Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
King_Kenny

#176 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by King_Kenny »

Ne treba; ni stajati mirno, ni skidati kapu, ako je ima.
King_Kenny

#177 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by King_Kenny »

arzuhal wrote:Dragi moji kokuzni forumaši, volim vas najviše na svijetu! Vi ste najboljii i vi ste pravo lice ove zemlje koja ima najljepše drveće, svrake, vrane, izlokane puteve, baruštine, behar, sunce...Ne slušajte šta vam govore oni trolovi svojim šupljacima -vi ste duša, snaga! Dokaz je da, kada to hitno nekome zatreba, vi prvi skočite, vi obični kokuzi, i napišete hiljade postova iz cijele ove lijepe, ove najljepše zemlje koja ima vas, najbolje forumaše, ali i iz najljepše dijaspore, također! Ja ne mogu da vjerujem kada pogledam kako šibaju ovi postovi, a vi ste najzaslužniji. Ne ja - nego vi, dragi moji utemljeni forumaši, dragi moji kokuzi! Srce mi je puno kada vidim da neki od vas odvajaju vrijeme od sna, od izlazaka subotom, od šetnje korzom :D , od tekmi i teatra, pa i po cijenu da se posvađate sa prijateljem, momkom/curom/supružnikom - samo da biste napisali još koji post! Nema razlike ko je iz kojeg entiteta, kojeg kantona, grada, ko je koje nacije ili vjere - svi skočite ko jedan da budete LJUDI! Najviše vas najvolim na svijetu!!!
A sad: mi (Šahinpašić i ja) ćemo na Radio Kameleonu sebi dati novce - toncima i drugoj sitnoj buraniji koja tu radi ništa ne treba, neka se razbole pa ćemo skupljati novac za njihovo liječenje.
arzuhal

#178 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by arzuhal »

Ghita wrote:a to si ti iz teatra napisao tih 5 i po hiljada postova........možda preko laptopa.....
Volim te ba naaaaaajviše na svijetu, ej! :-D
Ripicipi

#179 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Ripicipi »

Evo sad na FTV-u Dnevnik i pricaju o lijecenju djevojke kojoj treba transplantacija srca, s obzirom da nasa drzava nema potpisan neki ugovor, nemoguce je bilo izvrsiti transplantaciju u inostranstvu iako je bila dogovorena operacija. I onda na scenu stupa BATKO i na neki nacin pronalazi organ i ugovara transplantaciju srca djevojci u Becu...
Sve fino rekose na dnevniku... :thumbup: :bih:

STIDITE SE...
HAVANA

#180 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by HAVANA »

Djaba ti pričat :-) neki broje samo minuse.
Ko spasi jedan život,spasio je ...
Last edited by HAVANA on 17/01/2010 23:11, edited 1 time in total.
HAVANA

#181 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by HAVANA »

King_Eric wrote:
arzuhal wrote:Dragi moji kokuzni forumaši, volim vas najviše na svijetu! Vi ste najboljii i vi ste pravo lice ove zemlje koja ima najljepše drveće, svrake, vrane, izlokane puteve, baruštine, behar, sunce...Ne slušajte šta vam govore oni trolovi svojim šupljacima -vi ste duša, snaga! Dokaz je da, kada to hitno nekome zatreba, vi prvi skočite, vi obični kokuzi, i napišete hiljade postova iz cijele ove lijepe, ove najljepše zemlje koja ima vas, najbolje forumaše, ali i iz najljepše dijaspore, također! Ja ne mogu da vjerujem kada pogledam kako šibaju ovi postovi, a vi ste najzaslužniji. Ne ja - nego vi, dragi moji utemljeni forumaši, dragi moji kokuzi! Srce mi je puno kada vidim da neki od vas odvajaju vrijeme od sna, od izlazaka subotom, od šetnje korzom :D , od tekmi i teatra, pa i po cijenu da se posvađate sa prijateljem, momkom/curom/supružnikom - samo da biste napisali još koji post! Nema razlike ko je iz kojeg entiteta, kojeg kantona, grada, ko je koje nacije ili vjere - svi skočite ko jedan da budete LJUDI! Najviše vas najvolim na svijetu!!!
A sad: mi (Šahinpašić i ja) ćemo na Radio Kameleonu sebi dati novce - toncima i drugoj sitnoj buraniji koja tu radi ništa ne treba, neka se razbole pa ćemo skupljati novac za njihovo liječenje.

