vjesticanametli wrote:popila je ona zgusnuti i uvalila se
sanela i minela u telekomu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#176 Re: sanela i minela u telekomu
-
zonbirile
#177 Re: sanela i minela u telekomu
pa kada može igrač Želje,Šerbo u 60g početi u Pošti ,može i ona u Telecomu,sa Tajom.
-
Lesli Eldridž
#178 Re: sanela i minela u telekomu
Koji Šerbo?zonbirile wrote:pa kada može igrač Želje,Šerbo u 60g početi u Pošti ,može i ona u Telecomu,sa Tajom.
- abondanzieri
#179 Re: sanela i minela u telekomu
sto smo prezobraznivjesticanametli wrote:popila je ona zgusnuti i uvalila se
-
Mobile_Disco
#180 Re: sanela i minela u telekomu
A sta konkretno rade? 
-
zonbirile
#181 Re: sanela i minela u telekomu
Lesli Eldridž wrote:Koji Šerbo?zonbirile wrote:pa kada može igrač Želje,Šerbo u 60g početi u Pošti ,može i ona u Telecomu,sa Tajom.
igrao polutku osamdesatih,sada mu 60g i odrađuje pripravnički staž,imao kafić na Malti.
- rumenige_brajtner
#182 Re: sanela i minela u telekomu
zonbirile wrote: igrao polutku osamdesatih,sada mu 60g i odrađuje pripravnički staž,imao kafić na Malti.
e odavno me nesto nije ovako nasmijalo
edit: lazem, jeste rezultat prijateljske
- shiljak
#184 Re: sanela i minela u telekomu
who is sanela i minela 
-
@Žurnalista
#185 Re: sanela i minela u telekomu
Meni je Sanela draga
i lijepa i zgodna usto
e sad, da li je sposobna da radi to što će raditi a nemam pojma šta ce to biti - vrijeme će pokazati
nije valjda da danas bilo ko i bilo gdje u svijetu drži nesposobne radnike?
edit
šiljak i ostali
pa pratite temu ispočetka, i ja iščitah 8 strana, i to čega? sve neko sablažnjavanje i pitanje jedno te isto - ko su njih dvije?
i lijepa i zgodna usto
e sad, da li je sposobna da radi to što će raditi a nemam pojma šta ce to biti - vrijeme će pokazati
edit
šiljak i ostali
pa pratite temu ispočetka, i ja iščitah 8 strana, i to čega? sve neko sablažnjavanje i pitanje jedno te isto - ko su njih dvije?
-
nonca
#186 Re: sanela i minela u telekomu
zamisli Britni Spirs pocne raditi u Deutsche Telecom u Berlinu, novinari je pitaju, sta ce raditi, a ona kaze kako to zbog "pretpostavljenih" ne moze jos reci,,,,,
pa pola njemacke bi se diglo na noge,,,,,
kakav samo govnarski mentalitet imamo, pa zasluzujemo sve ope pizdarije sto nam se desavaju, kad pjevaljka ovako laprda o poslu,,,
a ti se narode drzi samo svog geta!
kakav samo govnarski mentalitet imamo, pa zasluzujemo sve ope pizdarije sto nam se desavaju, kad pjevaljka ovako laprda o poslu,,,
-
@Žurnalista
#187 Re: sanela i minela u telekomu
nonca wrote:zamisli Britni Spirs pocne raditi u Deutsche Telecom u Berlinu, novinari je pitaju, sta ce raditi, a ona kaze kako to zbog "pretpostavljenih" ne moze jos reci,,,,,
britni spirs je hodajuća reklama svakako
-
b_stulic
#188 Re: sanela i minela u telekomu
Pa Sanela je navikla i na "kožni " i na obicni mikrofon... a i dobro joj idu jezici...
-
@Žurnalista
#189 Re: sanela i minela u telekomu
kako ti znaš na šta je ona naviklab_stulic wrote:Pa Sanela je navikla i na "kožni " i na obicni mikrofon... a i dobro joj idu jezici...
to sad u modi, etiketirati ljude tek tako?
idi bre
tjeras me da budem njen advokat na forumu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#190 Re: sanela i minela u telekomu
em ides off topic, em pises za povratit, i onda mene pitaju STO REAGUJEM BLA BLA...b_stulic wrote:Pa Sanela je navikla i na "kožni " i na obicni mikrofon... a i dobro joj idu jezici...
