no, pozelih nesto podijeliti sa vama..

i da, sve je moglo biti i drugacije.... da se na vrijeme regovalo....

zona odgovornosti Kozija cuprija-Jevrejsko grobljeArslan wrote:evo nesto kontam... zatvorih temu, samo zato sto se pocinjete prepirati, vrijedjati... mnogi od vas se i ne sjecaju dogadjaja iz tih godina, pojma nemaju o 10 brdskoj osim onog malo sto procitase u postratnim clancima nasih bajnih glasila.. koliko je vas bilo u 10bb? al' eto imate pravo na svoje misljenje...
i da, sve je moglo biti i drugacije.... da se na vrijeme regovalo....
Topla voda wrote:a evo nam i gasija na drugoj slici u lijevom cosku
Caco was buried in a grave marked NN close to the Sarajevo Olympic Stadium. In 1996 under pressure from various groups the Bosnian government revealed the location of his grave, and his remains were exhumed. On December 2, 1996 he was given a proper burial which was broadcast on television and attended by approximately 12,000 people in Sarajevo. He was buried in the cemetery for soldiers killed during the war.Bosanac sa dna kace wrote:dzenaza je bila 1993, jel tako??? kako je toliki svijet smio izic van???
Eto ti ga na... 12.000 ljudi... divota...stickitout wrote:Caco was buried in a grave marked NN close to the Sarajevo Olympic Stadium. In 1996 under pressure from various groups the Bosnian government revealed the location of his grave, and his remains were exhumed. On December 2, 1996 he was given a proper burial which was broadcast on television and attended by approximately 12,000 people in Sarajevo. He was buried in the cemetery for soldiers killed during the war.Bosanac sa dna kace wrote:dzenaza je bila 1993, jel tako??? kako je toliki svijet smio izic van???
Mnogi od nas se sjećaju.Arslan wrote: ... mnogi od vas se i ne sjecaju dogadjaja iz tih godina, pojma nemaju o 10 brdskoj osim onog malo sto procitase u postratnim clancima nasih bajnih glasila..
koliko je vas bilo u 10bb? al' eto imate pravo na svoje misljenje...
....
I nije bio decembar već septembar '96, koliko se sjećam. I nije bilo 12.000 ljudi već mnogo više. I Bakir Izetbegović među njima, nažalost, što mnogo govori.ZZZlica wrote: MT Caco je ljaga na časti Armije BiH i Sarajlija, i to DVAPUT![]()
prvi put za života, zbog monstruoznog postupanja sa našim sugrađanima svih vjeroispovjesti
drugi put mrtav, zbog sahranjivanja s poginulim borcima-herojima na Kovačima...
Oba puta su bacili ljagu ovi s fotografija![]()
evo za kindjeta...His final years were marked by persistent health problems due to his heavy drinking, which led to his death on December 8, 2001 in Sarajevo at the age of 47. Several thousand people attended his funeral in Sarajevo and KK Bosna renamed its arena in his honor.slavkoimamodilera wrote:Eto ti ga na... 12.000 ljudi... divota...stickitout wrote:Caco was buried in a grave marked NN close to the Sarajevo Olympic Stadium. In 1996 under pressure from various groups the Bosnian government revealed the location of his grave, and his remains were exhumed. On December 2, 1996 he was given a proper burial which was broadcast on television and attended by approximately 12,000 people in Sarajevo. He was buried in the cemetery for soldiers killed during the war.Bosanac sa dna kace wrote:dzenaza je bila 1993, jel tako??? kako je toliki svijet smio izic van???
Koliko ih je bilo na ispracaju Pimpeka ili Kindzeta?
Ne moramo, to je malo samo info za Bosanca sa dna kace, posto momak ocigledno ne zna.Arslan wrote:tuzno je sto sivu nam istoriju moramo skidati sa wikipedije...
Bas me interesuje kakvo bi tvoje misljenje bilo da je neko od tvojih stradao od njegove ruke? Garant bi i dalje bila prica da ga treba ispratit u sto vecem broju, ahaaa...veljaca wrote:Niti imam najmjeru da branim niti napadam Cacu - svako ima o tome svoje misljenje - kao i o drugim stvarima. Samo bih rekao jedno: insana - covjeka na posljednje pocivaliste TREBA ispratiti u sto vecem broju. O tome kakav je on bio na ovom dunjaluku - sudice mu dragi Bog .