Haveru čuvaj zdravlje .Dobičeš čir na želudcu. :-)
King_Kenny

#182 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by King_Kenny »

HAVANA wrote:
King_Eric wrote:

Haveru čuvaj zdravlje .Dobičeš čir na želudcu. :-)

:lol: :lol: Kakva genijalna replika! :run:
Haris.ba

#183 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Haris.ba »

Iako ne gotivim njegov humor:

2012 će smak svijeta, a Bosna će dobiti bezvizni režim 2014. :D
zecko_kupuz

#184 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by zecko_kupuz »

Ma bježi...ne mogu više slušati njegovu (nazovi) slatkorječivost...Svako jutro me živcira svojim prijedlozima da se zagrlimo i izljubimo i zaboravimo na sve loše...to u ovoj usranoj sredini tako ne ide! :D :sad:

Za humanitarni rad ću mu reći svaka čast, ali ubi čovjek svojom naivnom pričom.:-) Samo nam još fale one talijanske, ratne sveskice sa natpisima "pace". :lol:
*mima*

#185 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by *mima* »

Batko......muškarac godine.....
Ljuska_u_BaklaFi

#186 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Haris.ba wrote:Iako ne gotivim njegov humor:

2012 će smak svijeta, a Bosna će dobiti bezvizni režim 2014. :D
2012 nije smak svijeta vech neshto potpuno, al' potpuno drugachije :lol: dodushe ljudima svaka promjena, lichi na smak svijeta :roll:
11sumirp

#187 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by 11sumirp »

Nema smjesnijeg covjeka od Batka,...
Pomazes cupas i nogama i rukama,i imas i uspjeha u tome, i jos te optzuju da si lopovcina bez premca,al ne zato sto krades vec sto nisi smijesan.Pa to je da umres od smijeha...
Haaaahahahaahahahaaahahaahh.
Znas ti nas,hebo ti nas....

p.s iii batko jel vrijedno?
Jara

#188 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Jara »

zecko_kupuz wrote:Ma bježi...ne mogu više slušati njegovu (nazovi) slatkorječivost...Svako jutro me živcira svojim prijedlozima da se zagrlimo i izljubimo i zaboravimo na sve loše...to u ovoj usranoj sredini tako ne ide! :D :sad:

Za humanitarni rad ću mu reći svaka čast, ali ubi čovjek svojom naivnom pričom.:-) Samo nam još fale one talijanske, ratne sveskice sa natpisima "pace". :lol:
Pa, čovječe, što ga onda slušaš? :-)Je l' te neko tjera? Ili si mazohist?
Ja mijenjam kanal ili stanicu kad mi se nešto ne sviđa, a kamoli kad me živcira...
arzuhal

#189 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by arzuhal »

Jara wrote:
zecko_kupuz wrote:Ma bježi...ne mogu više slušati njegovu (nazovi) slatkorječivost...Svako jutro me živcira svojim prijedlozima da se zagrlimo i izljubimo i zaboravimo na sve loše...to u ovoj usranoj sredini tako ne ide! :D :sad:

Ja mijenjam kanal ili stanicu kad mi se nešto ne sviđa, a kamoli kad me živcira...
Jara, bona, polahko :-D
Vidi, i ja ga, haman, svako jutro slušam na radio Kameleonu, dok se vozim - jednostavno zato što je to najživlji program u tom dobu i treba mi tako nešto da me razbudi :D
I razdvajam (jer me raduje) akcije prikupljanja novca za bolesne osobe i potrebite koju Batko stalno vodi, od jednog dijela (ili načina, još bolje) njegove priče, a to je, npr. ovo o čemu priča @zecko :D
(Tu se sjetim prijatelja koji kaže kako je uvijek volio više Štulića koji nije htio imati nikakvu emotivnu konekciju sa publikom i sve je odj..ao, a nervirao ga Balašević koji je, obrnuto, uvijek imao neki prisan odnos sa publikom, kroz viceve, gegove, itd..Nekako mu Štula iskrenije djelovao u svojoj mrzovoljnosti :) , nego Balaš u svojoj radosti)
A što ja slušam i dalje Batka, iako me nervira, možda ponajbolje objašnjava Rambo đe'no veli u FAP mašini:
Kad upekne, ja zatvaram prozor i palim grijanje...Nije što mi je 'ladno, nego da se bolje iznerviram...
Taki smo, štaš :D
Batko! Samo udri! Muški!
JThomas

