Životinjama je data strast!
Ljudima je data strast i razum da kontroliše istu!
izvin'te ponijela me misaoCompact wrote:Baš smo se fino družili dok ti ne dođe u Rigoletto izdanju!otherside wrote:madner wrote:Ma ne, u braku je ok.
Ali ovi ovi moralni odroni, sljam drustva koji se seksa bez da se ozeni, e oni su problem.![]()
![]()
![]()
zar i to ima?![]()
fuj....povraticu
SVI ama bas svi cemo mi doci na red!Atrus wrote:"
I Joga dodje na red...
Sve je tako kako kažeš. I u čemu se onda ne slažeš sa mnom? Ja samo kažem da to nije bolest jer ne napada se b o l e s t a n čovjek. To nije bolest, to je odvratan r a z v r a t. Lutov narod nije bio u nakoj bolesti koja sa njih skida odgovornost za ono što su činili i koja bi se dala liječiti već u razvratu kojeg je sam odabrao. Inače, upravo od imena poslanika Luta, alejhis-selam, oni dobiše naziv "lutovci" ali ne kao sljedbenici već kao njegov narod. Na arapskom se za "lutovca" kaže "levat" što je množ. od "lut". Pazite, dakle, sa riječima...minci wrote:arzuhal wrote: Homoseksualizam nije bolest. U Kur'anu i sunnetu se ne opisuje kao bolest vec kao R A Z V R A T. Dakle, prelazenje preko svake granice ljudske strasti u onu hajvansku. Zato podrzavam gej populaciju kad u svoju korist navode da je to prisutno i u zoo dunjaluku.![]()
![]()
![]()
Vela havlle vela kuvete!
“I (spomeni) Luta – kad reče narodu svome: Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi! A odgovor naroda njegova glasio je: Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi – čistunci! I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove; ona je ostala sa onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (El-E'araf, 80-84.)
“Oni su od njega goste njegove tražili, pa smo ih Mi oslijepili; Iskusite kaznu Moju i prijetnje Moje!” (El-Kamer, 37.) Meleci su poslije toga izvijestili Luta o propasti njegova naroda pa su rekli: “Ti kreni sa čeljadi svojom u gluho doba noći bez žene svoje, nju će zadesiti isto što i njih, i neka se niko od vas ne obazire! Rok im je praskozorje, a zar praskozorje nije blizu?” (Hud, 81.)
“Kad Mi njega i njegovu porodicu spasismo cijelu, osim starice, ona je nastradala sa onima koji su nastradali, a ostale smo uništili, i pored nastambi njihovih prolazite i danju i noću, pa zašto se ne urazumite?” (Es-Saffat, 133.-138.) “A od njega smo ostavili vidljive ostatke ljudima koji budu pameti imali.” (El-'Ankebut, 35.)
Ti vidljivi ostaci su ostaci grada Sodome na obali Mrtvog mora u Palestini.
Homoseksualizam kao seksualna nastranost protivan je prirodi covjeka i zivotu i unistava ga, jer stavlja sjeme zivota u nevaljalo zemljiste koje nije pripremljeno da ga primi i ozivi kako je od Boga odredjeno, umjesto njegovog stavljanja u zemljiste pripremljeno za njegov prijem i razvoj. Stoga zdrava i ispravna priroda ne samo iz etickih razloga nego i instiktom se gnusa od cina naroda Lutova i naroda (homoseksualizma i razvrata) danasnjice!
Ne slazem se u ovom crveno oznacenom jer ako je sve kako je navedeno, kako onda brate mozes reci da podrzavas gej populaciju u necemu sto oni navode u svoju korist? Nema tu podrzavanja u korist razvrata! Cak i u sistemu kakav je socijalizam homosexualizam je bio krivicno djelo. Ja nisam napisala da je homosexualnost bolest osim sto sam na jednom mjestu navela i ko zna sta sve rade neki sa svojim bolesnim umovima jer neki su za mene bolesnici ako uzmu zivotinju i sa njom polno opce.!arzuhal wrote:Sve je tako kako kažeš. I u čemu se onda ne slažeš sa mnom? Ja samo kažem da to nije bolest jer ne napada se b o l e s t a n čovjek. To nije bolest, to je odvratan r a z v r a t. Lutov narod nije bio u nakoj bolesti koja sa njih skida odgovornost za ono što su činili i koja bi se dala liječiti već u razvratu kojeg je sam odabrao. Inače, upravo od imena poslanika Luta, alejhis-selam, oni dobiše naziv "lutovci" ali ne kao sljedbenici već kao njegov narod. Na arapskom se za "lutovca" kaže "levat" što je množ. od "lut". Pazite, dakle, sa riječima...arzuhal wrote: Zato podrzavam gej populaciju kad u svoju korist navode da je to prisutno i u zoo dunjaluku.
