HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#176 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Uživo sa stadiona u Neumu.
Dvadesetak minuta prije početka utakmice. Vrijeme idealno za igru, teren također. Oko stotinjak gledatelja na stadionu. Ultras-i polako pristiž
u na stadion. Na ulici prema stadionu primjecen veći broj Ultras-a. U prvih 60-tak minuta utakmice trebala bi početi ekipa koju Jović računa na početku prvenstva. Povećan broj pripadnika MUP-a zbog očito lažne informacije o dolasku navijača Čelika kojih za sada nema ni na stadionu ni oko njega. Uskoro detaljno sa utakmice U NEUMU
Dvadesetak minuta prije početka utakmice. Vrijeme idealno za igru, teren također. Oko stotinjak gledatelja na stadionu. Ultras-i polako pristiž
u na stadion. Na ulici prema stadionu primjecen veći broj Ultras-a. U prvih 60-tak minuta utakmice trebala bi početi ekipa koju Jović računa na početku prvenstva. Povećan broj pripadnika MUP-a zbog očito lažne informacije o dolasku navijača Čelika kojih za sada nema ni na stadionu ni oko njega. Uskoro detaljno sa utakmice U NEUMU
-
gurabija78
#177 Re: HŠK Zrinjski Mostar
a što vas 2-3 jedinih koji održavate ovu "temu" ne razmijenite e-mailove ili brojeve telefona ili odete na --- NO LINKS --- pa tamo otvorite temu, nego peglate ovdje pošten svijet kojeg libo racku za ... kako ono, hokejaški nešto zrinjski..... 
- bato99
#178 Re: HŠK Zrinjski Mostar
meni nije jasno zašto ti posjećuješ ovu temu ako nemaš ništa pametno napisati zato te molim da ne komentarišeš više ovdjegurabija78 wrote:a što vas 2-3 jedinih koji održavate ovu "temu" ne razmijenite e-mailove ili brojeve telefona ili odete na --- NO LINKS --- pa tamo otvorite temu, nego peglate ovdje pošten svijet kojeg libo racku za ... kako ono, hokejaški nešto zrinjski.....
- Josip
#179 Re: HŠK Zrinjski Mostar
bato njega boli to što je Zrinjski uspješan klub i što je HŠK ilitiga Hrvatski Športski Klub Zrinjski.
I svima kojima smeta neka ne svraćaju na temu. ne svračam nit ja na teme o nekim meni ne dragim klubovima.
I svima kojima smeta neka ne svraćaju na temu. ne svračam nit ja na teme o nekim meni ne dragim klubovima.
Last edited by Josip on 09/02/2009 20:23, edited 2 times in total.
- bato99
#180 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Utakmica u toku. Trenutni rezultat 1:0. za Zrinjski. Gol postigao Žižović iz penala. Gledatelja oko 200. Ultras-a oko 30-tak. Ostatak gledateljstva također čine navijači Zrinjskog, mahom iz Neuma. Blaga prednost na strani Zrinjskog kao i rezultat. Nogometaši Zrinjskog dosta grubo igraju što je sudac do sada kaznio sa jednim žutim kartonom.bato99 wrote:Uživo sa stadiona u Neumu.
- bato99
#181 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Trenutno je poluvrijeme. Rezultat je 1:0 za Zrinjski. I jedna i druga ekipa imale su po nekoliko dobrih šansi. Dragan Jović je na teren izveo sastav koji bi trebao istrčati i na početku prvenstva. Novost je da u početnom sastavu nema Žuržinova, a umjesto njega u igri je Aničić.Čelik se predstavio kao dobra ekipa u prvom poluvremenu
- bato99
#182 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Čelik je odlično otvorio drugo poluvrijeme te je u kratkom roku okrenuo rezultat u svoju korist. Trenutni rezultat je 2:1 za Čelik.
- Epitop
#183 Re: HŠK Zrinjski Mostar
imaš pivu
- bato99
#184 Re: HŠK Zrinjski Mostar
može li loza ikako znaš nas hercegovceEpitop wrote:imaš pivu
- bato99
#185 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Igrači koji su ušli u igru dosta bolje krenuli nego igrači koji su nastupili prije njih. Odličnu šansu imao je Šarac koji je sa nekih petnaestak metara pogodio stativu. trenutno Zrinjski ima dosta više od igre od Čelika. Ipak rezultat je i dalje 2:1 za Čelik.
-
SemiR_SA
#186 Re: HŠK Zrinjski Mostar
SARAJEVO SAMPION OOO OOO
VOlim te SARAJ´VOOOO
VOlim te SARAJ´VOOOO
- bato99
#187 Re: HŠK Zrinjski Mostar
2-2 Mile Pehar na asistenciju Zadre
--------------------
HŠK ZRINJSKI MOSTAR
--------------------
HŠK ZRINJSKI MOSTAR
- bato99
#188 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Čelik je ponovno poveo. Trenutni rezultat je 3:2 za ekipu iz Zenice.
