RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
ambition

#176 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by ambition »

Kakve crne autopraonice, ubacis 2 KM na samousluznoj operes auto savrseno, uzmes "magicnu" krpu, posusis ko novo... :D Iznutra cu ga ja sam oprati da valja, ne vjerujem ja autopraonicama... niko ti nece oprati auto kao ti sam, kad se zadas fino... :)
Pogotovo ovih dana samousluzne dominiraju kad niko nece da pravi haus ispred kuce, a zima je... sol i sve to izyebe lak... ;-)
goran16v

#177 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by goran16v »

ambition wrote:Kakve crne autopraonice, ubacis 2 KM na samousluznoj operes auto savrseno, uzmes "magicnu" krpu, posusis ko novo... :D Iznutra cu ga ja sam oprati da valja, ne vjerujem ja autopraonicama... niko ti nece oprati auto kao ti sam, kad se zadas fino... :)
Pogotovo ovih dana samousluzne dominiraju kad niko nece da pravi haus ispred kuce, a zima je... sol i sve to izyebe lak... ;-)
To moze ko ima kad da pere sam i ko ima volje da se kvasi tako da i obicne praonice imaju itekako smisla. Da se razumijemo, ja najvise volim da operem auto sam ali za to sam u prilici jednom ili dva puta godisnje.
p.s. Pranje auta ispred kuce ili ispred zgrade u gradovima je kaznjivo.
dukiduk

#178 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by dukiduk »

Po meni je najjača u Istočnom Sarajevu ona u Kotorcu, prao sam na +30 auto, ne možeš držati pištolj koliko im je voda vrela, takođe i na -15 ist situacija. Takođe vrijeme je duže, po meni je najjača i najbolje per od svih pomenutih, samo je malo udaljena od centra ali vrijedi, moja preporuka
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#179 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by mk ultra »

dukiduk wrote:Po meni je najjača u Istočnom Sarajevu ona u Kotorcu, prao sam na +30 auto, ne možeš držati pištolj koliko im je voda vrela, takođe i na -15 ist situacija. Takođe vrijeme je duže, po meni je najjača i najbolje per od svih pomenutih, samo je malo udaljena od centra ali vrijedi, moja preporuka
https://www.facebook.com/STOPWASH.ba

najjaca u sarajevu garantujem... sve je po PS.u sto se tice dodataka (vosak, šampon i sl.) za razliku od bilo koje druge u SA
Alive

#180 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by Alive »

Zaobilaziti u sirokom luku samousluznu autopraonicu kod mosta Suade Dilberovic. Lopovi da nema vecih. Najgori u SA.
punta

#181 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by punta »

ja ne znam da tu i ima autopraonica

ima malo dalje 200m od mosta ali ta autopraonica je kvalitetna kao i ona kod sos sela i ona na zetri znam da sve tri koriste ekoloske i ne stetne ne previse stetne sampone za razliku od npr one na aneksu

dobra je i ona na braci mujic dobar pritisak dovoljno dugo traje ali im pistolji ruzni
sema911s

#182 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by sema911s »

najkrace pranje je na marindvoru, aneksu, vojnickom polju,., pritisak nula bobaka,., ona pjena sampon nemoze govno od vrabca da skine,. nesto ko fol vosak ne lici ninasta samo uprlja,.,

praonica u mercatoru na dobrinji, olimpiskom su ok,., imaju onu aktivnu pjenu ,.,samo nemojte cetkom koja je tu prat avto., ljudi je cesto spuste na tlo pa pokupi kamencice,,.,ponesite spuzvu pa istrljate dobro,., a zimi toplu vodu obavezno puste,. ljeti nije nesto topla voda,.,
mali_balon

#183 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by mali_balon »

Ima nova kod radon plaze, iza Mcdonaldsa, ima 3 boksa samoposluge i ima ona automatska. Nisam oprobao ali et ako ko ode nek podjeli iskustvo.
Alive

#184 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by Alive »

punta wrote:ja ne znam da tu i ima autopraonica

ima malo dalje 200m od mosta ali ta autopraonica je kvalitetna kao i ona kod sos sela i ona na zetri znam da sve tri koriste ekoloske i ne stetne ne previse stetne sampone za razliku od npr one na aneksu