#190 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by JThomas »

pa takvi smo mi ljudi generalno, kad je neko vazda veseo usprkos svemu mi automatski mislimo da je neiskren, ili na kakvim opijatima...ali ne bez razloga. teško geografsko područje za sreću, šta ćeš.
arzuhal

#191 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by arzuhal »

JThomas wrote:pa takvi smo mi ljudi generalno, kad je neko vazda veseo usprkos svemu mi automatski mislimo da je neiskren, ili na kakvim opijatima...ali ne bez razloga. teško geografsko područje za sreću, šta ćeš.
Jednostavno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#192 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by KatarinaKosaca »

mima wrote:
KatarinaKosaca wrote:Koliko honorara ima "kokuz", kako se sa govornom manom izlakta na radio pored nezaposlenih novinara radiofoničnog glasa, na koliko medijskih kuća radi i čiju stranku predstavlja na mjestu Igora Davidovića? Ima puno pitanja oko Batka i njegovih ubleha, ali se odmah javi netko ko kaže, ako se i usudiš to priupitati po automatizmu si protiv humanitarnih akcija, pa još i sadista. Jadno je to koliko su naši ljudi isključivi i uski. Od drveća ne vide šumu.

KatarinaKosaca......stvarno si jadna.
Netko ko je visok 165 teško da može igrati uspješno košarku, žena od 70kg ne može na modnu pistu, čovjek sa govornom manom ne može na radio. Svi imamo svoje limitacije i nedostatke, oni nam ujedno u pojedinim slučajevima limitiraju i profesiju. Manekenka mora biti u liniji, na radiju se treba imati radiofoničan glas. Ni manje ni više. To je realnost, a eto, ja sam možda jadna. Kao takva imam limitaciju da budem u odboru za ljudska prava, na primjer.
kamen spoticanja

#193 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by kamen spoticanja »

HAVANA wrote:Djaba ti pričat :-) neki broje samo minuse.
Ko spasi jedan život,spasio je ...
ma ko da je to vazno...neciji zivot...,pa nije njihov da bi im bilo interesantno...al je zato mnogo vazno skriven iza nicka popljuvat batkov smisao za humor...kao jaooo jest lossss,papak vakav nakav...kao ja bi to bolje baaaa...covjek ima cca 3 miliona maraka sakupljenih za humanitarne akcije,i gomilu posla obavljenog koje nije obavila ni vlast ni vrla joj opozicija...i hebo te ni on nam ne valja...
samo naprijed batko...pusti suplju pricu forumskih nickova,koji nikad i nece postati nesto vise od forumskog nicka...fuj
Ripicipi

#194 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Ripicipi »

KatarinaKosaca wrote:
mima wrote:
KatarinaKosaca wrote:Koliko honorara ima "kokuz", kako se sa govornom manom izlakta na radio pored nezaposlenih novinara radiofoničnog glasa, na koliko medijskih kuća radi i čiju stranku predstavlja na mjestu Igora Davidovića? Ima puno pitanja oko Batka i njegovih ubleha, ali se odmah javi netko ko kaže, ako se i usudiš to priupitati po automatizmu si protiv humanitarnih akcija, pa još i sadista. Jadno je to koliko su naši ljudi isključivi i uski. Od drveća ne vide šumu.

KatarinaKosaca......stvarno si jadna.
Netko ko je visok 165 teško da može igrati uspješno košarku, žena od 70kg ne može na modnu pistu, čovjek sa govornom manom ne može na radio. Svi imamo svoje limitacije i nedostatke, oni nam ujedno u pojedinim slučajevima limitiraju i profesiju. Manekenka mora biti u liniji, na radiju se treba imati radiofoničan glas. Ni manje ni više. To je realnost, a eto, ja sam možda jadna. Kao takva imam limitaciju da budem u odboru za ljudska prava, na primjer.
Znaci svima bi nam bolje bilo bez te emisija zbog batkovog glasa?
Mislis da je nekome kome treba pomoc ili nekome ko zeli pomoci bitan (ne)radiofonican glas Batka?... bitno im je samo ono sto Batko uradi, a dosta toga uradi.
Tebi izgleda nije jasno da je sam Batko izmislio onu emisiju, on je uredjuje i vodi, tako da mi nije jasno kako imas obraza pljuvati po covjeku koji pokusava pomoci drugima, samo zbog toga sto ima govornu manu :roll:
To dovoljno govori koliko tebe uopste i zanima svrha njegove emisije...
KatarinaKosaca