Allahov Poslanik, s.a.v.s., izrekao je i ovaj hadis: “Allah neće ni pogledati na Sudnjem danu u čovjeka koji spolno opći s muškarcem ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor).”
To ti mislis i tebi slicni vjerovatno ali Dragi Bog ne kaze da ne treba biti sexa vec da ne treba ciniti blud i razvrat![Matrix] wrote:Allahov Poslanik, s.a.v.s., izrekao je i ovaj hadis: “Allah neće ni pogledati na Sudnjem danu u čovjeka koji spolno opći s muškarcem ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor).”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi bog nece imati s kim pricati.ahahahah
Da nema sax-a ne bi covjek ni znao s kim zivi.![]()
minci wrote:To ti mislis i tebi slicni vjerovatno ali Dragi Bog ne kaze da ne treba biti sexa vec da ne treba ciniti blud i razvrat![Matrix] wrote:Allahov Poslanik, s.a.v.s., izrekao je i ovaj hadis: “Allah neće ni pogledati na Sudnjem danu u čovjeka koji spolno opći s muškarcem ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor).”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi bog nece imati s kim pricati.ahahahah
Da nema sax-a ne bi covjek ni znao s kim zivi.![]()
Kada budeš vozio bajk niz neku stijenu pazi dobro kako voziš da se ne bi polomio za ovo što govoriš jednoj vjernici.Matrix wrote:
ma bludnice moja !
Ti ko neka komisija za blud !
Pa devojke su po prirodi bludnice,ne !?
Ne bludnici se samo telom vec i mislima !
Neuzubilah ,Nikolina Pishek sad da izroni sa oblinama i grudima ,kako bi te izruzila ,"inspektorice bluda".![]()
To ti nikad ne pomislis na seeeex,dobri stari,seeex ?!
Ako je sudeci po ovom postu ti bas srljas s "druge strane" kad trazis da uskocis tamo gdje se zakuhalo, a zaista ce bit zalosno a ne smijesno tamo gdje se bude (za)kuhalo!otherside wrote:zahvaljujem se jednom forumashu sto me prosvjetli i uputi na ovu temu. bas se vi ovdje fino druzite![]()
bolje nego oni bludnici na "bez cenzure"![]()
da ne bih srljala moze li mi neko od predsjedavajucih ovdje reci gdje se najvise zakuhalo pa da uskocimhvala
ccccccc djevojke po prirodi bludnice to nigdje ne stoji u Bozijim zakonima moje vjere![Matrix] wrote:minci wrote: To ti mislis i tebi slicni vjerovatno ali Dragi Bog ne kaze da ne treba biti sexa vec da ne treba ciniti blud i razvrat!
ma bludnice moja !
Ti ko neka komisija za blud !
Pa devojke su po prirodi bludnice,ne !?
Ne bludnici se samo telom vec i mislima !
Neuzubilah ,Nikolina Pishek sad da izroni sa oblinama i grudima ,kako bi te izruzila ,"inspektorice bluda".![]()
To ti nikad ne pomislis na seeeex,dobri stari,seeex ?!
Pa upravo zato se i preporučuje brak, a ako je taj neko baš ono peh u životu pa se ne oženi/uda onda ima jedan način koji je nepreporučljiv, ali je dopušten ako će tu osobu odvratiti od činjenja bludi!Čudna sorta wrote:Ne pročitah sve postove, baš ste se raspisali...![]()
Mene samo zanima, mislim da je vezano za ovu temu, šta sa onim ljudima/vjernicima koji ne stupe u brak, ne ožene se, ne udaju se, iz ovih ili onih razloga? Na koji način u tom slučaju zadovoljiti seksualni nagon?
Apsolutno je nemoguće čitav život potiskivati isti... bez obzira na to koliko je neko čvrsto u vjeri, i koliko je svjestan grijeha, ipak se radi o biološkoj potrebi.