FUJ.
-
b_stulic
#191 Re: sanela i minela u telekomu
A sto? Sta sam to napisao krivo?mIRCerka wrote:em ides off topic, em pises za povratit, i onda mene pitaju STO REAGUJEM BLA BLA...b_stulic wrote:Pa Sanela je navikla i na "kožni " i na obicni mikrofon... a i dobro joj idu jezici...
FUJ.
-
mIRCerka
#192 Re: sanela i minela u telekomu
Napisao si pravo jer ti kursor ne dozvoljava ukrivo da pises, al si degutantan...b_stulic wrote:A sto? Sta sam to napisao krivo?mIRCerka wrote:em ides off topic, em pises za povratit, i onda mene pitaju STO REAGUJEM BLA BLA...b_stulic wrote:Pa Sanela je navikla i na "kožni " i na obicni mikrofon... a i dobro joj idu jezici...
FUJ.
-
nonca
#193 Re: sanela i minela u telekomu
oj dobar dobar:) hahaha
mircerka,jesi hercegovacke krvi?
ostra na jeziku sa produhovljenim smislom za humor
-
mIRCerka
#194 Re: sanela i minela u telekomu
dijelom istocna hercegovina, TB.nonca wrote:oj dobar dobar:) hahaha
-
ilma333
#196 Re: sanela i minela u telekomu
Nadam se da ce im Bakir (60 minuta) j. mater. I traziti da nam u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama obrazloze gdje je konkurs objavljen, koliko se ljudi javilo, koji su to ranije utvrdjeni kriteriji, ko je bio u komisiji i koja je bila prednost kandidatkinje u odnosu na druge prema ranije utvrdjenim kriterijima, naravno. A onda se nadam da ce Bakir traziti od inspekcije rada ili druge nadlezne inspekcije da udje u Telecom i ispita ovaj slucaj te da o tome da svoje misljenje. A zatim se nadam da ce Bakir podnijeti krivicnu prijavu na koju tuzilastvo ipak, kako tako, mora reagovati.
A Bakir (da pola vas sad ne skoci na mene i ne skrene na temu "Bakir"), samo zato sto ne znam nikog drugog sa malo volje ko bi to bio u stanju uraditi!
A Bakir (da pola vas sad ne skoci na mene i ne skrene na temu "Bakir"), samo zato sto ne znam nikog drugog sa malo volje ko bi to bio u stanju uraditi!
- shiljak
#197 Re: sanela i minela u telekomu
ma ja nako uletio@Žurnalista wrote:Meni je Sanela draga![]()
i lijepa i zgodna usto
edit
šiljak i ostali
-
bierkof
#198 Re: sanela i minela u telekomu
Ovo je za nepovjerovati...
Evo ja licno, znam jednog inzinjera koji mi je bio profesor, i koji je jedan od rijetkih koje postujem, kao covjeka i kao strucnjaka. Cak je dobio poziv i posao od vodafona, ali nije mogao da ode iz BiH zbog privatnih razloga, a u telecom-u nije mogao da dobije posao... Pricao mi je kako je redovno 3 godine predavao papire i gladao kako upadaju guzonje na razne pozicije iako nemaju blage veze sa strukom.
sve je to obicna bagra mafijaska...
Evo ja licno, znam jednog inzinjera koji mi je bio profesor, i koji je jedan od rijetkih koje postujem, kao covjeka i kao strucnjaka. Cak je dobio poziv i posao od vodafona, ali nije mogao da ode iz BiH zbog privatnih razloga, a u telecom-u nije mogao da dobije posao... Pricao mi je kako je redovno 3 godine predavao papire i gladao kako upadaju guzonje na razne pozicije iako nemaju blage veze sa strukom.
sve je to obicna bagra mafijaska...
- Prozor
#199 Re: sanela i minela u telekomu
Samo cu napisati, da li bi se digla ovolika "frka" da je posao dobio Serif Konjevic i mali od Halida Beslica?
-
@Žurnalista
#200 Re: sanela i minela u telekomu
sto da ne
ja sam uvijek za frku i senzacionalizam
ja sam uvijek za frku i senzacionalizam