Turska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat utakmice Turska-BiH

Poll ended at 12/10/2008 19:48

Pobjeda Turske
26
23%
Nerijeseno
30
26%
Pobjeda BiH
54
47%
Prekid utakmice(?)
5
4%

Total votes: 115

mire - ložač

#176 Re: Turska - BiH

Post by mire - ložač »

:bih:
Momcima držim fige jer imaju priliku da naprave preokret i "čudo"/ što bi rek'o Ćiro/,ali ima par problema, koje mora selektor da riješi:
1. Spuštanje na zemlju, spuštanje na zemlju, spuštanje na zemlju.................,,,.,.,
2. Prestanak podcjenjivanja i upisivanja bodova prije pištaljke
3. Analiza Terimovog tima, koliko je moguća, i
4.OBAVEZNO udijelit sadake ( lopta je okrugla a Terim ima mlade momke željne dokazivanja) ne bi bilo loše :thumbup:
5. Izvesti momke na teren i natjerati stadion da zanijemi igrom i bitkom( golovi naravno) :dance:

P.S. prva tri stava se ne smiju izostaviti, ako se ne ide tamo spustiti gaće :shock: :dance: :-)

Konačna prognoza : TEŠKA TEKMA U P.M.
vee-jay

#177 Re: Turska - BiH

Post by vee-jay »

nikad_izvini wrote:
Autobus wrote:
Turcima fale Šenturk i Kahveči
Tacnije, fali mnogo vise igraca. Prvotimci su:

Gokhan Zan ( stoper )
Gokhan Gonul ( desni bek )
Hamit Altintop
Nihat Kahveci
Emre Belozoglu
Tuncay Sanli
Semih Senturk

Plus, pozivnica je stigla za Mesut Ozila, koji igra u Werderu, ali je rekao da mora razmisliti izmedju Turaka i Njemaca.

Ma bice to interesantna utakmica. Jedva cekam.
Mislio sam na napadače.Što je veoma bitno.Ovo nisam ni primjetio.Hamit je bitan igrač.Čini mi se da sam Emrea vidio na spisku.Čuj nema Tunčaja :D
Želimo pobjedu :roll:

:D :-D

Uh Mesut Özil je super igrac, mlad i vrlo talentovan. Na njegovom mijestu bih izabrao Njemce. :D :D :D :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#178 Re: Turska - BiH

Post by -LIBERO- »

Evo sutra je na Kosevu pripremna utakmica prije odlaska u Tursku. Sarajevo-Reprezentacija.

Ocekujem korektnu igru i pobjedu Sarajeva.... :D
kofi anan

#179 Re: Turska - BiH

Post by kofi anan »

-LIBERO- wrote:Evo sutra je na Kosevu pripremna utakmica prije odlaska u Tursku. Sarajevo-Reprezentacija.

Josh da je otvorena za javnost :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#180 Re: Turska - BiH

Post by -LIBERO- »

kofi anan wrote:
-LIBERO- wrote:Evo sutra je na Kosevu pripremna utakmica prije odlaska u Tursku. Sarajevo-Reprezentacija.

hem je otvorena ,hem je djaba ulaz...... :D
kofi anan

#181 Re: Turska - BiH

Post by kofi anan »

-LIBERO- wrote:
kofi anan wrote:

hem je otvorena ,hem je djaba ulaz...... :D
Ja koliko znam, utakmice je u 18 h??
abondanzieri

#182 Re: Turska - BiH

Post by abondanzieri »

Utakmicu Turska - BIH prenosi NTV Hayat.Oni ce prenositi i sve ostale gostujuce utakmice nase reprezentacije :)

#183 Re: Turska - BiH

Post by location »

abondanzieri wrote:Utakmicu Turska - BIH prenosi NTV Hayat.Oni ce prenositi i sve ostale gostujuce utakmice nase reprezentacije :)
on-line?
abondanzieri