Po Kardaviju jeste dozvoljeno! Ako misliš na samozadovoljavanje.travar wrote:Pa upravo zato se i preporučuje brak, a ako je taj neko baš ono peh u životu pa se ne oženi/uda onda ima jedan način koji je nepreporučljiv, ali je dopušten ako će tu osobu odvratiti od činjenja bludi!Čudna sorta wrote:Ne pročitah sve postove, baš ste se raspisali...![]()
Mene samo zanima, mislim da je vezano za ovu temu, šta sa onim ljudima/vjernicima koji ne stupe u brak, ne ožene se, ne udaju se, iz ovih ili onih razloga? Na koji način u tom slučaju zadovoljiti seksualni nagon?
Apsolutno je nemoguće čitav život potiskivati isti... bez obzira na to koliko je neko čvrsto u vjeri, i koliko je svjestan grijeha, ipak se radi o biološkoj potrebi.
Neka me neko ispravi ako griješim!
vidim da se predsjedavajuci pronasaominci wrote:Ako je sudeci po ovom postu ti bas srljas s "druge strane" kad trazis da uskocis tamo gdje se zakuhalo, a zaista ce bit zalosno a ne smijesno tamo gdje se bude (za)kuhalo!otherside wrote:zahvaljujem se jednom forumashu sto me prosvjetli i uputi na ovu temu. bas se vi ovdje fino druzite![]()
da ne bih srljala moze li mi neko od predsjedavajucih ovdje reci gdje se najvise zakuhalo pa da uskocimhvala
DaCompact wrote:Po Kardaviju jeste dozvoljeno! Ako misliš na samozadovoljavanje.travar wrote:Pa upravo zato se i preporučuje brak, a ako je taj neko baš ono peh u životu pa se ne oženi/uda onda ima jedan način koji je nepreporučljiv, ali je dopušten ako će tu osobu odvratiti od činjenja bludi!Čudna sorta wrote:Ne pročitah sve postove, baš ste se raspisali...![]()
Neka me neko ispravi ako griješim!
Sine, ti si izgleda došla ovdje da zezaš, i da zadirkuješ! Nemoj da izazivašotherside wrote: vidim da se predsjedavajuci pronasaonisam vjerski educirana ali mi je poznato da obicni smrtnici nisu pozvani da odlucuju o necijoj sudbini...pogotovo po forumima. ali samo ti nastavi, svako ovdje za sebe nadje izlaz iz frustracija pa sto ne bi i ti. sretno
Kad pošalješ mail tom časnom čovjeku (N.K.), pitaj ga zašto sebi nikad ne dopušta da se osami sa studenticom u kabinetu, već zahtjeva da bar još jedna studentica bude prisutna...[Matrix] wrote:
Poslat cu mail prof.Islmaske teologije (i istocnih filozofija i hafizu ) Nevadu Kahteranu da vidim sta on misli o
Da znaš razliku između "dobra i zla" kao i "harama i halala" bilo bi ti jasno ali to neznanje je samo "posljedica" dok bi "uzrok" tome trebala potražiti u svom odgoju. Upravu si za @minci ona se je pronašla a ti nažalost još lutaš.otherside wrote:vidim da se predsjedavajuci pronasaominci wrote:Ako je sudeci po ovom postu ti bas srljas s "druge strane" kad trazis da uskocis tamo gdje se zakuhalo, a zaista ce bit zalosno a ne smijesno tamo gdje se bude (za)kuhalo!otherside wrote:zahvaljujem se jednom forumashu sto me prosvjetli i uputi na ovu temu. bas se vi ovdje fino druzite![]()
nisam vjerski educirana ali mi je poznato da obicni smrtnici nisu pozvani da odlucuju o necijoj sudbini...pogotovo po forumima. ali samo ti nastavi, svako ovdje za sebe nadje izlaz iz frustracija pa sto ne bi i ti. sretno
Ko nema mogućnosti za ženidbu neka posti, to mu je zaštita." Buhari, (5066), Muslim, (1400).Čudna sorta wrote:Ne pročitah sve postove, baš ste se raspisali...![]()
spe wrote:Savremena medicina je otkrila više štetnih posljedica koje izaziva ovaj samoblud. Najpoznatija posljedica samozadovoljavanja je slabljenje vida i znatno umanjenje njegove oštrine.
Što se ba smiješ čojkuNIN wrote:spe wrote:Savremena medicina je otkrila više štetnih posljedica koje izaziva ovaj samoblud. Najpoznatija posljedica samozadovoljavanja je slabljenje vida i znatno umanjenje njegove oštrine.![]()
![]()