrne TV malo glasnije i ja ga cujem. Kad legnem u svojoj sobi cujem iz zidova neciji TV. Po tvom shvatanju ja bih trebao zvat muriju jer stvara nepotrebnu buku. Nije mi palo na pamet iz razloga kojim si ti udarila underline.

Sto se tice boldiranog, ne pada mi na pamet da ne bi trebao popricat sa rajom jer debil kojeg niko ne voli (cak mislim da ni on sebe ne voli) nas cuje.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#196 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by PipiDugaDevetka »

Sinoć sam u 02 sata uključio perilicu, onu LG što vrišti i zuji na centrifugi kao kad putnički mlazni avion turira pred polijetanje.

Ja sam taj koji namjerno stvara buku u nevrijeme svojim ''dragim'' susjedima (Ne - komšijama). Da su pozvali policiju, rekao bih im da mi se nepokretna odrasla članica porodice uneredila, plus jeftinoća od dvotarifne struje, pa sam morao.

Ima li neko još ideja kako da namjerno uznemiravam susjede, razvlačim im pamet,...Bez posljedica ako dodju policajci?

Razlog: Kada ne plaćaš upraviteljninu, ne zakidaš upravitelja, nego komšiju svoga koji redovno plaća. Ima još razloga,...
Dendrlix

#197 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Dendrlix »

PipiDugaDevetka wrote:Sinoć sam u 02 sata uključio perilicu, onu LG što vrišti i zuji na centrifugi kao kad putnički mlazni avion turira pred polijetanje.

Ja sam taj koji namjerno stvara buku u nevrijeme svojim ''dragim'' susjedima (Ne - komšijama). Da su pozvali policiju, rekao bih im da mi se nepokretna odrasla članica porodice uneredila, plus jeftinoća od dvotarifne struje, pa sam morao.

Ima li neko još ideja kako da namjerno uznemiravam susjede, razvlačim im pamet,...Bez posljedica ako dodju policajci?

Razlog: Kada ne plaćaš upraviteljninu, ne zakidaš upravitelja, nego komšiju svoga koji redovno plaća. Ima još razloga,...
:lol: :lol: :lol:
Svaka ti cast!
Ako si pri parama, mozes kupiti set bubnjeva i uredno vjezbaj kada to smijes. Pa vjezbaj sitni vez po cinelama od 19:00 do 22:00. :D Mozes se i amaterski baviti opernim pjevanjem. :)
Asana

#198 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Asana »

PipiDugaDevetka wrote:Sinoć sam u 02 sata uključio perilicu, onu LG što vrišti i zuji na centrifugi kao kad putnički mlazni avion turira pred polijetanje.
.....
Jos jedan dobar primjer zasto je vazno da postoji i da se postuje RED ...
Da tvoji bezobrazni komsije/susjedi placaju za odrzavanje umjesto sto se grebu na tvoj racun, ti ne bi dolazio do novih ideja kako da njima (nekaznjeno) napakostis. I tako u beskraj ... ipak, klimavo ti je obrazlozenje psine, jer jeftina struja je i od 22 sata, a time riskiras da sutra neko slicnom bukom u nevrijeme uzvrati i uznemiri tvoju nepokretnu clanicu porodice.
Dendrlix wrote:Nije mi palo na pamet iz razloga kojim si ti udarila underline.
E pa vidis, tako i treba. I rekacija je podlozna i tim kriterijima: pristojnost, obzir, razumijevanje.
Vjerujem da devetki bas iz tog razloga nisu ni zvali muriju zbog masine...
Dendrlix wrote:ne pada mi na pamet da ne bi trebao popricat sa rajom jer debil kojeg niko ne voli (cak mislim da ni on sebe ne voli) nas cuje
A ti si napravio popis stanovnistva u toj ulici/zgradi i znas da nije bilo nikog drugog kome bi to smetalo u to vrijeme?

Sve je stvar mjere, a mjera se ocigledno jako cesto gubi.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#199 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by PipiDugaDevetka »

Asana wrote:
.....
Jos jedan dobar primjer zasto je vazno da postoji i da se postuje RED ...
Da tvoji bezobrazni komsije/susjedi placaju za odrzavanje umjesto sto se grebu na tvoj racun, ti ne bi dolazio do novih ideja kako da njima (nekaznjeno) napakostis. I tako u beskraj ... ipak, klimavo ti je obrazlozenje psine, jer jeftina struja je i od 22 sata, a time riskiras da sutra neko slicnom bukom u nevrijeme uzvrati i uznemiri tvoju nepokretnu clanicu porodice.
Dendrlix wrote:Nije mi palo na pamet iz razloga kojim si ti udarila underline.
E pa vidis, tako i treba. I rekacija je podlozna i tim kriterijima: pristojnost, obzir, razumijevanje.
Vjerujem da devetki bas iz tog razloga nisu ni zvali muriju zbog masine...
Dendrlix wrote:ne pada mi na pamet da ne bi trebao popricat sa rajom jer debil kojeg niko ne voli (cak mislim da ni on sebe ne voli) nas cuje
A ti si napravio popis stanovnistva u toj ulici/zgradi i znas da nije bilo nikog drugog kome bi to smetalo u to vrijeme?

