mIRCerka wrote:da je rodjen u tunguziji, HVALA MU MAJCI STO GA RODI!!
kralj pravi
Moderator: anex
mIRCerka wrote:da je rodjen u tunguziji, HVALA MU MAJCI STO GA RODI!!
Ma daj molim te.bermiin wrote: Rodjen je u Tuzli,a sa 3-4 godine je doselio u Sa...
I ne ubacuj Sabahudina u gr4upou sa ovim komentatorima...Sabahudin je najjaci komentator kojeg sam slusao...
Ma kakav Baho, sta vam je ljudi. Nula bodova. Marjan je legenda, najbolji komentator na Balkanu. Zna sve sto treba, sprema se za svaku utakmicu, uci jezike da bi znao izgovarati imena igraca, zna rezultate iz proslosti. Fantasticno, svaka mu cast !!!grunt wrote:Marjan je postao mjerna jedinica za kvalitet komentarisanja,tako da svi ostali pored njega mogu samo da se crvene od ljubomore.
Baho je dobar (bio),ali je ipak mala maca za Marjana![]()
![]()
![]()
![]()
Sreli se u Dubrovniku,gdje Spahić i rođen preludo!hahahahahahahhakakavdanakneiskustvu wrote:emir spahić-otac ramiz,majka fatima
man, znam ko je Vedad, nisam znala da je on u "studiju"....ladyblue18 wrote:Marjan je rodjen u Tz da ne bude zabuna![]()
17.3.'72.na isti dan kada i Dzeko
koja slucajnost
![]()
Nego sada ozbiljno, on je mene jos nervoznijom pravio, ja sam bila il na nogama il na podu, osjecala sam se kao sto kaze @mobile da ja igram![]()
![]()
A mirci kako ne znas ko je VedadVedo je ba fino kulturno mirno dijete (osim pred golom
).
Al' i on se proderao majstorski kod treceg gola![]()
Nego najjaca scena je bila kod ulaska onog lika na travnjak sa zastavom:"To majstore, pokazi nasu zastavu. Bezi, beziiiii da te ne uhvate!"![]()
![]()
![]()
Dabogda nam bio ziv jos dugo godina i svasta sa njim dozivjeli![]()
![]()
jos od sranja da danskom i produzetkom od preko 12 minuta, a rekose "9 minuta", ja utakmice reprezentacije gledam tako sto okrenem taj kanal, vidim rezultat i idem dalje...ne mogu, zeludac nece pa nece..branimir stulic wrote:koji derbi? Mislis ovo ovdje u nas u Sarajevu? E jedino da Marjan zaigra... mozda... A ovako gledajuci debile koji igraju i s jedne i s druge strane... Sumnjam da bi i Marjan pomogao
sa spanijom u spaniji, a bilo je sranje i na kosevu sa danskom...jesu li nam ponistili go ili tako nesto, ne sjecam se vise...kakavdanakneiskustvu wrote:taj produžetak je bio sa španijommIRCerka wrote:jos od sranja da danskom i produzetkom od preko 12 minuta, a rekose "9 minuta", ja utakmice reprezentacije gledam tako sto okrenem taj kanal, vidim rezultat i idem dalje...ne mogu, zeludac nece pa nece..branimir stulic wrote:koji derbi? Mislis ovo ovdje u nas u Sarajevu? E jedino da Marjan zaigra... mozda... A ovako gledajuci debile koji igraju i s jedne i s druge strane... Sumnjam da bi i Marjan pomogao
Sinoc okrenem drugo poluvrijeme, da vidim dokle smo...i ostanem prikovana...
E sad...Zelju volim i boli me kad vidim 22 kloca plus bumbare (sudije) koji kao da ne znaju sta im je radit kad su na travi...pa reko...mozda marjan uspije pogurat...atmosferu..sa nivoa saha na nivo tribina fudbalskog stadiona...sta znas....
ma mislila sam na to zar nisi znala da je on sa njimmIRCerka wrote: man, znam ko je Vedad, nisam znala da je on u "studiju"....
nesto kontam, na sta bi licilo da marjan prenosi derbi
ladyblue18 wrote:ma mislila sam na to zar nisi znala da je on sa njimmIRCerka wrote: man, znam ko je Vedad, nisam znala da je on u "studiju"....
nesto kontam, na sta bi licilo da marjan prenosi derbimalo sam pospana unistilo me ovo pomjeranje vremena
![]()
a derbi...mislim da ne bi bilo toliko zanimljivo...ne znam.
Kako koji.StupskaBitanga wrote: oni u BL su crkli
mislio sam na one koje ne vole bihbanjaluka078 wrote:Kako koji.StupskaBitanga wrote: oni u BL su crkli
Joj i to što kažeš,onda kad je počeo dramatizovati : "I Spahić je van terena!Igramo bez Spahića!",a belgijanci napadaju,ja sam mislio da će se svijet srušiti.Eborg wrote:Ozbiljno sam mislio da ce ga srce izdati!Kada Marjan pochne panichariti kod 2-3 dobra belgijska dodavanja ja hocu da umrem,skachem,vrishtim,guram oko sebe ljude od nervoze,mogu misliti kako je Vedadu bilo!![]()
Marjane SVAKA CHAST!!!
Kolika mu je plata bila na SK?!Betandwin wrote:ja vam moram u kontru , za 5000 KM kolika mu je plaća na Hayatu i ja bi se onako derao ...