kako bona nema nademaccarona wrote:znaci za neozbiljne nema ljubaFiajmeee
![]()
ubise me danasna jednoj temi mi daju nadu
na drugoj me sroljaju
:D
http://www.youtube.com/watch?v=fUe2YzmP2hs
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kako bona nema nademaccarona wrote:znaci za neozbiljne nema ljubaFiajmeee
![]()
ubise me danasna jednoj temi mi daju nadu
na drugoj me sroljaju
:D
jossss se niiiisiii uudaaaaaaaaaaaaalaaaaapesak wrote:mrzim kad me pitaju da li imam decu, da li sam udata, koliko imam godina, da li radim, gde radim, da li studiram, da li imam momka, muza i td i td. ne znam kako se uopste mogu pitati ta pitanja. to je strasno dosadno i nevaspitano. jos i traze sliku.![]()
zato je bolje na forumu. pa ako hoces kazes, ako neces, ne kazes i gotovo.
niko te ne davi i ne gnjavi. samo se iskljucis.
strasno mrzim da me neko davi.
meni jos nisi rekla koliko imas godina, pa te nisam ni htio pitati za ovo ostalo.pesak wrote:mrzim kad me pitaju da li imam decu, da li sam udata, koliko imam godina, da li radim, gde radim, da li studiram, da li imam momka, muza i td i td. ne znam kako se uopste mogu pitati ta pitanja. to je strasno dosadno i nevaspitano. jos i traze sliku.![]()
pesak, ostat ces viskapesak wrote:
anais_nin wrote:maccarona wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dbd se udala za ovo:D
ja joj nadu vratila, a ona me kune
ko o cemu, povjetarac o grahucallmethebreeeze wrote:hocemo li grah razbaciti?
dacina_curica wrote:ko o cemu, povjetarac o grahucallmethebreeeze wrote:hocemo li grah razbaciti?![]()
![]()
pera je zakon ! sve za Peru !callmethebreeeze wrote:meni jos nisi rekla koliko imas godina, pa te nisam ni htio pitati za ovo ostalo.pesak wrote:mrzim kad me pitaju da li imam decu, da li sam udata, koliko imam godina, da li radim, gde radim, da li studiram, da li imam momka, muza i td i td. ne znam kako se uopste mogu pitati ta pitanja. to je strasno dosadno i nevaspitano. jos i traze sliku.![]()
![]()
![]()
![]()
ali cu ti oprostiti zato sto stavljas tekstove pere lukovica.
![]()
![]()
a da pregledas mozda podforum ljubav i seks i nadjes nekoliko ISTIH tema?anđeo s greškom wrote: (ako mi moderator obriše i ovaj topic, kao prethodna tri... biti ću tužna)
Ja prvo trazila sliku pa onda i kaficu uzivo.. kao sto rece da ne trosim uzalud vrijemeemirovic wrote:Naravno da je moguce,samo treba odmah traziti sliku,da zalud vrijeme,zivce i rijeci ne trosis...doduse koju rijec nije na odmet proklamovati...nasavjetovati nekoga...
ja ne poznajem taj Mirc. Svog muza sam upoznala na forumu (ne ovom by the wayHer Flick wrote:znam momka koji je sretno ozenjen sa zenom koju je upoznao na tada popularnom Mircu btw ima li jos taj chat
mIRC..jedan od programa...za chat...Her Flick wrote:znam momka koji je sretno ozenjen sa zenom koju je upoznao na tada popularnom Mircu btw ima li jos taj chat
moguce itekako, sta mislite gdje je mIRCi nasla svoga meduabout mIRC
mIRC is a full featured Internet Relay Chat client for Windows that can be used to communicate, share, play or work with others on IRC networks around the world, either in multi-user group conferences or in one-to-one private discussions.
It has a clean, practical interface that is highly configurable and supports features such as buddy lists, file transfers, multi-server connections, SSL encryption, proxy support, UTF-8 display, customizable sounds, spoken messages, tray notifications, message logging, and more.
mIRC also has a powerful scripting language that can be used both to automate mIRC and to create applications that perform a wide range of functions from network communications to playing games.
mIRC has been in development for over a decade and is constantly being improved and updated with new technologies. The latest news about mIRC can be found on the latest news page.
Ta veza je vec bila predodredjena na propast. Zato sto ona nije bila fer prema njemu od samogo pocetka. Cuj ne da sliku iz nekog inata. Nema slike nema chata..ladyblue18 wrote:pa moguce je, danas je meni se cini vise takvih slucajeva![]()
btw samo da kazem da znam za slucaj gdje se momak zaljubio u curu, ciju sliku nije imao uopste![]()
Ona nije htjela da mu posalje iz nekog inata![]()
I tako je on ishao na blind date a ona je njega znala...koje su to bile provokacije, isfurat cu te itd...![]()
Ali eto sreli se, skontali se, bili u sretnoj vezi....i onda zavrsili kao neprijatelji, tako nesto