Novi Fitness Centar
-
enoniac
#176 Re: Novi Fitness Centar
Pa ne znam zasto vam je taj Central fitness club trn u oku..... ako ljudi imaju volje platiti te pare, nek uzivaju u raskosu i cistoci...
Ako neko daje 150 KM mjesecno na fitness (i isti koristi 3-4 puta sedmicno), bolje ce proci nego neko ko popije 2 kafe dnevno plus ispusi kutiju cigara...ispadne isto 150 KM....
Ja bih isto isao tamo, ali mi nije blizu i nema parkinga...prodje me volja ako trebam potrositi sat vremena na prevoz....
Hvala bogu, pa ima fitnessa i po 50 KM ili kupis si 5 tegova pa kuci uz muziku...
A to sto ima sminke....ma ima je svugdje...laganini ignorishi...
Ako neko daje 150 KM mjesecno na fitness (i isti koristi 3-4 puta sedmicno), bolje ce proci nego neko ko popije 2 kafe dnevno plus ispusi kutiju cigara...ispadne isto 150 KM....
Ja bih isto isao tamo, ali mi nije blizu i nema parkinga...prodje me volja ako trebam potrositi sat vremena na prevoz....
Hvala bogu, pa ima fitnessa i po 50 KM ili kupis si 5 tegova pa kuci uz muziku...
A to sto ima sminke....ma ima je svugdje...laganini ignorishi...
- ArtefakT
#177 Re: Novi Fitness Centar
Zamisli scenu, ti tako imas parking i sve sto ti treba... i onda, u teretani, dodje neki sminker koji otvori pred tobom prozor!!! Pafff... i eto... ufatio te propuh. Oh my God...!!! Sta ces sada...Alhemicarkaa wrote:Medjutim, ono sto bi mene odbilo i da imam para je pitanje parkinga. Zamislite scenu, napolju -10, vi se malo znojili na spravama, radili pilates, pa isli na saunu i u bazen, istusirali se, i sad tako svjeze umorni i istusirani trebate kuci. Taxijem?
Oh my God.. they killed Kenny!
Vrtoglavo, za citave dvije marke i osamdestettri feninga, konvertibilna, molim lijepo...Alhemicarkaa wrote: Pa onda se cijena vrtoglavo povecava, sto znaci da ne mogu otici kad mi se cefne i da cu se najvjerovatnije u onom medjuvremenu dok cekam taxi ili gradski prijevoz prehladiti i jos da platim za to.
Neka hvala, cekacu jedan koji ce imati i vlastitu ogromnu i besplatnu garazu, a ja u medjuvremenu zaraditi neku lovu
Odron!
-
d2
#178 Re: Novi Fitness Centar
ne kontam bas cemu tolika frka oko tog fitnesa, sto neko gore napisa a dobro napisa, popusis 2 kutije dnevno i to je vec fitnes mjesecno...
govorim ovo iz razloga sto ljudi obicno nisu svjesni kolike pare daju na cigare jer ne gledaju ukupnu sumu mjesecno ili godisnje...
ja sam recimo izracunao da sam godisnje na cigare davao oko 2500 KM, zar nije bolje uplatiti 14 dana odlaska na Kubu ili sminka fitnes umjesto trovati se ...
govorim ovo iz razloga sto ljudi obicno nisu svjesni kolike pare daju na cigare jer ne gledaju ukupnu sumu mjesecno ili godisnje...
ja sam recimo izracunao da sam godisnje na cigare davao oko 2500 KM, zar nije bolje uplatiti 14 dana odlaska na Kubu ili sminka fitnes umjesto trovati se ...
- burek_in_space
#179 Re: Novi Fitness Centar
Zato ja pushim kutiju dnevno i idem u teretanu od 30 KM!d2 wrote:ne kontam bas cemu tolika frka oko tog fitnesa, sto neko gore napisa a dobro napisa, popusis 2 kutije dnevno i to je vec fitnes mjesecno...
-
d2
#180 Re: Novi Fitness Centar
ma meni je sam bilo nelogicno da dajem godisnje tolike pare da samog sebe trujem...
- burek_in_space
#181 Re: Novi Fitness Centar
Salio sam se vezano za cigare.Najbolje bi bilo nikako ih ne konzumirati i baviti se sportom,ali koliko god to zadovoljstvo trovalo moj organizam,ne odricem ga se jos uvijek.d2 wrote:ma meni je sam bilo nelogicno da dajem godisnje tolike pare da samog sebe trujem...