#184 Re: Turska - BiH

Post by abondanzieri »

location wrote:
abondanzieri wrote:Utakmicu Turska - BIH prenosi NTV Hayat.Oni ce prenositi i sve ostale gostujuce utakmice nase reprezentacije :)
on-line?
nemam pojma.ako saznam bum ti javil' :D
dinty2

#185 Re: Turska - BiH

Post by dinty2 »

u subotu svim srcem svi bosanci uz bih,gdje god bili..i sve ce biti ok
M-16

#186 Re: Turska - BiH

Post by M-16 »

..uz komentar najvjerovatrnije k. priganice. :x

lik je stvoren za komemoracije
zecko_kupuz

#187 Re: Turska - BiH

Post by zecko_kupuz »

Heh, taj ti je smiley višak čisti. Najgora televizija će prenositi pola utakmica reprezentacije :roll: . Ne ginu mi nijemi prenosi gostujućih tekmi :-D .
Moraless

#188 Re: Turska - BiH

Post by Moraless »

Odavno nisam izašao iz neke ambasade prije i zadovoljnije...završi sve za 20 min...žena na šalteru mi odmah udari tranzitnu kroz bugarsku..ja se sj... ne mogu da vjerujem... stvarno svaka im čast..ja znam da Bugarska nije Njemačka,al fakat hvala im..da su htjeli mogli su i oni zavlačiti nas s kojekakvim glupostima..
Stoga...put pod noge..via Istanbul i Inonu stadium..po drugi puta...poslije one veličanstvene tekme Bešiktaš-FC Sarajevo :D ..
Baltazar_khan

#189 Re: Turska - BiH

Post by Baltazar_khan »

Čuj Hayat prenosi...

E pa gledajte nešto...

Koliko god bio "penzionerski" komentator Priganica, toliko su mi odvratni oni sa BHT 1. Šuko i kompanija nemaju meda.

Na kraju krajeva, nije bitan komentator, bitno je to da padne koji gol. U mreži Volkana :thumbup: :bih: :bih: :bih:
papacja

#190 Re: Turska - BiH

Post by papacja »

Bolje i oni nego OBN i Pink. Bar su do sada pokazali patriotizam i prenose utakmice kada niko nije htio (Sarajevo u pretkolima LP lani, ove godine ŠB i Zrinski u pretkolima UEFA kupa). Tako da nemam ništa protiv prenosa Hayat-a.
uvala_borova

#191 Re: Turska - BiH

Post by uvala_borova »

Ljudi, zna li ko je li stvarno utakmica sa Sarajeviom otvorena za javnost da se to malo pogleda?
KotromanichII

#192 Re: Turska - BiH

Post by KotromanichII »

Sarajevo protiv Ćirinih pulena
Premijer Liga 2008/2009 | piše: Adis

" U okviru priprema Reprezentacija će odigrati utakmicu sa bordo timom. "
U toku je reprezentativna pauza, a pred utakmicu sa Turskom Ćiro Blažević će svoju momčad iskušati protiv bordo tima. Sarajevu će ova utakmica dobro doći i poslužiti za održanje forme, ali i biti težak ispit izdržljivosti i fudbalskog umijeća.

Bordo momci će za protivnika imati reprezentaciju sastavljenu od igrača koji većinom igraju po evropskim klubovima, dok se naši igrači upravo za to i bore - da se dobro prodaju. S obzirom na to, ova utakmica bi trebala povećati želju za igrom i zalaganje kod bordo tima, pa je logično da se poboljša i efikasnost ekipe.

Utakmica će se igrati na stadionu "Asim Ferhatović - Hase" sa početkom u 18:00 sati, a ulaz je besplatan

Bujrum, ko hoce nek izvolio, volio bi pogledati ovu utkamicu :D
uvala_borova

#193 Re: Turska - BiH

Post by uvala_borova »

KotromanichII wrote:Sarajevo protiv Ćirinih pulena
Premijer Liga 2008/2009 | piše: Adis

" U okviru priprema Reprezentacija će odigrati utakmicu sa bordo timom. "
U toku je reprezentativna pauza, a pred utakmicu sa Turskom Ćiro Blažević će svoju momčad iskušati protiv bordo tima. Sarajevu će ova utakmica dobro doći i poslužiti za održanje forme, ali i biti težak ispit izdržljivosti i fudbalskog umijeća.

