chuchumbamayumbe wrote:Religija u kontekstu odgoja je privatna stvar i stvar vjerske zajednice, a ne obdanista, skole i sl.
Religija u kontekstu koji vi ovdje namecete je religija koja rusi sekularnost nase drzave i koja se uplice u sve pore naseg drustva.
Ako neko ovdje izvrce teze, to ste upravo vi koji odobravate ovakve postupke Arzije&Co i sve sto se radi u procesu tihog etnickog ciscenja i islamizacije glavnog grada Bosne i Hercegovine.
sad moram bit vulgarna...
Pun mi je K (a nije koljeno) nametanja necega iz nacionalisticko-religijskih razloga !!!!
I ukidanje deda mraza jer je katolik, i petero likova sto su vratili stanove na AP, pa kao trazili promjenu imena skole Fatima Gunic jer ih VRIJEDJA!!!, pun mi je K ikona svetog Save u skolama RS, i nametanja istih, pun mi je K uvodjenja vjeronauka uopste u skole...
Da su djeca, srednjoskolci i osnovci, zainteresirani za religiju, bili bi vam mektebi i crkve nedeljom PUNI.
Pun mi je K da roditelji misle da im djecu odgajaju strogo TV i skola, i da je njihovo samo da provjere je li dijete uradilo zadacu i da li mu propustaju cipele...
Pun mi je K svih onih koji me prozvase cetnikom jer mi se macak zove Husnija, a onda se nadje par Hrvata ugrozenih jer je drugi macak Djuro...
a o svemu ovome se laprda (diskusija je isuvise daleko) dok gamad na vlasti dize sebi plate, a bogam i poreze na dohodak, a sebe ce oslobditi istog, i tako ce nadomjestiti onaj manjak koji ce nastati u UNIO nakon stupanja na snagu sporazuma sa EU..
Ali neka, tako nam i treba....
GOSPODJO ARZIJA, slobodno vi ukinite Deda Mraza u obdanistima, ispred obdanista necete moci!!!Ni Vi, ni REis, ni Dodik, ni Zlatko, a Tita mi mog NI HARIS!!!!!
Joj kako sam ljuta..