Abortus!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
novalic

Post by novalic »

zar je dotle doslo :shock:

ma ja sam uvjerena da je potrebno nesto... sasvim razumljivo pa da masinerija pronadje novu mladost...
Stari

Post by Stari »

havetinja wrote:znaci ona ganga...sa safunom...je ipak netacna . jest da se radi u ljepsem polu al' ...ispade... :idea:

nemojte zamarati materijal, ko zna kad ce vam zatrebati :-)
Cekaj malo...pa te ganga nikad nije ni odnosila ...na muskice. Kod muskaraca je uvijek vazila ona balaseviceva...."posle ce biti kasno / petlu vreme ide"
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

jedan od prvih znakova impotencije jesu dlake u ushima....decki PROVJERITE ushi!
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:zar je dotle doslo :shock:

ma ja sam uvjerena da je potrebno nesto... sasvim razumljivo pa da masinerija pronadje novu mladost...

To samo govori o tebi kao osobi...mladja, aktivna, optimisticna i tako to. Vrijeme ne mozes pokrenuti unazad.
novalic

Post by novalic »

nemoj me zajebavat...
djed u mene, od 82 i godine veli mom rodjaku :

alec, sine, jesu godine, al' da mi je kakva dobra baba, ja jos mogu...

to me je natjeralo da vise ne vjerujem u musku glavobolju :lol: :lol: :lol:
Stari

Post by Stari »

Eh svaka cast tvom djedu....u mene su oba dida vec odavno pod zemljom...tako da ih ne mogu priupitati. Ja ti mogu reci ono sto ja mislim ....i nista vise ...na zalost. Mislim da bi tvom djedu bolje pristajalo da nakrivi sesir i zapjeva onu ..."aaaj zeljo pusta ...."Jer gledano iz mog ugla ....to su samo zelje i nema tu puno icega drugoga.
novalic

Post by novalic »

dobro si rekao, to je samo iz tvoga ugla...
i samo se ti sakrivaj u njemu, nista ti to pomoci nece 8-)
Stari

Post by Stari »

Eh primice se 16.00 i vrijeme kad odlazi moj voz....tako da sad morati ici ...drugim rijecima necu moci vise cekati da ti izneses tu ideju u textualnoj verziji....Nego se pisemo u ponedeljak.

Imajte se dobro!
novalic

Post by novalic »

ne naginji se kroz prozor...

i ziv mi bio do ponedjeljka...

PS

obraduj hanumu 8-)
Monstrum

Post by Monstrum »

zili wrote:
kame wrote:Zili, kako si uspjela da me ubacis u to? :?

Fakat mi nisi jasna.

Procitaj moj post jos jednom pa vidi je li to ono o cemu ti pricas.
Znala sam ja da ti neće biti jasno ... i to je tipično ...

Dakle, da ti probam nacrtati:

kad neka "voljena" osoba odluči da napravi abortus, tu je najteže NJOJ. Tu je NJOJ najpotrebnija ljubav i pažnja i razumijevanje i podrška.

Ti kažeš da kao u principu i u globalu podržavaš ženino pravo da odlučuje o svom tijelu, ali samo ako to nije tvoja žen(sk)a. To je kao da kažeš da podržavaš pravo crnaca da ne budu robovi, ali samo ako to nije ovaj tvoj jedan crnac - rob. :-)

I uopšte činjenica da bi se u situaciji abortusa ti tu osjetio "najpovređenijim", da bi tu "voljenu" osobu odbacio (u ime časti, dostojanstva, ljubavi, čega li?) zato što se usudila napraviti nešto što ti podržavaš kao pravo ali samo u slučaju drugih žena.... uh :x eto vidiš sad, iznervira me na sabahu :x
Pukla si ko tromblon.

Ocito neke stvari nikad neces skontati cim mozes i u tom slucaju muskarca predstavljati kao gada.
nikita

Post by nikita »

Ma u normalnim uslovima , ako i poslije svih kontraceptivnih sredstava zena zatrudni , treba malcu dati ime Hudini :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ma jok :D bolje Copperfield :D ...ono prolazak kroz kineski zid, asocijacija :D :D :D
Post Reply