#195 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by KatarinaKosaca »

potres_mozga wrote:Znaci svima bi nam bolje bilo bez te emisija zbog batkovog glasa?
Mislis da je nekome kome treba pomoc ili nekome ko zeli pomoci bitan (ne)radiofonican glas Batka?... bitno im je samo ono sto Batko uradi, a dosta toga uradi.
Tebi izgleda nije jasno da je sam Batko izmislio onu emisiju, on je uredjuje i vodi, tako da mi nije jasno kako imas obraza pljuvati po covjeku koji pokusava pomoci drugima, samo zbog toga sto ima govornu manu :roll:
To dovoljno govori koliko tebe uopste i zanima svrha njegove emisije...
Od svega što ti ovdje napisa, ja ništa nisam rekla :-) . Ili problem sa čitanjem, ili zlonamjernost. Ne ulazim u to.
Jara

#196 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Jara »

arzuhal wrote:
Jara wrote:

Jara, bona, polahko :-D
Vidi, i ja ga, haman, svako jutro slušam na radio Kameleonu, dok se vozim - jednostavno zato što je to najživlji program u tom dobu i treba mi tako nešto da me razbudi :D
I razdvajam (jer me raduje) akcije prikupljanja novca za bolesne osobe i potrebite koju Batko stalno vodi, od jednog dijela (ili načina, još bolje) njegove priče, a to je, npr. ovo o čemu priča @zecko :D
(Tu se sjetim prijatelja koji kaže kako je uvijek volio više Štulića koji nije htio imati nikakvu emotivnu konekciju sa publikom i sve je odj..ao, a nervirao ga Balašević koji je, obrnuto, uvijek imao neki prisan odnos sa publikom, kroz viceve, gegove, itd..Nekako mu Štula iskrenije djelovao u svojoj mrzovoljnosti :) , nego Balaš u svojoj radosti)
A što ja slušam i dalje Batka, iako me nervira, možda ponajbolje objašnjava Rambo đe'no veli u FAP mašini:
Kad upekne, ja zatvaram prozor i palim grijanje...Nije što mi je 'ladno, nego da se bolje iznerviram...
Taki smo, štaš :D
Batko! Samo udri! Muški!
:lol: Misliš kao ono - nosim tijesne cipele radi rahatluka kad ih izujem! :lol:
Nećeš vjerovati, nikad Batka nisam slušala na radiju, na TV samo jednom - dvaput, i to zbog gosta koji mi je kasnije rekao da emisija nije tekla po dogovoru, da se nije razgovaralo o onome radi čega su ga pozvali i da pojma nije imao da to prenosi TV.
Elem, imam daljinski... ;-)
Za Batkove humanitarne akcije saznam preko drugih medija...
dared

#197 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by dared »

opet daleko od teme...i opet zlonamjerno, neargumentovano, rekla-kazala...i opet masa likova koji su 100% bili ili su još uvijek u nekoj vezi s Batkom, ili su direktna konkurencija, pa im smeta ( a sigurno mu vire iz dupeta) ili ih je opalio po ušima pa im se još crvene (sreća pa se ne vidi)...čast katarinikosači koja se baš onako nesebično, napljuvala po Batkovom radu...ne znam gjdje si ti pokazala svu svoju umješnost i kvalitete koje nesumnjivo posjeduješ, ali moram te razočarati... Batko ima fonetičan glas, ali retorika , dikcija i čitanje mu i ne idu baš najbolje...no kako je riječ o privatnim medijima(Kameleon i OBN), znamo da to vlasnicima ovih kuća nije u prvom planu...isplativost i gledanost emisije određuju dalji tok stvari...Batko se na radiju okušao nešto malo tokom rata i definitvno nije radijski čovjek, ali mu sloboda koju radio nudi apsolutno odgovara, a gluma je to što bi on najviše volio ...e sad tu dolaze lobiji, svađe i nesuglasice sa Enisom, Milanom, Zuhrom...sve su to taldžije po principu pošteno pa ko koga prevari,...o ljubomori i podmetanjima drugom prilikom...hoću da kažem ovo, Batko radi, jako mnogo i vrijedno...pokušajte uraditi 5 emisija sedmično i biti dobri u svakoj...svi koji su pokušali nešto slično na elektronskim medijima, znaju da je to nemoguće...dakle čovjek radi, nešto valja, nešto ne valja, ali koliko god da vam se ne sviđa, predložite mi nekog drugog, boljeg...ajde da čujem????
aerosa