Sve je stvar mjere, a mjera se ocigledno jako cesto gubi.
U grau na malom prostoru živim mnogo ljudi. Moja ulica i nekoliko okolnih je skoro manji grad, veće selo. Mora postojati obzir prema drugim, mora se plaćati smetljarina i slične zajedničke (komunalne) stvari jer u suprotnom, neće funkcionisati, raspašće se i grad i država i počeće izbijati požari, imaćemo vijesti na velikim info. agencijama tipa ''urušila se zgrada, eksplozija plina totalno srušila zgradu,....u našem gradu, glavnom gradu BiH.

Mjera i obzir je nestao. Ne postoji više, samo borba neprestana i džungla. Pokazivati obzir i pristojnost moji susjedi razumijevaju kao moju slabost. Tek kada silu i njihov način u ophođenja i korištenju zajedničke nam zgrade pokažem, recimo akcijom tipa ŠTOS - NOS - PATOS, imaju strahopoštovanje prema meni i obzira.

Neka ono cijepa drva vani, a ne u podrumu. Razumijem, pa neko renovira, buši, kuca, lupa, pa to bude mjesec dana, ali svaki ili svaki drugi dan da ono cijepa drva i tako čitave zime=skoro 6 mjeseci, e neće moći. Zvao sam policiju, policija otišla, ono nastavilo da cijepa, a ja svoju sjekiru sa balkona i dolje,...Naredim cijepanje drva izvan podruma-postoje vrata prema dvorištu.

Red i zakoni postoje, ali hajd' ti njega ubijedi da on mora plaćati upraviteljninu za upravljanje i održavanje zgrade u zajedničkom-etažnom vlasništvu 1/11-mala zgrada. Struju plaća jer odmah ukinu drugi mjesec neplaćanja, isto sa telefonom, ....Upraviteljnina, yok, to može na sud, a sud će to riješiti u narednoj dekadi, negdje u septembru 2017.g.

Razbjesnila me izjava nadogr(a)djene komšinice u trenutku inspiracije:
-Mi što smo kupili stanove ne trebamo plaćati upraviteljninu, a vi što ste ''dobili'' stanove, morate plaćati. I nije plaćala, lafo, nema ih u evidenciji, otplaćuju kredit, pa nisu uveli stanove u ZK. Ja provjerim u Ministarstvu stambene politike, kad, ja tamo, a ono, medjutim, ne treba izvod iz zemljišnih knjiga, dovoljan je ugovor o kupovini preko tamo nekog fonda i prema ilegalnom zakonu o nadogradjivanju koji je sada van snage ili se promijenio tako da treba pristanak svih, ama baš svih, vlasnika i korisnika stanarskog prava (Još ima takvih) nad stanovima.

Naravno, da sam susjedu koji nas predstavlja, a i samim nadogradjenim vlasnicima pokušao razgovorom skrenuti pažnju da nije u redu to što ne plaćaju upraviteljninu.
Znaš, kada sa nekim razgovaraš, a taj neko zna da nije u pravu, on NE ŽELI KOMUNICIRATI, bježi, krije informacije, izbjegava te,... Ostali, stari susjedi, indolentni, nije ih briga kao da nisu svjesni da je to sada njihovo, zgrada, zemljište ispod zgrade, prilazi zgradi,...Većina plaćala i šutjela kao da neće doći vrijeme da se pojave veliki kvarovi, a para neće biti,...Na računu/podračunu naše zgrade.

Ma, haos živi, ....Dao bih sve da se vrati komšija koji je imao djecu, pa svirali klavir iznad mene,...Tačno prema Kućnom redu i nikada nije bilo ničijih primjedbi. Molio bih ga da odsvira nešto u 02 sata ujutru, samo da mi se vrati onaj rahatluk komšiluka.
Dendrlix

#200 Re: Prekrsaj - glasna muzika!

Post by Dendrlix »

Asana wrote: A ti si napravio popis stanovnistva u toj ulici/zgradi i znas da nije bilo nikog drugog kome bi to smetalo u to vrijeme?
Ne pada mi na pamet da ne bi trebao popricat sa rajom jer nas bilo koji komsija jednostavno cuje.

Moze li ovako?
Last edited by Dendrlix on 14/03/2009 20:38, edited 1 time in total.
Post Reply