Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?+v
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sadmire
#176 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mercedese svih godista, tipa i oblika, u zadnje vrijeme sam razvio pravu fobiju od njih, otkad me je jedan na autoputu prilikom preticanja udario. Stvarno nisu normalni, to je cak pravilo da prilikom preticanja ulaze u tvoju traku i da se odmah vracaju nazad u tvoju traku, iako je pravac i iako nema nikog ni ispred ni iza njih.
Zato ljudi oprez kad je kakav mercedes u blizini
- kurty
#177 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
ja vozim mercedesa...sadmire wrote:mercedese svih godista, tipa i oblika, u zadnje vrijeme sam razvio pravu fobiju od njih, otkad me je jedan na autoputu prilikom preticanja udario. Stvarno nisu normalni, to je cak pravilo da prilikom preticanja ulaze u tvoju traku i da se odmah vracaju nazad u tvoju traku, iako je pravac i iako nema nikog ni ispred ni iza njih.
hoces da te malo provozam
idemo i gradsku i otvorenu...
da malo ledja odmoris

samo mu se boja razlikuje...
Last edited by kurty on 26/08/2010 12:51, edited 2 times in total.
- zateznistub
#178 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Wolkwagen Golf mk2, definitivno. Cim ga vidim u retrovizoru, bjez
u stranu
-
(ne)forumas
#179 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
meni nije problem u vozilima, ja ne volim sresti nesavjesne, pospane, agresivne i bahate vozace
- kurty
#180 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
(ne)forumas wrote:meni nije problem u vozilima, ja ne volim sresti nesavjesne, pospane, agresivne i bahate vozace
ma to je to.. Svaka cast...
A sad od auta...
Mrzim sva auta koja imaju previse dignute farove... Nije bitna marka... Samo mi to smeta, i nista vise
- sadmire
#181 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Cestitam na autu, ne bih ja nista imao protiv da se provozam u njemu, posebno kao suvozac nekoj lijepoj djevojci, ali ne volim biti u drugom autu u trenutku kada me preticu!kurty wrote:ja vozim mercedesa...sadmire wrote:mercedese svih godista, tipa i oblika, u zadnje vrijeme sam razvio pravu fobiju od njih, otkad me je jedan na autoputu prilikom preticanja udario. Stvarno nisu normalni, to je cak pravilo da prilikom preticanja ulaze u tvoju traku i da se odmah vracaju nazad u tvoju traku, iako je pravac i iako nema nikog ni ispred ni iza njih.
hoces da te malo provozam
idemo i gradsku i otvorenu...
da malo ledja odmoris
samo mu se boja razlikuje...
-
land
#182 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Bilo sta sto je Amercke proizvodnje
Kada ih vidim sav se najezim neznam zasto ali tako je
-
ljudozder
#183 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
hahaha mislim da znam zašto se naježišland wrote:Bilo sta sto je Amercke proizvodnje
-
land
#184 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ako mislimo na isto onda ne jer ameri samo znaju ubaciti ogroman i glasan motor i to je sve
Vozne sposobnosti njihovih auta su ravne nuli pogledaj neka evropska auta koja sa trecinom prosjecne snage bilo kog americkog auta prvo imaju puno brza i povoznija i naravno sigurnija auta
Probaj bilo kojeg amerikanca recimo na nasim bosanskim krivudavim putevima voziti brze, to je ravno samo ubistvu
Vozne sposobnosti njihovih auta su ravne nuli pogledaj neka evropska auta koja sa trecinom prosjecne snage bilo kog americkog auta prvo imaju puno brza i povoznija i naravno sigurnija auta
Probaj bilo kojeg amerikanca recimo na nasim bosanskim krivudavim putevima voziti brze, to je ravno samo ubistvu
- dzenan_tr
-
ljudozder
#186 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
ne znam jarane, žao mi je što idemo u offtopic, al jbg, ne mogu ostat ravnodušan na ovu izjavuland wrote:Ako mislimo na isto onda ne jer ameri samo znaju ubaciti ogroman i glasan motor i to je sve
To za vožnju po krivudavim cestama, vozim stalno jbg i ne primijetim neku bitnu razliku, vozim i evropljana i vozio sam i prije, a vozim i amerikanca, ali ne mogu se baš poredit stabilnosti, budući da je amerikanac terenac više
hahaha svaka čast na izboru, ubaci još golfa kojeg "napucanog" i kakvog pederastog audija q7 i to je todzenan_tr wrote:
- Bullet Tooth Tony
#187 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
sadmire wrote:mercedese svih godista, tipa i oblika, u zadnje vrijeme sam razvio pravu fobiju od njih, otkad me je jedan na autoputu prilikom preticanja udario. Stvarno nisu normalni, to je cak pravilo da prilikom preticanja ulaze u tvoju traku i da se odmah vracaju nazad u tvoju traku, iako je pravac i iako nema nikog ni ispred ni iza njih.
