Ma jadni ste ba... mali, žalim vas, a i šta očekivati kad vam horde zadaju zadaće... ma kakve zadaće, eseje, čovječe...Mobile_Disco wrote:De sad postavite slike onog momka sto je digao "3" prstaKoji jadnici.. Ne znaju sta ce.. Pa ceprkaju po tudjim profilima na raznoraznim stranicama ne bil´nasli koju sliku da postave.. Pa da onda stavljaju komentare tipa "zalim vas", "jadni ste" itd.. itd.. Dosadni ste uzasno!
Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#176 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
-
musemić
#177 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Mali je duhovit pravoelSaik wrote:Ma jadni ste ba... mali, žalim vas, a i šta očekivati kad vam horde zadaju zadaće... ma kakve zadaće, eseje, čovječe...Mobile_Disco wrote:De sad postavite slike onog momka sto je digao "3" prstaKoji jadnici.. Ne znaju sta ce.. Pa ceprkaju po tudjim profilima na raznoraznim stranicama ne bil´nasli koju sliku da postave.. Pa da onda stavljaju komentare tipa "zalim vas", "jadni ste" itd.. itd.. Dosadni ste uzasno!
- edin_Basket
#178 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
ovi pitari su mi uvijek bili dragi, draza mi je tema s njima nego ona "vicevi" na forumu
- edin_Basket
#179 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
ne sekiram se, velez igra s vamamusemić wrote:Mogu reći tebi da te žalim, jer je očigledna tvoja muka i zavist. Horde su jače nego ikada i to je više nego očigledno, a i pored zabrane danas Sarajevo neće biti bez podrške.edin_Basket wrote:CEGA BA, KAKVE ZADACE?! NESTO MI JE POZNAT TAJ IZRAZ, JOS JE NEKO KORISTO, DAVNO PRIJE vas...belissima wrote:E moj prijatelju...sta ces kada smo svima "trn u oku"...kad zadajemo zadace...he he he!!!
Sarajevo,Horde,Bog i carsija!
I OVO MI JE POZNATO, AHA ZNACI TAKO IZGLEDAJU HORDE KAD SU ORGANIZOVANE, JAKE I KAD SVIM SRCEM PODRZAVAJU SVOJE SAMPIONE TJ. KOPIRAJU, MA NE MOZETE VI NI OVOM LIKU SA SLIKE RECI DA GA ZALITE, NE MOZETE NIKOME RECI DA JE JADAN, POGLEDAJTE SEBEbelissima wrote:Ocekivano,unaprijed se znalo za to...ali...!
Sarajevo,Horde,Bog i carsija!
p.s. Moli Boga da Velež danas zijani, inače tvoj skretničar ode u provaliju.
-
musemić
#180 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Nego, jel Simo još na klupi? 
-
elSaik
#181 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Ne znam, pišem esej, nemam vremena da se raspitam...musemić wrote:Mali je duhovit pravoelSaik wrote:Ma jadni ste ba... mali, žalim vas, a i šta očekivati kad vam horde zadaju zadaće... ma kakve zadaće, eseje, čovječe...Mobile_Disco wrote:De sad postavite slike onog momka sto je digao "3" prstaKoji jadnici.. Ne znaju sta ce.. Pa ceprkaju po tudjim profilima na raznoraznim stranicama ne bil´nasli koju sliku da postave.. Pa da onda stavljaju komentare tipa "zalim vas", "jadni ste" itd.. itd.. Dosadni ste uzasno!
Jeste li još u bojkotu?
![]()
-
Cape
#182 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Vidim došao si pameti, tako je i bolje. Piši ti esej na temu "Opće zemaljsko pravo za Pruske zemlje" ilitiga Allgemeines Landesrecht für die Preußischen StaatenelSaik wrote: Ne znam, pišem esej, nemam vremena da se raspitam...
