Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa recimo oko koje prvo upada u oko kada posjetimo tvoju oficijelnu stranicu (mislim da ti je to i najvazniji element stranice) je klasicni princip kako jednu sliku skinuti i onako lagano paste-ovati, bez bilo kakve dorade i makar male promjene... Ako hoces i link da ti dam, samo reci... Dalje, mnogo elemenata sa one stranice koju sam pomenuo si podjonio, ako ne i sve, tisu bolan i mojne capri puno... I ako se profesionalno bavis web designe-om, makar tvoja stranica mora biti malo originalnija i pristojnija, ovu nalik tebi radi djecica u osnovnoj skoli! Ovo ti je kritika, ili mozda bolje da je nazovemo sugestija, nemoj misliti da sam se nesto okomio na tebe
A ja znam sta taj tekst predstavlja, nego mi reci jesi li ga ti kucao, ili ?
drugo, website od Gotiva, dizajn ja uopste nisam radio, i nigdje ga nisam ni potpisao.. zar ne ? taj dizajn sam dobio isporucen od klijenta, u .psd formatu, i moj zadatak je bio da to iskodiram...
drugo, taj moj website o kojem pricas je star oko godinu dana, i svakako sada se radi na novom. uostalom, sto se ja tebi pravdam uopste
a sto se tice teksta il sam ja glup i nekontam sta je problem u tome sto sam stavio placeholder na website, ili ...
Ma bolan nemas se ti meni sta pravdati, samo sam prokomentarisao nesto sto sam primjetio, no hard feelings...
Svaka sugestija dobro dodje, pogotovu ako je konstruktivna, a ne zlonamjerna, a ti mozes sam procjeniti kakva je moja bila...
instalirao zadnji RC sutradan mi dolazi update na final i kuci mi je koristan add-on gmail notifier nije radio, poslije dva dana dolazi update i sad mi sve radi ko doxa
Qler wrote:instalirao zadnji RC sutradan mi dolazi update na final i kuci mi je koristan add-on gmail notifier nije radio, poslije dva dana dolazi update i sad mi sve radi ko doxa
addon request:
1. da mi se oni bookmarki koji se nalaze u "bookmark toolbar", da im ne pise i ikona i naziv, nego samo ikona (valjda ces prepoznat stranicu po ikoni )
2. provjera stranice da li se izmjenila (recimo ako surfas internetom, i dobijes nodifikaciju da se izmjenila sax stranica (dosla nova novost )
Čini mi se da je bio sličan ranije, ali ipak da ga drugima predložim.
WebMail Notifier: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490
Izvrstan. Moguće je do sedamsto šest mailova da zapamti i da sve i jednog otvoriš, bez da ponovno ukucavaš korisnička imena i lozinke. Požuti kad mail dođe i tako to.
Interesuje me, dal postoji mogucnost da kada se kuca neka stranica u address bar-u u Firefoxu, da on mi daje "sugestion" samo za pocetak stranica, a ne da mi daje sve stranice koje imaju primjer pocetna dva slova.
npr.
hocu kucati SArajevo-x i ukucam SA samo a ono mi izbaciva u address baru sve stranice koje imaju u sebi SA...
Znaci address bar da bude kao u starim. tj. 2.0x verzijama Firefoxa
Davno nekada sam imao kao neki "add-on" (nisam siguran jel' baš add-on ili nešto slično) za browser u čijim postavkama možeš postaviti šta te sve zanima (historija, muzika, filozofija i sl.) i onda kada klikneš na znak tog add-ona, otvori ti se sam neki site kojeg su drugi korisnici tog "add-ona" preporučivali. Čini mi se da je nešto na S, ali nisam siguran.
imam jedan problem (firefox 3.6). Sakrio sam Menu Bar i Navigation Toolbar, i sada ne mogu da ih vratim Nemogu da dodjem do settings, niti kliknuti malo iznad taba, pa da mogu staviti opet kvacicu