- vozač
#188 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
za aute ne znam, al što se šofera tiče ... "najdraži" su mi oni što drže glavu između sjedišta, otprilike u nivou sa retrovizorom, kao nehajno zavaljeni, neobavezno, cool, još ako objašnjavaju nešto karleuši pored koja ih pomno sluša, dodatni značaj svojoj dubokoumnoj priči daju gestikuliranjem, a karleušica ih pomno prati glave blago okrenute prema njima, ne trepće, uz povremeni pogled na desni retrovizor da bi se namjestile šiškice, ma milina ... nadam se da sam ih vjerodostojno opisao
drugi na listi su oni što ih karleušice češkaju dok voze, idila
treći su oni što im, kad pogledam u retrovizor, vidim samo čelo, eventualno neku "opasnu" kapu, kako viri iza volana, zajebani do daske, ljuti, "šta radiš ti u mojoj traci"

drugi na listi su oni što ih karleušice češkaju dok voze, idila
treći su oni što im, kad pogledam u retrovizor, vidim samo čelo, eventualno neku "opasnu" kapu, kako viri iza volana, zajebani do daske, ljuti, "šta radiš ti u mojoj traci"
- Dust
#189 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ne volim vidjeti rano ujutru kada krecem na posao famoznog Pasata pijacara, i crni oblak dima iza njega dok žuri sa pijace.
- Ateista
#190 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Iz cisto prakticnih razloga, ne volim vidjeti natovarene kamione ispred sebe, pogotovo kad u sred spice kad se ljudi vracaju ili idu na posao, oni bas tad moraju da voze sljunak i prave kolone vozeci 20-30 na sat.
Generalno, kao sto neko rece, nije problem u autima vec u vozacima.
Iako ja nisam sklon generalizaciji i predrasudama, sa druge strane nekad generalizacija prerasta u statistiku, zbog cega ne volim vidjeti neki noviji Audi, nemam nista protiv samog auta, ali kad vidim tip ljudi koji vecinom vozi ta auta, zgadila su mi se. Ako nekad budem imao mogucnosti da uzmem sebi auto takve vrijednosti, i da ga odrzavam naravno, to sigurno nece biti Audi vec recimo BMW.
Naravno, i BMW-e znau vozati isti takvi, ali Audi je nekako popularniji papanluk vise dolazi do izrazaja.
Mercedes mi se ne svidja cisto estetski.
Iako ja nisam sklon generalizaciji i predrasudama, sa druge strane nekad generalizacija prerasta u statistiku, zbog cega ne volim vidjeti neki noviji Audi, nemam nista protiv samog auta, ali kad vidim tip ljudi koji vecinom vozi ta auta, zgadila su mi se. Ako nekad budem imao mogucnosti da uzmem sebi auto takve vrijednosti, i da ga odrzavam naravno, to sigurno nece biti Audi vec recimo BMW.
Naravno, i BMW-e znau vozati isti takvi, ali Audi je nekako popularniji papanluk vise dolazi do izrazaja.
- kurty
#191 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
'ta ti znasAteista wrote:Iz cisto prakticnih razloga, ne volim vidjeti natovarene kamione ispred sebe, pogotovo kad u sred spice kad se ljudi vracaju ili idu na posao, oni bas tad moraju da voze sljunak i prave kolone vozeci 20-30 na sat.![]()
Iako ja nisam sklon generalizaciji i predrasudama, sa druge strane nekad generalizacija prerasta u statistiku, zbog cega ne volim vidjeti neki noviji Audi, nemam nista protiv samog auta, ali kad vidim tip ljudi koji vecinom vozi ta auta, zgadila su mi se. Ako nekad budem imao mogucnosti da uzmem sebi auto takve vrijednosti, i da ga odrzavam naravno, to sigurno nece biti Audi vec recimo BMW.![]()
Naravno, i BMW-e znau vozati isti takvi, ali Audi je nekako popularniji papanluk vise dolazi do izrazaja.![]()
-
hookah
#192 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
upravo tako i kod mene prijatelju, ništa protiv audija i bmw-a, onako regularne mašine, posebno BMW, ali kakav je papanluk što se vozača tiče, to je da ti se zgadi... zadnju deceniju isto to uradiše i od golfa 2, sa kovanjem u zvijezde i nenadjebivim tuningom oujea
-
Tehnical
#193 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
GOLF 2 i to onaj sa 2Fara 2Vrata i jos pise TAS! Eh da i Bijele BOJE!