Bordo momci će za protivnika imati reprezentaciju sastavljenu od igrača koji većinom igraju po evropskim klubovima, dok se naši igrači upravo za to i bore - da se dobro prodaju. S obzirom na to, ova utakmica bi trebala povećati želju za igrom i zalaganje kod bordo tima, pa je logično da se poboljša i efikasnost ekipe.

Utakmica će se igrati na stadionu "Asim Ferhatović - Hase" sa početkom u 18:00 sati, a ulaz je besplatan

Bujrum, ko hoce nek izvolio, volio bi pogledati ovu utkamicu :D

Hvala na informaciji. Uvijek me zanimalo moze li se 'laickim okom' uociti neka drasticna razlika izmedju tih internacionalaca i nekih domacih fudbalera, tako da cu veceras skoknuti do Koseva :)
Elvo

#194 Re: Turska - BiH

Post by Elvo »

E trebali su oni odigrati protiv mali komsija ako zele samopouzdanja pred turke-ovako ce samo sa oboreni glava napustiti stadion,haha-salim se malo,ali fakat bice interesantno ovo pogledati veceras :D
Altsa

#195 Re: Turska - BiH

Post by Altsa »

location wrote:Tur - Bih 3:0
ne znam bas da ce biti 3:0 ali cemo izgubiti sigurno.
dinty2

#196 Re: Turska - BiH

Post by dinty2 »

Altsa wrote:
location wrote:Tur - Bih 3:0
ne znam bas da ce biti 3:0 ali cemo izgubiti sigurno.
najveca provala
koji je tvoj kriterij tita ti
2-2
il
pobjeda bosne
vjeruj
Meho Kodro

#197 Re: Turska - BiH

Post by Meho Kodro »

http://forum.bettingadvice.com/viewtopi ... 6b168552c9

After losing 2 point to Belgium (1-1 draw) , there is no way F.Terim and players will slip again, especially not against Bosnia
abondanzieri

#198 Re: Turska - BiH

Post by abondanzieri »

Meho Kodro wrote:http://forum.bettingadvice.com/viewtopi ... 6b168552c9

After losing 2 point to Belgium (1-1 draw) , there is no way F.Terim and players will slip again, especially not against Bosnia
Ma to oni samo navlace raju da stavljaju pare na Tursku,a u stvari znaju da je nasa reprezentacija i vise nego sposobna da napravi iznenadjenje 8-)
juan

#199 Re: Turska - BiH

Post by juan »

e chuj Hayat prenosi, e '**baji ga!! Ako bude ko prenos ULEB-cupa, onda hvala i ne gleda mi se vise tekma!

Toliko o drzavnoj TV da nemaju love da odkupe tekme repke nase....

bit ce gutavo, biti ce 3:3
:)
ZEKI-RIKI

#200 Re: Turska - BiH

Post by ZEKI-RIKI »

Moraless wrote:Odavno nisam izašao iz neke ambasade prije i zadovoljnije...završi sve za 20 min...žena na šalteru mi odmah udari tranzitnu kroz bugarsku..ja se sj... ne mogu da vjerujem... stvarno svaka im čast..ja znam da Bugarska nije Njemačka,al fakat hvala im..da su htjeli mogli su i oni zavlačiti nas s kojekakvim glupostima..
Stoga...put pod noge..via Istanbul i Inonu stadium..po drugi puta...poslije one veličanstvene tekme Bešiktaš-FC Sarajevo :D ..
bugarska uz BIH ,do pobjede...
jel to ides u svojoj organizaciji,jer si sam ganjao vizu,
kako si se snasao za kartu za tekmu.
Locked