- Gandalf
#183 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Šta je ovo , svi nešto žale jedni druge
temu komotno možemo preimenovati u "žaljenje"
Nego , može li ovo kolo donijeti hrpu gostujućih bodova , ili je prošlo kolo bilo izuzetak , pa će danas sve biti fiksni kečevi
Nego , može li ovo kolo donijeti hrpu gostujućih bodova , ili je prošlo kolo bilo izuzetak , pa će danas sve biti fiksni kečevi
-
elSaik
#184 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Cape wrote:Vidim došao si pameti, tako je i bolje. Piši ti esej na temu "Opće zemaljsko pravo za Pruske zemlje" ilitiga Allgemeines Landesrecht für die Preußischen StaatenelSaik wrote: Ne znam, pišem esej, nemam vremena da se raspitam..., ionako nećeš na tekmu jer vi više ne pratite svog željezničara...
Inače, kako tebi na fucksu?
-
elSaik
#185 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Na Grbavici su u igri sva tri znaka, za ostale terene, nemam pojma.Gandalf wrote:Šta je ovo , svi nešto žale jedni drugetemu komotno možemo preimenovati u "žaljenje"
![]()
- slucajan
#186 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Gandalf wrote:Šta je ovo , svi nešto žale jedni drugetemu komotno možemo preimenovati u "žaljenje"
![]()
U ovom kolu su kao gosti favoriti Siroki protiv Slobode, Zrinjski protiv Posusja, Sarajevo protiv Veleza, te Orasje protiv Zeljeznicara... iako je moguce da neko od ovih domacina i otkine bod gostima.
Prema tome, oprezno sa kladjenjem, ja bih ti predlozio da igras sistem.
- kofi anan
#187 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
0-1
RAŠČIĆ
RAŠČIĆ
- M-16
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#189 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Samo vi ozhezhite, ... crtu cemo podvuci veceras. 
- M-16
#190 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
hmm..koliko li je travnik iskesiro za ovaj bod
- Baltazar_khan
#191 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Bod u Vrapčićima. S obzirom da smo igrali sa igračem manje, zadovoljan sam.
Naravno, moram da spomenem i ovo što se desilo hordama, što su istjerani sa stadiona kao nisu ljudi, kao da su zivotinje...
Jako sam sretan što jedan ovakav klub ispada iz ove lige. Velež je to zaslužio, zbog ovakvog ponašanja!
Naravno, moram da spomenem i ovo što se desilo hordama, što su istjerani sa stadiona kao nisu ljudi, kao da su zivotinje...
Jako sam sretan što jedan ovakav klub ispada iz ove lige. Velež je to zaslužio, zbog ovakvog ponašanja!
- JThomas
#192 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
to s gostovanjima u vrapčićima stvarno prelazi svaku granicu, i direktno je protiv propozicija takmičenja.
koja stoka

koja stoka
- tarantula
#193 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Ovako ja sam Veležovac, sad sam sa utakmice, pisao sam ovdje kad je bila frka s Željinovcima evo javiću se i sad. Pitari svaka čast, za 10 sve, ušli lijepo među naše gdje inače budu gosti, u grupici par desetina manjoj od sto. Sjedim ja zagricko košpice, vidim nepoznate face sve oko mene ono baš nikad viđene, malo blijeđe (nedostatak sunca). Pomalo nervozni svi se sagledavaju (isto kao grupa lopova koja treba nešto ukrasti pa u šprint, oči sijevaju li sijevajuJThomas wrote:to s gostovanjima u vrapčićima stvarno prelazi svaku granicu, i direktno je protiv propozicija takmičenja.
koja stoka![]()
Bez vrijeđanja, sve lijepo, kulturno i korektno do poluvremena. Oficijelni spiker se oglašava i moli Pitare da napuste stadion ili će intervenisati policija, PONAVLJAM BEZ IKAKVOG INCIDENTA, što biva popraćeno zvižducima čitavog stadiona, no Pitari ipak ispoštuju molbu te dostojanstveno napuštaju tribine uz aplauz Rođenih i zvižduke upravi Veleža te policiji. Pitari SVE ZA 10, kapa dole!!!