Da ne zaboravim i onaj bijeli dim iza njega!
Da ne zaboravim i onaj bijeli dim iza njega!
-
kod65
#194 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Sta imas protiv tog mercedesa meni ljepsi od novih, pravi klasikdzenan_tr wrote:
-
japo-
#195 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?

golf II je narodno auto ko" nokia
-
japo-
#196 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
ovo sam pročito dalje ne mogukurty wrote:'ta ti znasAteista wrote:Iz cisto prakticnih razloga, ne volim vidjeti natovarene kamione ispred sebe, pogotovo kad u sred spice kad se ljudi vracaju ili idu na posao, oni bas tad moraju da voze sljunak i prave kolone vozeci 20-30 na sat.![]()
Iako ja nisam sklon generalizaciji i predrasudama, sa druge strane nekad generalizacija prerasta u statistiku, zbog cega ne volim vidjeti neki noviji Audi, nemam nista protiv samog auta, ali kad vidim tip ljudi koji vecinom vozi ta auta, zgadila su mi se. Ako nekad budem imao mogucnosti da uzmem sebi auto takve vrijednosti, i da ga odrzavam naravno, to sigurno nece biti Audi vec recimo BMW.![]()
Naravno, i BMW-e znau vozati isti takvi, ali Audi je nekako popularniji papanluk vise dolazi do izrazaja.![]()
-
Desert Wind
#197 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Obicno divljaci za volanom, papci koji parkiraju sabanski a koje vidim kao papsone su vozaci MB, BMW, Audija....
A sad da se razumijemo druga strana medalje - obicno kad vidim MB, BMW, Audi na njemackim tablama po Evropi voze ko bombone...
Sad treca strana medalje - vidio sam niz gore navedenih vozaca kako divljaju u opasne situacije ulaze dok sam jednom recimo bio odusevljen "akcijom" BMW-a 335i kada je dao gasa tako da je izletio iz kolone k'o katapultiran ubrzavajuci strahovito mocno da je za nekih par sekundi prosao kolonu - i to zovem profesionalno koristenje snage i tehnologije u datom momentu.
Vjerovali ili ne ovo su moja zapazanja a ovdje u evropi statisticki je provjereno da su najveci saobracajni delikti pocinjeni od strane gore navedenih triju marki.
I da - nista me ne nervira vise od papsona koji ne znaju da koriste podesenja prednjeg svjetla u autu koje kosta nekoliko desetina hiljada eura....
A sad da se razumijemo druga strana medalje - obicno kad vidim MB, BMW, Audi na njemackim tablama po Evropi voze ko bombone...
Sad treca strana medalje - vidio sam niz gore navedenih vozaca kako divljaju u opasne situacije ulaze dok sam jednom recimo bio odusevljen "akcijom" BMW-a 335i kada je dao gasa tako da je izletio iz kolone k'o katapultiran ubrzavajuci strahovito mocno da je za nekih par sekundi prosao kolonu - i to zovem profesionalno koristenje snage i tehnologije u datom momentu.
Vjerovali ili ne ovo su moja zapazanja a ovdje u evropi statisticki je provjereno da su najveci saobracajni delikti pocinjeni od strane gore navedenih triju marki.
I da - nista me ne nervira vise od papsona koji ne znaju da koriste podesenja prednjeg svjetla u autu koje kosta nekoliko desetina hiljada eura....
- Ateista
#198 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Nokia, koliko ja znam, nije auto?japo- wrote:
![]()
podpisujem
![]()
golf II je narodno auto ko" nokia![]()
- Ateista
#199 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Da je mercedes bezzzzzzze.kurty wrote:'ta ti znasAteista wrote:Iz cisto prakticnih razloga, ne volim vidjeti natovarene kamione ispred sebe, pogotovo kad u sred spice kad se ljudi vracaju ili idu na posao, oni bas tad moraju da voze sljunak i prave kolone vozeci 20-30 na sat.![]()
-
japo-
#200 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ateista wrote:Nokia, koliko ja znam, nije auto?japo- wrote:
![]()
podpisujem
![]()
golf II je narodno auto ko" nokia![]()
![]()