- bato99
#189 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Utakmica u Neumu završila...Zrinjski - Čelik 2 : 3
- Epitop
#190 Re: HŠK Zrinjski Mostar
jel' mirna Hercegovina?bato99 wrote:Utakmica u Neumu završila...Zrinjski - Čelik 2 : 3
- bato99
#191 Re: HŠK Zrinjski Mostar
a slaboEpitop wrote:jel' mirna Hercegovina?bato99 wrote:Utakmica u Neumu završila...Zrinjski - Čelik 2 : 3
- Epitop
#192 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Naravno, stiže loza preko telefonskih žica.bato99 wrote:a slaboEpitop wrote:jel' mirna Hercegovina?bato99 wrote:Utakmica u Neumu završila...Zrinjski - Čelik 2 : 3nego čestitam na pobjedi bila je dobra tekma sa dosta golova a i vidim dobro ste se pojačali pa vam predviđam borbu za vrh...PS.OBEĆAO SI MI LOZU AKO POBIJEDITE
- bato99
#193 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Do nastavka prvenstva još nekoliko jakih provjera
Do početka proljetnog dijela prvenstva koje
počinje 28. veljače, naši nogometaši odigrat će još nekoliko pripremnih utakmica. Kako smo i najavili već sutra pri povratku iz Neuma, Zrinjski će odigrati utakmicu sa Čapljinom. Ranije najavljena utakmica sa Braniteljem u subotu definitivno neće biti odigrana, a nakon Čapljine protivnik Zrinjskom bit će momčad Leotara u Trebinju, a taj susret će se odigrati u utorak 17. veljače.
Za srijedu 18.veljače najavljena je utakmica sa Braniteljem i u toj utakmici će nastupiti kombinirani sastav, odnosno igrači koji ne budu imali veliku minutažu protiv Leotara. Kao posljednja u nizu i generalna proba pred nastavak natjecanja najavljena je utakmica protiv Čelika na Bilinom polju u subotu 21.veljače.
- bato99
#194 Re: HŠK Zrinjski Mostar
opet sa Čelikom a što se gotive ove uprave Zrinjskog i Čelika 
- bato99
#195 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Čapljina - Zrinjski 1 : 2
dobro ove mlade prinove iskorištavaju ove pripremne utakmice 
- Josip
#196 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Poznata je satnica završnice košarkaškog Kupa BiH koji će se 20. i 21.-og ovoga mjeseca po prvi puta održati u našem gradu.
Prvoga dana turnira (petak 20. veljače) na parketu školske dvorane Bijeli brijeg u 17.30 sati snage će odmjeriti KK Sloboda Dita i KK Bosna ASA BHT, dok će se u 20 sati sastati naš HKK Zrinjski HT Mostar i HKK Široki Eronet.
Drugog dana (subota 21. veljače) odigrat će se finalni susret sa početkom u 20 sati i za sada je izvjesno da će taj susret prenositi BHT.
Bato što misliš hoće li biti kako gledatelja? Ja mislim da će goriti protiv Širokog i da sigurno prolazimo ako bude igrao Peraica, a i bez njega su nam velike šanse.
- bato99
#197 Re: HŠK Zrinjski Mostar
možda pobijedimo široki nisu nešto ove sezone ali u finalu ipak mislim da nemamo šanse protiv bosne,ipak je to klub koji je za klasu bolji od svihJosip wrote:Poznata je satnica završnice košarkaškog Kupa BiH koji će se 20. i 21.-og ovoga mjeseca po prvi puta održati u našem gradu.
Prvoga dana turnira (petak 20. veljače) na parketu školske dvorane Bijeli brijeg u 17.30 sati snage će odmjeriti KK Sloboda Dita i KK Bosna ASA BHT, dok će se u 20 sati sastati naš HKK Zrinjski HT Mostar i HKK Široki Eronet.
Drugog dana (subota 21. veljače) odigrat će se finalni susret sa početkom u 20 sati i za sada je izvjesno da će taj susret prenositi BHT.
Bato što misliš hoće li biti kako gledatelja? Ja mislim da će goriti protiv Širokog i da sigurno prolazimo ako bude igrao Peraica, a i bez njega su nam velike šanse.
- bato99
#198 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Trebinje: FK Leotar - HŠK Zrinjski 0:3
odlično igrači rade na pripremama,ozbiljnost na nivou

odlično igrači rade na pripremama,ozbiljnost na nivou
- Epitop
#199 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Jel' igramo u Subotu protiv vas na našem Bilinom Polju u Zenici, ja nešto čujem da se ipak igra u Neumu ili negdje u blizini?
Vjerovatno je i vama to zadnja utakmica priprema.
- bato99
#200 Re: HŠK Zrinjski Mostar
neće se igrati utakmica u zenici kako je najavljeno to ti je sigurna vijest već negdje u hercegovini , nije još objavljeno gdje..Epitop wrote:Jel' igramo u Subotu protiv vas na našem Bilinom Polju u Zenici, ja nešto čujem da se ipak igra u Neumu ili negdje u blizini?