Razlozi zašto ste izbačeni po meni: bojaznost od odgovora RA na eventualno slavlje Pitara, ili šta već ne znam, navodno su genteri dobili dojavu da će nakon utakmice biti svega budući da je riječ o tekmi biti ili ne biti za nas, a nema se baš i za kazne...
Uglavnom jedan veliki + za pitare od starog Veležovca, za razliku od manijaka ponašali ste se dostojanstveno kako i dolikuje veličini kluba za kojeg navijate...
Našoj upravi minus ko ekvator!!! S obzirom ko nas vodi drago mi je da ispadamo. Nadam se će nekad doći prava raja da vodi moj klub ako se i sam ne zainteresujem kad ono svi dignu ruke od toga, a dotad ovo mi je zadnje javljanje.
Pozdrav pravim ROĐENIM, i svim ljubiteljima utakmica starih rivala.
-
Cafe Camargue
#194 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Baš mi je žao naših navijača. Drago mi je da nisu pravili nikakve incidente, mada ne znam kako su se suzdržali. Svaka im čast!
A Velež ko Velež, od njih me više ništa ne može iznenadit. Nadam se da će na proljeće Veležovi navijači doći na Koševo, pa nek smradovi iz njihove uprave vide zbog čega se fudbal igra. Pu!

A Velež ko Velež, od njih me više ništa ne može iznenadit. Nadam se da će na proljeće Veležovi navijači doći na Koševo, pa nek smradovi iz njihove uprave vide zbog čega se fudbal igra. Pu!
- JThomas
#195 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
to, to...to je nadrealno više, to je bez presedana i u našoj smijuriji od lige...to je koja, peta utakmica veleža na svom terenu u ovoj sezoni? kad smo mi bili, izvlakuša je bio komesar na godišnjem odmoru, sad su bar priznali da je to zato što je stadion neuslovan
ovo nema ni u tanzaniji
ali zato ima u vrapčićima 
ovo nema ni u tanzaniji
-
The 51st State
#196 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Treba birati bitke, glupo je se kurciti dole specijali i rizikovati sudjenje, jeben zakon dole u hnk-a, to je jedan od razloga, a formalno je murija u pravu (ovo formalno zato sto nam je sugava drzava) ili je trebalo da se pobiju i zakamenjaju sa publikom na tribini ne bi li nekom nesto dokazali?Cafe Camargue wrote:Baš mi je žao naših navijača. Drago mi je da nisu pravili nikakve incidente, mada ne znam kako su se suzdržali. Svaka im čast!
- Van Halen
#197 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Kao Pitar mogu reći da mi je žao Veleža. Nevjrovatno je u kakvoj se situaciji ova gromada od kluba danas nalazi. To da moraju istjerivat navijače gostujućeg kluba zbog nedostatka uslova na stadionu, je jedna velika sramota za ovaj klub. Velež je jedan od rijetkih klubova s kojim smo u dobrim odnosima, i volio bih da tako ostane i ubuduće. Međutim, s obzirom na ovakvu sramotnu upravu, koja bezobzirno kalja ime ovog velikog sportskog kolektiva, mislim da u idućoj sezoni ipak nećemo igrati u istom rangu. Upali su u kolotečinu i niko nema ideje i kuveta da Velež izvadi iz ove situacije.
- Josip
#198 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Da li je sutra u Posušju 11 pobjeda Zrinjskog za redom??
Ja mislim da jeste...........ili minimalno remi. Ali prije pobjeda.
Ja mislim da jeste...........ili minimalno remi. Ali prije pobjeda.
- Gandalf
#199 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Travnik uze Zvijezdi bod
ne merem bilivit 
- Mikado
#200 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Kompletirano je 10.kolo
Posusje - Zrinjski 2:2
Slavija - Celik 2:0
Posusje - Zrinjski 2:2
Slavija - Celik 2:0