- Platinum girl
#182 Re: Novi Fitness Centar
Prostorija jeste podrumska i to se jedino slazem sa tobom,a ostalo nije tako ,barem ne vise...Sada se otvara jos jedna Sfera na bascarsiji.Za aerobik ne znam ja samo idem u teretanu i kad god mi nesto nije jasno uvijek ima neko da pokaze-objasni,s druge strane ako zelis po svom da radis niko ti nece pametovati i gnjaviti te(sto mi se svidja),+ parking odma tu i to veliki,pa ima ih jos par sve u par metara ....babyline wrote:joj, gdje nadje hvaliti sferu.Platinum girl wrote: Ja sam isla na njihovu stranicu i nema bas nekih slika barem ne normalnih sve nesto apstraktno a nista konkretno,takva im je i cijena.
Ali zato je sfera super,40 km mjesecno za 3x sedmicno ,s tim da ne ide tacno od datuma ako te sedmice nisi nikako dolazio prenosi ti se dalje po terminima.Mala jeste ali zato ugl bude jos 2-3 ljudi tako da nije guzva,I NEMA seljaka ni dobacivanja ni nista slicno tome,svak radi svoje i boli ga briga za ostalo.A naravno mogu ti i program napisati.
pozzzja sam isla na aerobik tamo. ok cure su super, ali - higijena, uslovi dno-dna. miris iz wc se siri posvuda, sto i nije tesko jer je sve u neka 30 kvadratna metara. prasina i prljavstina leta po podu. lejti extra zagusljivo, zimi... podrumske prostojrije- sta se moze ocekivati? steta. lokacija je zgodna i ljudi koji vode ok, mada ne bi bilo lose da se malo vise posvete pocetnicima i srednje naprednim, ali oni furaju neki svoj profi film...
ppozzz
-
lamija_SA
#183 Re: Novi Fitness Centar
Pa koliko ti to pušiš čovječe! Vadiš li cigaru iz usta? Je li to 2 kutije na dan?d2 wrote:ne kontam bas cemu tolika frka oko tog fitnesa, sto neko gore napisa a dobro napisa, popusis 2 kutije dnevno i to je vec fitnes mjesecno...
-
latinalover
#184 Re: Novi Fitness Centar
ama neki na kafe trose 300KM mjesecno..i kad bi samo to preplovili, i mal ose napregnuli..bilo bi im bolje ..zbog njih samih...al valja ispijati kafice po bastama...
-
d2
#185 Re: Novi Fitness Centar
dok sam pusio pusio sam 2-3 kutije marlbora, nakon sto sam prestao pusiti nisam povukao vise ni dima zadnje 4 godinelamija_SA wrote:Pa koliko ti to pušiš čovječe! Vadiš li cigaru iz usta? Je li to 2 kutije na dan?d2 wrote:ne kontam bas cemu tolika frka oko tog fitnesa, sto neko gore napisa a dobro napisa, popusis 2 kutije dnevno i to je vec fitnes mjesecno...
- scooter21ba
#186 Re: Novi Fitness Centar
jesu i te djevojke sto ih gledas ukljucene u cijenu? 
-
papacja
#187 Re: Novi Fitness Centar
Đe ga nađe, kako se ljudi sami prepoznajuChairman wrote:Pretpostavljam da je ovo na moj racun. E pa hajde ti meni, Gradjaninu reci zasto sam ja papak ako trazim maksimalnu uslugu po maksimalnim cijenama?kirby wrote:ma nema na sa-x papaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
papacja
#188 Re: Novi Fitness Centar
To posebno doplatišscooter21ba wrote:jesu i te djevojke sto ih gledas ukljucene u cijenu?
-
istocnjak
#189 Re: Novi Fitness Centar
Što se tiče fitnesa kupio sam brdski bicikl koji košta 1.200 KM i idem sa rajom po brdima što je puno bolje i zdravije od udisanja isparenja tuđeg znoja u zatvorenom prostoru pored svih tih klima. Ima ih i jeftinijih od 300 KM pa gore ...papacja wrote:To posebno doplatišscooter21ba wrote:jesu i te djevojke sto ih gledas ukljucene u cijenu?
-
istocnjak
#190 Re: Novi Fitness Centar
Ma to vi dolazite zbog frajera ...Platinum girl wrote:Prostorija jeste podrumska i to se jedino slazem sa tobom,a ostalo nije tako ,barem ne vise...Sada se otvara jos jedna Sfera na bascarsiji.Za aerobik ne znam ja samo idem u teretanu i kad god mi nesto nije jasno uvijek ima neko da pokaze-objasni,s druge strane ako zelis po svom da radis niko ti nece pametovati i gnjaviti te(sto mi se svidja),+ parking odma tu i to veliki,pa ima ih jos par sve u par metara ....babyline wrote:joj, gdje nadje hvaliti sferu.Platinum girl wrote: Ja sam isla na njihovu stranicu i nema bas nekih slika barem ne normalnih sve nesto apstraktno a nista konkretno,takva im je i cijena.