#198 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by aerosa »

dared wrote:opet daleko od teme...i opet zlonamjerno, neargumentovano, rekla-kazala...i opet masa likova koji su 100% bili ili su još uvijek u nekoj vezi s Batkom, ili su direktna konkurencija, pa im smeta ( a sigurno mu vire iz dupeta) ili ih je opalio po ušima pa im se još crvene (sreća pa se ne vidi)...čast katarinikosači koja se baš onako nesebično, napljuvala po Batkovom radu...ne znam gjdje si ti pokazala svu svoju umješnost i kvalitete koje nesumnjivo posjeduješ, ali moram te razočarati... Batko ima fonetičan glas, ali retorika , dikcija i čitanje mu i ne idu baš najbolje...no kako je riječ o privatnim medijima(Kameleon i OBN), znamo da to vlasnicima ovih kuća nije u prvom planu...isplativost i gledanost emisije određuju dalji tok stvari...Batko se na radiju okušao nešto malo tokom rata i definitvno nije radijski čovjek, ali mu sloboda koju radio nudi apsolutno odgovara, a gluma je to što bi on najviše volio ...e sad tu dolaze lobiji, svađe i nesuglasice sa Enisom, Milanom, Zuhrom...sve su to taldžije po principu pošteno pa ko koga prevari,...o ljubomori i podmetanjima drugom prilikom...hoću da kažem ovo, Batko radi, jako mnogo i vrijedno...pokušajte uraditi 5 emisija sedmično i biti dobri u svakoj...svi koji su pokušali nešto slično na elektronskim medijima, znaju da je to nemoguće...dakle čovjek radi, nešto valja, nešto ne valja, ali koliko god da vam se ne sviđa, predložite mi nekog drugog, boljeg...ajde da čujem????
Pa gdje ćeš dalje tražiti na pravom si mjestu, imamo pravu osobu za tebe -Katarinakosača slavna- dežurni pljuvator sa-x foruma.
KatarinaKosaca

#199 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by KatarinaKosaca »

Nije tema forumašica Katarina Kosača. Niti je forum mjesto gdje ja ili bilo ko traba da piše o svom profesionalnom životu, kao što tražite, a u isto vrijeme o sebi ne kažete :-) :-) .
Uvijek sam se pitala koji i kakvi su to ljudi koji su druge ljude izvodili iz kuća radi drugačijeg mišljenja. Čitajući neke postove, to mi je jasnije. .... Stavi u tastaturu ono što nije rečeno, podmetni, uvrijedi, idi na lično i osobno, stil poznat i viđen, ali i prevaziđen hvala Bogu :razz:
aerosa

#200 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by aerosa »

KatarinaKosaca wrote:Nije tema forumašica Katarina Kosača. Niti je forum mjesto gdje ja ili bilo ko traba da piše o svom profesionalnom životu, kao što tražite, a u isto vrijeme o sebi ne kažete :-) :-) .
Uvijek sam se pitala koji i kakvi su to ljudi koji su druge ljude izvodili iz kuća radi drugačijeg mišljenja. Čitajući neke postove, to mi je jasnije. .... Stavi u tastaturu ono što nije rečeno, podmetni, uvrijedi, idi na lično i osobno, stil poznat i viđen, ali i prevaziđen hvala Bogu :razz:
Lik poput tebe i ne treba pisati o sebi, iz priloženog je dosta toga vidljivo.
Gledajući šta si pisala zadnjih mjeseci, posebno u oktobru mjesecu samo slijepac ne bi shvatio da se radi o osobi koja liječi svoje lične frustracije pljujući po forumu po svemu i svakome.
Iskreno gadiš mi se ,i ne samo ti nego svi koji spadaju u ovaj navedeni opis a ima vas podosta ovde...
Razmisli po nekad o onoj izreci "da si šutala mislili bi da si mudra, a kad si progovorila vidi se da si ...... "(radi bana bolje neka idu tačkice ovde)
Post Reply