E ja upravo pricam o ovoj. Kolega koji je napisao post ispod tebe je sve objasnio. Ja ubacio 1 KM kunem ti se da nisam uspio sofersajbnu i dva tocka saprati i to je bilo to. Sto je najgore auto nakon sto se osusilo gore nego prije. Toliko o samponu... Pritisak ko' da djete pisa... Eto toliko o njima...
reha666

#185 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by reha666 »

šta mislite o onoj prema blažuju kod crkve? meni je :thumbup: :thumbup:
punta

#186 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by punta »

ta kod crkve je sve isto kao na aneksu i kao u vogosci jedan je vlasnik te sve tri autopraonice
_Astra_

#187 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by _Astra_ »

Jel' ima negdje ona za dubinsko ciscenje sjedista, obzirom da na anexu ne radi ?
sema911s

#188 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by sema911s »

_Astra_ wrote:Jel' ima negdje ona za dubinsko ciscenje sjedista, obzirom da na anexu ne radi ?

astra nemoj to koristit posto ostane te pjene u sjedistima,.,nemoze da sve pokupi,. usmrdi se za nekoliko,.,. to se desava kada se filter zaprja u nozli,,. a desava se cestoo
kurty

#189 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by kurty »

raja, jel ima ko sliku te masine za dubinsko ciscenje???
respo

#190 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by respo »

ne znam na kakvu masinu misle al jedino sto meni pada napamet su one masine sto se provuku prostirke kroz njih
kurty

#191 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by kurty »

respo wrote:ne znam na kakvu masinu misle al jedino sto meni pada napamet su one masine sto se provuku prostirke kroz njih
pricaju od dubinskom ciscenju sjedista... malo sam guglao, ali jok za sada...
jer vidim i pjena se spominje, pa znaci da ima i "spricu"
respo

#192 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by respo »

znam i ja sam to procitao zato i kazem jedino sto znam su ove masine koje pominjem
a ove za dubinsko sjedista nemam pojma niti sam do sada cuo da ima u samousluznim
kurty

#193 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by kurty »

respo wrote:znam i ja sam to procitao zato i kazem jedino sto znam su ove masine koje pominjem
a ove za dubinsko sjedista nemam pojma niti sam do sada cuo da ima u samousluznim
ja sam cuo kad je neko na RDu otvorio temu:
http://www.klix.ba/forum/samousluzno-du ... 1#p8866481
johntra

#194 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by johntra »

Neki dan sam oprao auto u onoj samouslužnoj u Nedžarićima, ona mala sa tri boksa u kući kod Doma za slabovidnu djecu...odlična je, jer pjene ima pravo puno, dobar je pritisak i za dvije kerma se fino opere auto, uopšte se ne mora žuriti...
klaki

#195 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by klaki »

jesti prali ikada na onoj prema osjeku, kakva je ?
bersK

#196 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by bersK »

Autosapunjara na Mojmilu preko puta Ramiz Salcina. Kakva je ona?
kabal1337

#197 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by kabal1337 »

bersK wrote:Autosapunjara na Mojmilu preko puta Ramiz Salcina. Kakva je ona?
Dobra je. Imas cetku, pjenu. Mozes sve stopirati. Moze se oprati za 2 KM. Isto ne bi ti preporucio onu cetku da trljas limariju ako ti je stalo bas bas do izgleda.
Ima i tekucinu protiv insekata.
Po noci oko 10 i vikendom ako se ne varam imas gratis vrijeme, duze traje pa je super. PS: Zna se zaguzvati, pogotovo vikendom i okupljanje ćunera.
amar1994

#198 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by amar1994 »

Meni je najbolja u Lukavici(kod onih plinaša) , ne ostavlja bijele tragove po autu :thumbup:
Ned071

#199 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by Ned071 »

Sasvim slucajno, u zurbi, odem u praonicu pored Hifa pumpe u Buca potoku, na malom parkingu bijele zgrade. Nikad mi niko u zivotu nije bolje auto oprao. Sedam maraka kosta komplet. Momcima sve pohvale. A do sada sam godinama prao kod Radeljasa, ovi su bolji
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#200 Re: RUCNE AUTOPRAONICE U SARAJEVU....

Post by konektovan »

Ja preferiram ovu novu kod picerije dino, u dobrinji, dok je u sistemu dovoljno pjene i vruce vode. :mrgreen:
Post Reply