Btw - znam da ce se mnogi koji su PROTIV Cace ( imaju pravo na to ) javiti i reci " ... nije on insan - covjek ..." . Ja bih dodao samo na to misljenje jednog prijatelja koji je veliki vjernik ( ja na zalost ili na radost - nisam ) a koji kaze " ... o djelima ljudi , na srecu na odlucuju ljudi ..... oni ih samo mogu za ovaj ovozemaljski trenutak shvatiti ili ne - i onda ih suditi ili nagraditi - a u KONACNICI zna se ko to radi ..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na svu srecu moju, niko mi nije stradao ( bar blizi ) ni od njegove a ni od ruke AGRESORSKE ( po tome sam srecan covjek ). Zao mi je ( ali sta ces ) sto nisi SHVATIO sustinu moga posta ( a ona je u misljenju moga prijatelja - vjernika ).....slavkoimamodilera wrote:Bas me interesuje kakvo bi tvoje misljenje bilo da je neko od tvojih stradao od njegove ruke? Garant bi i dalje bila prica da ga treba ispratit u sto vecem broju, ahaaa...veljaca wrote:Niti imam najmjeru da branim niti napadam Cacu - svako ima o tome svoje misljenje - kao i o drugim stvarima. Samo bih rekao jedno: insana - covjeka na posljednje pocivaliste TREBA ispratiti u sto vecem broju. O tome kakav je on bio na ovom dunjaluku - sudice mu dragi Bog .
Btw - znam da ce se mnogi koji su PROTIV Cace ( imaju pravo na to ) javiti i reci " ... nije on insan - covjek ..." . Ja bih dodao samo na to misljenje jednog prijatelja koji je veliki vjernik ( ja na zalost ili na radost - nisam ) a koji kaze " ... o djelima ljudi , na srecu na odlucuju ljudi ..... oni ih samo mogu za ovaj ovozemaljski trenutak shvatiti ili ne - i onda ih suditi ili nagraditi - a u KONACNICI zna se ko to radi ..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trebalo ga je i ostavit gdje je bio, NN, niko i nista...
Misliš li da će porodicama žrtava Cacinog zločinačkog i krvavog pira biti lakše kada pročitaju ovaj tvoj komentar?veljaca wrote:Niti imam najmjeru da branim niti napadam Cacu - svako ima o tome svoje misljenje - kao i o drugim stvarima. Samo bih rekao jedno: insana - covjeka na posljednje pocivaliste TREBA ispratiti u sto vecem broju. O tome kakav je on bio na ovom dunjaluku - sudice mu dragi Bog .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znamo mi mnogo toga, neke stvari nikada necemo ni saznati... a sto se tice tvoje price, meni ta prica nije nimalo vesela... mozda samo pokaz da pocinitelj nije bas puno drugaciji od onog koji je ubijen.. al' hajd, neka ti bude.. veselo...stickitout wrote:Ne moramo, to je malo samo info za Bosanca sa dna kace, posto momak ocigledno ne zna.Arslan wrote:tuzno je sto sivu nam istoriju moramo skidati sa wikipedije...
Mogu ja ispricati veselu pricu kako je krvnik zavrsio s metkom u potiljku poslije visesatnog gazenja u zgradi stare rtv. Nije problem nikakav. Javnost zna za pokusaj bijega![]()
![]()
. Ali za kampanjolu ne zna
Sad mi haman zao sto ne odoh da ispratim krvnika Milosevica, da ispostujem ovu "mudrost" da insana - covjeka, treba ispratiti u sto vecem broju.veljaca wrote:Niti imam najmjeru da branim niti napadam Cacu - svako ima o tome svoje misljenje - kao i o drugim stvarima. Samo bih rekao jedno: insana - covjeka na posljednje pocivaliste TREBA ispratiti u sto vecem broju. O tome kakav je on bio na ovom dunjaluku - sudice mu dragi Bog .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još smo mu i vijenac trebali položiti. Šta se može i on je insan.chuchumbamayumbe wrote:Sad mi haman zao sto ne odoh da ispratim krvnika Milosevica, da ispostujem ovu "mudrost" da insana - covjeka, treba ispratiti u sto vecem broju.veljaca wrote:Niti imam najmjeru da branim niti napadam Cacu - svako ima o tome svoje misljenje - kao i o drugim stvarima. Samo bih rekao jedno: insana - covjeka na posljednje pocivaliste TREBA ispratiti u sto vecem broju. O tome kakav je on bio na ovom dunjaluku - sudice mu dragi Bog .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislm...
Ma bravo, zaista je tvoja logika vrijedna zavisti, trebali su ga potapsat po ramenima i rec "samo deri cacane ne smije te niko jer bi isti kao i ti bili"Arslan wrote:ne znamo mi mnogo toga, neke stvari nikada necemo ni saznati... a sto se tice tvoje price, meni ta prica nije nimalo vesela... mozda samo pokaz da pocinitelj nije bas puno drugaciji od onog koji je ubijen.. al' hajd, neka ti bude.. veselo...stickitout wrote:Ne moramo, to je malo samo info za Bosanca sa dna kace, posto momak ocigledno ne zna.Arslan wrote:tuzno je sto sivu nam istoriju moramo skidati sa wikipedije...
Mogu ja ispricati veselu pricu kako je krvnik zavrsio s metkom u potiljku poslije visesatnog gazenja u zgradi stare rtv. Nije problem nikakav. Javnost zna za pokusaj bijega![]()
![]()
. Ali za kampanjolu ne zna