Ali zato je sfera super,40 km mjesecno za 3x sedmicno ,s tim da ne ide tacno od datuma ako te sedmice nisi nikako dolazio prenosi ti se dalje po terminima.Mala jeste ali zato ugl bude jos 2-3 ljudi tako da nije guzva,I NEMA seljaka ni dobacivanja ni nista slicno tome,svak radi svoje i boli ga briga za ostalo.A naravno mogu ti i program napisati.
pozzzja sam isla na aerobik tamo. ok cure su super, ali - higijena, uslovi dno-dna. miris iz wc se siri posvuda, sto i nije tesko jer je sve u neka 30 kvadratna metara. prasina i prljavstina leta po podu. lejti extra zagusljivo, zimi... podrumske prostojrije- sta se moze ocekivati? steta. lokacija je zgodna i ljudi koji vode ok, mada ne bi bilo lose da se malo vise posvete pocetnicima i srednje naprednim, ali oni furaju neki svoj profi film...
ppozzz
- Platinum girl
#191 Re: Novi Fitness Centar
hahahahahahhahahahhahha ma ovdje nema mnogo ljudi a oni sto dolaze nisu papci,nema ono dobacivanja i toga.....
-
istocnjak
#192 Re: Novi Fitness Centar
Bolje ti je kupi bicikl pa u planinu, tu dodju oni koji troše keratin pa kada se oznoje ne možeš priči znam to dobro ja sam godina visio po Fis-u ...Platinum girl wrote:hahahahahahhahahahhahha ma ovdje nema mnogo ljudi a oni sto dolaze nisu papci,nema ono dobacivanja i toga.....![]()
-
istocnjak
#193 Re: Novi Fitness Centar
E vala ako češ iči tamo radi frajera ... ne znam kriza ...babyline wrote:u pravu si, radi frajera bih dolazila, ali su ove druge stvari krizaistocnjak wrote:
Ma to vi dolazite zbog frajera ...
- Platinum girl
#194 Re: Novi Fitness Centar
Pa ne idem u teretanu da njuskam frajere jebo te.....kreatin ,aminokiseline nije bas tolika kriza.....istocnjak wrote:Bolje ti je kupi bicikl pa u planinu, tu dodju oni koji troše keratin pa kada se oznoje ne možeš priči znam to dobro ja sam godina visio po Fis-u ...Platinum girl wrote:hahahahahahhahahahhahha ma ovdje nema mnogo ljudi a oni sto dolaze nisu papci,nema ono dobacivanja i toga.....![]()
- scooter21ba
#195 Re: Novi Fitness Centar
neki imaju i parfeme eau de natural 
-
latinalover
#196 Re: Novi Fitness Centar
doslo 10-tak novih sprava...
-
newbloke
#197 Re: Novi Fitness Centar
odlicne su sprave, a cuo sam da ce jos nesto kao novi raspored pravit...bice toga jos...samo nemam pojma gdje ce sve stavitlatinalover wrote:doslo 10-tak novih sprava...
al ljudi su vise nego ok koji dolaze...sve je nekako pristojno i cisto
ima se i sta pogledat
- Duhovni Vođa
#198 Re: Novi Fitness Centar
newbloke wrote:odlicne su sprave, a cuo sam da ce jos nesto kao novi raspored pravit...bice toga jos...samo nemam pojma gdje ce sve stavitlatinalover wrote:doslo 10-tak novih sprava...
ima se i sta pogledat
o kojoj teretani pricas?
kakva je ta nova sfera na carsiji, jel neko bio? uslovi?
- Platinum girl
#199 Re: Novi Fitness Centar
Ne znam o kojoj oni teretani pricaju,a ja sto sam cula za sferu je da tek treba da se otvori.....Duhovni Vođa wrote:newbloke wrote:odlicne su sprave, a cuo sam da ce jos nesto kao novi raspored pravit...bice toga jos...samo nemam pojma gdje ce sve stavitlatinalover wrote:doslo 10-tak novih sprava...
ima se i sta pogledat
o kojoj teretani pricas?
kakva je ta nova sfera na carsiji, jel neko bio? uslovi?
-
latinalover
#200 Re: Novi Fitness Centar
nova sfera ce vjerovatno biti u podrumu kao i stara..tako da ..vlaga...hladnoca..nije isplativo....zdravlje je skuplje od 40KM mjesecno koliko mozda bude u novoj sferi..ovo lupam...